Indéks resep

Salad Ham sareng kéju

Salad Ham sareng kéju

Kadang-kadang tamu reuwas datang ka imah urang pikeun tuang siang atanapi tuangeun sareng urang ngan pas tuangeun anu pas kanggo kulawarga. Kusabab kitu, dinten ayeuna anjeun ...

Coklat Salami

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep pikeun ngaraosan salami coklat, sababaraha cookies coklat anu tiasa anjeun nyiapkeun di bumi kalayan bantuan anu pang ...

Sosis dina anggur bodas

Sosis sareng anggur bodas, salah sahiji piring anu dipikaresep ku barudak nyaéta sosis, aranjeunna resep pisan. Urang tiasa nyiapkeun aranjeunna, digoréng, sareng tomat, sareng ...
Sosis dina anggur nganggo kentang

Sosis dina anggur nganggo kentang

Abdi resep resep saderhana; Bahan-bahan anu didamel nganggo bahan anu tiasa diaksés sareng anu gampang baranahan. Kitu ogé resep ieu pikeun sosis sareng anggur ...
Sosis sareng bawang karamel, dipanggang

Sosis sareng bawang karamel

Sosis biasana henteu asak di bumi sareng nalika urang resep éta seger. Aranjeunna masihan urang seueur maén; urang tiasa ngagoreng atanapi ngasuh aranjeunna. Atanapi ngagabungkeun duanana ...
Sosis hayam dina saos baviera

Sosis hayam dina saos baviera

Sosis mangrupikeun tuangeun anu sering didamel ku dua cara: asak atanapi digoréng. Tapi, aranjeunna serbaguna pisan kumargi aranjeunna ...
Sosis bir

Sosis kéju bir

Sosis kadang dianggap kadaharan anu henteu séhat, nanging seuseueurna jalma resep kana aranjeunna. Éta tiasa asak ku sababaraha cara, ...

Sosis dina saos bawang

Sosis dina saos bawang, piring anu beunghar salaku starter atanapi starter anu dibarengan ku salad. Sanaos sosis henteu ngagaduhan reputasi anu saé, ...
Sosis seger sareng bawang bodas

Sosis seger sareng bawang bodas

Kamari kuring saé sareng kuring nyandak anjeun saréat amis sahingga anjeun tiasa ngamimitian akhir minggu ogé, tapi dinten ieu kami gaduh resep asin deui, ...

Sosis seger kalayan saos tomat

Urang mimitian minggu ku sababaraha sosis seger kalayan saos tomat, piring dimana barudak alit bakal resep sabab resep pisan ...
Sosis roti

Sosis roti

Aya seueur mitos ngeunaan sosis dina cara nyiptakeunana, tapi ieu henteu nyegah urang tina ngajentul duanana déwasa sareng ...
Anggang salmon sareng sambel mustari

Anggang salmon sareng sambel mustari

Salmon mangrupikeun lauk anu kagunaan anu paling relevan aya hubunganana sareng bagian gajihna. Husus sareng ayana asam lemak poli-jenuh omega-3, anu ...
réngsé resep salmon dipanggang sareng kentang

Dipanggang Salmon sareng Kentang

Akhir-akhir ieu urang ngagaduhan lauk anu rada tinggaleun, janten dinten ieu urang bakal resep nyiapkeun piring dumasar lauk anu enak, urang kedah ...
Anggang salmon sareng kacang polong

Anggang salmon sareng kacang polong

Abdi resep salmon. Kuring biasana nyobian unggal resep anu ngandung éta sareng ieu mangrupikeun salah sahiji anu terakhir. Salmon bakar anu urang nyiapkeun dinten ayeuna ngagaduhan ...

salmon kalayan ganti baju alpukat

  Anjeun masih teu terang, tapi upami anjeun teras-terasan maca anjeun bakal mendakan naha salmon ieu sareng alpukat sareng ganti baju céri, salian ti anu saderhana sareng ...

Salmon sareng asparagus dina saos

Salmon sareng asparagus dina saos. Hiji lauk enak, piring anu hampang sareng saderhana pikeun disiapkeun. Sakumaha anjeun terang, salmon mangrupikeun lauk anu saé, séhat pisan, beunghar ...

Salmon sareng Stew

Piring anu kami nawiskeun anjeun dinten ayeuna bakal ngaraosan paling séhat di bumi. Saha anu nyarios yén nalika nuju diet anjeun lapar? ...
Salmon dina saos dill

Salmon sareng saos dill

Bosen tuang salmon bakar? Dinten ieu kami masihan anjeun resep anu sanés sareng gampang pisan pikeun tuang salmon. Éta ngeunaan salmon sareng saos ...

