Sangu sareng cabé sareng bawang

Sangu sareng bawang sareng cabé

Saatos Natal anu sengit dina hal tuangeun sareng perayaan, waktosna kanggo uih deui ka rutinitas anu saderhana. Pikeun anu resep sadidinten anu urang resep pikeun kesederhanaanna sareng butuh saeutik usaha pikeun dilakukeun. Gancang sareng mirah, naon deui anu anjeun tiasa milari?

Sangu sareng bawang sareng cabé mangrupikeun salah sahiji resep. Piring anu ngeunah pisan didamel ku bahan saderhana anu umum di pantry urang. Nincuk sayuran sareng tumis kana api anu alit sateuacan nambihan sangu mangrupikeun hiji-hijina rahasia tina béas ieu sayogi dina 30 menit.

Sangu sareng cabé sareng bawang
Sangu ieu sareng bawang sareng cabé ngabalikeun urang kana rutin anu saderhana saatos Natal.
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Sangu
Porsi: 3-4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 cebolla
  • 1 cabé bel héjo
  • ½ cabé beureum
  • 2 gelas béas
  • minyak zaitun
  • 4½ gelas cai
  • Sal
  • 1 séndok saos tomat
Persiapan
  1. Rendang bawang sareng cabé sareng tumis kana panci anu handap kalayan minyak zaitun sareng ciwit uyah.
  2. Nalika aranjeunna lembut sareng coklat, urang tambahkeun saos tomat sareng urang masihan sababaraha giliran kanggo ngempelkeunana.
  3. Salajengna, urang tambihan sangu. Tumis kana panas sedeng-luhur sababaraha menit sareng tutup ku cai.
  4. Urang ngantep sangu asak sareng upami diperyogikeun urang nambihan langkung seueur cai dina prosésna.
  5. Sakali béas lembut, angkat tina kompor, tutup ku lawon sareng antepkeun sababaraha menit.
  6. Kami ngalayanan panas.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 376

Upami dina waktos ieu anjeun ningali yén anjeun kéngingkeun béas, mangpaatkeunana sareng gunakeun kanggo ngadamel anu raoseun Kuéh béas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Analdo cenahna

    Alus teuing !!!!!!

  2.   Lola cenahna

    Punten gentos "karinjang alit"…. nyeri panon.

  3.   Fabiana cenahna

    Halo, resep na saé pisan tapi punten kacamata ditulis nganggo V
    Kalayan V

    1.    Maria vazquez cenahna

      Aduh kuring sono, nuhun! Kadang-kadang caketna v sareng b dina keyboard henteu ngabantosan 😉