Sayuran usum panas sareng tomat sareng hake abon

Sayuran usum panas sareng tomat sareng hake abon

Dinten ieu kuring ngajak anjeun nyiapkeun salah sahiji casseroles anu bakal nyebar pisan ka anjeun. Kaserol anu ngagaduhan protagonis sayuran usum panas sapertos zucchini atanapi aubergine. Jinis ratatouille anu kami ogé parantos ngahijikeun bawang, cabé, brokoli sareng tomat salaku basa.

Resep ieu ngandung sajumlah sayuran anu saé sareng séhat pisan. Anjeun tiasa nganggo sayuran ieu salaku iringan daging, lauk, kacang-kacangan atanapi pasta. Sakumaha saderhana nyiapkeun katuangan ieu sareng ngagabungkeun atanapi dicampur sareng sayuran sareng tomat.

Di bumi, kanggo nyiptakeun piring anu langkung lengkep sareng ngawula ka kami salaku tuang kanggo sababaraha dinten, kuring mutuskeun pikeun nambihan hake abon langsung kana kaserol sareng di momen terakhir. Anjeun tiasa ngagunakeun sababaraha beku hake beku, saacanna defrosted, hake seger atanapi ngagentos ieu ku timbangan anu sanés.

Resepna

Sayuran usum panas sareng tomat sareng hake abon
Sayuran usum panas ieu sareng tomat sareng hake abon mangrupikeun piring saderhana sareng sehat pisan anu tiasa anjeun tuang duanana kanggo tuang siang sareng tuang.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 bawang ageung
  • 1 cabé Italia héjo
  • ½ cabé beureum
  • 1 zucchini ageung
  • 1 aubergine
  • 1 brokoli
  • 2 tomat asak pisan, dikupas
  • 3 séndok saos tomat
  • 3 hake ngeusian
  • Sal
  • Lada
  • Minyak zaitun tambahan.
Persiapan
  1. Rendang bawang sareng cabé sareng tumis dina kasét kalayan tilu sendok minyak zaitun parawan tambahan 8 menit.
  2. Kami ngamangpaatkeun waktos ieu kanggo mesék terong sareng dadu duanana aubergine sareng zucchini.
  3. Sakali dina batu kami tambahkeun kana kasér sareng masak dina panas sedeng 10 menit kalayan tutupna dina.
  4. Saatos tambahkeun brokoli dina florets sareng masak sadayana kanggo sababaraha menit deui.
  5. Salajengna urang uyah sareng cabé na tambahkeun tomat dadu tomat alit sareng goreng. Campur sareng masak 10 menit deui kanggo tomatna murag.
  6. Tungtungna tambahkeun hake flak, campur sareng masak sababaraha menit deui.
  7. Urang cobian sareng upami diperyogikeun urang lereskeun titik uyah.
  8. Kami resep sayuran usum panas sareng tomat sareng hake abon.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.