Dipanggang salmon sareng sayuran

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun salmon sareng sayuran dina oven, resep anu lezat pikeun salmon anu disiapkeun dina oven, saderhana pisan sareng séhat. Dina waktu anu singget urang ...
Salmon dina kécap sareng madu

Salmon dina kécap sareng madu

Di bumi urang resep salmon sareng urang biasana tuang saminggu sakali. Urang biasana masak dina hawu sanaos kadang urang resep nambihan ...
Salmon dina kacang polong

Salmon dina kacang polong

Urang réngsé saminggu dina Resep Masak nyiapkeun resep séhat: salmon dina kacang polong. Resep sareng presentasi anu pikaresepeun pisan kusabab ...

Salmorejo

Salmorejo mangrupikeun asakan khas Andalusian, khususna ti daérah Córdoba, éta mangrupikeun piring anu lengkep anu diwangun ku tomat, roti, minyak, cuka ...

Seafood salpicón

Aya piring anu teu tiasa dibantah pikeun usum panas, sareng éta henteu diragukeun éta salad kadaharan ti laut. Saha anu henteu resep kana piring anu luar biasa sareng maritim ieu ...
Sambel Barbecue

Saos bakar bakar buatan sendiri

Kaléng saos henteu nyandak seueur rohangan dina kulkas urang. Kacuali saos tomat buatan urang anu biasana urang siapkeun di bumi ngiringan piring ...

Saos Bodas anu dumasar kana yogurt

Dinten ayeuna kuring nampilkeun resep anu disebut ogé saos bodas palsu sareng idéal pikeun pasta sareng sayuran, éta gancang-masak sareng henteu ...
Sawangan standar

Saos bodas entéh

Resep séhat saos bodas entéh ieu dirancang khusus supados anjeun tiasa nganggo dina persiapan asin anu béda sareng katingalina saé upami ...

Sambel Bolognese

Kami badé nyiapkeun saos Bolognese anu tiasa urang anggo ngiringan pasta, eusian cannelloni, pizza, jst. Resep ieu henteu dimaksudkeun pikeun nunjukkeun kumaha éta didamel ...

Krim tina saos héjo

Bahan-bahanna: 250 grs. tina bawang héjo 250 grs. tina susu krim minyak zaitun percikan uyah anggur bodas sareng cabé ka ...

Sambel kréol

Dinten ayeuna kuring nampilkeun anjeun resep khas Argentina, pikeun ngiringan daging bakar anu lezat. Bahan-bahan: - 100 cc minyak - 1 bawang ageung ...

Saos zaitun sareng supa

Upami anjeun ngagaduhan salah sahiji tuang siang anu anjeun kedah pamérkeun, atanapi éta ngan ukur khusus pikeun anjeun, kuring ngantepkeun saos anu lezat ...

Basil atanapi sambel pesto

Basil atanapi saos pesto, saos anu raoseun pisan, kalayan raos sareng raos pikeun ngiringan pasta, kentang, sayuran, lauk atanapi daging .. Éta saos ...
Bakso dina saos bawang karamel sareng kismis

Bawang karamel sareng saos kismis

Anu kuring bawa ka anjeun ayeuna henteu ngan ukur mangrupikeun penemuan kuring, tapi saatos ningali kasuksésan anu dipibanda, kuring yakin pisan yén ...
Sawangan standar

Saos Bawang Héjo

Bahan: 50g mantega (kanggo ngagoréng) Pot krim Bawang héjo Persiapan: Pasang mantega dina panci sareng potong bawang héjo ...
Sawangan standar

Saos mantéga hideung

Saos mantega hideung mangrupikeun préparasi anu saderhana, aromatik sareng ngeunah anu saé pikeun ngiringan sagala jinis sayuran anu digodog ...

Krim, madu sareng sambel mustari

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep saderhana pikeun saos anu bakal nyandak anjeun langkung ti hiji rurusuhan. Mangrupikeun saos anu dianggo pikeun rasa kuring ...
Sambel lada (pikeun pasta)

Sambel lada (pikeun pasta)

Sigana mah anjeun aya perhatosan yén akhir-akhir ieu kuring dipasihkeun ku saos, sanés? Tapi éta mangrupikeun hal anu sateuacan ...

Leek sareng sambel wortel

Bahan: 4 bawang daun 1 wortel 30 gr. tina mentega 50 cc anggur bodas 150 cc krim uyah sareng cabé Persiapan: Potong daun bawang ...
Sawangan standar

Sambel Roquefort sareng teri

Kéju Roquefort atanapi kéju biru raoseun pikeun raos sababaraha persiapan anu béda sareng dinten ieu kami bakal nyiapkeun saos anu saé, ngahijikeun produk ieu sareng sababaraha teri, kanggo ...
Sawangan standar

Saos Roquefort pikeun salad

Anjeun pastina resep salad, sareng anjeun ogé pasti bosen ka aranjeunna. Nya, éta atosan tungtungna berkat saos enak ieu anu dinten ayeuna ...
Saos tomat homemade

Saos tomat homemade

Minggu kamari kuring ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha manpaat anu ngagaduhan tomat pikeun kaséhatan urang sareng dinten ayeuna urang bakal ningali sababaraha resep sareng ...

