Salmon Gulung sareng Sangu

Sakumaha parantos urang nyarioskeun dina kasempetan anu sanés asakan asia Éta beuki seueur pengikut sareng éta dina sababaraha kali kesederhanaan na ngaleuwihan wates. Resep dinten ieu kuring henteu terang naha éta tiasa dianggap sadayana Asia, tapi ku keuna masakan éta.

bérés resep gulung salmon sareng nasi
Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun salmon gulung sareng nasi. Mangrupikeun préparasi anu saderhana sareng pantes dicobaan upami urang resep bahan ieu, sabab campuranana saé pisan.

Urang badé mésér naon anu diperyogikeun sareng urang kéngingkeunana.

Gelar Kasesahan: gampil
Waktos Persiapan: 25 atanapi 30 menit

bahan:

  • 75 gram béas
  • sapasang irisan salmon asep
  • cabé beureum
  • 1 endog pindang keras
  • kahayang
  • minyak
  • kécap

bahan dasar pikeun resep
Bahanna henteu rumit pisan tah hayu urang turun ka karajinan.

Urang mimitian ku nempatkeun kulub sangu, Pikeun masak, urang bakal nambihan endog supados aranjeunna tiasa asak babarengan.

sangu sareng endog sareng cabé
Sakali we samak sangu asak sareng endog pindang, urang bakal ngantepkeun aranjeunna tiis janten tiasa ngempelkeun piring, upami urang henteu gaduh waktos, urang ngan ukur kedah ngalirkeun cai kana béas. Nalika tiris urang campur endog anu dicincang sareng saliwatan urang motong sababaraha strip tina Cabé beureum.

Kami parantos gaduh sadayana siap masang piring, urang nyandak sapotong salmon asep sareng eusian ku campuran béas sareng endog. Nalika urang gaduh, urang nempatkeun sapotong cabé di luhur sareng urang tiasa ngagulung.

Nalika urang gaduh urang tiasa nyayogikeun gulungan dirakit sadayana atanapi potong dua. Kami pakéan kalayan kécap sareng urang parantos siap tuang.

Éta raoseun sareng ogé gampang disiapkeun, kumargi salmon asep parantos dilaminasi.

bérés resep gulung salmon sareng nasi
Kuring ngan ukur hayang ka anjeun Bon napsu sareng anu anjeun resep resep. Émut yén kécap tiasa dirobih sareng upami urang teu resep lauk salmon, ayeuna urang ogé ngagaduhan cod cod laminasi, janten urang tiasa ngarobih ampir sadaya piring, anu aya hubunganana sareng rasa, salami urang tetep panggih.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

bérés resep gulung salmon sareng nasi

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 175


Loreto

Pikeun kuring gastronomi mangrupikeun kasenian. Sareng tiasa nyerat perkawis éta teu aya hargana, kuring salah sahiji jalma anu nganggap yén masak sayah, nyingkahan sareng urang ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.