Sosis dina jas hujan puff pastry

Sosis dibungkus ku roti puff

Resep ieu tiasa duanana a napsu salaku dahar peuting anu saé kanggo orok. Sadayana murangkalih resep sosis, naha éta digoréng dina sandwich, asak dina anjing panas, atanapi ngan ukur tumis dina sosis sareng musaka terong anu saé sapertos urang dinten kamari.

Sosis ngagaduhan mitos lami yén aranjeunna ngagemuk, tinggi gajih, tinggi koléstérol, tapi, kaseueuran, rumor sareng mitos kedah dipaliré. The sosis jinis frankfurter gaduh seueur cai sareng kirang gajih tibatan produk turunan daging anu sanés.

bahan

  • Sosis gajih dieusian ku kéju.
  • Piring piring jajanan.
  • Kuring neunggeul endog.

Persiapan

Sosis anu kuring pilih ngan ukur 1 bungkus anu dieusian kéju, anjeun tiasa milih jinis sosis naon waé. Dina tukang daging éta aranjeunna ngajual anu leutik anu bakal sampurna pikeun resep ieu, sabab kami henteu kedah motong éta.

Mimiti, urang kedah gulungkeun piring pastry puff dina datar, permukaan tipung. Teras we bakal motong strip ngeunaan 2 cm kandel.

sosis-di-gabardine-puff pastry (2)

Ogé, upami anjeun milih pilihan sosis paket, anjeun kedah potong 3 bagian, teras gulungkeun kana strip pastry puff anu parantos kami diteukteukan sateuacanna, tapi henteu sadayana, ngan ukur anu anjeun peryogikeun.

Sosis dibungkus ku roti puff

Sakali jas hujan anjeun hurung, kami bakal nempatkeun kana loyang, sareng bagéan sendi pastry puff nyanghareup ka handap, pikeun nyegah tina muka. Urang bakal nerapkeun endog keok sakedik kanggo masihan sababaraha warna sareng urang bakal Panggang aranjeunna 180ºC sakitar 10-15 menit sareng siap. Kuring miharep anjeun resep aranjeunna!

Inpormasi lengkep - Musub Aubergine sareng sosis

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Sosis dibungkus ku roti puff

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 198

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.