Indéks resep

bérés resep paella bodas

Paella Bodas

Nalika urang namina paella, hal anu mimiti aya dina pipikiran nyaéta ngeunah khas Valencian khas warna konéng sareng anu dasarna nyaéta ...

Paella ku iga sareng mariso

Salah sahiji masakan tradisional gastronomi urang nyaéta paella sareng sadaya jinisna. Éta ngan ukur tiasa didamel ku kerang atanapi ...

Paella sareng udang sareng kerang

Paella udang sareng kerang, teu aya anu langkung saé tibatan ngararasakeun paella anu saé. Kadang teu kedah seueur bahan tapi enya ...

Paella ti Basisir

Kumaha ngeunah nyaéta béas anu saé sareng bahan-bahan basisir! Sanés panginten? Resep anu urang nampilkeun dinten ieu minuhan sadayana ieu: éta ngagaduhan nasi sareng ...

Seafood paella

Paella mangrupikeun salah sahiji asakan anu paling terkenal dina gastronomi Spanyol. Aya seueur cara nyiapkeunana, waktos ieu kuring ngajukeun paella ...

Paella sayuran

Bahan-bahan: Minyak, 500 gr. artichokes, 100 gr. kacang polong, 1 cabé beureum ageung, 500 gr. tina kembang engkol, 500 gr. supa, 200 gr. tina…

Seafood paella

Anjeun teu kedah di Valencia kanggo tiasa ngaraosan paella kadaharan ti laut anu lezat. Leres aya anu ngeunah, panginten anu pang ...
Polenta sareng kéju iteuk

Polenta sareng kéju iteuk

Naha anjeun milari alternatip pikeun aperitif anjeun? Iteuk kéju polenta ieu. Crispy di luar sareng lembut pisan di jero, anjeun tiasa ngalayanan aranjeunna ku ...

Chettos kejo ​​kéjo adonan

Dinten ieu kami masihan anjeun snack anu sampurna pikeun Minggu buatan sareng sofa sareng pilem. Naon anu tiasa ditingali dina TV atanapi dina komputer anu anjeun pilih ...
Dicampur adonan filo

Dicampur adonan filo

Tongkat adonan filo anu dibumbui ieu mangrupikeun bahan pembuka anu idéal pikeun disayogikeun dina unggal waktos. Éta parantos disiapkeun dina sababaraha menit sareng anjeun ngan ukur peryogi sababaraha bahan, ...

Kuburan roti lapis ku coklat

Dinten ieu kuring masihan anjeun sababaraha palem pals puff sareng coklat, salah sahiji panganan cuci paling saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun. Dina 15 menit urang siapkeun ...
Palmeritas coklat poék

Palmeritas coklat poék

Kami parantos ngajelaskeun dina 'Resep masak' sababaraha jinis tangkal palem: kalayan palapis gula, kalapa parut ... nanging, sareng ahéngna, ...
Kalapa palmeritas

Kalapa palmeritas

Pufftry palmeritas pastry mangrupikeun camilan anu amis anu gampang disiapkeun, anu tiasa urang sandang salaku tuangeun atanapi camilan. Sanaos coklat anu pang ...

Palmeritas De Hojaldre

Kripik pastry puff cocog pikeun snack. Kusabab aranjeunna saderhana pisan pikeun nyiapkeun, anjeun tiasa ngalaksanakeunana iraha waé sabab dipikaresep pisan ...
Palmeritas kalayan meringue sareng almond

Puff pastry sareng meringue sareng almond

Nalika nyanghareupan tamu anu teu disangka-sangka, anjeun biasana kedah berimprovisasi; marios bahan-bahan anu ngagaduhan sareng nganggo kreativitas. Tangkal palem ieu ...
Palmeritas De Hojaldre

Puff pastry ku sentuhan kayu manis

Puff pastry mangrupakeun snack pisan pikabitaeun. Gampang didamel, aranjeunna mangrupikeun sarapan atanapi camilan anu kapaké pisan; ngan ukur gaduh lambar ...
Roti Arab

Roti Arab Gampang pisan!

Manggang roti di bumi sakapeung nyingsieunan urang, pas urang mikir ngeunaan ngulem, urang mundur, urang tunda ideu na kanggo waktos anu sanés ...
Sawangan standar

Tuna sareng roti kentang

Bahan-bahan pikeun 6 porsi: 1 kaléng tina tuna abon. 1 kotak kentang ditumbuk instan. 1 amplop asinan dicincang. Mayonnaise. Cabe cabe dicincang. Endog…
Roti integral

Roti integral

Henteu sadaya jalma wani nyieun roti di bumi sareng éta mangrupikeun prosés anu paling nyugemakeun. Roti diiris ieu ...
Roti cau

Roti cau

Roti cau atanapi roti cau mangrupikeun khas tina pastry Amérika, olahanana saderhana pisan sabab urang bakal nganggo tipung baking. Nyaéta…
Roti Chorizo ​​sareng Bacon preñao

Roti Chorizo ​​sareng Bacon preñao

Kami tiasa nyebatkeun yén roti anu kuring sampikeun ka anjeun ayeuna mangrupikeun gabungan tina bun preñao klasik sareng boroña, roti sareng tradisi anu hébat dina ...
Roti Tumaca

Roti tumaca, resep tradisional

Roti moal pernah janten teu aya diét urang sanaos kanyataanna aya mitos yén éta ngagemuk. Hatur nuhun kana sumbangan nutrisi, roti nyaéta ...

Pancake Amérika

Resep anu kapaké pisan di bumi kuring nalika urang hoyong ngaraosan sarapan anu sanés atanapi nalika urang henteu ngagaduhan anu khusus kanggo camilan, nyaéta tina ...
Pancakes sareng coklat ganache

Pancakes sareng coklat ganache

Saprak kuring nyobian pancake, aranjeunna parantos janten alternatif anu saé kanggo sarapan akhir minggu kuring. Abdi henteu masak aranjeunna sacara rutin ...

