Jumlah pasta per jalma

Jumlah pasta per jalma

Sababaraha kali kuring heran sabaraha ngitung ieu atanapi tuangeun kanggo tuangeun anu parantos ageung yén kaseueuran waktos kuring boh gagal atanapi kuring gaduh teuing sareng kuring tuang hal anu sami pikeun sababaraha dinten, anu ngajantenkeun waktos tuang langkung pikaboseneun. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén sajumlah ageung tuang katuangan dinten-dinten, hal anu henteu logis pisan upami urang nganggap yén dina waktos anu sami jutaan jalma sangsara kalaparan di dunya.

Kusabab kitu kami mutuskeun pikeun nyumbang gandum sareng keusik saeutik kami sareng kami parantos ngitung sahingga anjeun terang sabaraha masak per jalma kalayan kadaharan anu paling umum.

Gram pasta unggal jalma

  • Mi garing: 150 gram per jalma
  • Mi seger: 200 gram per jalma
  • Pasta gaya makaroni: 250 gram per jalma
  • Daging (kalebet bakar): 1/2 kilo per jalma
  • Iga babi atanapi domba: 2 per jalma
  • Offal atanapi anu sami: 200 gram per jalma
  • Sapi buleud atanapi anu sami: 250 gram per jalma
  • Hayam atanapi kelenci: 500 gram per jalma
  • Kentang ukuran sedeng: 2 per jalma
  • Tomat ukuran sedeng: 2 per jalma

Ayeuna, ieu anjeun kedah conto, sabab sok aya jalma anu tuang langkung sareng anu sanés tuang kirangjeung éta henteu sami pikeun tuang budak, nonoman atanapi déwasa. Kami arepkeun éta ngabantosan anjeun.

Kumaha ngukur jumlah pasta per jalma

Kumaha ngukur jumlah pasta per jalma

Komo upami urang nyéépkeun hirup urang masak, aya waé anu henteu gampang teuing disampurnakeun. Éta ngeunaan ngukur jumlah pasta per jalma. Kami ampir sok ngalakukeun langkung! Tapi dinten ieu kami bakal ngantepkeun anjeun sababaraha trik sahingga anjeun tiasa saé ngagunakeun bahan ieu.

Sabaraha pasta peryogi hiji jalma?

Pikeun jalma déwasa, sakitar 80 gram pasta diitung. Sedengkeun pikeun murangkalih, urang bakal turun ka 55. Leres henteu sadaya jalma tuang sami. Janten, éta tiasa ditingkatkeun tina 80 gram janten 100. Nalika urang nyarioskeun béas, maka pikeun paella sareng béas sareng hayam, sakitar 50 gram per jalmi bakal langkung ti cukup. Janten 50 gram sami sareng dua sendok tumpukan.

Kumaha kuring ngukur jumlah pasta?

Aya trik anu saderhana pisan ngukur jumlah pasta per jalma. Dina hal ieu, trik na dianggo pikeun pasta pondok anu disebat. Nyaéta, makaroni sareng bentuk asalna. Kami badé nempatkeun pasta garing dina piring anu bade urang tuang. Hal anu paling disarankan nyaéta nganggo piring jero. Kami bakal nambihan pasta pikeun nutupan handapeunana. Tapi tanpa éta ditumpuk. Nalika dana ditutupan, éta bakal nunjukkeun yén urang ngagaduhan jumlah sampurna pikeun dua jalma.

Émut ogé yén bungkus pasta 250 gram mangrupikeun jumlah pikeun tilu jalmi, sakitar. Sedengkeun anu ngagaduhan 500 gram, urang bakal gaduh jumlah anu cekap sakitar 5 atanapi 6 jalmi.

Jumlah pasta per jalma pikeun diét

Kusabab ayana diét sanés hartosna urang lirén nganggo pasta. Tapi urang kedah ngalakukeunana dina jumlah anu langkung alit. Éta bakal janten pelengkap anu saé pikeun ngabantosan urang ngajaga énergi urang, tapi tanpa diragukeun, piring na kedah dilengkepan ku porsi protéin sareng sababaraha sayuran. Éta sababna sababaraha 30 gram pasta per jalma. Urang terang yén unggal diet tiasa bénten-bénten, masing-masing gumantung kana masing-masing, tapi pikeun ngagaduhan rujukan, 30 gram bakal langkung ti cukup.

