Indéks resep

Cous cous tabouleh

Cous cous tabouleh

Tabouleh mangrupikeun resep khas asakan Arab, anu asalna di Libanon sanaos ogé dianggo di nagara-nagara sanés sapertos Suriah ...
tuna tacos sareng tomat

Tuna taco sareng tomat

Daging sareng lauk mangrupikeun dua tuangeun anu saé anu ngaliput seueur kamungkinan nalika masak, janten sok raoseun anu anjeun ...

Taco hayam

Upami tuang kedah pikaresepeun, ngalaksanakeunana ku mungkus tuangeun roti atanapi parahu fajita kedah dua kali pikaresepeun. Anu…
Taco hayam sareng kentang

Taco hayam sareng kentang

Tacos mangrupikeun kadaharan Méksiko anu khas pisan, tapi dinten ieu kami parantos ngadamel versi Spanyol tina piring anu lezat ieu. Resep anu séhat pisan saprak ...
Tahina

Tahina, kedah dina asakan Libanon

Urang bade dinten ayeuna sareng resep penting dina asakan Libanon. Tahini atanapi tahina nyaéta témpé wijén anu dijantenkeun sumebar ...

Laut brej tajine sareng sayuran

  Bahan-bahan: 1kg susu laut 1 zucchini 2 turnip 4 tomat 3 kentang sedeng 1 bawang 4 bawang bodas bawang bodas 2 cabé beureum bakar 1…
Kefta tagine

Kefta tagine

Tajines mangrupikeun salah sahiji asakan paling terkenal di masakan Maroko sareng diantarana tagin hayam jeruk nipis, tagine ...
Tagine hayam sareng jinten

Tagine hayam sareng jinten

Naha anjeun resep asakan Arab? Upami kitu, anjeun ayaan, sabab dinten ieu kuring masihan anjeun tagine anu raoseun pisan anu gampang dilakukeun. Tajine ...
Tagine sayuran

Tagine sayuran

Masak dina tajine saderhana pisan sareng nampi ampir sadaya bahan, umumna aranjeunna biasana ngagaduhan daging atanapi lauk, tapi waktos ieu kuring masihan anjeun anu ...
Sawangan standar

Mi neapolitan

Bahan-bahan: 1 bawang daun 1 cengkéh bawang bodas 2 gagang seledri 1 gelas tomat goreng alami 1 séndok téh oregano 1 séndok mantega ...
Sawangan standar

Mi sareng belut sareng krim

Kuring henteu terang naon anu anjeun émutan, tapi pikeun kuring belut ngeunah komo deui nalika anjeun tiasa nyampur sareng mie sareng krim. Resepna ...
Mi dina saos cabé

Mi dina saos cabé

Pasta mangrupikeun tuangeun anu saé pikeun awak urang, sabab éta henteu ngagaduhan nilai kalori. Nanging, tuang pasta nyalira tiasa janten sakedik bosen. Nya…
Dahareun Méksiko

Tampiqueña

Akhir minggu ieu kami parantos mutuskeun pikeun masak kadaharan khas Méksiko. Sugan seueur sareng seueur anjeun anu biasa tuang fajitas khas "Méksiko" ti Oldel Paso, dicampur sareng ...
bérés resep cap supa sareng endog puyuh

Jamur Tapa sareng Endog Puyuh

Tapas panasaran sok katingali saé. Orisinalitas dina tabel beuki dihargaan, éta mangrupikeun detil anu penting pikeun diémutan ogé ...
réngsé-resep-kanggo-kentang-aton-sareng-bonténg-luhur

Kentang, tuna sareng bonténg

Tapas, sandwiches, montaditos sareng pinchos mangrupikeun hal anu paling khas di Mediterania sareng Spanyol sacara umum, éta naha normal upami ningali ...
Tomat seger sareng kéju tapa

Tomat seger sareng kéju tapa

Kami teraskeun sareng resep sareng tomat, waktos ieu kuring masihan anjeun tapa anu seger pisan sareng usum panas anu kami ngan ukur peryogi dua bahan, ...

Kopél supa

Dinten ieu kami bakal ngadamel sababaraha tapas supa ku kéong, tapi tanpa kéong. Nyaéta, kami bakal nyiapkeun aranjeunna saolah-olah urang nempatkeun éta sareng upami anjeun resep, aranjeunna bakal ...
Tapenade zaitun hejo

Tapenade zaitun hejo

Tapenade henteu langkung ti némpelkeun anu tiasa disebarkeun dumasar kana zaitun, algaparras sareng teri kanggo nyiapkeun bahan pembuka anu lezat pikeun dinten-dinten khusus sapertos ...
Tapins dieusian

Diisi sareng au gratin tapines

Tapin atanapi zucchini bodas mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu dipikaresep ku kuring sabab ngandung seueur cai sareng serbaguna. Abdi tiasa ngadamel aranjeunna dina purees, ngeusian, ...

3 Kue Coklat

Kue coklat 3 mangrupikeun salah sahiji resep anu paling terkenal pikeun tuangeun ayeuna. Saha anu teu acan ngalakukeun éta di bumi? ...
Kueh sosis jerman

Kueh sosis jerman

Sosis mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu dipikaresep ku barudak, janten, ayeuna urang ngusulkeun pikeun ngasakanana ku cara anu béda. Dipirig ku puree ...

Ngadu sareng kacang

Minggu ayeuna urang badé nyiapkeun jajan saderhana anu raoseun, kuéh kalayan kacang. Pikaresepeun pikeun nyiapkeun dibarengan ku kopi. Anu…

Pie sareng kéju pecorino

Pie sareng kéju pecorino, kuéh kalayan seueur rasa. Béda tina rasa sengit tina kéju sareng rasa amis tina karamel ngajantenkeun ...

Kueh almond

Kue almond atanapi tarta de Santiago, mangrupikeun tuangeun tradisional masakan Galicia. Resepna utamina diwangun ku almond, gula sareng ...

