Indéks resep

Lobak bawang bodas anggang

Kamus ngeunaan garnisun 'patatil' badé bérés! Dinten ieu kuring ngajukeun masihan corak anu séhat sareng héran pikeun buku resep anjeun pikeun kabur ti ...

Monkfish anu diasinkeun

Monkfish anu diasinkeun, cara tuang lauk anu raoseun seueur. Hidangan khas Andalusia nyaéta lauk anu diasinkeun, dina seueur batang éta téh tapas ...
monkfish bérés resep sareng hiasan

Monkfish sareng Garnish

Monkfish mangrupikeun lauk anu cukup pilih anu nawiskeun hasilna lengkep pisan, éta tiasa dicampur sareng sayuran, kadaharan ti laut bahkan daging sareng ...

Monkfish sareng udang dina saos

Dinten ieu kuring masihan anjeun piring anu kuring salawasna nyiapkeun hiji dinten tina perayaan ieu, sapiring Monkfish sareng udang dina saos, piring sederhana anu tetep ...

Rasmalai

Bahan 20g bubuk bakar ½ liter susu 100g susu bubuk Daun mint, secukupnya 1 endog bodas 100g ...
Homemade ravioli pasta seger dieusian ku daging

Ravioli buatan sendiri

Aya sababaraha versi asal-usul pasta, salah sahijina nyaéta Marco Polo, saatos balik ti perjalanan ka Wétan (anu sababaraha ...

Ravioli kalayan saos walnut

Ravioli kalayan saos walnut, piring pasta anu dieusian. Ieu ngeusi kéju embe sareng bawang karamel, raos anu saé pisan, anu ...

Ravioli kalayan sayuran

Ravioli kalayan sayuran, piring anu saderhana sareng séhat. Pasta condong resep ku sadayana sareng saatos seueur tuangeun hoyong piring anu langkung lemes sareng langkung enteng.…
Tuna ravioli kalayan saos Neapolitan

Tuna ravioli kalayan saos Neapolitan

Saos neapolitan mangrupikeun iringan anu saé pikeun piring pasta. Naha aranjeunna spaghetti, macaroni atanapi pasta boneka sapertos ravioli atanapi tortellini, ...
Ravioli kangkung

Ravioli kangkung sareng piring lasagna

Naha anjeun henteu pernah kajantenan yén anjeun hoyong ngaraosan ravioli anu lezat sareng anjeun henteu ngagaduhan produk dina pantry? Éta ngagaduhan ...
manisan coklat

Resep jajan bolu coklat.

Pasti anjeun parantos terang resep jajan yoghurt. Basajan, gampang sareng pikaresepeun pisan. Nya, pikeun ngajantenkeun "béda", kami parantos nambihan ...
bahan dasar pikeun resep

Resep Susu Homemade

Sugan hoyong pisan usum panas sareng milari hal anu ngadeukeutkeun urang kana waktos éta anu langkung saé tibatan suhu anu urang ngagaduhan di daérah ieu, ...
Mie hayam

Resep hayam fideua

Nyanghareupan seueur dinten henteuna, dinten ieu kuring masihan anjeun piring anu raoseun pisan sareng gampang dilakukeun. Mangrupikeun resep pikeun fideua sareng hayam, ...
Goréng boneka cookie

Resep cookies goreng anu dieusi krim pastry

Natal mangrupikeun waktos taun nalika langkung manisan tradisional didamel: pastry puff, pestiños, pangsit rambut malaikat, cookies, sareng sajabana ... Nya, dinten ayeuna urang teraskeun ...
Sawangan standar

Resep paella Valencian - Paella de la Parreta

Bahan alami, unik sareng henteu tiasa dirobih: sangu, minyak zaitun parawan, hayam, kelenci, ferraura atanapi kacang héjo lega, kendi, kacang atanapi tavella, tomat alami, paprika beureum ...