Almond sareng coklat panélét

Almond sareng coklat panélét. Sanaon anu tradisional didamel ku almond sareng kacang pinus, éta didamel kalayan seueur rasa, sapertos waluh, ubi, chestnut, ...

Kentang amis sareng panél badami

Kentang amis sareng almond panélét, amis tradisional dina kaping All Saints ieu. Gampang amis saderhana kanggo disiapkeun di bumi. Anu tradisional ...

Panélét pinus

Dinten ieu kuring ngajukeun nyiapkeun sababaraha panél kacang pinus. Poé Sadaya Orang Suci nuju caket, sakitar waktos ieu di dapur urang urang mimiti gaduh kastanye, kentang manis, tulang ...

Panna cotta sareng karamel

Dessert saderhana sareng lezat, Panna Cotta kalayan karamel, tuangeun khas Itali. Idéal pikeun nyiapkeun dina usum naon waé tapi dina usum panas ...
Stroberi Panna Cotta

Stroberi panna cotta

Panna cotta mangrupikeun kadaharan khas Italia anu téksturna aya diantara jelly sareng flan. Dasar ieu ...

Pancake

Ieu resep pancake anu beunghar, anu sapertos waffle tapi langkung ipis. Bahanna: 2 endog 1 gelas tipung angkat nyalira 1/1 ...
Panzanella

Panzanella, salad anu asalna ti Itali

Urang bérés minggu ku resep seger sareng enteng; salad anu asalna ti Itali katelah Panzanella. Nganalisis nami na gampang disimpulkeun naon éta ...

Kentang Spanyol

Kentang anu paling éndah dina piring warna-warni sareng pamer pikeun dikurilingan sareng kulawarga. Bahan 1 kilo kentang 1 Provencal bubuk rasa minyak ...

Kentang Lyonese

Kentang mangrupikeun tuangeun sanés anu sok ngahalangan urang. Dinten ieu kuring masihan anjeun sababaraha kentang Lyonese anu ngeunah, hayu urang tingali naha anjeun wani ...
Sawangan standar

Kentang Mediterania

Bahan-bahan 3 kentang sedeng 2 endog pindang 8 diadu zaitun hideung 15 daun kemangi seger 1 séndok minyak zaitun 1 séndok ...

Kentang sareng leek

Impian pikeun masak sakedik artos, beunghar sareng praktis, janten leres dina resep ieu: Bahan 1/2 kilo kentang 1/2 kilo ...
Kentang diasah

Papas aliñás, resep khas ti Spanyol

Kentang sok mangrupikeun tuangeun anu mangpaat pisan sareng praktis pikeun nyayogikeun resep naon waé. Kusabab kitu, dinten ieu kuring nyandak anjeun resep anu khas pisan ti ...

Kentang dina kaos

Ieu mangrupikeun resep anu gampang sareng idéal pikeun ngiringan naon waé jinis daging, nyaéta: Bahan 4 kentang sedeng Garam diperlukeun jumlah Mantega ...
bérés-resép

Nanas, cau sareng bubur biskuit

Upami urang ngagaduhan murangkalih di bumi, sakapeung teu aya cara urang tiasa nyandak aranjeunna tuang buah, kusabab aranjeunna henteu resep rasa atanapi aranjeunna henteu hoyong ...
Papillotes lauk sareng sayuran

Hake papillotes ku wortel sareng bawang

Dinten ieu kuring hoyong masihan anjeun resep anu séhat sareng saderhana pisan, sababaraha papillotes lauk anu lezat sareng sayuran. Lauk anu kuring anggo nyaéta ...

Putanesca pasta

Upami anjeun resep ka gastronomi Italia, pastina piring ieu kenal pisan sareng anjeun resep. Pasta a la putanesca mangrupikeun ...
Pasta caprese

Caprese Pasta

Dina Resep Masak kami parantos nunjukkeun kumaha ngadamel salad caprese; salad, asal Italia, diwangun ku irisan tomat, mozzarella seger ...
Pasta sareng zucchini sareng apel

Pasta sareng zucchini sareng apel

Halo sadayana! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu saderhana sareng sakaligus resep aslina anu ngagabungkeun buah sareng sayuran, éta saé pisan sareng ...

Pasta sareng krim brokoli

Bahan-bahan: 600 g pasta asak al dente 1 brokoli 2 séndok. tureens minyak 2 cengkéh bawang bodas dicincang 1 cabé atanapi cabé tanpa ...

Pasta sareng kangkung sareng hayam

Dinten ieu kuring ngajukeun piring pasta sareng kangkung sareng hayam, piring lengkep sareng séhat. Pasta piring sok resep di luhur sadayana ...
Rotiugis supa dilapis

Pasta sareng supa basil

Halo sadayana! Kumaha damang?. Dinten ieu kuring masihan anjeun resep pasta, anjeun parantos terang yén bahan beunghar ieu serbaguna pisan sareng urang tiasa ...
Sawangan standar

Kentang sareng pasta pate

Cocog pikeun nyieun sandwich indah kalayan seueur rasa, anjeun tiasa nyebarkeun sareng ieu, roti bakar, mini tostaditas, roti, canapés, atanapi lebetkeun kana salad atanapi salaku eusian ku ...
Sawangan standar

Pasta Roquefort

Kami bakal nyiapkeun resep pasta roquefort anu saderhana pisan pikeun dinikmati salaku anu ngamimitian, mangrupikeun persiapan idéal pikeun nyebarkeun roti bakar atanapi potongan roti ...
Pasta dieusian ku sambel supa

Pasta dieusian ku sambel supa

Dinten ayeuna di pasar urang tiasa mendakan seueur jinis pasta anu dieusi anu ngan ukur 2-3 menit masak siap disiapkeun. ...
Pasta dieusi ku saos tomat lada

Pasta dieusi ku saos tomat lada

Kalayan pasta boneka anu tiasa urang mendakan ayeuna di pasar swalayan, urang tiasa nyiapkeun katuangan dina langkung ti lima menit. Nanging,…

Tumis Pasta sareng Brokoli

Halo # Zampabloggers! Dinten ieu kuring bagikeun sareng anjeun piring pasta anu saé kirang tina 300 kalori sahingga anjeun tiasa ngungkulan tuangeun sadinten deui ku ...

