Sangu sareng cumi sareng kacang polong

Sangu sareng cumi sareng kacang polong

Di bumi urang gaduh kabiasaan nyiapkeun nasi pikeun akhir minggu, Naha éta ogé sapertos di bumi anjeun? Kami ogé nyiapkeun jatah dobel dina kaayaan normal pikeun paséa Senén atanapi Salasa direngsekeun. Janten urang tumaros sareng béas ieu nganggo cumi sareng kacang polong bahkan dina kaayaan anu luar biasa.

Nyiapkeun nasi ieu henteu kalebet komplikasi. Anjeun ngan ukur peryogi bawang, sakedik cumi beku sareng sababaraha kacang polong. Upami anjeun ngagaduhan kaldu lauk, sangu bakal raos; Tapi upami henteu, anjeun tiasa teras ngaleyurkeun tablet kaldu dina cai.

Di bumi urang resep sangu janten sakedik sup, éta sababna urang nambihan langkung seueur cai tibatan normal. Ku cara ieu kuring nyingkahan kudu lalajo éta nalika kuring masak. Tapi upami anjeun hoyong ngahontal sangu langkung leupas, kantun ngirangan jumlah cai janten dua satengah gelas per gelas nasi. Naha urang badé damel?

Resepna

Sangu sareng cumi sareng kacang polong
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 3 sendok minyak zaitun
  • 1 bawang beureum, dicincang
  • 1 cabé bel Italia héjo, dicincang
  • ⅓ cabé beureum, dicincang
  • Uyah sareng cabé
  • 400 g. cumi, dicangcang
  • ½ séndok témpél tomat
  • 1 gelas béas
  • 1 ciwit ngawarnaan pikeun paellas
  • 3 gelas kaldu lauk panas
  • ½ cangkir kacang polong
Persiapan
  1. Urang panaskeun minyak dina panci sareng tumis bawang 5 menit.
  2. Saatos tambahkeun cabé, usum sareng tumis dugi ka sadayana sayuran lembut.
  3. terus tambihan cumi-cumi sareng tumis dugi ka aranjeunna robih warna.
  4. Tambahkeun tomat, nasi sareng ngawarnaan tuang sareng gaul rata.
  5. Teras tambahkeun kaldu sayuran ngagolak sareng masak sangu dina panas sedeng-luhur kalayan tutupna salami 6 menit.
  6. Saatos éta, urang turunkeun panas sareng masak 8 menit deui bari simmering tanpa tutup. Urang teras nambihan kacang polong sareng masak ⅔ langkung menit.
  7. Kami mareuman seuneu sareng ngantep sangu istirahat 5 menit, nutupanana ku kaén anu bersih.
  8. Kami nyayogikeun sangu kalayan cumi sareng kacang polong panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fernando Bandín Mosteyrín cenahna

    Hatur nuhun pisan kana resep super ieu. Éta memang saderhana pisan, tapi anu pangsaéna nyaéta hasilna: ngeunah.
    Pamajikan kuring mendakan éta béas pang beunghar anu kantos anjeunna raoskeun dina hirupna. 👏👏👏👏👏👏