Sate Kefta

Sate Kefta

nu sate kefta Éta mangrupikeun piring anu khas di nagara tempat kuring cicing, di sadaya lingkungan kota sok aya anu ngajual éta anu énggal didamel bahkan urang tiasa mendakanana di jalan. Persiapanana saderhana pisan sareng, sanaos dua jinis daging henteu digabungkeun, kuring mastikeun yén éta ngeunah pisan.

Tingkat kasulitan: Gampang

Waktos persiapan: 5 menit

Waktos Masak: 10 menit

bahan:

  • Mince
  • Dicincang peterseli sareng cilantro
  • Parut satengah bawang
  • Parat satengah tomat
  • Cumin
  • Sal
  • Lada
  • Paprika amis

Elaborasi:

Dina mangkok urang nempatkeun daging cincang sareng nambihan parutan bawang satengah, parut tomat parut, jinten, uyah, cabé sareng paprika amis. Kami nyampur sadayana dugi bahanana disebarkeun kalayan saé. Maka kami nyandak sakedik campuran ieu sareng kami bakal masihan bentukna panjang manjang.

Nalika aranjeunna siap aranjeunna barbecued dugi coklat emas.

Dina waktos ngalayanan ...

Éta tiasa dilayanan salaku starter atanapi salaku piring utama anu dibarengan ku salad atanapi chip.

Saran resep:

Sanaos resep anu has, unggal bumi masihan sentuhan nyalira. Aya anu ogé nambihan bawang bodas sareng aya anu langkung resep henteu nempatkeun jinten dina jerona. Perkara rasa.

Éta tiasa diasakan dina barbecue, dina panci sareng bahkan dina oven.

Pangsaéna…

Anjeun tiasa ngagaduhan daging cincang anu parantos disiapkeun sareng dibentuk dina freezer, nalika anjeun hoyong nyiapkeun éta anjeun ngan ukur kedah nyéép sareng masak, idéal pikeun nyiapkeun tuang sakedap.

Inpormasi lengkep - Kefta tagine

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Sate Kefta

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 200

kategori

Éntri Panas

Dunia Santiago

Abdi mangrupikeun teknisi pendidikan murangkalih, kuring parantos kalibet dina dunya nyerat ti saprak 2009 sareng kuring nembé janten indung. Abdi resep pisan masak, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.