Sipat tina apel (sareng leueur pikeun ngamangpaatkeun éta)

Gamelan apel

Tangkal apel mangrupikeun salah sahiji tangkal buah anu paling dibudidayakeun di dunya sareng buahna, nyaéta apel, salah sahiji zat gizi paling beunghar anu diperyogikeun pikeun awak urang sapertos beusi, magnesium, kalium, fosfor komo serat.

Diantara nya sipat ubar Urang tiasa mendakan yén apel anti radang sistem pencernaan, antidiarrheal, diuretik, pemurnian, hipertensi, antikanker, ngirangan kadar kolesterol, merangan insomnia sareng anu sanésna panjang. Salaku tambahan, dipaké sacara éksternal, éta dipaké pikeun nenangkeun nyeri otot disababkeun ku usaha fisik atanapi pikeun ningkatkeun pidangan kulit di daérah sapertos beuheung atanapi kontur panon.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, manpaatna seueur sanaos kuring henteu namina sadayana sareng, janten, éta kedah janten katuangan umum di urang diit sapopoe. Éta sadayana gumantung kana kumaha urang resep pisan, tiasa dicandak sapertos, dina muih, dina bentuk lemes, jus ... Urang ngagaduhan pilihan! Pikeun dinten ayeuna kuring parantos milih a apel lemes, kumaha asik dina waktos camilan téh ngeunah pisan.

Pasipatan apel

Gelar kasulitan: Gampang pisan

Waktos persiapan: 5 menit (atanapi meureun 4)

Bahan sakitar satengah liter:

  • 1 apel
  • Satengah liter tina leche
  • Gula secukupnya

Elaborasi:

Gamelan apel

Bersih oge teh apel sareng tambih kana gelas adun potong batu. Upami anjeun kersa, anjeun tiasa mesék méméh diteukteukan, tapi émut yén kulitna langkung seueur vitamin. Tambihkeun dina lecheéta gula sareng ngéléhkeun sadayana salami sababaraha menit. Siap ngalayanan !.

Gamelan apel

Dina waktos ngalayanan ...

Busa tinggaleun dina apel lemes Éta rada kandel, ngalangkungan saringan upami ngaganggu anjeun.

Saran resep:

Upami anjeun henteu resep apel nyalira anjeun tiasa nambihan sababaraha buah deui, contona kuring biasana nyampur apel sareng buah pir, cau o Pere. Pilihan sanésna nyaéta nambihan bahan-bahan sanés sapertos sakedik miel atanapi sabagian badami.

Pangsaéna:

  • Aya jalma anu henteu resep tuang apel potongan-potongan atanapi ngegelana, nanging dina bentuk kalancaran aranjeunna tiasa ngaraosan.
  • Salah sahiji buah munggaran anu dilebetkeun kana dahar orok nyaéta apel. Coba pikeun masihan dina lemes atanapi tambahkeun kirang susu supados langkung kentel, saolah-olah éta puri. Émut yén anjeun kedah ngalebetkeun unggal tuangeun énggal hiji-hiji sareng sareng waktosna (upami alergi timbul, pendetkeun mana katuanganana).

Wilujeng tuang! Ngarasakeun resep na sareng akhir minggu anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eneri cenahna

    Kami salah sahiji jalma anu henteu yakin ku apal kana sungut, janten kuring yakin resep milkshake langkung saé! Kuring bakal nyobian éta kusabab leres apel éta ngagaduhan seueur pasipatan. Abdi resep pisan masak asin sareng éta, tapi kuring ngabayangkeun yén ku panas, éta bakal leungiteun sipat ...

  2.   Dunya cenahna

    Anjeun bakal ningali yén anjeun bakal resep kana gambar lemes, anjeun ogé tiasa énggal didamel sahingga ngamangpaatkeun langkung pasipatanana, sakumaha anjeun nyarios, leungit sakedik ku panas ... Anjeun bakal ngawartosan ^ _ ^

    Ucup!

  3.   Lula lopez cenahna

    saé pisan éta ngabantosan kuring pisan hatur nuhun