Kueh bolu sareng buah

Bahan-bahan: 200g tipung 250g gula 2 séndok kapang ragi 1 séndok mantega 10 endog 1 kaléng persik dina sirop 5 ...
Sawangan standar

Singa sareng tart daging

Bahan-bahan: 2 Cover sampul Bacaan asep Keju krim kéju parut Bawang héjo 3 endog Uyah sareng cabé secukupnya Persiapan: Tempat 1 tutup ...
Kueh coklat teu tepung

Kueh coklat teu tepung

Di bumi, tuang naon waé sareng coklat mangrupikeun kasuksésan anu dijamin. Kue coklat ieu, kumaha carana upami teu, resep pisan. ...
Coklat sareng jajan karamel

Coklat sareng jajan karamel

Kami ngamimitian sabtu minggu ku nyiapkeun tuang coklat. Kami henteu hoyong anjeun ninggalkeun kabiasaan séhat anjeun, tapi leres, anjeun ngagaduhan proposal anu saé sareng ...

Kue Coklat Sareng Cookies

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun jajan coklat sareng cookies. Kueh saderhana tanpa oven, idéal pikeun anu resep coklat. Kueh saderhana ...

Coklat sareng jajan cau

Coklat sareng kueh cau, kuéh anu enak, saderhana pisan pikeun disiapkeun anu henteu peryogi oven. Kue sareng buah, gabungan tina cau sareng coklat ...

Kue coklat sareng profiteroles

Kue coklat dieusian ku profiteroles, resep kuéh pikeun anu resep coklat sareng profiteroles, anu béda tina krim sareng ...

Pai krim

Kue krim, kuéh krim anu lezat ditutupan ku gula bakar, mirip pisan sareng krim Catalan, ngan ukur ku ...

Jajan biskuit sareng coklat

Jajan biskuit sareng coklat, kuéh anu spektakuler, saderhana kanggo disusun sareng anu raoseun. Kadang-kadang urang teu males nyiapkeun jajan, sigana ...

Stroberi Shortcake

Upami urang nyarioskeun strawberry, hal anu mimiti aya dina pipikiran nyaéta ngiringan krim, sanaos seueur pilihan séjén pikeun nyiapkeun éta. Resep kami pikeun dinten ayeuna, ...
Pai buah

Pai buah

Buah tart mangrupikeun panganan cuci mulut anu gancang pisan sareng mangpaat pikeun akhir minggu anu tiasa didatangan ku urang. Ogé, sareng ...
Kueh nini

Kueh cookie Eyang

Kueh cookie Eyang panginten paling dikenal di dunya. Éta saderhana pisan pikeun nyiapkeun sareng dina waktos anu sami janten nikmat, ...
Kueh cookie mocha coklat

Cookie, mocha sareng jajan coklat

Biskuit, mocha sareng jajan coklat ieu dihubungkeun sareng kulawarga kuring sareng kuring nebak seueur anu sanés. Pikeun lila éta ...

Puff cake kueh sareng apel

Kue kue kuéh sareng apel, salah sahiji kue tradisional pikeun gastronomi kami. Kueh kue puff ieu sareng apel gampang sareng gancang ...
Kueh tulang

Kueh tulang

Tulangna sok janten bar coklat anu beunghar pisan sareng ngeunah pikeun murangkalih. Ngeusi coklat sareng wafer aranjeunna pikasieuneun pikeun barudak ...

Ham sareng jajan kacang polong

Kuring nampilkeun kaéh kuéh anu beunghar sareng bergizi pikeun tuang panas atanapi tiis, idéal pikeun unggal acara atanapi rapat kulawarga: Bahan: 1 disk ...

Pai jeruk nipis

Kue jeruk nipis, panganan cuci mulut lezat anu salawasna suksés. Éta kuéh anu krim sareng lemes anu raoseun saé saatos tuangeun anu saé, ...
Cupcake Tart

Cupcake Tart

Dinten ieu kuring nyanggakeun kueh muffin ieu, tuang-tuang tradisional di kulawarga kuring anu parantos kami rasakeun mangtaun-taun. Nyandak kuéh ieu pasti moal émut ...
Pai apel

Pie apel buatan bumi

Minggu kamari, 1 Pébruari, mangrupikeun ultah bapak kuring sareng, tatangga anu kami pikanyaah, Mari, kaget kami kuéh anu saé ieu ...
Tart peach na susu kentel

Tart peach na susu kentel

Pikeun sabtu minggu ieu kuring hoyong nyiapkeun jajan anu ngingetkeun kuring tentang jaman alit, kumargi indung kuring ngadamel di ...

Kue jeruk

Bahan-bahan: 250g tipung 1/2 sendok garduh 150 g gula 130 g mentega 1 ciwit uyah 1 ...

Nutella sareng kenari walnut

Kue Nutella sareng walnut, kuéh anu lezat pikeun anu resep coklat. Kue sareng dasarna renyah sareng eusian jus ...

Kue wafer sareng Nutella

Kuea Wafer sareng Nutella, kuéh saderhana kanggo nyiapkeun, éta henteu peryogi oven sareng éta raos, anjeun bakal terang éta salaku kuéh tulang, sabab éta ...
Kueh Oreo buatan sendiri

Kueh Oreo buatan sendiri

Akhir minggu kamari ieu kuring parantos nganjang ka kota pikeun ngarayakeun ulang taun indung kuring anu dipikacinta. Sareng reuwasna, kuring sadar ...

Kue roti

Anjeun bakal resep resep jajan roti enak ieu. Anjeun ngan ukur moal ngalakukeun sakali, tapi anjeun bakal ngulang, pasti. Éta resep anu saderhana, kalayan ...

Tart kacang pinus

Bahan-bahan: 200g tipung 2 séndok anggur bodas amis 100g tina kacang pinus 1 jeruk nipis (parutan dikupas) 2 dl tina inti Vanilla 30dl tina ...

