Sayuran dina témpura

Sayuran dina témpura. Tempura nyaéta kagorengan Jepang dimana adonanna garing. Metoda palapis ieu cocog pikeun sayuran sareng kadaharan ti laut.

Pikeun ngadamel tempura anu saé, rusiah na aya dina adonan, éta kedah tiis pisan, anjeun tiasa nempatkeun mangkok sareng és teras nahan mangkok sareng adonan adonan di luhur. Tempura kedah digoréng dina seueur minyak panas sareng ngagoreng sakedik dina unggal angkatan supados minyakna henteu tiis.

Sayuran dina témpura
Author:
Jenis resép: sayuran
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Asparagus
  • Kacang héjo
  • Brokoli
  • cabé beureum
  • Bawang
  • Oli zaitun atanapi kembang matahari hampang
  • 200 ml. cai tiis pisan
  • 150 gr. Tina tipung
  • Ragi 1 séndok téh
  • Saséndok uyah
Persiapan
  1. Urang bakal ngamimitian nyiapkeun adonan tempura, Dina mangkok urang bakal nempatkeun tipung, ragi sareng séndok uyah.
  2. Urang bakal nambihan cai tiis sakedik-sakedik, dugi ka kéngingkeun adonan entéh.
  3. Hayu campuran sesa dina kulkas sakitar 30 menit.
  4. Urang nyiapkeun sayuran, ngumbah sayuran, motong batang asparagus, motong brokoli kana buket alit.
  5. Potong bawang kana strip atanapi irisan sareng potong kacang héjo dina dua.
  6. Kami nempatkeun wajan sareng seueur minyak sareng panas, nalika éta parantos kami ngaluarkeun mangkok adonan anu tiis pisan, kami ngenalkeun sayuran hiji-hiji dina adonan, éta kedah leres ditutupan ku adonan, urang bakal ngagoreng aranjeunna, kami bakal nempatkeun sababaraha sayuran per angkatan.
  7. Nalika sayuran anu emas, urang bakal nempatkeun kana baki dimana urang ngagaduhan kertas dapur kanggo nyerep kaleuwihan minyak.
  8. Nalika sadaya sayuran siap kami bakal langsung ngaladénan sareng urang bakal ngiringan ku saos sapertos kécap.
  9. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.