Resep cangkang Mackerel ti Bilbao

Bahan-bahan: 2 lapis mackerel. 4 kentang sedeng. 3 bawang bodas. 1 cabé Minyak zaitun parawan. Persiapan Cuka Uyah sareng peterseli: Urang mimitian ku nyeuseuh, mesék sareng motong ...
Panna cotta

Resep panacota (panna cotta)

Pikeun ngamimitian saminggu kalayan kabagjaan kami nampilkeun anjeun kadaharan khas khas ti daérah Piedmont Italia, panacota atanapi panna cotta, anu hartosna krim ...
Cabé panggang

Resep cabé panggang, khas Cádiz

Resep Cadiz anu khas nyaéta paprika. Piring Mediterania ieu séhat pisan, sabab éta nyayogikeun urang sadaya nutrisi sayuran anu dianggo, ...
Hayam gaya Kentucky

Resep hayam gaya Kentucky

Gampang pikeun resep hayam suksés, utamina upami aya murangkalih di bumi sabab biasana mangrupikeun tuangeun anu aranjeunna pikaresep. Kauntungan hébat tina ...
Teh Chai

Resep Teh Chai, rendah kalori

Teh Chai atanapi masala chai parantos kasohor pisan di Spanyol sareng nagara-nagara sanés berkat Starbucks anu kawéntar, sanaos téh ieu asalna ...
Sawangan standar

Resep roti buatan sendiri

Urang sadayana gaduh ingatan roti anu dilakukeun ku nini urang sareng urang moal kantos raos deui. Dinten ieu kuring masihan resep anu gampang pisan ...
Smois sareng pir lemes

Resep enteng: cau sareng smoothie pir

Tina nutridieta.com kuring nyanggakeun resep entéh kalayan cau sareng pir: Bahan-bahan: 500g. tina cau. 500g. tina pir. 500cc. susu skim. 3 séndok ...
crepes gurih

Resep saderhana pikeun nyiapkeun crepes.

Kripik pasta anu saderhana pisan dumasar kana tipung sareng endog sareng susu anu ngamungkinkeun sarébu kombinasi anu amis sareng asin nalika urang ngagabungkeun sareng bahan anu béda-béda. ...
Daging buleud sareng Porto

Daging buleud sareng Porto

Babak daging sapi nyaéta daging anu tiasa disiapkeun boh dipanggang sareng diasakan ogé dina saos. Daging anu pikaresepeun pisan anu ngamungkinkeun urang nyiapkeun ...

Kasserole buleud bakar

Bahanna: 1 kg daging buleud 2 cengkéh bawang bodas 1 bawang daun 1 gelas kaldu 1 gelas anggur bodas 8 séndok ...

Sapi buleud ku suung

Kami parantos ngamimitian sareng tuangeun liburan ieu, didieu kuring ngantepkeun usul kuring pikeun sapotong daging sapi ku suung. Hidangan anu sampurna pikeun ayeuna-ayeuna, ...
Daging buleud sareng sayuran

Daging buleud sareng sayuran

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep masak anu lezat sareng séhat pisan, éta mangrupikeun sakuriling daging sapi sareng sayuran. Ieu resep ...

Babu daging bumbu

Bahanna: 1kg daging buleud bunderan 1 séndok tina cabé taneuh 1 sareng 1/2 séndok paprika amis 3 bawang alit 40g minyak mentega ...
Sawangan standar

Soda Stroberi

Pikeun ngiringan tuangeun naon waé, anjeun tiasa nyiapkeun soda ieu. Bahan-bahan: 2 jeruk 1 jeruk nipis 200 g. tina gula 1/2 gelas kognak 1 k stroberi ...
kilat coklat

Bélok coklat

Petisus, susos atanapi profiteroles didamel nganggo basa anu sami, pastry choux. Nanging, sadayana ngagaduhan benten bentuk sareng keusikan, anu aranjeunna ...

Bitis dibaju

Dinten ieu kami hoyong ngungsi tina salad apu sareng salad tomat anu biasana ngahias inti kami dina waktos éta ...
Sawangan standar

Kol bodas dina gelombang mikro

Upami anjeun gaduh sakedik waktos kanggo nyiapkeun hiasan anu saderhana sareng anjeun gaduh engkol bodas atanapi beureum, masak dina sababaraha menit dina gelombang mikro ...
Endog digoréng

Endog digoréng

Poé kamari kami ngadatangan kota pikeun resep sareng kulawarga sareng aranjeunna kaget kami ku tuangeun tradisional anu hébat ...
Tumis Zucchini

Tumis Zucchini

Endog anu diacak biasana biasa di dapur kuring, kuring mendakan aranjeunna sahabat anu saé sareng bahkan saé pisan sareng tuangeun anu enteng, aranjeunna disiapkeun dina ...

