Sanfaina

Sanfaina, piring sayuran anu beunghar. Hidangan khas Catalonia mirip pisan sareng Manchego pisto. Sanaos tiap imah gaduh resep na.
Sapiring sayuran tumis, idéal pikeun ngiringan piring sapertos daging atanapi lauk anu jalanna saé pisan sareng tiasa ogé didahar salaku starter atanapi ngan éta sanfaina, tapi tong hilap roti na.
Resep saderhana sareng bahan-bahan anu urang selalu aya di bumi. Mangrupikeun piring anu urang tiasa ngadamel kuantitas sareng beku.
Éta piring anu saé pisan sabab ngagaduhan seueur sayuran anu seueur sareng seueur vitamin sareng mineral, sakedik ngahibur kedah motong sadaya sayuran janten sakedik, tapi hasilna saé.
Sayuran tiasa dilebetkeun dina jumlah anu anjeun pikahoyong, upami anjeun resep langkung tomat, atanapi langkung cabé, anjeun tiasa ngabeda-beda jumlahna sesuai cita rasa anjeun.

Sanfaina
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 aubergine
  • 2 zucchini
  • 2 cabé héjo
  • 1 cabé bel beureum
  • cebollas 2
  • 3 tomat asak
  • Omat tomat goreng
  • minyak
  • Sal
Persiapan
  1. Kanggo nyiapkeun sanfaina, urang mimiti nyeuseuh sayuran, potong bawang, cabé héjo sareng cabé beureum janten sakedik.
  2. Kami nempatkeun wajan sareng jet minyak anu saé sareng nambihan sayuran anu dicincang. Urang ngantep éta ngagoréng.
  3. Di sisi anu sanésna, urang rendang zucchini sareng aubergine.
  4. Nalika sayuran rada transparan urang bakal nambihan zucchini sareng terong. Kami nempatkeun sakedik uyah sareng ngantep éta masak salami 5 menit.
  5. Kami ngantep éta masak sadayana babarengan. Upami diperlukeun kami bakal nambihan sakedik deui minyak. Nalika urang mesék tomat, urang rendang, urang tambahkeun sasarengan sareng sayuran. Kami miceun sadayana.
  6. Teras we nambihan tomat anu digoréng. Urang ngantep éta masak sakitar 10 menit.
  7. Nalika urang ningali sayuran anu coklat, urang ngaraosan uyah, urang menerkeun.
  8. Sareng siap tuang

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.