Sosis Bola Kentang Boneka

sosis boneka bal kentang

Upami aya dua tuangeun éta barudak resep éta sosis sareng mash tina patatos. Kusabab kitu, dinten ieu urang ngempelkeun dua tuangeun ieu kanggo nyayogikeun resep khusus kanggo murangkalih sareng murangkalih bumi urang, bal kentang dieusian ku sosis.

Ku cara kieu, barudak bakal gumbira ningali pamanggihan ieu. Ngajalajah rasa anyar sareng pangalaman énggal dina waktos tuang, ngabagi sareng kulawarga, mangrupikeun hal anu matak pikabungaheun boh barudak boh kolot, maka cobi hal-hal anyar, dimana milarian naon janten kaulinan nalika tuang siang.

bahan

  • 4-5 kentang.
  • 1 bungkus sosis kandel.
  • Uyah.
  • Minyak Zaitun
  • Kuring neunggeul endog.
  • Roti roti.

Persiapan

Mimiti, urang bakal ngalakukeun kentang ditumbuk nyieun bal kentang urang. Jang ngalampahkeun ieu, masak kentang dina cai sakitar 20 menit. Saatos éta, urang bakal nyandak aranjeunna kaluar, ngantep éta tiis teras urang bakal mesék aranjeunna taliti pisan.

Teras urang bakal meres sadaya kentang nganggo garpuh dugi ka dicampur campuran homogen. Kami bakal nambihan uyah sareng ngantep dina kulkas salami satengah jam sahingga kentang tetep konsistén.

Di sisi séjén, urang bakal motong sosis dina 1,5 cm bagian kandel, kanggo engké ngeusian bal kentang. Upami sosis ieu didamel tina kéju atanapi ham, éta bakal masihan bal langkung raos.

Teras, urang bakal nyandak bagian tina puree, urang bakal nempatkeun kana adonan, muka ku ramo pikeun ngenalkeun potongan sosis di jero. Kami bakal ngadamel balna kalayan ati-ati pisan tanpa ngantep sosis nunjukkeun.

Tungtungna, urang bakal ngaliwat endog keok sareng remah roti, sareng urang bakal ngagoreng aranjeunna dina panci kalayan seueur minyak panas dugi ka coklat emas. Kuring miharep anjeun resep resep anu lezat ieu pikeun barudak.

Inpormasi lengkep - Bal kentang dieusian ku daging sareng kéju

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

sosis boneka bal kentang

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 357

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.