Sarapan tina oatmeal, cau sareng flakes madu

Sarapan tina oatmeal, cau sareng flakes madu

 

Oats Gampang pisan dicerna séréal, maka flakes oat mangrupikeun bahan anu dituduhkeun pikeun ngarengsekeun sarapan saha waé anu badé olahraga saatosna. Kusabab rasa nétralna, aranjeunna ogé serbaguna pisan; Aranjeunna ngaku seueur iringan.

Kalayan sababaraha potongan buah seger sareng / atanapi garing a sarapan lengkep pisan kahontal. Upami anjeun ogé nambihan sakedik madu, hasilna ogé ngandung gisi sareng pikaresepeun pisan. Kahiji kalina, upami anjeun teu biasa kana jinis sasarap sareng séréal ieu, duanana raos sareng téksturna anéh; tapi éta ngan ukur bakal janten dinten munggaran.

Sarapan tina oatmeal, cau sareng flakes madu
Sarapan sareng flakes oat sareng buah cocog pisan pikeun atlit. Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamelna ku gandum, cau, kismis sareng madu.
Author:
Jenis resép: Desayuno
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 250 ml. susu atanapi cai atanapi inuman sayuran
  • 6 séndok loma digulung gandum
  • 1 cau leutik
  • Kismis
  • Miel
Persiapan
  1. Urang tuang susu kana panci na rebus.
  2. Nalika datang ka kulub tambahkeun serpihan oat sareng masak sakitar 6 menit, aduk ti waktos ka waktos.
  3. Cabut campuran tina panas teras tambihkeun kismis sareng cau, dikurangan 3-4-irisan.
  4. Kami nyayogikeun dina mangkok sareng ngahias sababaraha irisan cau sareng bahan anu saé jet madu.
  5. Kami inuman panas.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 410

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Caroline Montiel cenahna

    Abdi resep ka gandum tapi kuring henteu terang kumaha carana ngadamel putri abdi tuangeun ogé bakal langkung saé seueur resep ogé pikeun snack atanapi tuang tuang.

    1.    Maria vazquez cenahna

      Urang moal lami deui nyobian ngadamel resep énggal ku gandum Carolina 😉

  2.   Zuni cenahna

    halo..aku resep resep anjeun ... kuring nambihan buah garing anu sanés..hatur nuhun ....

    1.    Maria vazquez cenahna

      Kuring ogé condong ngasupkeun kacangan anu béda unggal waktos. Abdi ngaku anjeun resep 😉