Cheesecake gelombang mikro

Dinten ieu kami badé nyiapkeun kéju dina gelombang mikro, bahan pencuci mulut saderhana anu gampang pisan disiapkeun. Cheesecakes populér pisan, aranjeunna resep ...
Nyiksikan kéju buah blueberry

Kéju sareng Blueberry

Bahan-bahan Kanggo dasar adonan 200 gram cookie María Fontaneda klasik 150 gram mentega lemes Kanggo ngeusian 4 endog ½ kilo ...

Kéju sareng buah prambus

Kéju sareng raspberry, tuangeun anu gampang pisan kanggo disiapkeun sareng éta raos. Pasti anjeun resep kéju, abdi ...

Kéju sareng saos raspberry

Urang badé nyiapkeun kéju kéju anu saé sareng saos buah prambus, pikaresepeun. Ieu salah sahiji karesep kuring, éta krim, lemes sareng ...

Kéju kéju entéh

Kiwari éta kuéh kéju entéh, upami teu gaduh gula sabab sorana hampang, éta ngagaduhan pemanis supados langkung enteng. Keju anu karandapan ku kuring, ...

Kueju kéju mascarpone tanpa oven

Kueh kéju mascarpone tanpa oven, resep saderhana sareng lezat. Cheesecakes pikaresepeun sareng upami di luhur éta tiasa didamel gancang sareng ...
Sawangan standar

Kéju sareng zaitun

Bahan 2 tutup adonan pastry puff 300 gram zaitun héjo diadu 300 gram zaitun hideung diadu 250 gram kéju ...
Gampang Cheesecake sareng Crackers

Gampang Cheesecake sareng Crackers

Sabtu minggu ieu ngeunaan dessert! Kamari kuring ngusulkeun kuéh wortel anu spektakuler sareng tipung dieja kanggo sarapan atanapi camilan anjeun. Dinten ayeuna,…

Lemon Cheesecake

Kueju sareng jajan lemon jajan kéju anu enak, saderhana sareng krem, gampang pisan didamel kumargi urang ngan ukur kedah ngacapruk ...

Cheesecake sareng strawberry jam

Resep pastry sareng dessert sok ditampi, leres? Sareng seueur deui perkawis resép saderhana, gampang dilakukeun sareng anu boro ...
Kueju kéju pondok sareng madu

Kueju kéju pondok sareng madu

Cheesecake kuring ningali, cheesecake Abdi hoyong. Abdi teu tiasa nolak kéju kéju anu saé, kuring ngaku. Naha aranjeunna ti ...

Jajan blackberry ricotta

Bahan: 250g kéju ricotta 250g buah beri hideung atanapi blueberry 3 séndok jeruk nipis 2dl krim haseum 250g tina kéju sumebar ...

Kue Roquefort

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun kuéh khusus anu dieusi ku kéju Roquefort. Anjeun wani? Bahan: 2 tapas pascualina 80 g roquefort 60 g mantega 1 bawang ...
Sawangan standar

Salami, kéju sareng endog tart

Resep ieu ngeunah pisan, saderhana sareng idéal pikeun dirakit ku bantosan budak, idéal pikeun didadarkeun kuadrat sareng dianggo minced atanapi tuangeun ...
Kueh Santiago

Kueh Santiago

Kue Santiago asalna ti asakan Galicia. Ku alatan éta, dinten ieu kami nunjukkeun resep ieu khas sareng tradisional gastronomi kami ka ...

Kueh nougat

Kue Nougat, panganan cuci mulut anu lezat sareng saderhana anu urang tiasa nyiapkeun liburan ieu. Éta disiapkeun ku nougat lemes sareng kusabab éta rada amis nyaéta ...

Kueh nougat coklat

Nougat henteu tiasa leungit dina pésta Natal ieu, tapi henteu teras-terasan sami. Pikeun ngarobih kami badé nganggo tablet ...

Tart yogurt sareng strawberry

A tart yogurt stroberi. Kami dina usum strawberry, buah seger anu lezat, anu pohara populér sareng kami ogé tiasa nyiapkeun seueur ...

Kue yogurt sareng buah-buahan

Kue yoghurt sareng buah-buahan, resep anu saderhana pisan, hampang sareng tanpa oven, henteu rumit. A dessert séhat anu urang tiasa ngadamel dina seueur rasa sareng ...
Kueh wortel sareng ibun kéju

Kueh wortel sareng ibun kéju

https://www.youtube.com/watch?v=TERUDZnirCk Llevaba tiempo deseando encontrar la receta de Carrot Cake perfecta. Esta tarta de zanahoria con una consistencia mas densa que un pastel tradicional y…

Dua kueh coklat tanpa oven

Dua jajan coklat tanpa oven, kueh anu enak dimana urang coklat tiasa ngaraosan pikaresepeun ieu. Sanaos dua jajan coklat siga anu hésé pisan upami ...

Kueh Nutella

Kuring mawa anjeun anu saderhana, pastikeun yén seueur diantara anjeun anu parantos terang, nyaéta kuéh Nutella, tapi tibatan nganggo wafer buleud, kuring parantos ngalaksanakeunana ...

Kuéh pedesaan

Sabaraha kali pastry puff nyandak anjeun kaluar tina gawena gastro-sosial? Upami anjeun perhatoskeun, dina seueur katering, pesta ulang taun atanapi réréncangan babaturan, ...

Tart kangkung asin

Kue kangkung gurih, tanpa pastry puff atanapi base adonan. Hayu urang mimitian ku piring anu langkung énggal. Pai gurih tiasa ...
Suung, ham sareng kéju tartlets

Suung, ham sareng kéju tartlets

Supa tart, sup sareng kéju anu kuring sampaikeun ka anjeun ayeuna tiasa nyingkirkeun anjeun tina langkung ti hiji gangguan. Tamu anu teu disangka-sangka datang ka tuang ...
Tartlets kéju jeung berry

Tartlets kéju jeung berry

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun tuangeun saderhana. Teu aya atanapi ampir teu aya anu lepat nalika nyiapkeun kéju ieu sareng tartét berry anu ...
Keju sareng tartlets jam

Tartlets kéju jeung jam stroberi

Akhir minggu ieu kuring ngempelkeun tuang tuang, sareng hasilna langkung saé sareng goréng. Tartlets kéju individu ieu anu favorit ...