Saos tomat digoreng homemade

Ngadamel saos tomat buatan imah di imah mangrupikeun hal anu leres-leres patut. Seueur mérek ngajual kami resep buatan bumi, resep nini ... tapi ...

Saos tomat lada

Upami anjeun hoyong ngareuwaskeun kulawarga anjeun ku saos anu sanés, pastikeun nyobian pilihan ieu: Bahan-bahan: 3 séndok minyak zaitun atanapi anu sanés ...
Saos tomat sareng tuna kanggo pasta

Omat sareng sambel tuna pikeun pasta

https://www.youtube.com/watch?v=IrjJRNm-VLE La semana pasada vimos un sencillo truco para conseguir que la pasta no se pegue incluso después de llevar un día hecha y haber…
Sambel yogurt

Saos yoghurt, iringan sampurna

Sakapeung, urang ngarasa rada bosen sareng saos mayonnaise anu sami pikeun ngiringan piring atanapi resep. Éta sababna dinten ayeuna kuring gaduh ...

Saos Waluh

Resep idéal pikeun ngarobih rasa pasta anjeun, naha anjeun wani? Bahan 1/2 kilo waluh 1 bawang daun 1 wortel 1 bawang bodas 2 séndok ...
Sawangan standar

Saos Hollandese

Dinten ayeuna kuring nampilkeun resep dasar pikeun ngadamel saos hollandaise anu indah, janten persiapan anu saé pikeun ngasakan lauk sareng sayuran pindang. Bahan: 3 konéng ...
Saos Hollandese

Saos Hollandese

Saos Hollandaise mangrupikeun émulsi konéng endog buttered. Sanaos ngagaduhan nami ieu, asal na tina basa Perancis, sareng dianggo ...
Sawangan standar

Saos Marseille

Ieu resep pikeun saos idéal pikeun sayuran. Bahan-bahan: 2 cengkéh bawang bodas 3 bawang 60 g. mentega 1/4 liter krim ...
Sawangan standar

Saos ngiringan daging babi

Nalika urang mutuskeun nyiapkeun piring katuangan anu ngandung daging babi, asak dina oven atanapi dina grill, urang tiasa ngiringan bagian tina ...
Sambel pesto

Sambel pesto

Pasta éta sorangan séhat pisan, tapi kadang dianggo ganti baju khusus, sapertos salsa. Kusabab kitu, dinten ieu kami parantos nyiapkeun ...

Saos Rusia

Bahan: 6 séndok yoghurt 2 séndok adas parut 1 dina mayonnaise lada uyah alit Persiapan: Pasang mayonis dina mangkok, tambahkeun ...
Saos tartar buatan sendiri

Saos tartar buatan sendiri

Di bumi kami resep pisan saos tartar, sareng kami ogé tetep. Éta mangrupikeun iringan anu sampurna pikeun sandwich ham ...
Brokoli aduk tumis sareng hayam

Brokoli aduk tumis sareng hayam

Upami anjeun mikirkeun resep anu gancang sareng séhat anu tiasa anjeun lebetkeun kana menu mingguan anjeun, brokoli sareng ngagoreng hayam ieu bakal ngayakinkeun anjeun. Laksanakeun…
Brokoli, udang sareng kéju kéju ngagoreng

Brokoli, udang sareng kéju kéju ngagoreng

Abdi resep resep sapertos anu urang siapkeun ayeuna pikeun kesederhanaan sareng kagancangan na. Aranjeunna méréskeun tuangeun anjeun dina lampu kilat sareng aranjeunna ngalaksanakeunana ...
réngsé resep pikeun zucchini aduk ngagoreng sareng suung

Tumis Zucchini sareng Suung

Kadaharan anu séhat kedah seueur di masarakat ayeuna, sabab kadaharan gancang parantos janten bagian tina kahirupan sadidinten.…
Tumis supa sareng cabé beureum

Tumis supa sareng cabé beureum

Dinten ieu kuring ngajukeun dina Resep Masak resep anu gampang pisan: supa tumis sareng cabé beureum. Mangrupikeun proposal anu tiasa urang laksanakeun salaku starter, ...
Kacang héjo sareng brokoli diaduk

Kacang héjo sareng brokoli diaduk

Upami anjeun milari resep sareng sayuran kanggo dilebetkeun kana diét sadidinten anjeun, ieu tiasa janten alternatip anu saé. Kacang héjo sareng brokoli diadukeun anu ...
resep-bérés

Tumis dada ku cabé sareng tomat

Iraha waé urang ngadamel katuangan tambahan, langkung saé urang nyimpen éta sabab saatosna urang kéngingkeun piring ngeunah ku bahan daur ulang, sabab sakumaha urang terang yén urang henteu ...
Saos cabé

Saos cabé

Kusabab krisis ieu sigana masih nolak ngantep urang ngambekan sareng ayeuna ogé waktos naékna lamping Januari anu kasohor kalayan kasusah, naon anu anjeun ...
bérés resep kanggo supa tumis sareng daging cincang

Tumis Suung sareng Daging Minced

Poe usum gugur nuju caket nalika kuring kaluar pikeun ngala buah anu bumi pasihkeun ka urang, supa, kastanye, sareng sajabana. Sareng dinten ieu kuring badé ...
resep-aduk-ngagoreng-sayuran-kalayan-tuna-na-kécap-saos

Tumis sayuran sareng tuna sareng kecap

Kami resep terang yén anjeun resep resep saderhana sareng anu langkung rumit anu kami nunjukkeun ku anjeun unggal dinten, sabab éta di dieu anjeun ngagaduhan bénten-bénten ...

