Sayuran bakar kalayan nasi beureum

Sayuran bakar kalayan nasi beureum

Naha anjeun parantos ngalakukeun seueur kaleuleuwihan dina Natal ieu? Upami kitu, resep anu urang siapkeun ayeuna tiasa dipikaresep ku anjeun. Éta resep anu séhat anu ngagabungkeun a rupa-rupa sayuran dipanggang ku sacangkir sangu. Pelat lengkep anu anjeun bakal pasihkeun direngsekeun.

Éta bakal gampang pisan pikeun anjeun nyiapkeun sayuran anggang ieu sareng sangu coklat. Sakali sadaya bahan parantos disiapkeun, anjeun kedah masak nasi sareng ngantep oven ngalaksanakeun tugasna. Waktos sareng padamelan anu tiasa anjeun ngirangan upami anjeun parantos ngagaduhan nasi asak. Di bumi urang biasana nyiapkeun dua gelas dina akhir minggu, nyegerkeun teras disimpen dina wadah kedap udara dina kulkas. Janten urang kedah ngalangkungan sakedik nalika urang meryogikeunana. Naha éta kabiasaan anu saé?

Sayuran bakar kalayan nasi beureum
Sumber sayuran bakar sareng nasi coklat anu urang siapkeun dinten ayeuna kumplit pisan sareng séhat. Sampurna pikeun merangan kaleuleuwihan Natal.
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 brokoli
  • 1 bawang ungu
  • Pepper cabé beureum (bakar)
  • 1 cabé bel héjo
  • 2 wortel ageung
  • Minyak zaitun tambahan
  • Sal
  • Lada
  • Paprika amis
  • Paprika panas
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • 1 gelas nasi coklat asak
Persiapan
  1. Upami urang henteu ngagaduhan nasi asak urang pasang masak dina seueur cai asin.
  2. Urang motong brokoli kana kembang sareng blanch 4 menit dina cai uyah.
  3. waktu urang nyiapkeun sayuran. Potong cabé kana strip sareng tempatna dina baki oven. Mesek bawang sareng wortel sareng potong heula kana potongan sareng anu kadua kana keureut kanggo dilebetkeun kana baki.
  4. Sakali brokoli di blanched, urang garing éta ogé sareng nambihan kana baki.
  5. Urang tuang a girimis minyak dina sayuran sareng ku panangan kami kami mastikeun yén éta direndem. Urang ogé tiasa sikat ku sikat silikon.
  6. Saurna, urang uyah sareng cabé sareng naburkeun paprika paprika amis sareng dicincang sateuacan nyandak baki kana oven.
  7. Urang bakar di 180ºC salami 30 menit. Waktos na gumantung kana oven anjeun sareng selera anjeun.
  8. Sakali béas parantos réngsé, urang tiiskeun, corahkeun na tumis sareng cengkéh bawang bodas minced sareng sababaraha rempah.
  9. Pikeun ngarengsekeun, kami nempatkeun sayuran sareng nasi anu dipanggang dina sumber teras nyandak kana méja.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.