Tartlets kéju

Dinten ieu kami nyiapkeun sababaraha tartlets kéju. Kueh gurih mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyiapkeun dina tuang siang, urang tiasa nyiapkeun ku sababaraha cara sareng ...
Alpuket sareng udang tartare

Alpuket tartare sareng udang confit

Ieu salah sahiji resep anu tiasa anjeun lebetkeun dina menu Natal anjeun. The tartare alpukat sareng udang confit anu kuring bawa ka anjeun ayeuna ...
Sawangan standar

Cod tartare

Bahan-bahan: 300g cod tanpa karat 1 cabé beureum 1 cabé héjo 1 cabé konéng 1 bawang daun 1 bawang daun bawang 2 kentang 1 jeruk nipis Minyak Tabasco ...
Tequeños kéju

Tequeños kéju

'Tequeños' di Vénézuéla sareng 'ramo kéju' di Kolombia. Dinten ieu kami nyebrang kana kolam pikeun nyandak anjeun snack populér anu diwangun ku bungkus hiji kéju bodas ...

Sapi sareng bir

Sapi sareng bir, piring anu disiapkeun gancang sareng hasilna saé. Piring homemade sareng saos beunghar ku supa sareng ...

Veal dina saos kalayan sayuran

Veal dina saos sareng sayuran, piring anu saé pisan sareng hébat pikeun nyiapkeun salaku starter atanapi kursus pertama. Piring ieu daging sapi di saos sareng ...
bérés resep daging sapi, hayam sareng kentang dina kecap

Sapi, Hayam sareng Kentang dina Kécap

Kadaharan anu asalna ti Asia dikonsumsi langkung seueur unggal dinten, boh anu dibeli atanapi ku nelepon ka réstoran favorit urang, sanaos anjeun ogé tiasa ...
Sawangan standar

Chard, bit sareng wortel terrine

Teras éndah ieu bakal nyayogikeun anjeun vitamin A, B, B9, B12, C, PP, seng, kalsium, beusi fosfor, magnesium, walirang, mangan, tambaga, iodin, arsénat sareng natrium, ...
Sawangan standar

Kentang, chard sareng terrine waluh

Teras éndah ieu bakal nyayogikeun anjeun vitamin A, B, B9, B12, kalsium, beusi fosfor, magnesium, walirang, mangan, tambaga, yodium, arsénat sareng natrium, éta mangrupikeun laxative diuretic nutrisi ...
Salmon terrine

Salmon terrine

Dinten ieu kami nyiapkeun terrine salmon dina Resep Masak. Kue lemes anu tiasa urang tuang dina roti roti salaku starter. Éta tiasa dijelaskeun ...

Langit Bacon

Bacon langit buatan bumi, amis tradisional anu disiapkeun sareng konéng endog sareng gula, dibarengan ku karamel. Bacon surga nyaéta ...
bérés resep tomat bakar sareng kéju bodas

Tomat bakar sareng Opak Bodas

Nalika usum panas sumping teu aya anu langkung saé tibatan tuang sakedik sareng séhat, supados henteu kabebanan awak, anu parantos cekap nganggo ...

Omat ka ratu

Omat a la Reina mangrupikeun resep anu praktis, murah sareng béda pikeun pemula di dapur: Bahan-bahan 24 keureut tomat tanpa kulit 1/4 ...
Sawangan standar

Omat salju

BAHAN: - 4 tomat. - 1 kantong kéju Parmesan alit. - Krim cair. - bubuk Basil. - Uyah sareng cabé. PROSEDUR: - Nyolok ...
Omat dieusian salad salmon

Omat dieusian salad salmon

Presentasi piring lengkep tiasa ngarobih konsép anu urang pikagaduh. Salad salmon saderhana diasah sareng saos ...

Salad boneka tomat

Salad boneka tomat. Salad mangrupikeun salah sahiji asakan khas usum panas, piring anu tiasa urang ragam pisan sareng urang tiasa tinggalkeun ...
Tomat boneka endog, dipanggang

Tomat boneka endog, dipanggang

Aya ideu anu kaget anjeun pikeun kesederhanaan na. Anu sanés ngalakukeunana pikeun kombinasi rasa sareng sababaraha pikeun nampilkeunana. Omat dieusian ku ...
Omat dieusian acar sareng tuna

Omat dieusian acar sareng tuna

Henteu yakin kana naon anu kedah dilakukeun pikeun tuang? Dinten ayeuna kuring nyandak anjeun sababaraha tomat dieusian acar sareng tuna, tuangeun anu gampang, séhat sareng saderhana. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun resep ieu ti ...

Omat dieusian sayuran sareng kéju

Ayeuna urang dina usum tomat kami masihan anjeun resep nikmat ieu pikeun tomat dieusian sayuran sareng kéju, resep anu sanés anu anjeun moal ...

Omat boneka entéh

  Ieu resep anu beunghar, bergizi sareng napsu pisan. Bahan-bahan: 2 tomat 1 kaléng tuna 1/2 kaléng jantung lontar sapotong-sapotong (atanapi mésér ...

Menara kentang dipanggang juicy

Akhir-akhir ieu, dina Resep Masak urang miceun seueur oven kanggo nyiapkeun tuangeun sareng tuang tuangeun urang, sareng resep anu urang nampilkeun ayeuna nyaéta ...

Menara tomat sareng daging bakar

  Kasusah pikeun tamu, anggota kulawarga sareng barudak di bumi tuang sayuran tanpa protés? Dinten ieu kami ngabobodo deui burih ngalangkungan ...
Roti bakar Perancis Palasik

Roti bakar Perancis Palasik

Torrijas mangrupikeun dessert khas Paskah anu sadayana terang sareng kantos didahar. Sareng aranjeunna saé pisan ...

