Nyiapkeun pingping hayam panggang Rosemary ieu

pingping hayam panggang rosemary

Kumaha nikmatna hayam panggang. Di bumi urang resep pisan tapi henteu biasa pikeun urang manggang sadayana. Sapasang pingping dipirig alus hiasan sayur cukup keur urang dahar. Sareng ieu pingping hayam bakar Rosemary mangrupikeun pokok dina buku resep kuring. Diajar nyiapkeun aranjeunna!

Abdi resep gaduh marinate hayam di minyak jeung Rosemary jeung bawang bodas sajam. Tapi léngkah ieu henteu penting, anjeun tiasa langsung angkat ka oven upami anjeun henteu resep ngalakukeunana atanapi anjeun henteu gaduh waktos pikeun éta. Ieu bakal kirang ngeunah tapi tetep bakal ngegel kaluar sapuluh.

Salian bahan-bahan anu parantos disebatkeun, kuring parantos ngaraosan pingping hayam panggang ieu saeutik bir. Anjeun tiasa nganggo anggur bodas upami anjeun resep, tapi kuring pribadi resep tajongan anu nambihan bir. Nampilkeunana sareng sababaraha kentang dipanggang atanapi sayuran panggang.

Resepna

Nyiapkeun pingping hayam panggang Rosemary ieu
Thighs hayam Anggang Rosemary ieu ngeunah pisan, proposal sampurna pikeun sabtu minggu dipirig ku sababaraha sayuran Anggang.
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 pingping hayam
  • 1 dahan rosemary
  • 4 sendok minyak zaitun
  • 1 séndok bubuk bawang bodas
  • Ciwit oregano garing
  • ½ botol bir
Persiapan
  1. Campur minyak, Rosemary, bawang bodas jeung oregano dina mangkok.
  2. Urang ngawanohkeun thighs di dinya tur pastikeun yén maranéhna tetep ogé impregnated kalayan campuran.
  3. Teras, urang nutupan sumberna ku bungkus plastik sareng urang cagar dina kulkas sajam.
  4. Kami preheat oven ka 200ºC jeung garis loyang oven jeung kertas baking.
  5. Urang nempatkeun pingping di dinya, kulit nepi, sarta sprinkle jeung ganti baju.
  6. Panggang salila 20 menit dina 200ºC lajeng Urang dikumbah ku bir.
  7. Pikeun rengse urang ninggang 10-15 menit deui, nepi ka hayam geus browned.
  8. Ngawula ka pingping hayam Rosemary-anggang panas kalayan a piring samping kentang jeung / atawa sayuran.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.