Salad spaghetti tiis, resep séhat pikeun usum panas ieu

Salad spaghetti tiis

Seueur sareng seueur bakal mikir yén anjeun kedah kaleungitan pon ekstra kanggo paméran 10 awak dina usum panas, leres? Nya, pikeun ngamimitian kuring ngabantosan anjeun kalayan resep lampu anu euyeub ieu salad spaghetti tiis, Pikeun kéngingkeun kakuatan pikeun angkat beurat dina gim.

Diét sanés kaulinan, unggal tuang kedahna saimbang sareng ngandung nutrisi anu diperyogikeun sareng kalori anu penting sahingga awak urang karasa kuat sareng henteu capé.

bahan

  • 300 g spagétti.
  • 1 liter cai.
  • Uyah.
  • York ham.
  • 3 endog.
  • 2 kaléng tuna.
  • Mayonnaise.
  • Minyak Zaitun
  • Cuka

Persiapan

Pikeun ngadamel resep anu beunghar sareng gancang ieu pikeun salad spaghetti tiis, hal anu pangpayunna urang kedah lakukeun nyiapkeun nyaéta spaghetti. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal nempatkeun casserole jangkung pinuh cai pikeun masak. Nalika mimiti ngagolak, urang bakal nambihan dua genggam uyah sareng nambihan spaghetti.

Sakumaha kuring salawasna nyaritakeun anjeun, anjeun bakal kedah ningali waktos masak dina bungkus sareng unggal produsén netepkeun waktos anu saluyu sareng bahan anu anjeun pilih. Kurang langkung kirang, dibutuhkeun 8 dugi 10 menit. Nalika waktos ieu ngalirkeun, solokan aranjeunna, tiis sareng girimis ku sakedik minyak entong jajan.

Dina waktos anu sami anu spaghetti keur masak, urang ogé nempatkeun casserole alit kanggo kulub dua atanapi tilu endog. Ieu bakal asak dina 12 menit. Cool aranjeunna ogé sareng mesek aranjeunna.

Nalika pasta nuju masak endogna bakal balik nyiapkeun bahan-bahan anu sanés. Urang bakal motong ham sareng endog pindang kana batu alit sareng muka kaléng tuna. Kuring parantos nganggo bahan-bahan ieu tapi anjeun tiasa nempatkeun naon anu anjeun paling resep, sapertos buah garing.

Akhirna, pasihkeun spaghetti sareng luhur ku ham, kaléng tuna sareng endog pindang. Teras bumbu ku uyah, minyak sareng cuka. Upami anjeun resep, anjeun ogé tiasa nganggo sakedik mayonnaise lampu.

Langkung seueur inpormasi - Pita Lemon sareng Parmesan dina 15 menit

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Salad spaghetti tiis

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 168

kategori

Salat, Diét

Ale Jiménez

Kuring resep pisan masak ti saprak budak, ayeuna kuring bakti pikeun nyieun resep kuring sorangan sareng ningkatkeun sagala rupa anu kuring parantos pelajari salami sababaraha taun, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Rodriguez cenahna

    Saé pisan

    1.    Ale Jiménez cenahna

      Hatur nuhun pikeun nuturkeun kami !!