Jumlah pasta per jalma pikeun salad

Salad pasta

La jumlah pasta per jalma pikeun salad nyaéta sakitar 85 gram atanapi 90. Langkung ti naon waé sabab aya dina salad, éta bakal ngagaduhan seueur bahan sanés. Janten, kami henteu hoyong ngadamel piring anu nyegerkeun sareng séhat beurat teuing. Upami anjeun masih teu jelas dina hal gram, anjeun tiasa nganggo sagelas ukuran normal pikeun saméter. Gelas pasta bakal pakait sareng dua jalma. Upami urang nyarioskeun anu pang alitna di bumi, maka sareng satengah gelas kanggo masing-masingna, urang bakal gaduh langkung ti cukup.

Sabaraha gram pasta per jalma kanggo sup

Sabaraha gram pasta per jalma kanggo sup

Kudu disebatkeun yén nalika ngadamel sup, urang ogé cangcaya jumlahna. Henteu ngan ukur dina pasta nyalira, tapi dina cai anu urang bakal nambihan. Nya, dina hal ieu, anjeun kedah nambihan sakitar 100 gram mi sup per liter cai. Mimitian ti ieu, upami anjeun heran sabaraha gram pasta per jalma pikeun sup anu kuring kedah nambalan, kami bakal nyaritakeun yén sakitar 30 atanapi 40 gram kami bakal ngagaduhan langkung ti cukup.

Jumlah spaghetti per jalma

Jumlah spaghetti per jalma

Para ngukur spaghetti per jalma, urang bakal ngagaduhan sababaraha pilihan. Di hiji sisi, anjeun tiasa kénging séndok anu nyiram pasta. Parabot ieu ngagaduhan jinis huntu di sakurilingna sareng liang di tengahna. Nya, spagétti anu tetep aya di jero liang ieu, garing, bakal janten jumlah anu sampurna pikeun hiji jalma. Upami anjeun henteu ngagaduhanana, aya deui trik anu ogé bakal dianggo pikeun anjeun.

Kami teraskeun sareng kanyataan yén unggal jalma peryogi ngeunaan 80 gram pasta. Nya, anjeun ogé tiasa nganggo panangan kanggo ngukur jumlah spagétti per jalma. Anjeun bakal nyandak sakedik témpél garing ieu antara ramo. Anjeun kedah ngahijikeun jempol sareng ramo indéks. Ku cara naon? Nya, supados jempol némpél kana phalanx mimiti ramo indéks. Janten, spaghetti anu pas kana liang éta bakal di takdirkeun kanggo hiji tuangeun.

Sabaraha aya 100 gram makaroni

Sabaraha aya 100 gram makaroni

Urang tiasa ngukur 100 gram makaroni ku gelas. Leres, salah sahiji cai, saumur hirup. Nya, upami urang ngeusian pasta, urang bakal kéngingkeun jumlah éta. Sakumaha saderhana !.

Coba resep ieu pikeun makaroni Bolognese, anjeun bakal resep 😉:

Tulisan anu aya hubunganana:
Macaroni Bolognese

Pasti ti ayeuna, anjeun bakal tiasa ngadamel pasta anu saé, supados henteu kaleuleuwihi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   susana rigotti cenahna

    tungtungna situs kalayan itungan jumlah per jalma! sareng ogé seueur pisan, kuring resep pisan. Salam ti Argentina ka tanah air ti nini-nini indung kuring.

  2.   Lucas cenahna

    Halo, kuring peryogi kauninga kumaha ngitung jumlah produk pikeun nyieun tripe Spanyol pikeun 150 urang, hatur nuhun pisan

  3.   Milton cenahna

    Éta gram seueur per jalma.
    pasta garing contona diitung 80g. Data ieu ti Argentina. Éta salawasna disarankeun pikeun ngiringan sareng sayuran.
    Kuring kéngingkeun data tina novivesdeesalad.com Abdi ngarep éta jalan.
    Salam.

    1.    béta cenahna

      Milton, di bumi urang tuang sakedik sareng kuring nempatkeun 125 gram. Pasta garing per jalma ... 80 mangrupikeun bagian barudak.

      1.    Gorka cenahna

        125 gram per jalma mangrupikeun kaleuleuwihi. Kalayan 80 gr langkung ti cukup. Naha anjeun tuang sakedik? Hahaha

  4.   Mary cenahna

    Sareng fameña kumaha ngitung pasta seger per jalma

  5.   maria justina alvornoz cenahna

    sabaraha sorrentinos per jalma déwasa

  6.   Alis cenahna

    Sabaraha gram atanapi sabaraha kotak pasta sirit?