Sarapan susu almond sareng gandum, siki sareng buah

Akhir-akhir ieu kuring dina tahap ékspérimén di dapur, khususna dina naon ka sarapan sareng jajanan eta hartina. Abdi resep pisan kopi, tapi unggal-unggal nginumna, kuring nambihan susu semi-skimmed kusabab kopi na teuing pait pikeun lambung kuring. Intina, kuring kantos perhatoskeun mangbulan-bulan yén nalika kuring nginum bagian susu ieu sapoé (sakitar gelas sareng satengah) henteu raoseun teuing kana awak kuring. Pencernaan dahareun janten langkung beurat sareng laun.

Naha kuring nyarios kieu? Kusabab akhir-akhir ieu daripada gaduh kopi khas sareng susu énjing-énjing sareng roti bakar kalayan minyak zaitun, mantega atanapi ham, kuring resep nyobian inuman béda anu henteu aya di pasar pikeun ngagentoskeun susu sapi tradisional tapi anu tiasa digabungkeun. Kuring ampir aya dina kulkas inuman oat, minuman almond sareng inuman kécap. Inuman ieu ogé katelah "susu" méré sentuhan anu béda pikeun sarapan sareng nyayogikeun rasa anyar. Aya ogé inuman atanapi susu béas, anu aranjeunna nyarios ogé saé pisan tapi kuring henteu acan nyobian, janten kuring henteu tiasa nyarios perkawis éta. Tina sadaya anu kasebat, karesep kuring nyaéta susu almond diragukeun, sanaos leres éta mangrupikeun anu ngagaduhan kandungan gula anu paling luhur, janten henteu merenah pikeun nyiksa éta.

Salajengna, kuring badé nyarioskeun naon waé sarapan abdi anu dikarang tina dinten ayeuna sareng kuring ngajak anjeun sadayana pikeun nyobaan. Éta nikmat sareng séhat pisan, sabab ngandung siki sareng buah-buahan kalayan sadayana atanapi ampir sadaya nutrisi anu diperyogikeun ku awak unggal dinten. 100% disarankeun!

Sarapan susu almond sareng gandum, siki sareng buah
Sarapan susu almond ieu sareng gandum, siki sareng buah-buahan cocog pikeun anu bosen teras-terasan sarapan anu sami sareng hoyong bénten sakedik.
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: sasarap
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 ml susu almond
  • strawberries 4
  • Buah garing (cau, persik, plum, kalapa, nanas, kismis, ...)
  • Sikina (siki waluh, siki kembang matahari, jst ...)
  • Oat
Persiapan
  1. Naon anu kuring lakukeun nyaéta nambihan 200 ml tina susu almond dina mangkok atanapi cangkir ageung sareng panaskeun ngan sakitar menit dina gelombang mikro.
  2. Salajengna, kuring nambihan oatmeal (2 séndok tingkat sakitar), buah garing (dijual di hérbal), dua séndok deui sareng tungtungna, éta sikina (2 séndok dessert tingkat).
  3. Hal terakhir anu kuring tambihkeun nyaéta strawberries 4 dikumbah ogé sareng potong sakedik.
  4. Abdi ngalih saé, sareng éta waé. Sarapan saé bergizi disiapkeun dina sababaraha menit. Naha aya anu langkung gampil?
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 320

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.