Sangu kalayan cumi sareng kembang engkol

Sangu kalayan cumi sareng kembang engkol

Di bumi urang biasana nyiapkeun nasi di akhir minggu sareng nyimpen sababaraha bagian janten urang henteu kedah masak dina Senén. Akhir minggu kamari urang nyiapkeun ieu sangu kalayan cumi sareng kembang engkol éta, tanpa ragu, urang bakal ngulang deui. Kusabab touch tina kembang engkol improvisasi, urang moal resep langkung resep.

Éta béas ngagaduhan basa sayur alus Éta penting pikeun kuring. Nyiapkeun bawang, cabé sareng / atanapi saos bawang, ieu kumaha biasana kuring ngamimitian nyiapkeun piring nasi. Waktos ieu, salaku tambahan, éta ngagabungkeun kembang engkol sareng sigana pamendak anu hébat sakali kuring parantos ngaraosan sangu kanggo sadayana anu hoream tuang sayuran ieu.

Rasa kembang engkol ditanggap tapi ku cara anu hampang pisan, kumargi cumi sareng kaldu lauk nambihan seueur rasa pikeun sadayana. Aranjeunna anu beurat tina ieu sangu rada sup sareng sampurna, dina pandangan kuring, pikeun dinten Minggu naon. Naha anjeun wani nyiapkeun éta?

Resep pikeun 4

Sangu kalayan cumi sareng kembang engkol
Sangu kalayan cumi sareng kembang engkol anu kuring usulkeun dinten ayeuna ngagaduhan rasa anu sengit sareng rada sop. Sampurna pikeun tuangeun sabtu minggu.
Author:
Jenis resép: Sangu
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 3 sendok minyak zaitun
  • ½ bawang bodas bawang bodas, dicincang
  • ½ bawang beureum, dicincang
  • 1 cabé bel Italia héjo, dicincang
  • Pepper cabe bel beureum (anggang), dicangcang
  • ⅓ kembang engkol, dina kembang alit
  • Sal
  • Lada
  • 350 g. cumi, dicangcang
  • 1 gelas béas
  • 2 séndok saos tomat
  • ½ séndok téh paprika amis
  • A ciwit ngawarnaan dahareun pikeun paellas
  • 3 gelas kaldu lauk panas
Persiapan
  1. Urang panaskeun minyak dina panci sareng tumis bawang sareng cabé salami 10 menit.
  2. Saatos tambahkeun kembang engkol, usum sareng tumis salami sababaraha menit deui.
  3. Teras tambihan cumi-cumi sareng tumis dugi ka robih warna, sakitar 3 atanapi 4 menit.
  4. lajeng, urang ngempelkeun sangu sareng tomat anu digoréng sareng masak sakitar menit tanpa lirén ngagaur.
  5. Tambihkeun paprika amis, ngawarnaan tuangeun sareng kaldu lauk ngagolak.
  6. Urang masak sangu dina panas sedeng-luhur kalayan tutupna salami 6 menit. Teras we turunkeun panas sareng masak salami 10 menit deui bari simmering tanpa tutup.
  7. Saatos waktos urang mareuman seuneu na urang antepkeun sangu 5 menit nempatkeun kaén bersih dina éta.
  8. Kami nyayogikeun béas kalayan cumi-cumi sareng kembang engkol seger.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.