Tumis sayuran tumis

Halo #zampabloggers! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep-resep anu bakal pikaresepeun ngora sareng sepuh,, utamina, vegan rumah tangga. Jenis ...
Almond sareng témpél kalapa

Almond sareng témpél kalapa

Sacara tradisional, salami bulan Désémber, manisan Natal anu khas disayogikeun ka pangunjung sareng baraya. Aya seueur teuing manisan tina tanggal-tanggal ieu salaku ...
Kueh coklat

Kueh coklat

Ieu mangrupikeun resep kueh karesep kuring sareng éta kusabab tilu alesan. Anu mimiti aya hubunganana sareng bahan-bahan na, ...
Pesét badami téa

Curly Almond Tea Pastes

Sababaraha jajan téh tiasa ngabédakeun soré hujan. Ngiringan kopi atanapi téh nganggo camilan anu saé ieu ...
Déwan pastes

Pastry déwan, manisan tradisional

Manisan tradisional sok narik perhatian kuring, éta sababna kuring teu bisa nahan nyieun Pastas del Consejo ieu nalika babaturan nyarios ka kuring ...
Pasta bébas gluten kalayan coklat

Pasta bébas gluten kalayan coklat

Dinten ayeuna urang nyiapkeun témpé téréh bébas gluten dina Resep Dapur. Kami ngalakukeun ieu ku ngaganti tipung gandum pikeun produk sanés sapertos tipung ...

Pie Chard tanpa adonan

Coba anu béda, pikabitaeun sareng nikmat. Dazzle kulawarga anjeun: Bahan-bahan: 1 kebat chard pindang 50 g mentega 2 sdm tipung 1 ...
Kueh tuna tiis

Kueh tuna tiis

Dina waktos taun ieu dimana panas ngajadikeun urang karaos rada handap sareng ogé napsu, urang butuh resep anu seger sareng lezat pikeun ...

Cod sareng pai zucchini

Dinten ieu kami badé nyiapkeun cod sareng kuéh zucchini. Pelat cod anu saé dibarengan sayuran sareng gratin dipanggang. Cod ngiringan ...

Kueh Terong

Resep dinten ayeuna idéal pikeun sadayana tapi khusus pikeun anu nuju diet sareng mimiti capé ...

Terong sareng jajan ham York

Kami badé nyiapkeun aubergine sareng york ham cake, idéal pikeun didahar salaku starter atanapi salaku piring tunggal. Urang tiasa nyiapkeunana ku sababaraha rupa bahan anu ...

Kueh brokoli gelombang mikro

Hal anu saé pikeun mendakan resep énggal, ringan pikeun burih sareng gancang sareng gampang didamel nyaéta urang langsung ngalaksanakeunana pikeun nganteurkeunana ...

Mackerel sareng pai kangkung

Bahan-bahan 2 tart persegi panjang nutupan 2 séndok minyak 1 bawang dicincang 2 séndok dicincang cabe lada 1 kaléng mackerel kana ...

Zucchini sareng pie supa

Dinten anu sanés kami masihan anjeun resep anu saé pikeun barudak pikeun tuang langkung sayuran. Éta kuéh aubergine, anu anjeun tiasa tingali ...
Pai gandum sareng kentang tumbuk

Pai gandum sareng kentang tumbuk

Kalayan datangna Usum Autumn diet urang bakal dirobah. Piring tiis anu urang resep pisan dina usum panas bakal nyandak korsi tukang. Hidangan…

Daging daging boneka

Bahan-bahan: 200 gram daging babi cincang 200 gram daging hayam cincang Peterseli parut 100g serbuk roti A percikan susu ...
Daging Cheddar sareng pie kentang

Daging Cheddar sareng pie kentang

Pikeun dinten ieu kuring parantos masihan anjeun resep anu sanés kanggo dianggo; sahingga, urang tiasa ngadamel resep énggal ku naon anu anjeun titip tina resep anu biasa. ...
Sawangan standar

Kue Coklat sareng Malt

Bahan-bahan: 175g mantega, dicincang Icing gula pikeun ngahias 2 sendok sari vanili 3 endog sedeng 175g gula coklat 6…

Ham sareng kéju jajan

Dipanggang ham sareng kéju. Éta saé pisan, éta saderhana sareng idéal pikeun nyiapkeun tuangeun informal atanapi snack. Ieu…
Hake sareng kueh udang

Hake sareng kueh udang

Jajan hake sareng udang anu lezat ieu sampurna pikeun dilayanan duanana dina acara anu khusus, ogé pikeun tuangeun anu biasa. Éta perkawis…

Kentang sareng pie daging

Minggu ayeuna kuring ngajukeun kentang sareng pie daging. Piring anu lezat dimana kombinasi kentang tumbuk sareng dagingna nikmat, a ...
Kueh kentang

Kueh kentang

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun pie kentang sareng daging. Resep anu murah, idéal salaku bahan utama atanapi piring tunggal. Kueh ieu khas ...

Kue kangkung

Dinten ieu kuring ngajukeun jajan kentang sareng kangkung. Dahar kangkung henteu gampang, khususna pikeun murangkalih, janten urang kedah milarian cara ...
Pai hayam Arab

Pai hayam Arab

Kentang tumbuk sakapeung matak pikaboseneun pikeun barudak, janten urang kedah milih resep anu saderhana sareng ngiringan ...
Kueék leek sareng daging babi

Kueék leek sareng daging babi

Abdi resep kueh gurih. Éta tiasa disiapkeun sateuacanna sareng dilayanan panas sareng tiis salaku starter atanapi kursus utama. Pie leek ieu sareng ...
Kueh leek, saderhana tapi ngeunah

Kueh leek, saderhana tapi ngeunah

Kue bawang daun ieu mangrupikeun conto praktis yén hal anu lezat henteu kedah sesah atanapi mahal. Kalayan sababaraha bahan sareng ...