Homemade San Jacobos

Sakumaha anjeun parantos terang, aya sajumlah ageung produk di pasar éta, sanaos saé, parantos disiapkeun sareng beku sateuacanna. Di kulawarga kuring, langkung ...

San Jacobos kalayan ham sareng kéju

San jacobos sareng ham sareng kéju, resep anu saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun anu anjeun resep pisan. San Jacobos ieu tiasa didamel tina sababaraha ...

Apple suci

Geulis! Salah sahiji kaajaiban ngabagi pangalaman sareng waktos anu pikaresepeun dina tabel di bumi réréncangan nyaéta anjeun salawasna (Sateuacan) nyandak ...
Sandwich Croque-monsieur

Sandwich Croque-monsieur

Croque-monsieur mangrupikeun sandwich Perancis anu has anu biasana au gratin, nanging, bahan-bahanna henteu bénten pisan tina sandwich normal sareng ...
Sandwich croque-monsieur dipanggang

Sandwich croque-monsieur dipanggang

Croque-monsieur mangrupikeun sandwich anu didamel nganggo roti anu diiris, ham asak sareng kéju, biasana Emmental atanapi Gruyère, gratin. Sandwich biasa di ...
Tenderloin sareng sandwich bacon

Dinyeri loin sareng endog sandwich

Teu aya anu gampang tibatan masak tibatan roti lapis anu ngeunah pikeun tuangeun anu gancang sareng sepi. Ieu tiasa ngandung rébuan kamungkinan tuangeun, ...
Omelet Perancis sareng roti lapis apel

Omelet Perancis sareng roti lapis apel

Jumaah wengi sumping sareng kami henteu resep masak. Sandwich teras janten alternatif anu saé; urang ngan ukur kedah muka kulkas sareng mikir mana anu badé ...

Sandwich séhat

Sandwich séhat, saderhana sareng gancang ngadamel, idéal pikeun tuangeun usum panas atanapi sasarap atanapi kanggo iraha waé. Éta ogé pantes dicandak ...

Sandwich pikeun jajanan

Naha anjeun terang yén asal muasal 'sandwich' dugi ka abad ka-1927? Tapi dugi ka taun XNUMX nalika nyarios kecap asalna tina basa Inggris ...

Sanfaina

Sanfaina, piring sayuran anu beunghar. Hidangan khas Catalonia mirip pisan sareng Manchego pisto. Sanaos unggal imah gaduh resep na. Piring ...
bérés resep kanggo kantong boneka boneka

Sachet engkol dieusian

Sakumaha anjeun terang yén sayuran séhat pisan sareng sok saé ngadamel resep anu sanés sareng sayuran, tiis sapertos salad atanapi di ...

Kéju kéju sareng kantong buah beureum

Kumaha anjeun tiasa katingali sapertos Gusti anu leres liburan ieu tanpa ampir ngacak-acak rambut anjeun sareng nempatkeun taplak meja (sareng anu sanésna) salaku montera? Natal ieu…
resep sareng sirloin

Sirloin Sachets

Kuring ngagaduhan medali kéju domba badé kadaluarsa dina kulkas ... sareng kumaha anjeun henteu kedah miceun naon-naon ... komo kirang ...

Goréng sardin

Goreng sardin mangrupikeun asakan tradisional nalika usum panas, éta henteu kakurangan di daérah basisir atanapi di beulah kidul anu ...

Sandwich Udang

Sandwich mangrupikeun tuangeun anu gancang pisan kanggo nyiapkeun, sareng upami anjeun nambihan sababaraha bahan anu beunghar, éta bakal masihan anjeun tuang anu saé kanggo dibagi ...
Sandwich tenderloin mustard

Sandwich tenderloin mustard

Salila sabtu minggu urang biasana nyiapkeun pizza, sandwich atanapi sandwich di bumi kanggo tuang. Biasana dinten Jumaah nalika urang ngaraosan langkung tuang ...
resep-final

Roti lapis tomat mortadella

Seueur soré dina pakansi atanapi nalika urang boro waktos, urang biasana ngajadikeun diri enteng, seger sareng tuang gancang, sareng seueur deui upami urang pendak ...

