Sangu goreng tilu nikmat, gampang sareng séhat

Sangu goreng tilu karesep

Pasti sababaraha kali ngaraosan teh sangu tilu nikmat Di sababaraha réstoran Cina anjeun parantos naroskeun ka diri nyalira naon bahanna sareng kumaha anjeun tiasa nyiapkeunana di bumi. Dina Resep Masak kami netelakeun sadaya mamang anjeun ayeuna ku léngkah saderhana anu bakal ngadorong saha waé pikeun masak di bumi.

Sangu goreng tilu nikmat, gampang sareng séhat
Resep saderhana Cina anu saderhana ieu didamel ku bahan-bahan anu urang sadayana tiasa aksés. Koncina pikeun milih sangu sisikian panjang anu saé sareng ngagorengna saé sateuacan disayogikeun kalayan "ngeunah" sareng sentuhan kécap. Anjeun tiasa ngaladénan éta salaku hiji piring, ngiringan sababaraha pingping hayam dipanggang atanapi kanggo ngeusian fajitas atanapi pancake.
Author:
Dapur: Cina
Jenis resép: Sangu
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 180 g. sangu sisikian panjang
  • 50 g. kacang polong
  • 1 wortel ageung
  • 150 g. tina udang
  • 2 irisan kandel ham asak
  • huevos 2
  • 2 séndok kécap
  • 1 séndok téh gula
  • Minyak Zaitun
  • Sal
  • tilu nasi goreng anu raoseun tilu nasi goreng anu raos, gampang sareng séhat
Persiapan
  1. Urang mimitian ku masak wortel sareng kacang polong. Pikeun éta urang nempatkeun panci ku cai kana panas sareng nalika éta mendidih nambihan wortel anu dikupas sareng sadetik uyah. Henteu lami sateuacan wortel lembut, tambahkeun kacang polong sareng masak salami 4 menit deui. Nalika wortel sareng kacang polong lembut, angkat tina panas, solokan, ngantepkeun haneut sareng potong wortel kana batu.
  2. Dina waktos anu urang nyiapkeun omelet hideung. Kami ngéléhkeun endogna sareng ciwit uyah sareng séndok téh gula bari manaskeun panci kalayan séndok téh minyak. Nalika minyakna panas urang tuang endog sareng nyiapkeun omelet anu raoseun pisan, sapertos crepes. Sakali parantos siap, urang angkat tina panas, potong kana strip sareng simpen.
  3. Teras urang masak sangu dina seueur cai, nuturkeun paréntah pabrikan. Urang aduk ti waktos ka waktos sareng nalika éta ampir réngsé urang ngaleupaskeun tina seuneu, ngumbah handapeun keran cai tiis sareng solokan.
  4. Sangu goreng tilu bahan ngeunah
  5. Nalika sangu asak, urang nyandak kasempetan pikeun motong sababaraha strip ham asak yén urang cagar.
  6. Dina wajan ageung, panaskeun 3-4 sendok minyak zaitun sareng urang tumis udang salami 3 menit. Nalika udang ngagaduhan warna anu saé, tambahkeun béas lemes sareng dua séndok kécap. Urang aduk rata sareng tumis sakitar menit.
  7. tungtungna, urang tambihan sadayana bahan (omelet, ham asak, kacang polong sareng wortel), aduk sareng usum lawuh.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 400


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.