Sosis dina anggur bodas

Sosis dina anggur bodas, salah sahiji piring anu dipikaresep ku barudak nyaéta sosis, aranjeunna resep pisan. Urang tiasa nyiapkeun aranjeunna, digoréng, sareng tomat, sareng sangu, dina siki….

Urang tiasa mendakan sosis seueur pisan, ayeuna aya hayam, sapi, daging babi, sareng sayuran, sareng suung….

Waktos Ieu kuring mawa piring tina sosis dina anggur bodas, piring anu beunghar pisan, kalayan saos kanggo nyelup roti. Piring anu tiasa urang ngiringan sareng kentang goreng, sayuran atanapi nasi bodas.

Sosis dina anggur bodas
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • salchichas 12
  • cebollas 1
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • 1 gelas anggur bodas
  • 1 gelas kaldu hayam atanapi kubus bouillon
  • minyak
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun sosis nganggo anggur bodas, mimitina urang mesék bawang daun sareng potong kana julienne strip, mesék sareng ciki bawang bodas.
  2. Kami nempatkeun wajan kana seuneu kalayan jet minyak, tambahkeun bawang, ngantepkeun dikocok.
  3. Tambihkeun sosis sareng bawang janten coklat nalika bawang dikocok.
  4. Nalika sosis sareng bawang ampir emas, tambahkeun bawang bodas anu dicincang, tinggalkeun sababaraha menit sareng sadayana.
  5. Tambahkeun anggur bodas, ngantep éta masak sababaraha menit sareng alkoholna ngejat.
  6. Sakali alkohol parantos ngejat, tambahkeun gelas kaldu hayam, antepkeun sadayana masak sakitar 15 menit. Upami urang ningali éta béak kaldu, tambih sakedik deui.
  7. Nalika sosis asak, urang raos uyah sareng menerkeun.
  8. Upami aya saos anu enteng pisan, urang candak sakedik saos dina gelas, tambahkeun séndok tipung, gaul dugi tipung leyur, tambahkeun kana saos, aduk, bijil kulub sakedik menit sareng sambelna kentel.
  9. Sareng anjeun bakal siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.