Digoréng sayur

Bahan:

1 kebat asparagus seger,
hejo, cabé beureum
1 wortel,
bawang lembut

PERSIAPAN:

Sadayana pikeun thermomix ku pot tina sadayana supa sareng sakedik minyak sareng uyah, laju 1 dugi 90 derajat sakitar 15 menit nalika aya sakitar 4 menit kanggo ngarengsekeun 2 endog anu ditambih.
Saatos ngaluarkeun gorengan anu saé-saéna, tanpa meresihan gelas, tambahkeun cai, kubus bekel sareng amplop kentang tumbuk teras disimpen dina suhu varoma, laju 3 salami 15 menit deui sareng Varoma ku suku di potong irisan di luhur, sareng konsome de pirmero anu saé pisan kaluar.
Pikeun anu digoréng, kuring nempatkeun kentang handapeunana sareng anu digoréng di luhurna.

Tag Technorati: resep, dapur, menu, tuangeun

nu lain Resep Thermomix 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.