Sayuran dikukus

Urang badé nyiapkeun sababaraha sayuran kukus, piring anu séhat, sayuran saé pisan sareng salaku pamula atanapi pangiringan éta mangrupikeun piring anu saé.

Nyiapkeun sayuran kukus saderhana, énggal sareng séhatKami ogé ngamangpaatkeun sadaya nutrisi sareng ngajaga sadaya rasa na. Masak uap saderhana sareng henteu aya minyak anu ditambih, anu ngajantenkeun sayuran hampang sareng bébas lemak.

Upami urang ngadamel sababaraha sayuran, urang kedah ati-ati pikeun motong kana potongan anu sami, sabab sababaraha bakal langkung lami tibatan anu sanésna, sababaraha malah kedah dilebetkeun dina sababaraha menit sateuacanna sami atanapi ati-ati ngaleupaskeun anu anu asak.

Sayuran dikukus
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Sayuran rupa-rupa:
  • Wortel
  • Brokoli
  • Kembang engkol
  • Kacang héjo
  • Bonténg Jepang
Persiapan
  1. Hal anu mimiti nyiapkeun sayuran anu dikukus nyaéta ngabersihkeun sayuran. Urang ngumbah wortel, mesék sareng motong kana irisan anu henteu seueur gajihna kusabab heuras, janten langkung saé upami henteu kentel teuing.
  2. Urang motong sprig leutik brokoli, ngumbah handapeun keran, sisihkan.
  3. Kalayan kembang engkol urang sami damel sareng brokoli.
  4. Urang meresihan kacang héjo, ngumbah, potong buah.
  5. Urang tiasa ngumbah zucchini sareng ngantepkeun kulit atanapi mesék, urang potong kana irisan.
  6. Upami anjeun ngagaduhan kapal uap, kami bakal nempatkeun sadaya sayuran sareng masak.
  7. Upami anjeun henteu gaduh uap, urang nyandak panci sareng nambihan sakedik cai, kami ngenalkeun karinjang kanggo ngagolak sayuran. Karinjang sareng sayuran henteu kedah némpél kana cai. Saringan nganggo hiji suku ogé tiasa dianggo. Urang nutupan kasér sareng ngantep éta asak dugi sayuran asak. Sakitar 15 menit.
  8. Urang bakal ningali naha aya anu asak sateuacan na urang miceun éta.
  9. Sakali sadaya sayuran aya, urang mindahkeun éta kana piring sareng tuang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.