Salad Chickpea sareng salmon, alpukat sareng ubi jalar

Salad Chickpea sareng salmon, alpukat sareng ubi jalar

Henteu perlu ngahesekeun diri pikeun mikaresep piring anu séhat dina waktos tuang. Salad legume Aranjeunna disiapkeun sakedik langkung ti 10 menit sareng aranjeunna janten alternatif anu saé pikeun waktos-waktos éta tanpa waktos dimana, kami henteu hoyong nyerah nanaon.

Salad anak ayam sareng salmon, alpukat sareng ubi jalar éta ngan ukur salah sahiji tina seueur kombinasi anu tiasa anjeun jiptakeun. Anjeun tiasa ngantep anjeun kabawa ku rasa anjeun atanapi sapertos kuring ku kabutuhan pikeun ngamangpaatkeun sésa-sésa anu anjeun gaduh dina kulkas. Bisi kuring hiji keureut lauk salmon bakar peuting tadi sareng alpuket anu asak.

Anjeun tiasa nganggo cépi garing pikeun nyiapkeun piring ieu sareng masak kana kompor tekanan, atanapi anjeun tiasa miceun salah sahiji kendi tina kacang goreng asak jadi mantuan. Sakali anjeun ngumpulkeun sadaya bahan dina mangkok atanapi mangkok salad, anjeun ngan ukur kedah ngaéskeunana. Abdi resep ngadamelna sareng vinaigrette dasar sareng paprika sakedik. Sareng anjeun?

Resepna

Salad Chickpea sareng salmon, alpukat sareng ubi jalar
Salad anak ayam sareng salmon, alpukat sareng ubi jalmi anu kuring usulkeun ayeuna raoseun sareng séhat. Sampurna pikeun tuangeun.
Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 100 -120 g. cépe garing, asak
  • 1 ubi jalar
  • 1 alpuket
  • 12 tomat céri
  • ½ bawang beureum
  • ½ cabé beureum
  • ½ séndok téh paprika
  • Minyak zaitun tambahan
  • Cuka balalsam
Persiapan
  1. Urang mesék ubi, urang motong kana dadu atanapi iteuk 1,5-2 cm kandel sareng urang candak kana oven dina suhu 180ºC dugi ka lembut: henteu langkung ti satengah jam.
  2. Dina baki pembakaran anu sami dibungkus dina kertas albal, atanapi bakar, urang masak irisan salmon seger sababaraha menit.
  3. Sedengkeun, rendang bawang sareng cabé sareng potong tomat céri janten dua.
  4. Engké dina cai mancur urang ngagabungkeun cabe asak .
  5. Usum ku paprika, minyak zaitun sareng cuka, urang nyampur sareng ngaraosan salad Chippea sareng salmon, alpukat sareng ubi jalar.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.