Kueju kéju kalayan keuna manchego

Halo Zampabloggers (atanapi haté dina tanggal ieu)! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu sampurna pikeun ngamiskeun tuangeun romantis romantis anjeun atanapi sonten di ...

Kueh kéju Jepang

Kéju di bumi ngajantenkeun urang gélo, naha dina versi asin atanapi amis na. Bulan kamari jaringan sosial sareng blog pinuh ...

Kue wortel

Kue wortel ieu sanés ngan ukur saé tapi ogé ngabantosan kaséhatan urang. Wortel mangrupikeun akar anu tiasa didahar beunghar kalium sareng fosfor, ...
Kue coklat dua

Kue coklat dua

Akhir-akhir ieu kuring nyiapkeun seueur tuang sareng coklat. Minggu kamari kuring nunjukkeun anjeun konci pikeun nyieun kuéh bolu lembut kalayan lapisan coklat sareng anu ieu, ...

Salmon Pastel Tiis

Dinten ieu kuring ngajukeun jajan salmon tiis. Pikaresepeun pikeun nyiapkeun dina usum panas, dina tuangeun salaku starter atanapi aperitif éta saé pisan. Nyaéta pisan…
Sawangan standar

Kueuk És Krim

Bahan: 1 kaléng susu 2 bungkus cookies marías 1 kaléng persik dina sirop 1 tiasa susu pekat 250 g. krim tina ...
Kueh dibalikkeun nanas

Kueh dibalikkeun nanas

Manisan nanas mangrupikeun karesep usum panas kuring. Éta hampang sareng seger pisan, idéal pikeun ngarengsekeun tuang kulawarga. Sababaraha urang bakal nyerah ...
Kangkung asin sareng jajan bacon

Kangkung asin sareng jajan bacon

Pikeun mungkas saminggu, kuring nyarankeun anjeun nyiapkeun kangkung asin sareng kueh daging. Kue anu tiasa dianggo salaku starter atanapi kursus kadua, dipirig ...
Pie kari hayam asin

Pie kari hayam asin

Dinten ayeuna kuring nyanggakeun kuéh kari hayam asin anu lezat sareng pikaresepeun ieu, versi tina Quiche tradisional asakan Perancis. Sareng deuih…

Pai sosis asin

Dinten ieu kuring masihan anjeun salah sahiji resep ti budak leutik kuring, kuéh sosis lezat anu langkung dikenal dina asakan tradisional Inggris salaku bangkong ...
Kueh oatmber Stroberi

Kue Stratberry Oatmeal Sehat

Salah sahiji tujuan kuring pikeun taun ieu nyaéta pikeun nyobaan milari resep anu séhat. Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, salah sahiji karep kuring nyaéta masak ...

Kueh basque sareng kayu manis

Upami aya kueh saderhana sareng sababaraha bahan anu diperyogikeun anu biasana urang sadayana gaduh di bumi, ieu pastina jajan Basque ...
Pai sayuran

Pai sayuran

Dinten ieu kuring nyanggakeun kuéh sayuran anu lezat sareng saderhana ieu, piring gancang kanggo nyiapkeun sareng sampurna pikeun naon waé. Sanaos janten piring ...

Kembang engkol sareng kéju cupcakes

Kembang engkol mangrupikeun sayuran anu tiasa urang mendakan sapanjang taun, sanaos leres yén éta mangrupikeun sayuran anu pakait sareng bulan anu pangpanjangna ...
Cupcakes apal

Cupcakes apal kalori low

Dina kasempetan anu sanés kuring ngawartosan anjeun ngeunaan kaajaiban anu tiasa didamel nganggo bungkus bata atanapi adonan filo, duanana amis sareng ...

Cupcakes Romanescu

Entong saha nyarios ka kuring anjeun teu resep romanescu atanapi kembang engkol sabab éta hartosna anjeun henteu kantos tuangeun ku cara kieu. Cupcakes ...
Coklat sareng cupcakes jeruk

Cupcakes Oranyeu Coklat mengembang

Abdi bogoh sagala rupa anu aya coklat dina; Abdi teu tiasa nolak ngadamel sareng nyobian resep naon waé anu nyungkeun bahan ieu. Abdi langkung resep, sapertos ...

Kentang lada

Hayu urang milarian tapas! Kumaha upami sababaraha patatas bravas, tapas anu kawéntar dina gastronomi urang. Sanaos piring anu saderhana, di unggal imah anjeun ...
kentang sareng bawang bodas sareng cuka, gampang sareng gancang didamel

Kentang ka Miskin

Kiwari resep anu saderhana, gancang sareng khusus. Kuring pikir yén ngeunah moal tiasa ngahijikeun deui seueur hal sareng logis yén éta beunghar, tapi dinten ieu basis ...

Kentang diasah

Abdi resep resep seger sapertos anu urang nampilkeun ayeuna! Éta ngeunaan kentang dibumbui ku sayuran anu béda sareng langkung seueur bahan. Nyaeta…
Kentang bakar kalayan Rosemary seger

Kentang bakar kalayan Rosemary seger

Upami kuring resep kentang dipanggang ieu pikeun naon-naon, éta kusabab kesederhanaan sareng kagunaanna. Anjeunna nyaéta Jamie Oliver Inggris anu aya di tukangeun ieu ...

Kentang dipanggang sareng béchamel

Kentang dipanggang sareng béchamel, piring anu saderhana, gancang sareng murah. Hidangan anu urang tiasa janten starter atanapi salaku iringan daging atanapi lauk.…
Kentang Chorizo ​​lada

Kentang Chorizo ​​lada

Ngamangpaatkeun kanyataan yén sababaraha dinten terakhir parantos hujan sareng parantos tiis di beulah kalér, kuring ngajukeun resep anu saderhana anu biasana urang anggo nalika ...

Kentang sareng kéju sareng Bacon

Bacon ala-asuh sareng Kentang kéju mangrupikeun gaya ala Amerika anu suksés pisan. Kentang ieu sareng kéju sareng bacon au gratin nyaéta ...

