Salmon sareng asparagus dina saos

Salmon sareng asparagus dina saos. Hiji lauk enak, piring anu hampang sareng saderhana pikeun disiapkeun.
Sakumaha anjeun terang salmon mangrupikeun lauk anu saé, séhat pisan, beunghar protéin sareng asam lemak omega 3 sareng omega 6 sareng seueur deui manpaatna. Konsumsi na disarankeun kanggo sadayana.
Pikeun ngiringan piring ieu, sayuran saé pisan, anjeun tiasa ngiringan sayuran anu anjeun resep tapi kuring parantos ngiringan nganggo asparagus.
Asparagus ngandung seueur manpaat sareng pasipatanÉta hampang sareng jalan anu saé pisan pikeun ngiringan piring salmon ieu anu ngagabungkeun saé sareng asparagus.
Masakan anu héran, éta cocog pikeun hajatan sapertos tuangeun atanapi tuang siang, kalayan saos na raoseun pisan.

Salmon sareng asparagus dina saos
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1-2 steak per jalma
  • 1 kebat asparagus
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • 150 ml. anggur bodas
  • 100 ml. kaldu lauk atanapi cai
  • 1 séndok tepung
  • Lada
  • Minyak sareng uyah
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun piring salmon ieu sareng asparagus dina saos, hal anu mimiti dilakukeun nyaéta ngabersihkeun asparagus, urang bakal motong bagian na di tungtung, anu paling hese. Kami nempatkeun wajan anu lega, urang bakal nempatkeun jet minyak anu saé, urang tumis sareng coklat asparagus sakedik.
  2. Nalika asparagus mimiti coklat, tambahkeun bawang bodas anu dicincang.
  3. Urang aduk rata sareng nambihan séndok tepung. Urang aduk supados tipung tos tumis.
  4. Teras we nambihan anggur, hayu alkohol ngirangan salami sababaraha menit.
  5. Nalika anggur ngirangan, tambahkeun kaldu atanapi cai.
  6. Urang nyiapkeun lauk, bumbu ku uyah sareng cabé. Kuring parantos nganggo hiji blok per jalma, upami urang ngadamel ipis pisan, potongan salmon bakal rusak.
  7. Kami nambahan potongan salmon kana panci atanapi kaserol dimana urang ngagaduhan asparagus. Tutup casserole sareng masak sakitar 10 menit atanapi dugi ka anjeun resep.
  8. Saatos waktos ieu urang ngaraoskeun uyah, menerkeun sareng siap ngaladén !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.