Spaghetti dina saos céri sareng cabé chorizo

Spaghetti dina saos céri sareng cabé chorizo

Saha anu henteu resep sababaraha spaghetti sareng tomat? Mangrupikeun katuangan anu seueur diantepkeun urang nalika urang henteu ngagaduhan waktos kanggo masak. Hiji waktos anu upami diperyogikeun pikeun nyiapkeun spaghetti di Céri sareng saos cabé chorizo anu resep anu kuring bagikeun sareng anjeun sadayana ayeuna.

Éta masih saos tomat tapi saos tomat kalayan sentuhan khusus. Anu disayogikeun ku duanana tomat céri karamel sareng daging cabé chorizo. Anjeun panginten panginten naon anu kuring hartosna karamelisasi, leres? Éta saderhana pisan; Tomat céri asak sareng ciwit gula lalaunan pisan, dugi aranjeunna ragrag.

Saos anggo sentuhan amis halus anu ngabédakeun tina saos tomat normal sareng anu raosna dirobih ku cabé chorizo. Éta saos saderhana pisan, tapi peryogi waktos, abdi moal ngabobodo anjeun?! Upami anjeun hoyong mendakan naha éta patut usaha, anjeun kedah nyobian!

Resepna

Spaghetti dina saos céri sareng cabé chorizo
Spaghetti ieu dina céri sareng saos chorizo ​​masihan anjeun cara pikeun nyiptakeun spagétti klasik sareng tomat.
Author:
Jenis resép: kueh garing
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 séndok minyak
  • 1 cengkéh bawang bodas, diiris
  • 250 g. tomat céri
  • 1 séndok téh gula
  • 2 cabé chorizo
  • 1 vaso de agua
  • 80 g. spaghetti
Persiapan
  1. Kami nempatkeun minyak dina kasét atanapi wajan sareng tumis céngék bawang bodas sababaraha menit tanpa aranjeunna coklat.
  2. Saatos tambahkeun tomat céri potong satengah sareng gula. Campur sareng asak dina api anu handap dugi ka mimiti lemes sareng ragrag nalika diaduk.
  3. lajeng, tambahkeun cabé chorizo dina sakumpulan sareng cai anu ampir-ampiran nutupan tomat.
  4. Masak salami 40 menit dina panas anu handap, aduk ti waktos ka waktos.
  5. Sedengkeun, urang masak pasta dina seueur cai asin.
  6. Saatos 40 menit urang naksir saos sareng campur sareng spagétti anu dikuras.
  7. Kami nyayogikeun spaghetti dina saos céri panas sareng cabé chorizo.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.