Kentang dina kaos

Bahanna: 1 kilo kentang 3 endog 100g tipung 1 bawang 1l kaldu Uyah, peterseli sareng minyak Persiapan: Mesek, cuci sareng potong ...

Wedges kentang

Dinten ieu kami nyayogikeun sababaraha kentang irisan anu bakal kami laksanakeun dina oven, sahingga ngirangan jumlah minyak anu dianggo sareng nambihan rempah-rempah pikeun ngagaduhan rasa. Leres…
Kentang au gratin sareng ham sareng kéju

Kentang au gratin sareng ham sareng kéju

Aya resep anu anjeun terang langsung yén anjeun kedah nyobian. Éta kajadian ka kuring sering sareng jalma-jalma anu kuring nyebat bersih; usulan anu sanés sanés ...

Kentang Stewed sareng chorizo

Di imah kuring urang biasana masak kentang rebus naha nganggo coklat atanapi ku daging sapi, tapi waktos ieu kami hoyong ...
Kentang Hasselback Anggang

Kentang Hashelback

Kuring nampilkeun kentang Hasselback, hiasan anu pangsaéna anu tiasa dipikirkeun pikeun ngiringan daging. Asalna tina Swédia, éta didamel di réstoran di ...

Baking kentang sareng cabé

Minggu ayeuna kuring ngajukeun anjeun sababaraha kentang panggang sareng cabé, piring anu lezat sareng saderhana anu sadayana bakal resep. Naon anu langkung saé tibatan ...
Kentang roti sareng boneka hake

Kentang roti sareng boneka hake

Kentang salawasna mangrupikeun tuangeun anu seueur pikeun kulawarga, sabab éta serbaguna pisan, éta tiasa dilakukeun ku sababaraha cara. Kukituna,…
Kentang adil

Kentang boneka gaya adil

Sakumaha anjeun sadayana terang, kami caket kana karnaval sareng pésta Paskah, sareng sareng aranjeunna, di kaseueuran kotamadya kami salawasna ...
bérés dipanggang boneka kentang resep

Dipanggang boneka kentang

Dinten ieu kami badé nyiapkeun resep anu kuring resep, sapertos anu paling anu kuring bagikeun ku anjeun tangtosna, tapi anu ieu ngagaduhan sentuhan khusus ...
Kentang dieusian ku tuna sareng endog

Kentang dieusian ku tuna sareng endog

Kentang mangrupikeun tuangeun anu hadé pikeun waktos taun ieu kusabab éta nyegerkeun urang sareng, sajaba ti éta, éta nyayogikeun napsu anu urang gaduh ...

Kentang Stuffed Daging

Kentang dieusian ku daging, resep anu béda pikeun nyiapkeun kentang anu pastina anjeun bakal resep pisan, kusabab éta piring lengkep sareng ...

Salad boneka kentang

Kentang dieusian ku salad, resep seger pikeun usum panas. Versi salad Rusia dibarengan ku sababaraha kapal kentang. Sederhana pisan pikeun ...
Kentang boneka kentang

Kentang boneka kentang

Kangkung mangrupikeun salah sahiji sayuran anu ngandung langkung seueur cai di pedalamanna, tiasa didahar tumis, asak bahkan atah janten ...
Sawangan standar

Seafood boneka kentang

Bahan-bahan: 8 kentang leutik 250g daging kerang 250g tina udang 1 tomat 1 bawang 1/2 gelas anggur bodas Sababaraha ranting peterseli ...

Kentang Stuffed Kentang

Di bumi urang resep kentang. Kami biasa ngempelkeun éta kana stews tradisional sareng anggang sareng nyiapkeun sababaraha rupa tortilla sareng endog orak. Éta henteu biasa, tanpa ...

Kentang gelombang mikro sareng cabé

Dinten ieu piring anu saderhana, sababaraha kentang sareng cabé dina gelombang mikro. Piring ieu kentang sareng cabé dina gelombang mikro, ogé katelah kentang pikeun ...
Sawangan standar

ASTURIAN MORCILLA PATÉ

BAHAN: - 2 sosis getih Asturian (anu ditambih kana fabada) upami anjeun hoyong langkung lemes anjeun tiasa nganggo sosis getih bawang. - 3…
Batu zaitun héjo

Batu zaitun héjo

Dina sababaraha kasempetan, babaturan datang ka imah tanpa dibewarakeun pikeun ngareuwaskeun anjeun. Nanging, tétéla kusabab anjeun henteu ngarepkeun aranjeunna sareng parantos lami ti ...

Alpuket sareng batu kapur

Milarian sareng néwak sarapan / camilan anu saderhana, gancang, ngeunah sareng nyegerkeun? Ngalawan panas ku dosis serat, kalium, thiamine, riboflavin, niacin, asam anu saé ...
Pate tuna buatan bumi

Pate tuna buatan bumi

Makan malam kedah enteng sareng séhat, sahingga anjeun tiasa bobo pinuh sareng hampang pikeun ngagampangkeun bobo. Kanggo wengi-wengi éta, ...
pate supa

Peti jamur

Pate ieu tiasa nyalametkeun anjeun dina sababaraha waktos atanapi anu sanés. Éta ogé héran pisan, kumargi pate ngagaduhan warna kusabab supa ...
Pét kéong acar

Acar pate kerang gampang pisan!

Pâté ieu saé pikeun dijalankeun salaku pamula atanapi dianggo dina sandwich. Krim sareng juicy, éta gampang pisan sareng gancang didamel. Dina 5 ...
Roti bakar sareng pall scallop

Pateh kerang dina roti bakar roti

  Naha anjeun émut scallops safron anu urang asak Natal kamari? Paté scallop ieu mangrupikeun resep anu saé pikeun ngamangpaatkeun anu tiasa ditingalkeun.…
Sawangan standar

Pate Kalér (salmon)

Bahan-bahan: 200 g salmon asep 100 g tina tuna dina minyak 50 g mentega Parsley atanapi Basil seger. Persiapan: Pasang ...

