Sangu kalayan ati sareng kembang engkol

Sangu kalayan ati sareng kembang engkol

Akhir minggu mangrupikeun waktos béas di seueur bumi, kalebet abdi. Sababaraha kali, salaku tambahan, bahan-bahanna dipasihkeun ku anjeun janten teu kedah dipikir-pikir. Janten kajantenan ieu sangu kalayan ati sareng kembang engkol, Anu bahan na henteu dianggap tapi hasil tina kabutuhan pikeun masihan toko.

Buka kulkas Sareng ngantep diri urang kabawa ku bahan-bahan anu urang badé jarahat ngamungkinkeun urang pikeun nyobaan kombinasi anu sigana urang moal bet dina cara mikir. Sareng kanyataanna nyaéta kaseueuran kombinasi ieu tiasa dianggo. Tésna nyaéta resep anu kuring usul ayeuna.

Poto na pikasieuneun sareng henteu kaadilan pikeun tékstur sareng rasa tina piring nasi ieu. The basa sayuran Éta ngajantenkeun béas ieu juicy pisan sareng kanyataan ngigel kana tékstur anu béda sapertos ati anu digoréng sareng kembang engkol ngajantenkeun langkung pikaresepeun. Kami ogé parantos nambihan sababaraha rempah, naha anjeun hoyong terang anu mana?

Resepna

Sangu kalayan ati sareng kembang engkol
Beras Ati Kembang Kol ieu mangrupikeun resep akhir minggu anu saé. Ngawula ka salaku piring tunggal, dipirig ku dessert.
Author:
Jenis resép: Sangu
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 eusian ati, potong buah
  • Sal
  • Lada
  • 3 sendok minyak zaitun
  • 1 bawang dicincang
  • 1 cabé bel héjo, dicincang
  • ½ cabé beureum, dicincang
  • ½ sagelas anggur bodas
  • 1 séndok témpél tomat
  • ½ kembang engkol dina florets
  • Ciwit kunyit
  • 1 gelas sangu
  • 3 gelas sayur atanapi kaldu hayam
Persiapan
  1. Urang usum ati sareng urang ngagoreng dina minyak pipa panas dina pot deet. Sakali emas, urang bawa kaluar sareng cadangan.
  2. Dina minyak anu sami bubur bawang sareng cabé salami 10 menit.
  3. Urang tuang anggur sareng ngantepkeun ngirangan sababaraha menit.
  4. Teras tambahkeun tomat kentel, kembang engkol sareng kunyit sareng tumis salami sababaraha menit.
  5. Teras we nambihan sangu sareng gaul sateuacanna lebetkeun kaldu ngagolak, uyah sareng cabé.
  6. Urang masak sangu katutupan genep menit dina panas sedeng-luhur. Saatos éta, urang ngungkab sareng ngirangan panas kanggo masak pikeun 10 menit deui, ngempelkeun ati sababaraha menit sateuacan réngsé.
  7. Cabut tina panas, tutup ku kaén sareng antepkeun istirahat dua menit sangu sareng ati sareng kembang engkol sateuacan disiapkeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.