Persik sareng jeruk puree, resep pikeun orok

Persik sareng jeruk puree

Kami bade dinten kalayan resep pikeun orok, urang parantos terang kumaha rumitna kadang nawiskeun
Diét anu rupa-rupa dina dunya purees, tapi ku nalungtik sakedik urang sok tiasa mendakan rasa énggal pikeun aranjeunna anu sakaligus mempermudah urang sabab, kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi sarapan sareng snacks condong langkung seueur sesah pikeun kuring dipikirkeun, janten kuring kantos nyobian resep anyar sareng, anu anjeun paling resep, tetep dina menu kami.

Persik pasti aya salah sahiji buah karesep putra abdi, janten usum panas ayeuna kuring nyéépkeun nambihan katumbiri
seueur sarapan sareng snacks anjeun, utamina nalika anjeun boro-boro hoyong tuang nanaon sareng kedah masihan
nudge pikeun inuman.

bahan

  • 1 katumbiri
  • Jus jeruk
  • Cookie (opsional, anjeun ogé tiasa nambihan séréal)

Ngubaran

Éta saderhana pisan sareng, upami orok urang henteu kapikiran, urang bahkan tiasa ngalakukeun tanpa pergaulan. Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta ngeruk katumbiri ku parut anu liangna leutik, cara éta bakal sapertos puri. Teras we meres jeruk sareng nyampur sadayana.

Upami orok rada hipu sareng tékstur urang tiasa nganggo adun sareng éta bakal langkung lemes. Upami urang hoyong, urang tiasa nambihan cookies atanapi séréal orok sapertos urang tiasa ngalebetkeun sababaraha buah sanés sapertos cau.

Inpormasi lengkep - Pir sareng bubur persik nganggo biskuit

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Persik sareng jeruk puree

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 100


Dunia Santiago

Abdi mangrupikeun teknisi pendidikan murangkalih, kuring parantos kalibet dina dunya nyerat ti saprak 2009 sareng kuring nembé janten indung. Abdi resep pisan masak, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.