Roti pondok sareng madu heather

Roti pondok sareng madu heather

Roti sohort, asalna di Skotlandia, aranjeunna pikaresepeun. Éta tiasa didamel kanggo dijual di toko makanan anu tinangtu, tapi naha ngagaleuhna nalika éta gampang dilakukeun? Mantep sareng rapuh, mantecados ieu mangrupikeun camilan anu saé pikeun ngiringan kopi siang anjeun.

Éta téh didamel nganggo bahan biasana dina pantry kami: tipung, mantega sareng gula. Dimimitian tina basa éta, kamungkinan seueur, tiasa nambihan jeruk nipis, kombinasi jeruk sareng coklat atanapi, sapertos ayeuna, sayang, karesep anjeun! Kali ieu kuring nganggo madu heather, madu anu rada poek; maka warna samak tina roti pondok.

bahan

Pikeun roti pondok 10-12

  • 200 g. Tina tipung
  • 20 g. Gula Caster atanapi Gula Rupa + tambahan pikeun naburkeun (Kuring nunjukkeun cara ngadamelna di bumi)
  • 20 g. gula lavender (anjeun tiasa ngagantikeun gula kastor)
  • 125g mantega
  • 2 sendok madu

Ngubaran

Upami anjeun teu tiasa mendakan gula halus, anjeun tiasa ngadamel di bumi. Éta saderhana tuang beurat sami gula normal kana panén sareng ngolah éta 5-10 menit, sahingga ngahontal gula anu langkung saé.

Urang preheat oven tabuh 180º.

Kami ngagabungkeun tipung sareng dua jinis gula dina mangkok.

Teras tambahkeun mentega tiis sapotong sareng dianggo ku ramo urang, nyiwit campuran. Saatos sababaraha menit urang bakal ngahontal tékstur sapertos remah-remah.

Kami ngempelkeun madu sareng urang nyampur sadayana (mangrupikeun campuran anu rada caket). Urang bakal dianggo adonan ngan cukup pikeun ngempelkeun madu merata.

Roti pondok sareng madu heather

Urang ngadamel bal sareng adonan. Éta tiasa rapuh tapi kuring mastikeun yén mungkin pikeun ngahontal éta.

Kami nempatkeun bal dina kertas parchment. Naksir ku dampal panangan dugi kéngingkeun sagi opat tina 1 cm. kandel.

Urang cirian potonganna kalayan péso. Kami ngan ukur hoyong nyirian, henteu motong cookies.

Urang naburkeun gula di luhur sareng bakar sakitar 25-35 menit.

Kami nyandak tina oven na Hayu tiis. Kami nembé neukteuk mantecados, taliti, aranjeunna rapuh pisan!

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Roti pondok sareng madu heather

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 390

kategori

warung, Postres

Maria vazquez

Masak parantos janten karesep kuring ti saprak budak sareng kuring ngajantenkeun burit indung kuring. Sanaos teu aya hubunganana sareng profesi ayeuna mah, masak ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria vazquez cenahna

    Éta gampang pisan ngajantenkeun anjeun moal males nyiapkeun aranjeunna!
    Nuhun 😉

  2.   Maria vazquez cenahna

    Éta gampang pisan ngajantenkeun anjeun moal males nyiapkeun aranjeunna!
    Nuhun 😉