Roti bakar Perancis sareng gula

Torrijas sareng gula, tuangeun khas Paskah. Dinten ieu kuring masihan anjeun resep pikeun torrijas kumargi aya sakedik deui kanggo Paska. Ayeuna…

Roti bakar Perancis sareng coklat

Roti bakar Perancis sareng coklat. Ayeuna waktuna torrijas sareng dina kaping Easter ieu anjeun moal sono, éta mangrupikeun amis anu kawéntar pisan anu disiapkeun ...

Roti bakar Perancis sareng jeruk

Torrijas sareng jeruk, resep tradisional anu teu tiasa diloloskeun ayeuna-ayeuna Paska. Pikeun ngajantenkeun aranjeunna bénten, kuring parantos masihan sentuhan ...
Resep torrijas susu dipanggang

Torrijas susu dipanggang

Torrijas mangrupikeun kaunggulan anu saé dina Minggu Suci di Spanyol, sanaos sanés ngan ukur hiji-hijina. Mangrupikeun amis anu gampang pikeun nyiapkeun éta ...

Anggur manis sareng madu torrijas

Akhirna Paskah sareng sagala rupa anu kalebet! Naha anjeun religius atanapi henteu, di bumi anjeun dina tanggal ieu kedah aya roti bakar Perancis anu lezat ...

Torrijas di Paska

Kuring henteu nyangka kuring salah upami kuring nyarios ayeuna yén torrijas nalika Paskah mangrupikeun amis anu ampir di sadaya bumi Spanyol. Nyaéta…
Pisang_small_ torrijas

Roti bakar Perancis leutik cau

Desserts, salami éta buatan imah, ciptaan asli, didamel ku cinta sareng anu ngingetkeun urang ngeunaan budak leutik, sok saé, éta sababna ayeuna ...
Roti bakar Perancis boneka krim

Roti bakar Perancis boneka krim

Kami didieu sareng torrijas anu sanés, sareng upami torrijas klasik saé ... torrijas anu dieusi krim tiasa ngabahayakeun! Di jero…
roti bakar Perancis

Torrijas, resep Karnaval khas

Dinten ayeuna kuring parantos masihan anjeun resep anu saderhana ogé tradisional di Spanyol, khususna dina usum Karnaval. Nyaéta perkawis…
Sawangan standar

Kue Biasa

Bahan: 2 endog 1 séndok ésén vanili 1 gelas (cai) minyak 375 gram tipung 250 gram gula Persiapan: Pasang ...

Kueh céri

Kue céri, ngamangpaatkeun usum céri kuring resep nyiapkeun manisan sareng aranjeunna. Muih téh pikaresepeun sareng upami urang marengan éta buah ...

Kueh coklat (chocotorta)

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep pikeun henteu diet, tapi ngeunah. Kue coklat, atanapi langkung dikenal salaku chocotorta, mangrupikeun tuangeun idéal anu pikaresepeun ...
Kéju Tortellini Bolognese

Kéju Tortellini Bolognese

Pasta mangrupikeun salah sahiji piring anu paling dipikaresep ku barudak. Salaku tambahan, éta ngagaduhan seueur bentuk sareng rasa sahingga ieu ...
Sawangan standar

Omél Andalusian

BAHAN: - 6 endog. - 50 gr. tina bawang daun. - 100 gr. tina supa. - 100 gr. tina tomat. - 1 bawang bodas bawang bodas. - ...
Sawangan standar

Omélét sareng mie sésa

Kami sering nyéépkeun mi dina kulkas urang sareng kami henteu mendakan resep saderhana kanggo nganggo éta sareng ku sabab kitu ayeuna anjeun ...

Artichokes Omelet

Omelet Artichoke piring anu hampang sareng euyeub pisan. Urang sadayana resep kana omelet sareng éta salawasna ngajauhkeun urang tina masalah nalika urang henteu terang ...

Omelet Artichoke sareng bawang bodas

Omelet Artichoke sareng bawang bodas. Nalika urang hoyong anu saderhana sareng gancang dilakukeun, hal anu mimiti aya dina pipikiran nyaéta nyiapkeun omelet, aranjeunna ...
bérés resep dadar dadar

Sangu Omélét

Dupi anjeun parantos nyobian omelette nasi? Aya seueur jinis omelet, kentang, sayuran, tuna, ham sareng kéju, jst. Tapi dinten ayeuna ...

Omélét terong natrium rendah

Bahan: 1 aubergine ageung 1/2 bawang bombay ageung 1 tomat 5 endog Minyak, jumlah Provençal diperyogikeun, oregano atanapi thyme, secukupnya Persiapan: Dina pot, cekel deui ...

Térong sareng omelet daun bawang

Enzim aubergine sareng leek. Kami pencinta tortilla, abdi bogoh ka aranjeunna. Aranjeunna tiasa disayogikeun pisan, anu pasti éta tiasa dilakukeun ...

Térél sareng omelet zucchini

Terong sareng omelet zucchini. Omelet sayuran hampang, tanpa kentang sareng seueur rasa. Urang mimitian ku rutinitas sareng ogé sareng kabiasaan anu hadé. ...

Ubi manis sareng omelet chorizo

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu saderhana sareng sederhana pikeun ubi asin sareng omelet chorizo. Trompe l'oeil gastronomis ieu katingalina siga omelet kentang, tapi ...
Brokoli sareng omelet wortel

Brokoli sareng omelet wortel

Dinten ieu kuring masihan anjeun brokoli anu nikmat sareng séhat wortel ieu, alternatif anu sampurna pikeun tuangeun anu séhat, séhat sareng nyugemakeun. Tapi ogé, ieu ...
réngsé resep tortilla daging cincang

Daging Omelette Daging Minced

Pasti sababaraha anjeun nalika maca resep ieu bakal nyaritakeun yén jarang sareng bahan-bahan ieu sigana henteu ngagabung ogé. Tapi kuring ...

