Sangu sareng hayam sareng cumi-cumi

Sangu sareng hayam sareng cumi-cumi

Sapertos aranjeunna anu quiches atawa croquettes, sangu ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun bahan-bahan anu leupas dina kulkas. Bisi kuring éta dua tukang hayam sareng cumi-cumi; kalayan duanana bahan kuring ngadamel ieu resep panén, saderhana tapi ngeunah pisan.

Upami di nasi hayam tradisional Kami ogé nambihan sababaraha sayuran sareng cumi, hasilna ngan ukur tiasa ningkat. Sangu garing ieu, didamel ngan 45 menit, mangrupikeun usul anu saé pikeun akhir minggu. Sakabeh kulawarga bakal resep, kuring mastikeun anjeun. Éta bakal langkung beunghar upami anjeun damel ku kaldu jangjangan; tapi anjeun tiasa nganggo cai upami anjeun teu hoyong ngahesekeun. Naha urang bakal turun ka dinya?

bahan

Pikeun 4 jalmi

  • 200 g béas
  • 1/2 bawang
  • 1 cabé bel héjo
  • 1/2 cabé beureum
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • 2 tukang hayam, diiris sareng diberesihan
  • 150 g cumi (atanapi hurung)
  • 2 séndok témpél tomat
  • 500 ml. kaldu jangjangan
  • Sababaraha untaian kunyit
  • Minyak Zaitun
  • Sal

Ngubaran

Urang mimitian ku nyincang bawang, cabé sareng bawang bodas. Dina panci low kami nempatkeun sakedik minyak sareng tumis sababaraha menit, Éta henteu kénging nyandak warna.

Sayur aduk tumis

Urang tambihan hayam bumbu sareng masak dugi ka coklat emas. Teras we nambihan cumi sareng tomat kentel, aduk sareng masak campuran kanggo sababaraha menit supados tomat ngirangan sateuacan nambihan sangu.

Tambahkeun béas sareng safron sareng aduk sakedap sababaraha menit sateuacan nambihan kaldu. Tambahkeun kaldu, panas, sareng masak sakitar 18 menit, mimitina di panaskeun teras teras langkung lemes.

Sangu sareng hayam sareng cumi-cumi

Sakali béas réngsé masak hayu istirahat tina panas sareng ditutupan ku lawon salami dua menit deui.

Inpormasi lengkep- Bayam, supa sareng ham quiche, Croquette hayam pikeun ngamangpaatkeun pingping tina konsol

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Sangu sareng hayam sareng cumi-cumi

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 320

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.