Bebek sareng bir

Bahan: 1 bebek 1400 g 100cl bir 30 g mantega 1 bawang daun 1 sprig thyme 1 sprig rosemary 2 sage daun 1 séndok ...
Pavias

Pavías, tapa lauk anu hébat

Sanaos asal asakan ieu henteu dikenal kalayan pasti, pavías biasana mangrupikeun tapas anu paling umum sareng paling disarankeun dina ...

Turki di saos sareng kentang

Turki di saos sareng kentang, piring lengkep sareng saderhana kanggo disiapkeun. Ieu piring anu saderhana, éta mangrupikeun kalkun, sareng saos ...
Kalkun boneka, resep Natal

Kalkun boneka, resep Natal

Dina tanggal khusus ieu kami masihan anjeun resep Natal, kalkun boneka khas tanggal ieu. Kaleresan, kuring henteu kantos ...

Mustard peceto

Dinten ieu urang bakal ningali kumaha nyiapkeun daging tapi ku cara khusus: Bahan-bahan: 1 Peceto 2 daging atanapi kaldu sayuran 1/2 liter Krim susu Mustard ...

Turki payu sareng apel bakar

Hidangan ageung dina usum panas? Henteu nuhun. Kurban rasa dugi ka aya bewara salajengna? Sanes! Urang kedah ulah mopohokeun diét (atanapi ngorbankeun kuncup rasa) dina jangka waktu ...
Hayam sareng sambel kéju

Dada hayam kalayan saos kéju

Dinten ayeuna kuring nyayogikeun anjeun resep anu saderhana, susu hayam kalayan saos kéju anu lemes sareng lezat. Sababaraha kali tetep tina ...
Dada hayam sareng Pedro Ximénez

Dada hayam sareng Pedro Ximénez

Ku dada hayam saderhana, anjeun tiasa nyiptakeun piring sakumaha ngeunah sapertos dada hayam Pedro Ximénzi ieu. Resep anu saderhana, gancang ...
Sawangan standar

Dada putri anggang

Mangrupikeun gabungan rasa anu raos, piring idéal pikeun ngiringan salad héjo kanggo tuang tanpa aya kasieun sareng ngurus siluét anjeun. Bahan 4…

Dada hayam nganggo krim

Saha anu nyarios tuang daging hayam matak pikaboseneun? Jalma anu henteu acan nyobian krim hayam krim anu enak ieu nyarios yén ...

Dada hayam ku bumbu

Dada hayam kalayan ramuan anu hadé, piring anu saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun. Hayam resep pisan ku sadayana, éta tiasa didamel ...
Dada hayam kari

Dada hayam kari

Dada hayam kari anu urang nyiapkeun dinten ayeuna bakal ngeusian dapur anjeun ku aroma. Resep saderhana sareng gancang ieu idéal pikeun ngabandungan sareng ...

Dada hayam bawang bodas hideung

Dina sababaraha kasempetan, nalika urang diet pikeun kaséhatan atanapi gambar, hayam janten salah sahiji katuangan anu paling urang tingali ...
Dada hayam garing dina sambel

Dada hayam garing ku sambel

Mustahil pikeun nolak dada hayam ieu anu lembut dina jero sareng garing di luar hatur nuhun kana adonan anu khas. Éta panginten cara ...
Dada hayam di saos sareng cabé

Dada hayam di saos sareng cabé

Dinten ayeuna urang masak hayam dipanggang dina Resep Masak, tapi urang henteu ngalakukeun ku cara anu biasana. Kami ngalakukeun éta ngamangpaatkeun ukur buah dada sareng masak ...
Dada hayam dieusian sambel béchamel

Dada Villaroy

Saha anu nyarios tuang hayam hambar? Dada Villaroy ngeunah! piring anu sampurna pikeun nalika anjeun angkat ti padamelan, atanapi murangkalih mulih ti sakola, dibarengan ...

Dada hayam sareng krim sareng bawang

Upami aya cara anu saé pikeun nyiapkeun daging hayam sareng ngajantenkeun lembut sareng ngeunah, éta didasarkeun kana krim, kéju Parmesan sareng ...
Sawangan standar

Quince atanapi pectin apel

Bahanna: apel atanapi quinces dikumbah sareng dipotong-potong biasa 2 kilo- 1/2 liter cai. Persiapan Rebus buah dugi ka bentuk puri sareng ...
Gagang Chard boneka ham sareng kéju dina saos

Gagang Chard boneka ham sareng kéju dina saos

Chard mangrupikeun sayuran énergi rendah anu beunghar dina ngatur nutrisi sapertos vitamin, uyah mineral, sareng serat. Éta pisan daging sareng ngagaduhan rasa anu hampang pisan; sanaos kitu,…
bérés bonténg resep

Bonténg Spanyol

Bonténg Spanyol anu saos pisan, ku tuduhan anu teu didasar, mangrupikeun sayuran anu raos anu kedah janten bagian tina diét urang pikeun ngaraosan éta. Janten…
Valencian Pepitos

Pepitos Valencianos, piring khas

Dinten ieu kuring hoyong ngiringan anjeun resep anu khas ti Valencia, anu kuring candak ti dulur misan saderek. Mimitina kuring rada reuwas ...
Pir anu dibumbui ku anggur bodas

Pir anu dibumbui ku anggur bodas

Resep pikeun pir dibumbui dina anggur bodas anu urang siapkeun dinten ayeuna bakal nalukkeun anjeun duanana pikeun rasa na sareng aroma anu bakal ditingalkeun dina ...

Whiting asak sareng kentang

Abdi émut yén mimiti kuring tuang piring ieu nyaéta nalika kuring alit (yuswa sakitar tujuh atanapi dalapan taun) di imah nini kuring. Mimiti ...