Endog diacak ku zucchini

Resep anu kuring bawa ka anjeun ayeuna idéal pikeun anu nuju diét atanapi anu ngan saukur hoyong tuang tuangeun anu lezat sareng séhat. ...

Endog diacak-acak ku suung sareng udang

Dinten ieu kuring ngajukeun endog orak kalayan suung sareng udang, resep saderhana anu tiasa anjeun nyiapkeun sakedap sareng ngadamel piring anu saé. Resep ...

Dibumbui Kembang engkol

Sanaos di bumi kuring urang biasana henteu seueur ngadamel tuangeun sareng kembang engkol (ngahasilkeun beuteung kembung kusabab gas anu disababkeun) nalika urang mésérna aya ...
Endog diacak ku kangkung

Endog diacak ku kangkung

Kuring terang, kangkung henteu biasana urang resep sareng langkung seueur perkawis barudak, nanging, kandungan beusi na anu luhur ...
Ngacak-ngacak supa sareng udang

Ngacak-ngacak supa sareng udang

Dinten ieu kuring nyandak anjeun tuangeun anu gampang sareng indah. Upami anjeun resep supa, anjeun pasti bakal resep endog orak-arik ieu sareng suung sareng udang. Resep ieu ...
Bakso lauk sareng tomat

Bakso lauk beunghar dina saos tomat

Pikeun ngararasakeun dinten Minggu ieu sareng kabingahan, abdi nyandak bakso lauk anu lezat ieu dina saos tomat, sahingga anjeun tiasa tuang ...

Risotto klasik

Pikeun ngadamel risotto anu lezat sareng saderhana, anjeun henteu kedah janten koki atanapi damel salaku tukang masak di réstoran mewah, sareng upami henteu, teraskeun maca ...
Risotto sareng sosis

Risotto sareng sosis

Risotto, sapertos sadayana bakal terang, mangrupikeun resep anu khas sareng tradisional di Italia, anu ngagaduhan nasi salaku bahan dasarna. Ieu…
Supa sareng walnut risotto

Supa sareng walnut risotto

Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring ngempelkeun kacang kana béas, tapi sanés pertama kalina kuring nyobaan. Anyar-anyar ieu, aranjeunna nyayogikeun kuring béas sareng ...
Kangkung sareng daging babi risotto

Kangkung risotto

Sangu mangrupikeun salah sahiji produk pangan anu ngagaduhan sumber énergi anu paling ageung kumargi éta mangrupikeun suluh pikeun awak. Salaku tambahan, éta ningkatkeun ...
Hayam Risotto

Hayam Risotto

Risotto mangrupakeun piring anu saé pikeun ngeusi batre anjeun nalika usum panas, sanaos janten piring anu panas. Risotto ieu sehat pisan parantos ...
Roti hayam sareng tomat

Roti hayam sareng tomat

Risotto hayam sareng tomat ieu ngagaduhan sadayana; éta warnana sareng tékstur krim sareng lemes. Ngadamelna henteu ngalibatkeun komplikasi, tapi kumaha ...

Kéju risotto

Kéju risotto piring tradisional gastronomi Italia. Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun risotto saderhana tanpa komplikasi, risotto anu khas sareng kéju anu ...
Supa sareng truffle risotto

Supa sareng truffle risotto

Dinten ieu kami masihan anjeun resep pikeun supa sareng truffle risotto anu pastina bakal ngaraosan kulawarga anjeun. Bahan 350g suung 1…
Suung Risotto

Jamur risotto, resep Valentine anu sampurna

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu béda sareng indah anu sampurna pikeun dibagikeun sareng pasangan anjeun nalika tuangeun Valentine, risotto supa ieu dibarengan ...

