Sangu sareng cumi dina saos Amérika

Sangu sareng cumi dina saos Amérika, resep anu pinuh ku rasa

Sangu kalayan cumi-cumi dina saos Amérika mangrupikeun papanggihan anu ngahémat kahirupan urang salami sababaraha dinten. Hal anu hébat ngeunaan resep ieu nyaéta kami nganggo cumi kaléng, karesep kuring nyaéta cumi-cumi dina saos Amérika tapi cumi dina mangsi na henteu goréng ogé. Resepna janten teu saderhana sareng hasilna mangrupakeun sangu kalayan rasa anu luar biasa. Teu aya anu nyebatkeun yén éta mangrupikeun masalah muka sababaraha kaléng.

Ajak diri anjeun ngadamel resep ieu sareng anjeun bakal ningali kumaha dina mésér bulanan anjeun moal sono sababaraha kaléng cumi sabab éta resep anu anjeun badé damel sahenteuna sakali dina sabulan, kuring mastikeun anjeun. Kuring miharep anjeun resep sapertos sapertos kuring. Milarian resepna!

Sangu sareng cumi dina saos Amérika
Author:
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 gr béas sakuliling
  • 3 kaléng cumi alit dina saos Amérika
  • 1 sapotong cabé beureum sareng héjo anu sanés
  • ¼ bawang
  • 1 tomat leutik
  • 1 séndok témpél tomat (opsional)
  • ½ liter kaldu
  • 1 bawang bodas
  • peterseli
  • minyak zaitun
  • kahayang
Persiapan
  1. Rendang cabé sareng bawang sareng dina panci nganggo girimis minyak zaitun sareng ciwit uyah, tumis. Nalika sayuran mimiti lemes, tambahkeun tomat anu dicincang sareng antosan sadayana réngsé.
  2. Ayeuna urang nambihan sangu, sareng séndok téh tomat pekat, urang aduk sahingga sangu na impregnated ku sadaya rasa.
  3. Urang tambihan kaldu, ngantep sangu masak sakitar 20 ′. Urang ngaraoskeun uyah bisi aya anu kedah ditambihan.
  4. Samentawis dina mortir kami nempatkeun bawang bodas sareng peterseli, urang mash. Dina mortir anu sami urang tambahkeun kaléng cumi dina saos Amérika, campur sareng mash sareng cadangan.
  5. Sangu parantos siap, waktosna kanggo nambihan mash ku cumi-cumi. Aduk campur sareng aduk sareng peterseli dicincang sakedik.
  6. Wilujeng tuang!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel Angel cenahna

    alus
    Kuring resep blog anjeun, desainna, sareng gampang mendakan resep. Kuring biasa dina resep anjeun anu luar biasa sareng gampang disiapkeun.
    Abdi hoyong nambihan anjeun sareng nempatkeun tautan dina blog kuring sareng upami anjeun hoyong nempatkeun tautan dina tambang.
    Salam sareng hatur nuhun kanggo sadayana