Indéks resep

Sawangan standar

Wortel Gratin

Persiapan ieu mangrupikeun karesep kuring, éta tiasa didahar nyalira atanapi sareng kalkun bakar, hayam atanapi lauk. Émut ...
Wortel gelombang mikro

Wortel gelombang mikro

Gelombang mikro anu kirang dianggo di seueur bumi. Sababaraha anu sadar kana manpaat anu ditawarkeun ku alat ieu pikeun urang sareng kumaha éta ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun urang ...
Wortel anggang madu

Wortel anggang madu

Wortel mangrupikeun sayuran anu hampang sareng gampang dicerna boh atah sareng anu asak. Kadaharan anu séhat pisan kusabab kandungan beta-karotenna anu saé (provitamin ...
Lemon Anggang Wortel

Lemon Anggang Wortel

Wortel anggang sareng jeruk nipis sareng rempah anu kuring ngajak anjeun nyiapkeun dinten ayeuna tiasa janten iringan anu saé pikeun jutaan piring. Sareng aranjeunna ...
Wortel anggang dibumbui

Wortel anggang dibumbui

Naha anjeun émut nalika dua minggu ka tukang kuring ngabagi sareng anjeun kumaha cara masak wortel sacara alami dina gelombang mikro? Kuring nampilkeun resep ka anjeun salaku ...
Sawangan standar

Wortel acar

Usul dinten ieu nyaéta nyiapkeun wortel acar pikeun raos dina akhir minggu salaku hiasan, aperitif atanapi ngiringan tuang ...
Sawangan standar

Zucchini Héjo sareng Krim

Zucchini ieu pikaresepeun, aranjeunna lemes sareng beunghar, aranjeunna lebur dina sungut anjeun, bakal nyandak anjeun 35 menit pikeun ngajantenkeun aranjeunna sareng aranjeunna bakal janten ...
Seafood Zarzuela

Seafood Zarzuela

Naha anjeun milari resep khusus pikeun Natal ieu? Dinten ieu kuring masihan anjeun lauk sareng kadaharan ti laut Zarzuela éta, kuring mastikeun anjeun, bakal ngabagjakeun saha waé anu terang ...
Kampung zopa

Zopa de pueblo, resep tradisional

Dina jaman baheula, nalika kuli sadidinten gaduh waktos anu panjang sareng sesah damel di lapangan, aranjeunna ngadamel resep tradisional anu energetik pisan pikeun ngajaga dinten ...
Jeruk sareng jus cau

Jeruk sareng jus cau

Naha anjeun hoyong jus buatan imah anu pinuh ku vitamin? Kadang-kadang aranjeunna ngaraos resep di énjing, dina waktos cemilan atanapi salaku pendamping ...

Jus sayuran sareng sababaraha rupa buah

Salah sahiji momen anu dipikaresep ku kuring nyaéta poé éta nalika kuring nuju damel nyerat tulisan di dieu atanapi dina blog anu sanés sareng kuring tiasa ...
Jeruk sareng jus wortel

Wortel, jeruk sareng jus jahé

Kami teraskeun sareng resep anu tiasa ngabantosan urang ngabersihkeun awak sakedik saatos Natal kaleuleuwihan. Wortel sareng jus jeruk ieu ngagaduhan ...
Jus buah peach alami

Jus buah peach alami

Kumaha kaayaan sadayana di dieu? Mugia henteu kunanaon. Kuring parantos sono ka anjeun dina leungitna saeutik ieu anu kuring kantos, tapi kuring henteu ngagaduhan pilihan anu sanés, ...