Risotto laut sareng gunung

Bahan-bahanna: 500 gram béas pikeun risotto. 400 hurang 300 suung 2 bawang 1 siki peterseli 1 bawang daun minyak zaitun Sababaraha untaian ...
Risotto Mediterania

Risotto Mediterania

Aya seueur cara nyiapkeun nasi. Pribados kuring langkung resep piring nasi anu sopan atanapi sup, henteu aya tulisan ngeunaan rasa! Sangu sapertos anu urang nyiapkeun ...

Daging Sapi Anggang

Dinten ayeuna kuring nampilkeun resep anu idéal pikeun panatik (sapertos kuring) tina daging bakar: Bahan-bahan 1 kilo sareng 1/2 Sapi Anggang 150 gram ...

Daging babi bakar (Minggu Panggang)

Gusti nyalametkeun Inggris! Sabtu minggu ieu kuring aya di bumi sareng indung kuring, anu terang yén teu sabaraha teuing kuring nolak, kuring ogé saeutik ...
Terung roti

Irisan tina aubergines adonan

Pikeun Senén ieu, kuring parantos ngusulkeun resep anu saderhana sareng gancang, sababaraha aubergine adonan anu enak, piring tradisional anu teras-terasan berkat ...

Gulung salmon sareng belut

Liburan Natal caket sareng urang parantos mikirkeun piring anu hoyong disiapkeun. Naon anu teu tiasa leungit pikeun ngamimitian tuang ...
Asparagus sareng ham gratin gulung

Asparagus sareng ham gratin gulung

Gampang sareng gancang, kitu ogé resep ieu anu ngagaduhan asparagus bodas salaku protagonisna. Kami ogé pikaresepeun sabab nunjukkeun kami cara séjén pikeun ...

Puff pastry gulung

Puff pastry gulung, anu amis saderhana sareng gancang. Manisan sareng pastry puff saé saé, éta saé waé pikeun disimpen dina kulkas kanggo naon waé ...

Ham sareng kéju puff pastry gulung

Gulungan pastry puff ieu dieusi ham sareng kéju gampang pisan didamelna sareng raoseun. Urang tiasa nyiapkeun aranjeunna kanggo aperitif, salaku pamula atanapi ...

Ham sareng kéju ngagulung

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun sababaraha gulung ham sareng kéju. Gulung-gulung ieu saé, raoseun, janten upami anjeun nyobian anjeun pasti bakal hasil sareng ...

York Ham Rolls sareng Sangu

Nikmat anu saé mangrupikeun anu tiasa urang tuang upami urang milarian sakedik pikeun macem-macem bahan. Tapi kadang budak leutik henteu nganggap éta, ...

Gulungan loin dieusian ku kéju

Gulungan loin dieusian ku kéju, gulungan anu lezat sareng euyeub anu bakal dipikaresep pisan pikeun keusikan kéju anu ngajantenkeun beunghar sareng juicy. ...
Pizza ngagulung

Ham sareng kéju pizza ngagulung

Hiji dahar peuting impromptu muncul dina unggal Jumaah wengi anjeun; tuangeun anu teu resmi sareng réréncangan, pikeun nonton gim. Anjeun ngacak-ngacak dina pantry ...

Hayam sareng kéju ngagulung

Hayam sareng kéju ngagulung cara anu nikmat pikeun tuang hayam. Sababaraha gulungan boneka kéju krim anu bakal raos pisan sareng pinuh ku ...

Gulung salmon haseup

Gulung salmon asep, permulaan anu saé pikeun ngamimitian tuang, piring aslina anu tiasa dieusian ku naon anu urang paling resep. ...
bérés resep gulung salmon sareng nasi

Salmon Gulung sareng Sangu

Sakumaha anu parantos urang sebatkeun dina kasempetan anu sanés, asakan Asia beuki seueur pengikutna sareng seueur teuing kesederhanaan na ...
resep bérés tina gulungan surimi kalayan asparagus liar

Surimi Rolls sareng Wild Asparagus

Kadang-kadang urang gaduh tamu di bumi sareng kami henteu terang naon anu kedah disiapkeun supados henteu kalebet kana rutinitas pembuka anu sami sapertos biasa sareng upami ...
Rengse Resep Gulung Sapi Stuffed with Suung

Gulungan Veal dieusian ku Suung

Veal tiasa didamel ku sababaraha cara, dipanggang, dibakar, dipanggang, jst. Sareng luhur sadayana, nalika urang nerapkeun imajinasi sakedik, éta ...
Gulungan sayuran sareng kéju