Sandwich sayuran sareng alpuket

Urang badé nyiapkeun roti lapis sayuran sareng alpuket. Ngegel ieu idéal pikeun pésta makan, aranjeunna gancang nyiapkeun sareng hampang. Aranjeunna tiasa disiapkeun sareng ...
Siki Stroberi

Siki Stroberi

Scones mangrupikeun gulung amis Skotlandia anu penting pikeun sarapan sareng snacks. Aranjeunna saderhana pisan pikeun disiapkeun sareng aranjeunna nampi seueur lauk, duanana amis ...
Scones kalayan kayu manis sareng coklat

Scones Chip Kayu Manis

Kuring mendakan scone nalika kuring ngamimitian ngalakukeun léngkah munggaran kuring dina dunya pastry sareng ti saprak éta kuring henteu lirén nyiapkeun aranjeunna. Ieu…
Wortel sareng scone coklat

Wortel sareng scone coklat

Scones mangrupikeun kalemahan kuring, kuring ngaku. Sateuacan pandemi ieu ngarobah kahirupan urang, kuring kantos angkat saminggu sakali ...
Strawberry semi-tiis

Strawberry semi-tiis

Semifrío atanapi semifreddo, sapertos dipikaterang di Itali, mangrupikeun tuang tiis anu semi-beku. Dessert idéal pikeun waktos taun ieu anu nyiapkeun ...

Bawang laut

Dinten ayeuna kuring nyanggakeun cuttlefish bakar, piring anu henteu seueur misteri, éta saderhana sareng gancang. Éta piring anu hampang sareng ...

Cuttlefish dina saos panas

Cuttlefish dina saos panas. Piring anu lezat sareng saos roti dipping. Piring lauk beunghar sareng saderhana anu masih berharga salaku piring, ...

Suung krem ​​sareng kéju embe

Suung sareng champignons mangrupikeun tuangeun anu saé ayeuna pikeun usum gugur pikeun nyusun resep individu sareng éta atanapi ngajantenkeun salaku iringan ...

Suung sareng udang

BAHAN (4 jalma): 500 gr. tina supa tina macem-macem jinis di pasar, kalebet supa, gumantung kana rupa-rupa rasa na.…

Suung sareng dada hayam

Resep anu kami nampilkeun ka anjeun ayeuna cocog pikeun sadaya jenis tuang anu resep kana rasa anu istimewa ...

Suung sareng adonan bawang bodas

Dinten ieu kuring nyandak anjeun AS nyata dina baju baju anjeun pikeun ngareuwaskeun tamu anjeun nalika tuang siang atanapi tuangeun di bumi (sanés waktos ayeuna ...

Suung dina saos bawang bodas

Suung dina saos bawang bodas, ayeuna urang dina usum supa, urang tiasa ngadamel seueur resép, éta gampang disiapkeun, éta saé pisan, séhat sareng ...

Sagala rupa supa dina saos

Sagala rupa suung dina saos, piring anu lezat. Kami dina usum supa, anjeun kedah ngamangpaatkeun éta ti saprak éta sesah milarian aranjeunna sésana dina taun. ...
Roti pondok sareng madu heather

Roti pondok sareng madu heather

Sohortbreads, anu asalna ti Skotlandia, pikaresepeun. Éta tiasa didamel kanggo dijual di toko makanan istimewa, tapi naha mésér nalika tétéla ...
Roti pondok roti limau

Roti pondok roti limau

Naha anjeun milari kacamatan pikeun amis kopi soré anjeun? Roti pondok thyme lemon ieu mangrupikeun alternatif anu saé. Roti pondok nyaéta ...
Gamelan tropis

Gamelan tropis

Nalika panas hurung, teu aya jalan pikeun nyiapkeun kalancaran buah sareng nginum na tiis, anjeun henteu satuju? Aya seueur pisan variasi, seueur kamungkinan ... ...
Mangga sareng smothie cau

Pelem sareng smak cau, anu snack #summer

Moal lami deui urang sacara resmi bakal pamitan ka usum panas, janten kuring nyandak anjeun dinten ayeuna pelem leueur sareng smothie cau, kumargi ku hal anu pamit ...

Jempé bonténg lada

Halo #zampabloggers! Kami teraskeun dina lamping Januari khusus kami, salah sahiji anu urang keukeuh naék dipulangkeun deui bentukna kami tibatan ngagulung ka handap. Abdi janji ka anjeun ...

Sirloin sareng plum

Dinten ayeuna kuring parantos ngémutan tuangeun dua. Kami badé nyiapkeun sirloin sareng plum, anu kuring anggap bakal janten menu idéal pikeun pamandangan éta ...

Sirloin kalayan saos kéju

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun sirloin sareng saos kéju, resep saderhana anu tiasa urang siapkeun dina acara-acara khusus, sapertos pesta, ulang taun atanapi Natal, ...

