Saos bakar bakar buatan sendiri

Sambel Barbecue

Kaléng saos henteu nyandak seueur rohangan dina kulkas urang. Kacuali saos tomat buatan urang anu biasana urang siapkeun di bumi kanggo ngiringan piring pasta atanapi tradisional Lauk Bonito sareng tomat, urang biasana henteu nganggo jinis persiapan ieu kecuali dikecualikeun sabab ieu jelas sambel bakar bakar.

Saos barbecue sampurna pikeun ngiringan daging sareng sayuran anggang. Sareng henteu hésé pikeun nyiapkeunana di bumi. Upami anjeun gaduh 20 menit, anjeun tiasa nyiapkeun nyalira. Éta henteu raoseun sami sareng anu komersil, tapi kami pikir henteu perlu ogé. Ku ngalakukeun éta anjeun tiasa ngendalikeun bahan anu anjeun anggo, jumlah sareng ngarobihna.

Saos bakar bakar buatan sendiri
Saos bakar bakar buatan sendiri mangrupikeun saos anu saé pikeun dipasangkeun sareng daging bakar sareng sayuran. Tapi ogé piring pasta anu saé.
Author:
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 cabé rawit, ditumbuk
  • 2 sendok bubuk bawang
  • 2 sendok bubuk bawang bodas
  • ¼ séndok téh paprika panas
  • ¼ séndok téh cabé
  • ¼ séndok téh uyah
  • 1 cangkir saos tomat buatan imah
  • 2 séndok Dijon mustard
  • 3 séndok madu
  • ½ cangkir cuka apel
Persiapan
  1. Kami nempatkeun sadaya bahan dina panci.
  2. Kami mendidih teras urang masak dina panas low salami 10 menit aduk sakapeung dugi saos kentel. Anjeun tiasa ngantep saos sapertos atanapi ngalirkeun upami anjeun resep langkung saé sapertos éta.
  3. Urang simpen saos dina wadah kedap udara sareng ngantepkeun sina tiis sateuacan nempatkeun kana kulkas. Anjeun tiasa nganggo éta salami 10 dinten.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.