Gulungan sayuran sareng kéju

Milarian aperitif kanggo gaduh sareng rerencangan sateuacan tuang? Kami masihan anjeun resep pikeun gulung sayuran sareng kéju anu raoseun.…
bérés resep ham roll sareng kéju bakar

York Ham sareng Keju Roll Anggang

Dinten anu sanés kuring ngagaduhan salah sahiji ngidam anu anéh, anu ku kuring bakal diteruskeun ka anjeun dinten ayeuna. Sigana mah kembang api tapi kami parantos ngaleungitkeun ...

Coklat dieusian gulungan

Coklat dieusian gulungan. Sababaraha manisan saderhana anu saderhana sareng beunghar dieusi ku coklat, ku tuangeun ieu kami bade ngareuwaskeun kulawarga. Aranjeunna amis pisan ...
Sawangan standar

RON PONCHE (RESEP TIPIK PANAMA)

BAHAN: 2 kaléng susu ngejat IDEAL 1.200 ml. tina susu seger 450 gr. tina gula 50gr. gula vanili atanapi * cair vanili 30gr. 150 ...
Baju lami nganggo cépi

Baju lami nganggo cépi

Baju lami mangrupikeun piring klasik anu dianggo. Resep anu parantos aya dina méja urang sareng ti mana masing-masing tempat ...

Rosada kalayan saos almond

Dinten ieu kuring bakal nampilkeun anjeun piring idéal pikeun tuangeun romantis anu anjeun tiasa pamer. Naha anjeun hoyong nyobian? Ngan hariwang pikeun kéngingkeun anggur anu saé ...
Serrano ham sareng kéju utas

Benang sareng kéju

Bagel anu aranjeunna jual di pasar matak resep, ngan ukur sababaraha menit urang ngagaduhan tuangeun anu raoseun pikeun sakumna kulawarga ...
Benang Paskah

Benang Paskah

Dina dinten Minggu saatos purnama kahiji cinyusu, di beulahan bumi kalér, urang Kristen ngarayakeun Paskah. Tradisi gastronomis pikeun festival ieu ...
Homemade roscón de reyes

Homemade Roscón de Reyes

Three Kings Day mangrupikeun tanggal anu khusus, khusus pikeun anu pangleutikna di bumi. Mangrupikeun dinten tradisi sareng perayaan sareng ...

Anis ngagulung

Resep anu kuring bawa ka anjeun ayeuna mangrupikeun manisan tradisional sareng manisan tradisional. Éta ngeunaan gulungan anis. Saha anu teu acan ningali masak ...

Bagis kembang buatan

Bagis kembang buatan. Paska sumping sareng biasa ngadamel manisan dina waktos ieu, di bumi kuring resep pisan donat, janten ...

Roscos jeruk

Di dieu anjeun ngagaduhan resep gulung jeruk goreng, resep anu lezat. Kuring nyiapkeun aranjeunna dina sababaraha waktos dina sataun, ayeuna pikeun sadayana ...

Roscos del Ampurdán

Roscos del Ampurdán atanapi roscos de lent, has ayeuna-ayeuna di Catalonia. Dina waktos ayeuna, toko roti sareng toko roti nawiskeun seueur jinis: ngeusian ...
Donat bawang goreng

Donat bawang goreng

Kuring terang, hawa anu luhur ayeuna teu ngajak nyiapkeun resep tina jenis ieu. Tapi, dinten anu langkung lumayan bakal sumping anu ...

Kantong jagong

Kuring ngantepkeun resep pikeun donat tepung jagong sapertos anu ku nini urang didamel. Kenangan ieu mangrupikeun jalma anu henteu pernah hilap, sareng ...

Curlers coklat

Éta idéal pikeun sadaya jenis jajan atanapi puding sabab tiasa didamel nganggo coklat bodas atanapi hideung poék sareng éta henteu ngagaduhan langkung bahan ...

Iga bakar sareng sosis

Dinten ieu kuring nyangking tulang iga sareng sosis sareng suung musiman. Ngamangpaatkeun usum supa kuring parantos nyiapkeun casserole daging ieu ...