Babi sirloin sareng bir

Resep anu sampurna pikeun ngareuwaskeun kulawarga, tenderloin daging babi kalayan bir. Resep saderhana anu disusun dina waktu anu singget. Sirloin ...
Tenderloin babi kalayan suung

Tenderloin babi kalayan suung

Anjeun parantos terang naon anu kuring resep tenderloin daging babi. Éta mangrupikeun daging anu lembut sareng anu cocog pikeun sakumna kulawarga. ...

Babi tenderloin dina saos

Babi sirloin dina saos, piring anu sampurna pikeun nyiapkeun tuangeun pésta, sirloin anu lezat anu gampang pisan disiapkeun sareng ...

Sirloin dina saos anggur beureum

Kami teraskeun sareng resep kanggo nyiapkeun di pésta, sirloin dina saos anggur beureum. Resep saderhana sareng lengkep pisan anu cocog sareng ...

Sirloin dina saos wortel

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep daging sareng sayuran anu disamarkan khusus janten saos: wortel. Éta piring anu beunghar pisan, éta tiasa dianggo sampurna salaku ...

Sirloin dieusian ku kentang bakar

Teu aya daging anu langkung saé tibatan sirloin anu saé, atanapi sahenteuna, éta anu urang pikirkeun di bumi. Resep dinten ieu kanggo ...

Sirloin dieusian ham sareng kéju

Sirloin dieusian ku ham sareng kéju, piring anu saderhana anu urang tiasa nyiapkeun dinten khusus atanapi hajatan. Piring katingali saé pisan, ...

Sirloin dicincang saos

Pikeun anjeun anu teu acan bosen tuang daging mangsa kamari (akhirna) Natal, kuring nyungkeun resep kanggo daging ngeunah ieu ti ...

Daging hayam bakar

Kami badé nyiapkeun sababaraha hayam pangisi au gratin sareng saos krim, piring anu saderhana, murah tapi ngeunah pisan. Piring hébat pikeun kaget ...
Sopa Castellana (sup bawang bodas)

Sup Castilian (sup bawang bodas)

Gampang, gancang sareng pisan lumayan. Sup Castilian mangrupikeun hal anu paling saderhana sareng ngeunah, sanaos sababaraha bahan na, ...

Sup mi sapi sareng nasi béas

Resep gancang, gampang sareng saderhana pikeun ngurus garis sareng henteu maéhan lalangit dina usaha? Nyiapkeun méja, taplak meja sareng sumpit gourmet anu dipikacinta ...
Sawangan standar

Krim sup labu butternut

Bahan ½ kilo labu butternut 1 kubus kaldu sayuran 1 pikat seledri 1 bawang ½ liter susu Uyah Parsley sareng ...
Sawangan standar

CREAM CREAM SOUP sapatu

Bahan: - 1/4 labu jeruk sareng kulit héjo - 1 daun bawang ageung - susu skim anu diperyogikeun - sakedik mentega - ...
Sawangan standar

Sup Krim Zucchini Lemes

Sup ieu beunghar pisan sareng lemes, éta dibédakeun tina sup anu sanés pikeun rasa krim sareng rasa anu teu aya bandingna, upami anjeun hoyong ngajantenkeun langkung beunghar anjeun tiasa ...
Sup bawang bodas

Sup bawang bodas

Sup kanggo wengi natal sok saé pikeun ngajaga awak haneut sahingga ngamimitian menu Natal sadayana anu sumping ...
Bawang bodas sareng santan sup

Bawang bodas sareng santan sup

Tiis di dieu cicing. Ieu nyababkeun ménu kami parantos robih sacara signifikan dina minggu kamari ieu. Piring tiis parantos digentos ku ...
Sawangan standar

KASAR ALMOND SOUP

Bahan: 150 gr. Almond roti bakar (henteu asin) 1 bawang sedeng 3 séndok mantega 1 ½ cai Uyah 10 keureut roti goreng atanapi roti bakar ...
Sup nasi hayam

Sangu sareng sup hayam

Sup béas hayam ieu janten sekutu hébat nalika usum tiris. Henteu aya anu sapertos di bumi sareng tiasa ...
Brokoli sareng sup kentang

Brokoli sareng Sup Kentang

Sup sareng krim mangrupikeun bintang tina dapur kuring sapanjang taun. Kanyataan tiasa ngagabungkeun bahan anu béda dina éta mangrupikeun kaunggulan pikeun kuring. Ogé…

Brokoli sareng Sup Sayuran

Brokoli sareng Sup Sayuran mangkok sup panas pisan anu ngahibur pikeun usum salju ieu. Piring anu séhat pisan, éta nyéakeun sareng ngeusian ...
Brokoli, kéju embe sareng sup daging

Brokoli, kéju embe sareng sup daging

Urang bérés dina sabtu minggu nganggo sup sayuran ringan atanapi krim, khususna brokoli, kangkung sareng wortel. Resep saderhana, séhat sareng bergizi ...
Zucchini sareng sup bawang bodas

Zucchini sareng sup bawang bodas

Sup sareng krim henteu kantos lirén disiapkeun di bumi, tapi saatos usum panas tina versi anu tiis, ayeuna usum gugur nalika urang balik kana vérsi ...
Zucchini sareng sup kangkung

Zucchini sareng sup kangkung

Saatos sabtu minggu kaleuleuwihan, ieu resep anu saé kanggo ngamimitian saminggu. Sup zucchini sareng kangkung anu dinten ayeuna anjeun ...
Waluh sareng sup ubi jalar

Waluh sareng sup ubi jalar

Di bumi kami resep nyiapkeun sabun sup atanapi krim sayuran unggal minggu anu urang terasrasakeun saatosna ku cara anu béda. Sup anu tiasa urang tambihan ...

