Resep sareng adonan bata: hayam garing

Gulung hayam garing

Abdi resep lambar adonan bata, henteu? Kuring salawasna ngagaduhan bungkus dina kulkas kusabab kemungkinan henteu aya tungtungna sareng hasilna spektakuler, henteu janten masalah upami urang bentukna kana segitiga, gulung, ngadamel kotak atanapi kantong. Upami urang milih keusikan anu saé urang bakal ngagaduhan starter atanapi dessert ku bagian luar anu garing sareng interior anu juicy.

Sareng ieu mangrupikeun alesan anu sanés naha kuring sering nyiapkeun resep sareng adonan bata, anu serbaguna pisan, ngaku duanana eusian asin sareng amis, sareng daging, sareng lauk, kalayan buah-buahan, sayuran ... Naon waé anu anjeun pikahoyong! Sareng didieu kuring lirén kusabab sigana aranjeunna badé masihan kuring komisi pikeun ngajual adonan bata (henteu, eh!). Resep anu kuring damel waktos ieu nyaéta sababaraha gulung garing anu dieusian ku hayam, sareng sababaraha rempah anu masihan sentuhan aheng. Hayu urang ka ditu !.

bahan

  • 500 gr dada hayam
  • cebollas 3
  • Peterseli
  • 4 endog (sareng konéng)
  • 2 séndok mantega
  • Sakedik minyak zaitun
  • Satengah séndok téh bubuk bawang bodas
  • Satengah séndok kunyit
  • Saparapat séndok téh tina cabé
  • XNUMX/XNUMX séndok téh jahé taneuh
  • Kayu manis taneuh saparapat séndok téh
  • Salt rasa
  • 10 lambar adonan bata

Ngubaran

Tempatkeun dada hayam anu dicincang dina mangkok sareng tambahkeun bubuk bawang bodas, kunyit, cabé, jahé, kayu manis, sareng uyah. Campur pisan sareng tetep dina kulkas paling henteu sajam. Nalika aya sakedik kénca ngaluarkeun hayam, urang nyiapkeun panci di mana urang badé nambihan tilu sendok minyak zaitun sareng mantega, nalika panas urang nambihan bawang anu dicincang halus, bijil transparan sakedik sareng nambihan hayam . Kami aduk ti waktos ka waktos pikeun nyegah bawang tina kaduruk.

Nalika hayam dicirian tambihan sagelas cai, tutup sareng bijil dina panas sedeng dugi hayam asak. Nalika siap, angkat hayam sareng tinggalkeun bawang dina panas anu handap dugi saos na ngirangan sareng caramelize. Tambihkeun peterseli sareng endog anu diteunggeul, diaduk teras-terasan supados omelet henteu ngawangun. Sedengkeun urang badé motong hayam anu parantos asak kana potongan anu langkung alit sahingga langkung gampil ngadamel gulungan. Kami nyampur hayam sareng bawang sareng endog sareng éta, urang parantos disiapkeun ngeusian.

Gulung saléngkah

Ayeuna urang badé ngabentuk gulungan, kanggo ieu urang bade motong unggal lambar adonan bata kana opat lembar, sahingga urang ngagaduhan opat segitiga. Dina unggal segitiga urang nempatkeun sakedik eusian, dina sisi anu paling lega. Urang ngalipet sisi heula, teras gulung. Kami ngégél ku nyikat ku konéng endog sareng éta waé.

Kami nempatkeun unggal gulung kana baki, urang cét ku konéng endog sareng bakar dina suhu 180ºC dugi ka emas. Éta ogé tiasa digoréng dina seueur minyak panas (upami éta henteu diperyogikeun dicét ku konéng endog).

Wilujeng tuang!.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Gulung hayam garing

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 25

kategori

warung

Dunia Santiago

Abdi mangrupikeun teknisi pendidikan murangkalih, kuring parantos kalibet dina dunya nyerat ti saprak 2009 sareng kuring nembé janten indung. Abdi resep pisan masak, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.