Lauk dina saos gelombang mikro

Dinten ieu kami nyiapkeun lauk dina saos dina gelombang mikro, piring anu saderhana sareng gancang kanggo nyiapkeun. Dinten ayeuna sadayana gaduh gelombang mikro tapi urang ngan ukur nganggo ...

lauk adonan garing

 Lauk anu digoréng garing, piring anu saderhana sareng saé pisan idéal pikeun anu henteu resep pisan lauk, utamina anu alit. A) Leres…

pestiños

Pestiños, amis tradisional anu disiapkeun dina tanggal Paskah sareng Natal. Pestiños mangrupakeun amis khas Andalusian, sanaos aya ...

Pestiños sareng gula sareng kayu manis

Sababaraha manisan anu khas pisan dina tanggal khusus sapertos Natal atanapi Easter, mangrupikeun pestiños, sareng anjeun tiasa mendakanana dina dua jinis anu béda: pestiños ...

Pesti madu

Resep pikeun pestiños sareng madu henteu tiasa leungit salaku bubuka ka Paska, leres? Tah ieu yeuh! Éta ngeunaan pestiños ...
pestiños

Pestiños, has Natal amis

Natal caket dieu, sareng sadaya rumah tangga biasa ngadamel resep tradisional anu diturunkeun ti bapa ka putra.…

Ketumbar pesto

  Kami resep pisan pesto, boh basil klasik, sareng anu muncul saatos ékspérimén. Resep ieu sampurna pikeun anu resep ...
Nanas Hawaii

Nanas Hawaii

Dessert anu beunghar ieu idéal pikeun didahar iraha waé sareng usum naon waé dina sataun éta tiasa didahar naha dina suhu kamar atanapi tiis. ...

Hash arab Stewed

  Dinten ieu kuring masihan anjeun resep gampang anu pinuh ku rasa, rupa-rupa Kefta sampurna pikeun dipanggang sareng hilap ka dapur ...
Omat sareng nanas mince

Omat sareng nanas mince

Usulan sapertos anu kuring ngajak anjeun cobian dinten mangrupikeun sumber anu saé nalika usum panas. Cahaya sareng nyegerkeun, tomat sareng nanas ...

Suku domba dina sider

    Bahan-bahan: 2 kg domba domba minyak zaitun Uyah laut Sababaraha sprig tina thyme 16 bawang bawang 1/2 sirah bawang bodas 500ml botol ...
Suku kalkun bakar

Suku kalkun bakar

Natal aya di dieu sareng dina sababaraha minggu jutaan kulawarga bakal kumpul sakitar méja. Sanaos di seueur bumi ménu ...
bérés resep kaki babi kalayan udang

Suku babi kalayan udang

Kadang-kadang urang ngantep suku babi rada dijuru kusabab urang henteu terang kumaha nyiapkeunana atanapi kumaha mikaresepna. Sanaos sabalikna henteu ...

Cabe sareng bawang

Resep anu kuring bawa ka anjeun ayeuna saderhana dilakukeun, anjeun bakal kedah sababaraha bahan sareng super warna, sahingga anjeun tiasa ngaraosan rasa sareng ...
Sawangan standar

Peppers sareng vinaigrette

Resep ieu pikaresepeun, éta saé sareng sadaya jinis daging sareng sandwich, gampang pisan didamel, cocog pikeun anu nembé ngamimitian ...

Oven cabé panggang

Oven cabé panggang. Resep saderhana anu idéal pikeun sok aya dina kulkas pikeun ngiringan tuangeun daging atanapi lauk, kanggo salad éta ogé ...
Cabé Piquilo dieusian hake

Lada boneka

Pikeun awal akhir minggu ieu kuring hoyong nyiapkeun cabé piquillo lezat anu dieusian ku hake sareng serrano ham. Resep ieu tétéla ...

Cabé Piquillos pinuh tina daging

Dinten ieu kami nyiapkeun sababaraha cabé piquillo dieusian ku daging, piring idéal pikeun tuang tuang. Hidangan anu khas tina seueur batang salaku tapa. Sareng sababaraha ...

Cabé Piquillo boneka salad

Urang badé nyiapkeun cabé piquillo dieusian ku salad. Piring tiis pikeun usum panas, anu pasti bakal resep, kombinasi cabé ...
Cabé Piquillo boneka hake na udang

Cabé Piquillo boneka hake na udang

Lada piquillo boneka mangrupikeun alternatif anu saé salaku starter atanapi piring utama. Peppers ieu dieusian ku hake sareng udang, khususna, lemes pisan ...

Cabé Piquillo boneka sayuran

Cabé Piquillo mangrupakeun Palasik anu urang tiasa nyiapkeun ku rupa-rupa keusikan, komo ngamangpaatkeun sababaraha sésana, urang tiasa tuang tiis ...

Goreng cabé sareng uyah

Saha anu henteu kantos ngaraosan cabé goreng anu asin sareng asin? Sugan éta mangrupikeun salah sahiji masakan paling saderhana anu kami nawiskeun di dieu di ...
Cod boneka cabé dina saos

Cod boneka cabé dina saos

Kumaha kuring resep boneka cabé. Paduli ngeusianana, aranjeunna sigana mah proposal anu hébat pikeun dibéré méja. Daging, lauk atanapi kadaharan ti laut, ...

Cabé Salad Stuffed Peppers

Upami anjeun resep cabé piquillo, anjeun pasti bakal resep deui. Dinten ieu kami badé nyiapkeun cabé dieusian ku salad ...
Turki sareng zucchini boneka cabé

Turki sareng zucchini boneka cabé

  Kuring teu puguh ngahurungkeun oven nalika usum panas; Abdi spésiés "langka". Tiasa ngicap piring sapertos paprika ieu dieusian kalkun sareng zucchini, ...