Sup galét Thailand

Galets Soup mangrupikeun salah sahiji hal anu kudu dipiboga dina taplak meja Natal Catalonia sareng Kapuloan Balearic saprak dunya dunya. Anu…
Sup Chickpea sareng pasta orzo

Sup Chickpea sareng pasta orzo

  Aya anu nalika datangna usum panas nyerah sup, rebus sareng piring panas sanés. Sanés sanés kuring. Abdi nembe nyiapkeun ieu ...
Lentil sareng sup tamarind

Lentil sareng sup tamarind

Dina usum panas urang umumna bet dina resep anu énggal sareng seger tapi sok aya sababaraha pengecualian. Ngamangpaatkeun salah sahiji dinten kulawu di belah kalér, kuring nyiapkeun sup ieu ...

Sup mayonis

Bahan: 1 Endog, 1 Bawang bodas, minyak, cuka, uyah, 1 liter cai, peterseli, roti bulukan. PROSEDUR: - Kami nyiapkeun mayonnaise sareng ...
Sup hayam sareng pasta

Sup hayam sareng pasta

Salila usum salju kuring sok gaduh kaldu hayam atanapi sayuran dina kulkas. Ku cara éta kuring tiasa nyiapkeun sop homemade anu nikmat iraha waé. Y…
Pasta, sup hayam sareng udang

Pasta, sup hayam sareng udang

Kami ngamimitian sabtu minggu nyiapkeun resep anu ngahibur dina Resep de Cocina. Sup sareng kombinasi bahan anu euyeub anu tiasa urang lebetkeun kana ...
Sup bonténg

Sup bonténg

Ménu mingguan kami henteu sami ayeuna sareng dina bulan Désémber. Suhu anu luhur ngajak urang masak piring anu langkung enteng sareng ...
Sup lauk

Sup lauk

Kuring masih kedah ningalikeun sababaraha resep anu didamel Natal kamari. Sup lauk mangrupikeun salah sahiji, anu ngamimitian anu sampurna duanana ...
Sup lauk

Sup lauk mahal

Sup lauk gaduh reputasi anu rada mahal, tapi, urang tiasa ngadamel vérsi anu murah kalayan jaminan anu pasti bakal sami ...
Sup lauk sareng kadaharan ti laut

Sup lauk sareng kadaharan ti laut

Dinten ieu kami nyiapkeun klasik dina tabel Natal: lauk sareng sup kadaharan ti laut. Sup anu tangtosna urang ogé tiasa ngaraosan sesa taun;…
Sup Picadillo

Sup Picadillo

Sup picadillo mangrupikeun piring tradisional asakan Andalusia, khususna asakan Sevillian. Mangrupikeun piring anu bergizi pisan, khusus ...
Sawangan standar

Sup Semolina

Bahan 300 gram semolina ½ liter cai 2 batu kaldu sayuran 100 gram kéju parut Persiapan Panaskeun cai dina ...
Sup tomat

Sup tomat

Saatos perayaan akhir taun, seueur diantara urang anu milih resep ringan dina raraga ngabersihkeun awak urang sakedik. Resep resep ...
Omat sareng sup adas

Omat sareng sup adas

Gancang, saderhana, lezat ... sup tomat sareng adas ieu sadayana janten bahan penting dina ménu anjeun. Anjeun tiasa nginumna panas pikeun ...
Sup tomat kandel ku ham sareng tuna

Sup tomat kandel ku ham sareng tuna

Sup tiis pisan nyegerkeun dina usum panas. Salah sahiji karesep kuring nyaéta sup tomat kandel ieu, anu bahan utamina nyaéta tomat, cabé, ...
Omat Tomat sareng Sup Terong

Omat Tomat sareng Sup Terong

  Sup sareng krim mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun tuang salaku tuang. Éta hampang, ngandung gisi sareng gampang dilakukeun. Saolah-olah éta henteu cekap, ...

Sup sayuran

Ayeuna upami anjeun resep piring anu panas sapertos sup sayur ieu, piring anu hampang sareng eusian. Piring sendok saderhana anu urang tiasa nyiapkeun ...

Sup sayur buatan sendiri

Kami badé nyiapkeun sop sayuran buatan bumi, piring anu séhat sareng séhat. Sup homemade raoseun pisan, sayuran ieu idéal pikeun ...
Sup sayuran sareng miso

Sup sayuran sareng miso

Kaldu sayuran ngabantosan urang pikeun nada awak iraha waé sadidinten. Boga kendi dina kulkas kanggo ...

