Sangu sareng Sayuran sareng Kécap

El sangu éta mangrupikeun bahan anu nawiskeun seueur kamungkinan pikeun kami, tiis, panas sareng ogé digoréng. Hatur nuhun kana kagunaanna ngajantenkeun tugas dapur langkung gampil sareng ayeuna kuring masihan resep ieu kanggo nasi sareng sayuran sareng kécap sahingga anjeun tiasa nikmati, sabab kami ogé nambihans bahan beunghar pisan.

resep nasi sareng sayuran sareng kecap, beunghar tina rasa
Sakumaha biasa urang balanja sareng urang terang unsur penting anu sanés.

Gelar Kasesahan: gampil
Waktos Persiapan: 30 - 40 menit

Bahan pikeun 4 urang:

  • 80-100 gram béas per jalma
  • Kubis satengah kriting
  • 6 wortel
  • 2 séndok kécap
  • Minyak sareng uyah

wortel, kol, kécap sareng sangu

Kami parantos gaduh beuli, ayeuna ngan ukur Abdi peryogi nyiapkeun nasi anu lezat ieu sareng sayuran y kécap janten urang tiasa tuangeun. Urang mimitian motong engkol pisan, saloba urang tiasa na ogé urang ngilu wortel. Sedengkeun dina kaserol kami nempatkeun minyak kana panas.

sayuran dina casserole, wortel sareng engkol keriting digoréng
Urang uyah teh sayuran teras lebetkeun kana casserole kalayan minyak dina panas low sahingga aranjeunna dicoo kusabab urang henteu hoyong aranjeunna ngagoreng, tapi tetep lemes. Dina pot, urang nempatkeun cai kana kulub sakedik uyah sareng minyak sareng tuang sina ngagolak kanggo nambihan sangu.

bahan rék dicampurkeun kana soak
Nalika urang parantos dua bagian réngsé urang tiasa nyampur. Tapi mimitina urang bakal nempatkeun kécap, sahingga sadayana diresakeun ku rasa masing-masing, kami masihan anjeunna hiji lolos terakhir ngaliwatan seuneu ku cai sakedik supados campuran pisan. Kami ngantep éta beristirahat sakedik sareng éta bakal siap tuang.

resep saderhana kanggo nasi sareng sayuran sareng kecap
Sakumaha anjeun ningali Éta saderhana dilakukeun sareng ngamungkinkeun urang tuang dua tuangeun anu mangpaat pisan dina piring anu sami. Entong hilap yén resep naon waé tiasa diadaptasi kana lalangit urang, sapertos nambihan bawang saeutik atanapi bawang bodas, Éta ogé bakal janten pilihan anu saé. Atanapi bahkan sababaraha rumput laut dehidrasi, Éta sadayana gumantung kana naon anu urang resep.

Wilujeng tuang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sid cenahna

    urang gores -> urang gores
    ngababarkeun -> kulub
    bahya -> nguntungkeun
    Sareng aksen na?

    1.    Loreto cenahna

      Hai Sid,
      Dilereskeun, hatur nuhun kana sumbangan.

      Wasalam

  2.   Sid cenahna

    Hatur nuhun ka anjeun.
    Ku jalan kitu, kuring parantos nyobian, nganggo bawang sareng sakedap jahé, sareng éta saé pisan 😉