Salad haneut tina Anggang Kentang Amis, Bayam jeung Kéju Pondok

Salad haneut tina Anggang Kentang Amis, Bayam jeung Kéju Pondok

Hayu urang balik pikeun salad usum tiis. A salad kentang amis Anggang haneut, bayem jeung pondok kéju nikmat! Upami anjeun ogé henteu nyerah salad dina waktos taun ieu, kuring ajak anjeun nyiapkeun ieu sabab ku trio bahan ieu, naon anu salah?

Ubi téh nyaéta a bahan anu serbaguna, pas urang tiasa dianggo pikeun nyiapkeun puding amis, krim a atanapi salad sapertos anu kuring usulkeun ayeuna. Cara anu paling kuring resep kana bahan ieu dipanggang sareng ieu kumaha urang bakal ngalebetkeun kana salad ieu pikeun ningkatkeun rasa sareng rasa amis anu ku urang anu resep pisan.

Sesa sababaraha bahan deui kedah disimpen dina mangkok atanapi mangkok salad dimana anjeun badé ngaladénan salad. Sareng anjeun henteu kedah masak naon waé, sajaba kentang amis, pikeun nyiapkeun éta. Nu hartina anjeun bakal boga salad haneut nikmat siap didahar saeutik leuwih ti 25 menit. Dupi urang mimitian?

Resepna

Anggang Kentang Amis, Bayam jeung Salad kéju Pondok
Salad haneut tina kentang amis panggang, bayem sareng kéju pondok ieu hebat pisan waktos taun ieu. Jeung gampang pisan nyiapkeun. Cobian!
Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 ubi jalar
  • 2 kangkung kangkung
  • 4 sendok kéju pondok
  • Sakeupeul kacang atawa siki
Persiapan
  1. Mesek ubi jalar, potong heula jadi satengah dina iteuk kandelna henteu langkung ti 1 séntiméter. Lajeng, nempatkeun teken dina baki baking dijejeran ku kertas parchment, usum jeung uyah jeung cabé sarta nempatkeun dina oven.
  2. Urang masak dina oven, dipanaskeun nepi ka 190ºC, salila 20 menit atawa nepi ka batang ubi jalar lembut. Nalika éta kajadian, urang nyandak aranjeunna kaluar tina oven sareng ngawitan ngumpul salad.
  3. Primero, urang nempatkeun dasar kangkung. Salajengna, dina hiji sisi ubi amis nempel sareng di sisi sanésna kéju pondok.
  4. Sareng kanggo ngarengsekeun, urang ngadistribusikaeun sababaraha kacang atawa siki di luhur.
  5. Urang ngalayanan Salad kentang amis Anggang haneut, campur bahan na terasrasakeun eta.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.