Bawang daun sareng tuna dadar

Bawang daun sareng tuna omelette, piring sederhana sareng seueur rasa. Tortillas tiasa didamel kalayan sajumlah bahan anu teu aya watesna, kuring resep ngajantenkeun anu bénten ...

Bawang bodas sareng omelet téror

Omelet kalayan bawang sareng aubergine, beunghar, enteng sareng saé pisan, gampang disiapkeun. Tortilla tiasa disiapkeun ku sadayana anu dipikahoyong, nyaéta ...

Bawang bodas sareng omél cabé héjo

Bawang daun sareng cabé héjo, piring gancang sareng gampang kanggo disiapkeun. Tortilla cocog pikeun tuangeun sareng khususna nalika urang sumping ...

Bawang daun, zucchini sareng omelet kentang

Bawang daun, zucchini sareng omelet kentang, piring anu saderhana, beunghar sareng gampang disiapkeun. Tortilla kentang mangrupakeun salah sahiji resep kami anu paling populér ...
Omelet supa kalayan chives

Omelet supa kalayan chives

Aya poé nalika urang teu resep asup ka dapur. Janten urang milari resép saderhana sareng gancang sapertos omelet supa ieu kalayan bawang daun. Resep ...

Jamur sareng omelet supa

Salah sahiji cara paling saderhana sareng paling beunghar pikeun nyiapkeun supa diacak ku endog atanapi dina format omelet. A…

Omelet héjo asparagus

Asparagus héjo mangrupikeun sayuran anu duanana dipikacinta sareng dipikabogoh ku seueur jalma, panginten kusabab raos anu istimewa. Tapi naha anjeun terang manpaatna pikeun ...

Omelet Chickpea

Tanggal 23 urang masihan anjeun sapiring cépias, khususna rebus kol. Nah dinten ieu kami masihan anjeun resep alternatip pikeun anu munggaran ...

Ham sareng kéju omelet

Omelet Ham sareng kéju, resep anu saderhana pisan. Kami teras-terasan buru-buru sareng nyiapkeun dadar gampang sareng gancang, tapi urang tiasa ngalakukeun ...

Ham sareng kéju omelet

Omelet Ham sareng kéju, omélette anu beunghar sareng endah pisan. Tortillas mangrupikeun salah sahiji resep anu paling gampang disiapkeun, tapi teras ...

Bacel sareng omelette omél

Dinten ieu kuring badé "meupeuskeun endog" pikeun resep resep ku apel (pikaboseneun sareng hal anu goréng anu anjeun ngan ukur dianggo kanggo baking). ...
réngsé-resep-roti-dadar-sareng-tomat-sareng-ham

Omelet kalayan tomat sareng ham

Kami resep pisan nunjukkeun pamanggihan anyar di dapur, persiapan saderhana anu biasana henteu sering urang tingali di dapur, ...

Daging omelet kentang

Sanaos omélét kentang tradisional anu saé didamel nganggo minyak zaitun anu kualitas henteu saé kalori teuing sapertos anu anjeun pikirkeun, dinten ayeuna urang hoyong ...

Tortilla kentang sareng bawang

Kamungkinan, urang nyarioskeun salah sahiji resep gastronomis paling dikenal di luar nagara urang, omelet kentang sareng bawang. Dahar salaku tusuk ...
Omelet kentang séhat

Omelet kentang séhat

Aya seueur resep pikeun masak omélette kentang, atanapi ogé dikenal salaku omelet Spanyol. Hidangan tradisional ieu tina buku resep kami ngagaduhan seueur kamungkinan ...

Omelet kentang sareng zucchini

Omeletette kentang mangrupikeun klasik tina budaya gastronomic urang, éta kasohor ku rasa sareng kesederhanaanna pikeun nyiapkeunana, éta mangrupikeun piring terkenal sareng ...

Omelet kentang sareng chorizo

Omelet Spanyol sareng chorizo, omelet kentang khas anu masihan raos langkung sakedik. Omeletette kentang mangrupikeun pikaresepeun anu anjeun resep ...

Omélét sareng cabé sareng lauk

Dinten ayeuna kuring ngajukeun omelet lauk sareng cabé héjo, mangrupikeun omelet. Tortillas gancang nyiapkeun sareng idéal pikeun nyiapkeun ...

Dadar dadar

Urang badé nyiapkeun omelet sayuran, beunghar, saderhana sareng gancang nyiapkeun. Omelet nyaéta piring tradisional anu seueur dikonsumsi dina tuangeun urang, nyaéta ...
Tortilla Spanyol

Omelet Spanyol, resep tradisional

Halo budak awéwé! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu paling tradisional dina gastronomi di nagara urang, omelette Spanyol. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji ...

Turki & Keju Omélét Perancis

Dinten ieu kami badé nyiapkeun turki Perancis sareng omelette kéju, idéal pikeun tuang siang. The ham sareng kéju omelet Perancis resep ...
Omelette Sosis Perancis

Omelette Sosis Perancis

Kadang-kadang kajadian éta kami henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun tuangeun, khususna pikeun barudak leutik di bumi. Nya teras,…
Omelette Suflé kalayan suung sareng supa

Jamur sareng omelet soufflé omelet

Abdi resep acara masak; Kuring resep sababaraha cara pikeun ngalakukeun juru masak anu sanés. Lorraine Pascal mangrupakeun salah sahiji karesep kuring, sigana ...

Asparagus-omélét

Asparagus omélette, resep anu saderhana sareng gampang pikeun disiapkeun. Tortillas cocog pikeun tuang tuang. Éta hampang sareng urang tiasa nyiapkeun aranjeunna ku ...

