Spaghetti sareng daging dina saos béchamel

Spaghetti sareng daging dina saos béchamel

Upami aya tuangeun anu ampir sadayana resep, nya éta pasta. Naha aranjeunna macaroni, busur, spaghetti, sareng sajabana, aranjeunna resep duanana déwasa boh murangkalih.

Kali ieu kami parantos nyandak pot spaghetti tina pantry urang sareng nganggona pikeun ngadamel resep anu lezat ieu spaghetti sareng daging dina saos béchamel. Kami biasana tuang jinis piring ieu sareng saos tomat tapi dinten ayeuna kuring hoyong anu bénten.

Ieu daptar bahan sareng step by step tina nyiapkeun na. Aranjeunna hébat! Kami parantos nyiapkeun resep kanggo 2 atanapi 3 jalmi tapi upami aya langkung anjeun, didieu anjeun tiasa ngitung jumlah pasta per jalma.

Spaghetti sareng daging dina saos béchamel
Spagétti ieu sareng daging dina saos bechamel mangrupikeun kadaharan anu biasa anu tiasa anjeun lebetkeun upami anjeun hoyong pencét rasa saha waé.
Author:
Dapur: Italiana
Jenis resép: kueh garing
Porsi: 2-3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
kueh garing
  • Spaghetti pikeun dua
  • Minyak Zaitun
  • Cai
  • Sal
Carne
  • 250 gram daging hayam-kalkun dicincang
  • 2 cengkéh tina bawang bodas
  • ½ bawang
  • Minyak Zaitun
  • kari
  • Cabé hideung
  • Sal
Sambel bechamel
  • Susu 300 ml
  • 45 gram mantega
  • 1 séndok tingkat tepung
  • Uyah halus sacukupna
  • Pala pikeun rasa
Persiapan
  1. Hayu urang mimitian ku daging: Dina wajan, ku girimis minyak zaitun, tumis teh bawang bodas sareng bawang dina lambaranana. Nalika éta réngsé, urang bakal nempatkeun daging, anu urang bakal runtuh ku pitulung sendok kai atanapi garpu. Urang bakal ngagaur ti waktos ka waktos supados dagingna henteu nempel. Nalika éta ampir réngsé, tambahkeun uyah, lada hideung taneuh sareng kari sacukupna, sareng aduk pikeun ngabeungkeut sadaya rasa. Kami sisihkan nalika daging parantos bérés sareng leupas, henteu caket.
  2. Dina pot sedeng kami bakal nempatkeun masak spaghetti. Jang ngalampahkeun ieu, cukup eusian panci ku cai, tuang sababaraha tetes minyak zaitun supados spaghetti henteu nempel sareng uyah sakedik. Nalika cai mimiti ngagolak, urang bakal nambihan spaghetti sareng ngantep éta asak diantawisna Minos 10-15 dina panas maksimum.
  3. Nalika spaghetti kami parantos réngsé, kami bakal ngajantenkeun milik urang Sambel bechamel. Jang ngalampahkeun ieu, dina wajan, anu bakalan langkung panas alit, tambahkeun mantega sareng sakali éta tos lebur, tambahkeun tipung sakedik sakedik sareng aduk kalayan bantosan garpu kai urang. Salajengna sareng tanpa lirén kanggo ngagaur, urang nambihan sakedik-sakedik Susu 300 ml. Upami urang ngalakukeun unggal sakedik, urang bakal ngajauhan supados urang gaduh benjolan. Nalika urang ngagaduhan saos anu saé kami tambahkeun anu terakhir pikeun ngahasilkeun rasa: uyah sareng pala sacukupna.
  4. Ayeuna anu kedah anjeun lakukeun nyaéta gabung kana tilu hal sareng terasrasakeun piring anu saé ieu kalayan gampang.
catetan
Salaku touch final, upami anjeun resep kana oregano, anjeun tiasa nambihan sakedik kanggo hiasan.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 410

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Norma Gonzàlez. cenahna

    EXQUISITE…