Roti bakar sareng cau sareng kayu manis kanggo sarapan

Roti bakar sareng cau sareng kayu manis

Di bumi urang resep pisan sarapan sabtu minggu. Beda sareng naon anu lumangsung salami saminggu, urang ngalakukeun aranjeunna tanpa rurusuhan. Bangun, mikirkeun jinis sarapan naon anu anjeun pikahoyong, masak terasrasakeun bari maca pers atanapi ngobrol anu pikaresepeun, henteu?

The roti bakar sareng Endog diacak-acak ku cau sareng kayu manis Éta biasa dina sasarengan akhir minggu kuring. Kadang-kadang kuring bahkan nambihan girimis sababaraha krim nut di luhur. Naha anjeun nyéépkeun krim jenis ieu? Éta sigana hébat pikeun kuring pelengkap kanggo sarapan abdi.

Roti bakar ieu ngagaduhan sentuhan anu amis, cau anu langkung dewasa anu anjeun nyiapkeun. Sedengkeun pikeun persiapan, éta henteu aya misteri. Anjeun bakal siap-siap roti bakar ngan dina 5 menit sareng tanpa usaha teuing. Naha anjeun wani nyiapkeun aranjeunna akhir minggu payun?

Resepna

Roti bakar sareng cau sareng kayu manis
Roti bakar ieu sareng cau sareng kayu manis mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun sarapan. Lengkepan ku krim kacang sareng terasrasakeun ku kopi.
Author:
Jenis resép: Desayuno
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 cau
  • 1 endog L + 1 endog bodas
  • Kayu manis
  • Minyak zaitun tambahan
  • Irisan roti bakar
Persiapan
  1. Ngamimitian urang mesék sareng naksir cau. Éta henteu kedah janten puri, panginten aya potongan-potongan anu bakal masihan tékstur corak.
  2. Saatos ngéléhkeun endog sareng bodas enteng dina mangkok. Tambahkeun cau sareng ½ séndok téh kayu manis sareng campuran.
  3. Urang panaskeun wajan kalayan sababaraha tetes minyak sareng tuang campuran. Masak aduk teras-terasan dugi campuran anu orat ngagaduhan konsistén.
  4. Pikeun bérés kami nyayogikeun cau anu diacak dina roti bakar sareng ngahias ku kayu manis sakedik atanapi krim kacang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.