Omelet Cod sareng peterseli

Omelette cod jeung peterseli anu lezat ieu biasana didahar sahenteuna sabulan sakali kanggo tuangeun di bumi kuring. Alesanna rada saderhana: nyaéta ...
Kangkung sareng kéju tortilla

Tortilla kangkung

Omelet Perancis mangrupikeun salah sahiji asakan anu paling sering dianggo kanggo anu alit di bumi nalika alit. Naon deui,…

Pancake udang

Resep anu kami bawa ka anjeun dinten ayeuna bakal raoseun salaku anu ngamimitian nalika tuang siang sareng tuang siang. Éta ngeunaan omelet udang. ...
Pancake kentang

Pancake kentang

Dinten Valentine caket sareng ti lasrecetascocina kami bakal ngusulkeun resep anu gampang sareng saderhana, bari enak, ...
Pancake Amérika sareng madu

Pancake Amérika sareng madu pikeun sarapan

Kuring parantos hoyong nyiapkeun resep ieu pikeun pancake atanapi pancake Amérika pikeun waktos anu lami, tapi éta salawasna dikirimkeun ka anu sanés dugi ka akhir ieu ...
Pancakes kalayan apel karamel

Pancakes kalayan apel karamel

Minggu ayeuna urang ngajak anjeun nyiapkeun sarapan anu khusus pisan: pancake kalayan apel karamel. Di bumi urang biasana henteu nyiapkeun sarapan jenis ieu tapi hiji ...
Kuéh béas

Kuéh béas

https://www.youtube.com/watch?v=aAwUulYSF20 No os a pasado muchas veces que hacéis arroz blanco y siempre os sobra algo. Pues bien, hoy os doy una idea genial para…
Pancakes oat cau

Pancakes oat cau

Dinten ieu kuring masihan anjeun proposal anu saderhana, séhat sareng cocog ieu pikeun sakulawargi. Pancake oat sareng cau ieu sampurna pikeun sasarap ...
Oatmeal, cau sareng pancake koko

Oatmeal, cau sareng pancake koko

Ayeuna karantina ngamungkinkeun urang sadayana ngaraosan sarapan santai di bumi, naha henteu ngadamel sababaraha pancake? Di bumi urang nganggo ...
Brokoli sareng pancake wortel

Brokoli sareng pancake wortel

Jinis pancake ieu disiapkeun di bumi nalika urang ngagaduhan potongan sayuran dina kulkas anu kami henteu hoyong ruksak. Pancake ieu ...
Pancake kalapa kalayan coklat panas

Pancake kalapa kalayan coklat panas

Hoy os invito a preparar un desayuno espectacular. Unas tortitas de coco con chocolate caliente para las que además de levantarte con ganas de cocinar…

Ham sareng kéju pancake

Minggu ayeuna kuring ngajukeun anjeun sababaraha pancake ham sareng kéju anu kuring ngiringan sareng pico de gallo, piring khas Méksiko, piring idéal pikeun ...

Pancakes cau (sampurna pikeun brunch)

Naha kuring nguping akhir minggu? Naha kuring kantos nguping kasempetan anu sampurna pikeun ngamajukeun diri anjeun di jero sareng luar? Anu dipikacinta sareng anu dipikacinta kana tuangeun anu saé sareng ...
Panci sareng pancak oat

Panci sareng pancak oat

Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi kuring resep pisan beda-beda tina sarapan. Sababaraha taun ka pengker kuring kantos sasarengan sami, tapi ayeuna kuring pastikeun unggal ...
Brandade, aioli sareng roti bakar leek

Brandade, aioli sareng roti bakar leek

Saatos kanal salmon sareng kéju, kuring nunjukkeun proposal anu langkung rumit pikeun ngalengkepan pamula anjeun dina Hawa Taun Anyar atanapi Poé Taun Anyar.…
Kéju kéju sareng roti bakar tomat bakar

Kéju kéju sareng roti bakar tomat bakar

Roti bakar haneut ngadamel starter anu sampurna dina waktos taun ieu. Aranjeunna ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngamangpaatkeun roti bulukan tapi ogé sadaya bahan anu ...
Roti bakar sareng kéju embe sareng siki tomat

Kéju embe jeung roti bakar jam tomat

Ngamangpaatkeun usum tomat kami parantos nyiapkeun saos tomat sareng macét tomat di bumi, ngamangpaatkeun potongan paling dewasa. Anu terakhir anjeun tiasa ...
Alpuket, tomat sareng roti bakar kéju dikocok

Alpuket, tomat sareng roti bakar kéju dikocok

Kumaha anjeun ngatur sarapan anjeun? Naha anjeun teras-teras gaduh sasarap anu sami? Kuring kedah ngaku yén dugi ka dua taun ka pengker sarapan kuring teras-sami sareng kalebet: jus tina ...
Roti bakar Perancis nganggo nutella sareng cau

Roti bakar Perancis nganggo nutella sareng cau

Urang tiasa nyebat aranjeunna toriijas, urang tiasa nyebat roti bakar Perancis ... anu penting ngeunaan piring ieu henteu seueur bungkusna salaku keusikan cau sareng nutella anu teu kaampeuh. ...
Roti bakar sareng kéju sareng apel

Roti bakar sareng kéju sareng apel

Kami nutup sabtu minggu sareng resep anu saderhana pisan anu tiasa dilayanan salaku starter, tapi ogé resep pikeun tuang-tuang. Roti bakar ieu ...
Kéju, pistachio sareng toast dalima

Kéju, pistachio sareng toast dalima

Kéju, pistachio sareng toast buah delima teu gaduh misteri; aranjeunna saderhana sareng gancang ngadamel. Sanaos kasederhanaan aranjeunna, aranjeunna mangrupikeun camilan anu saé ...
Kéju kéju, supa sareng roti kangkung

Kéju kéju, supa sareng roti kangkung

Resep ieu gancang pisan nyiapkeun sareng ngagaduhan kombinasi rasa anu kuring henteu tiasa lirén ngabagi deui. Anjeun tiasa ngaladénanna salaku aperitif sareng anggur ...
Omat, ham sareng kéju roti bakar

Omat, ham sareng roti bakar kéju

Tomat, ham sareng roti isi kéju anu dilebur anu urang siapkeun ayeuna sampurna pikeun dijalankeun salaku pamula nalika urang babarengan sareng rerencangan sareng kulawarga di bumi. ...
Sawangan standar

Nanas ditémbak ku vodka

Inuman ieu beunghar pisan sareng pikabitaeun, idéal pikeun nginum usum salju tanpa és, éta bakal haneuteun, sareng usum panas kalayan seueur ...