Sayur sareng sup hayam

Sayuran sareng sup hayam, sup haneut anu lezat pikeun dinten anu tiis ieu, pikaresepeun pisan sareng enteng. Resep klasik sareng buatan imah anu urang tiasa ...
Sayuran, pasta sareng sup buncis

Sayuran, pasta sareng sup buncis

Sayuran, pasta sareng sup kacang ieu sadayana. Mangrupikeun piring panas anu raoseun pisan sareng lengkep; sampurna pikeun dinten anu paling tiis atanapi ...
Wortel, miso sareng jahé sup

Wortel, miso sareng jahé sup

Dina Lebaran tokoh utama nyaéta waluh. Nanging, dinten ieu kami moal nyiapkeun piring naon waé kalayan bahan ieu. Kami terinspirasi, enya, dina warna ...
Sup wortel sareng mint

Sup wortel sareng mint

Kumaha cuaca di lahan anjeun? Hawa tiis pisan di dieu, éta mimiti kuring ningali suhu anu handap pikeun ...

Sup melon tiis sareng ham

A melon tiis sareng sup ham, mangrupikeun wiwitan anu gampang sareng tiis, piring buah usum panas anu séhat. Melon pisan ...

Sup tomat tiis

Sup tomat tiis, cocog pikeun usum panas. Ngamangpaatkeun kanyataan yén ayeuna usum tomat sareng aranjeunna langkung saé, abdi bawa resep ieu kanggo ...
Sup minestrone

Sup minestrone

Sup mangrupikeun kasuksésan anu hébat dina waktos usum salju ieu anu tiis teu masihan urang istirahat sareng, urang peryogi anu haneut ...

Sup bawang bodas

Sup bawang bodas atanapi sup Castilian, sup tradisional kanggo panggunaan, dimana urang nganggo roti bulukan. Éta sop anu raoseun pisan sareng saé pisan, ...

Persik Sorbet

Kalayan panas tina cinyusu ieu kuring nyandak anjeun sorbet katumbiri anu nyegerkeun kanggo dibagi ka réréncangan: Bahan 8 buah persik anu asak 2 irisan lemon ...
Sorbet Stroberi

Sorbet Stroberi

Usum panas datang, waktos nalika urang resep tuangeun tiis anu hébat: mousses, krim és, sorbét ... Dessert saderhana sapertos sorbet strawberry ieu ...
Sorbet Mandarin sareng cava

Sorbet Mandarin sareng cava

Sorbet Mandarin sareng cava, resep anu leueur pikeun ngiringan tuangeun dina acara-acara khusus. Sorbet ieu idéal pikeun nempatkeun dina hidangan sareng ...

Sorbet apel

Bahan: 4 apel Granny Smith (500 g) Jus tina 1 jeruk nipis 30cl tina sirop (300 g gula sareng 30 ml ...

Pisang, kopi sareng sor soré

Kuring henteu terang pikeun alesan naon, dina hal inuman kuring kantos nyobian ngamajukeun langkung seueur tibatan resep dahareun. Sugan sabab sugan kurang leungit ...

Souffle lauk

Lauk tiasa digabungkeun sareng sababaraha tuangeun, tapi hayu urang tingali naha anjeun raoseun souffle: Bahan: 1 silverside 4 endog 3 séndok ...
napas

Kéju Souffle

Soufflé nyaéta piring hampang, disiapkeun dina dasar bodas endog keok dicampur bahan-bahan sanés. Urang tiasa nyayogikeun souffle salaku piring ...

Spaghetti al cartoccio

Bahan-bahan: 350 g. spaghetti 4 séndok minyak 16 tomat céri 16 diadu zaitun hideung Dicincang peterseli Oregano Persiapan: Rebus ogé pasta di ...
Strudels macét blackberry

Blackberry jam strudels gampang pisan!

Mangrupikeun panganan cuci mulut anu urang usulkeun dinten ayeuna gampang disiapkeun. Mangrupikeun vérsi gancang tina Apfelstrudel, tuangeun tradisional masakan Austria sareng Jérman anu ...
Sawangan standar

Supremes Hayam Mustard

Resep anu pikaresepeun pikeun hayam anu paling luhur dipanggang kalayan mustari mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dinikmati dina akhir minggu, sabab éta ...

Surimi

Dinten ayeuna kuring bakal ngenalkeun anjeun kumaha cara nyiapkeun surimi tapas ku cara anu gampang sareng lezat. Bahan-bahanna: - 1 roti / endog 1 - Mayonnaise ...

Meringue ngahuleng

Dinten ieu kami masihan anjeun anu raoseun anu raoseun sareng saderhana pisan. Éta kanggo tuangeun boh kanggo camilan boh kanggo sarapan. Anjeun bakal reuwas kumaha gampangna nyieun éta ...