Salmon dina kécap sareng madu

Salmon dina kécap sareng madu

Di bumi urang resep salmon sareng urang biasana tuang saminggu sakali. Kami biasana masak dina hawu sanaos kadang urang resep nambihan saos. Sambel Béarnaise mangrupikeun salah sahiji karesep urang dibarengan ku kécap sareng madu yén urang nyiapkeun dinten ayeuna.

Kécap madu ieu éta saderhana pisan pikeun nyiapkeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu bari salmon ngagoreng dina wajan; Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta campuran sadaya bahanna saé dina mangkok sareng antosan waktos anu pas pikeun nambihanana. Sareng naon waktos anu pas? Kuring bébéja ka anjeun dina step by step.

Henteu ngan ukur salmon dina warna anu sanés sareng saos ieu, éta ogé bakal kéngingkeun keuna amis anu sesah nolak. Mangrupikeun saos anu upami disiksa bakal capé, tapi dina ukuran anu leres éta bakal dipikaresep pisan. Naha anjeun henteu ngarepkeun nyobian? Hayu urang angkat!

Resepna

Salmon dina kécap sareng madu
Kécap madu mangrupikeun iringan anu saé pikeun salmon seger. Sareng éta moal nyandak anjeun langkung ti menit pikeun nyiapkeunana.
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 keureut lauk salmon
  • Uyah sareng cabé
  • 1 séndok minyak zaitun parawan tambahan
Kanggo saos
  • 3 sendok madu
  • 2 sendok kécap
  • 1 séndok cuka bodas
  • 1 cengkéh bawang bodas
Persiapan
  1. Usum keureut lauk salmon dina dua sisina.
  2. Urang panaskeun minyak dina wajan dina suhu sedeng-luhur sareng nalika panas urang tambahkeun keureut salmon éta masak 3 atanapi 4 menit dina saban gigir.
  3. Kami ngamangpaatkeun waktos éta pikeun ngulit bawang bodas, dicincang halus, sareng campur sareng sesa bahan saos.
  4. Sakali salmon asak pikeun 3 dugi 4 menit dina saban gigir, urang tambahkeun saos di luhur tina irisan sareng asak sababaraha menit deui saos na nyandak awak.
  5. Kami ngalayanan salmon dina kécap sareng madu sareng sababaraha sayuran anu diasakan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.