Inuman panjang strawberry

Bahan 1/2 kilo stroberi 2 Apel 5 séndok gula 1 liter sampanye 2 gelas és remuk Prosedur Ngumbah sareng potong ...

Inuman surga

Bahan-bahan: 2 ukuran jeruk jeruk 2 ukuran brendi 2 ukuran gin Dihukum és Persiapan: Pasang és sareng bahan-bahan dina shaker, sareng ...
Brioches

Jalinan amis sareng brioches

Nalika kuring nyandak anjeun crêps tanpa endog, kuring ngawartosan kumaha kuring kacau ku resep anu amis (nalika aranjeunna ngagaduhan adonan). Ti saprak éta dugi ka ayeuna ...

Coklat dieusi untun

Kepang ngeusi coklat, pastry puff saderhana sareng gancang anu raoseun didamel. Salawasna saé upami aya pastry puff di bumi, éta ngahémat anjeun tina kasulitan, ...
Log tina cookies, krim sareng coklat

Log tina cookies, krim sareng coklat

Pikeun ngahijikeun dinten urang dinten Jumaah ieu kami parantos nyiapkeun kadaharan anu raoseun kalayan cookies sareng coklat. Hiji log nikmat tina cookies ngeusi krim ...
Trik pikeun motong daging kana batu

Trik pikeun motong daging kana batu

Sugan dina kahirupan urang sadidinten urang henteu tumut kana perkawis ieu, tapi aya acara-acara khusus anu urang hoyong masihan piring kami ...
Sawangan standar

CICIK KANGGO KACA TÉMOMÉSI

Nalika anjeun kedah ngaca gelas na garing pisan, contona ngadamel gula kawung, sareng urang nembé dianggo sareng diberesihanana, kamungkinan solusi nyaéta ...

truffles

Urang badé nyiapkeun sababaraha truffle. Pikeun pihak ieu aranjeunna idéal, aranjeunna saderhana dilakukeun sareng kulawarga atanapi tamu urang pasti bakal resep ka aranjeunna. Naha…
Truffle coklat dina piring

Truffle coklat

Bahanna: 2 tablet coklat hargana tanpa susu (600gr) 1 tablet mantega 5 endog 2 gelas kopi, Calisay atanapi minuman keras anu sanés.…
Truffle coklat

Truffle coklat

Truffle coklat mangrupikeun snack anu lezat sareng sampurna pikeun unggal acara. Salaku tambahan, persiapanna saderhana pisan sareng ngamungkinkeun anjeun nambihan bahan anu bénten-bénten ...
Sawangan standar

Truffle coklat sareng parutan kalapa

Upami urang hoyong bagikeun sandwich amis sareng rerencangan urang di akhir minggu, teu aya anu langkung saé tibatan nyiapkeun truffle anu lezat ieu dina sababaraha menit ...
Truffle coklat

Truffle coklat dina tilu léngkah

Mmm ... truffle coklat, éta mangrupikeun godaan pikeun kuring. Resep ieu pikeun truffle coklat seueur ngabantosan pikeun salawasna siap-siap nalika ...
Balung Kalapa

Lambung kalapa, amis pisan!

Ieu salah sahiji resep anu teu kedah dijelaskeun. Ngan ukur dua bahan anu diperyogikeun pikeun ngadamel truffle kalapa ieu; anjeun maca leres euy ...
Sawangan standar

Truffles Oat Sederhana

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun nyiapkeun resep saderhana pikeun truffle oatmeal sahingga anjeun tiasa nikmati sareng sadayana kulawarga sareng ngajak réréncangan anjeun ka ...
Sawangan standar

Truffle saderhana sareng gancang

Amis sareng lezat mangrupikeun truffle ieu anu badé urang damel pikeun ngarayakeun acara khusus, ulang taun atanapi upami urang nampi rerencangan, kusabab éta mangrupikeun resep ...
bérés resep tabung cumi boneka

Tabung cumi dieusian

Daging sareng lauk mangrupikeun kombinasi anu saé, mimitian ti detil ieu sareng yén kami resep duanana, urang tiasa nyiapkeun sajumlah nikmat ...

Nougat sareng almond

Kumaha upami nyiapkeun coklat buatan bumi sareng almond nougat? Henteu aya anu sanés ngan ukur nyiapkeun saréat buatan sanésna. Biasa di ieu ...
Sawangan standar

Nougat coklat sareng susu pekat

Pikeun ngaraosan di akhir minggu sareng kulawarga sareng réréncangan kami bakal nyiapkeun resep saderhana pikeun coklat nougat kalayan susu kentel terpadu ...
Crunchy Chocolate Nougat

Crunchy Chocolate Nougat

Ayeuna ku Natal biasa pisan mésér mantecados, polvorones sareng nougats di supermarket, pikeun nyugemakeun gula urang dina tuang siang sareng tuangeun ...

Coklat nougat sareng conguitos

Coklat sareng conguitos nougat, nougat buatan bumi anu lezat anu tiasa urang siapkeun di bumi sareng ngaraosan ngeunah buatan sendiri. Nougat mangrupikeun ...
Jijona nougat resep bérés kalayan réduksi ratafia

Jijona Nougat sareng Ratafia Reduction

Sakumaha biasa, sanaos liburan parantos kalangkung, pastina anjeun masih gaduh sesa nougat anu jogét ngurilingan dapur sareng anjeun henteu terang pisan ...
Txintxorta

Txintxorta, usum tiis anu amis

Txintxortas mangrupakeun amis tradisional nalika usum salju di Basque Country. Ogé di bagian sanés géografi urang, dimana aranjeunna pendak sareng anu sanés ...