Susu goreng, resep tradisional

Susu digoréng

Dinten ieu kuring nampilkeun ieu dessert tradisional has gastronomi urang, susu goreng. Ieu parantos lami dilakukeun, janten bahan pencuci mulut anu saderhana anu meryogikeun sababaraha bahan, janten janten tuangeun anu raoseun pikeun teras-terasan.

La susu goreng Éta mangrupikeun kadaharan khas daérah kalér, sanaos asal-usulna henteu pati dipikaterang. Biasana didahar salaku tuang-tuang, sanaos aya ogé anu ngahakan éta kanggo camilan.

bahan

  • 1 liter susu.
  • 100 g gula.
  • 100 g tina aci jagong.
  • Mantéga.
  • Minyak.
  • Suku handap.
  • Gula kawung atanapi normal.
  • Tepung.
  • Endog.

Persiapan

La susu goreng Mangrupikeun panganan cuci mulut anu bahanna dasarna tipung, susu sareng gula, ngajantenkeun hiji jenis curd anu teras dilapis sareng siap didahar.

Ku alatan éta, pikeun nyieun dessert has ieu teh gastronomy nagara urang, urang kedah mimiti ngalakukeun adonan curd tina susu. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal ngagolak susu dina wadah.

Teras dina a bol, urang bakal nyampur gula sareng aci jagong sareng sababaraha batang. Nalika susu parantos ngagolak, urang bakal gancang tuang kana mangkok sareng aduk sakuat tanaga supados sadayana ngariung ogé.

Teras, urang bakal balik ningali campuran dina seuneu sareng aduk dugi ka kéngingkeun adonan kandel. Ieu, urang bakal nempatkeun kana wadah bujur panjang, sareng urang bakal nempatkeun kana kulkas dugi ka atos na. Ieu kedah diseuseuhan ku sakedik mentega, supados engké henteu nempel.

Tungtungna, urang bakal motong bagian diced sedeng susu goreng. Urang bakal palapis aranjeunna dina tipung sareng endog keok, sareng tumis aranjeunna dina seueur minyak panas. Pikeun ngahias anjeun tiasa nganggo icing atanapi gula normal sareng kayu manis darat.

Susu digoréng

Inpormasi lengkep - Kuéh béas

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Susu digoréng

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 452

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.