Lauk boneka cabé

Peppers dieusian ku lauk, starter anu lezat anu ogé tiasa didamel tina pamakean, nalika aya potongan lauk, daging, sangu, sayuran ... urang tiasa nganggo ...
Peppers boneka kéju sareng aubergine

Peppers boneka kéju sareng aubergine

Kusabab kedah ngamangpaatkeun sababaraha cabé sareng aubergine anu kuring gaduh dina kulkas kuring; éta kumaha resep ieu anu gampang sareng gancang. Lada boneka sok ...
bérés resep cabé dieusian sayuran sareng supa

Peppers dieusi sayur sareng supa

Nalika anjeun diet, sayuran mangrupikeun sekutu pangsaéna anjeun, tapi kadang monotoni maénkeun trik ka kami sareng kami henteu percanten kana ...

Peppers beureum bakar

Kuring nampilkeun anjeun resep pikeun nyiapkeun cabé beureum anu pangsaéna dina kulkas anjeun dina hawu. Anjeun wani? Bahan-bahan: 5 lada bel ageung Metallic paper paper ...

Lada héjo boneka

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun cabé héjo dieusian ku daging cincang, pastina langkung atanapi kirang bahan, éta mangrupikeun piring anu cukup umum. Kuring henteu terang asal usulna, iraha ...

Lada héjo boneka

  Dinten ieu kami badé nyiapkeun lada héjo anu dieusian ku endog orak nganggo cod, piring anu lezat anu biasana kuring nyiapkeun salaku starter, piring atanapi salaku ...

Tusuk sate

Tusuk kalkun buatan sendiri. Éta tiasa disiapkeun tina daging babi, hayam atanapi kalkun sakumaha anu kuring parantos siapkeun ayeuna. Daging Turki lemes pisan ...
Térong sareng kéju

Terong sareng siki kéju

Dina waktos taun ieu, ku hawa anu handap, panyawat raoseun panas. Upami éta ogé gampang disiapkeun sareng gancang, langkung saé tibatan hadé, leres? ...
bérés resep tina quince sareng tusuk sate

Quince sareng Bacon Tusuk

Dinten anu sanés ngémutan sababaraha ciwit sareng bahan pembuka anu parantos kuring tuang dina sababaraha rupa enclave, salah sahiji anu datang ka pipikiran ...
Sate cau sareng ham Iberian réngsé

Banana tusuk sate sareng Iberian Ham

Kadang-kadang, nonton TV anjeun tiasa ningali resep anu menarik sareng saderhana. Dinten anu sanésna aranjeunna nyarioskeun ka kuring ngeunaan resep dumasar kana cau sareng ham Iberia, ...
Sate Kefta

Sate Kefta

Sate Kefta mangrupikeun asakan anu khas di nagara tempat kuring cicing, di sadaya lingkungan kota-kota sok aya anu ...
Sate kentang sareng chorizo

Sate kentang sareng chorizo

Pinchos atanapi tapas mangrupikeun asakan khas bar sareng réstoran di panjuru dunya. Ieu didahar salaku aperitif pikeun rohangan ...
bahan-resep

Sate tomat sareng endog sareng ham

Kami resep asup ka dapur sareng tiasa nyiapkeun piring anu gancang, saderhana, anu sanés langkung rumit, amis, asin sareng campuran duanana, kalayan tékstur ...
Sawangan standar

Pionono khusus kanggo vegetarian

Bahan-bahan: 1 pionono Mayonnaise diperyogikeun jumlahna 2 wortel parut ageung 2 endog rebus atos dicincang 1/2 bungkus bayam dicincang halus: Mimiti, anjeun parantos ...
Pionono vegetarian

Pionono vegetarian

Kuring nampilkeun anjeun resep anu gancang sareng gampang pikeun pionono vegetarian anu cocog pikeun pamula atanapi ngiringan salad anu euyeub: Bahan-bahan 1 pionono ...
Ratatouille sareng buncis dibumbu

Ratatouille sareng buncis dibumbu

Anjeun teu kedah ngahesekeun diri pikeun tuang saé. The ratatouille sareng buncis bungbu anu urang usulkeun ayeuna mangrupikeun conto ieu. Hidangan saderhana enya, ...
Ratatouille sareng endog pindang

Ratatouille sareng endog pindang

Teu aya anu langkung gampang tibatan ngadamel ratatouille. Di bumi urang biasana nyiapkeun jumlah anu murah pikeun tuang salaku piring utama sareng dianggo salaku ...
Péso usum

Péso usum

Kuring henteu terang naon anu kedah disebat piring ieu janten kuring mutuskeun mikeun nami umum salaku usum ratatouille. Barina ogé, pisto henteu ...
Ratatouille sayuran kalayan bakso

Ratatouille sayuran kalayan bakso

Dinten ieu kuring nyangking piring lengkep ieu ratatouille sayuran sareng bakso daging sapi. Resep tradisional pamakean, dimana anjeun tiasa nganggo sadayana ...

Ratatouille sayuran kalayan cod

Kadang-kadang, urang ngan ukur hoyong tuang piring hampang sareng henteu panas teuing, utamina upami usum panas (anu sanésna sahenteuna pikeun ...

Sayuran ratatouille sareng endog

Resep dinten ieu mangrupikeun tuang saderhana pikeun didamel, entong didahar sareng séhat pisan. Anjeun ngan ukur kedah gaduh sababaraha sayuran dina pantry ...

Pita dieusian daging hayam

Pita boneka daging hayam, versi anu béda tapi saé pisan. Pitas ieu dipikaterang sareng eusianana biasana daging sapi sareng ...
Homemade Bolognese Pizza

Pizza Bolognese

Abdi resep pizza sareng khususna tiasa ngaraosan éta sareng rerencangan. Kuring biasana ngalakukeun éta saminggu sakali pikeun pendak sareng sadaya réréncangan sareng sadayana ...

Homemade carbonara pizza

Homemade carbonara pizza mangrupikeun pizza anu raos pisan tina krim, pinuh ku rasa tina kéju sareng daging. Resep anu anjeun pasti resep ...

Pizza sareng adonan pancake

Pizza sareng adonan pancake, pizza anu saderhana pisan tanpa kedah nyiapkeun adonan anu rumit. Pizza pikeun ngaraosan sabtu minggu, saderhana ...

Pizza kerak pondok

Pizza sareng shortcrust, pizza saderhana sareng gancang. Kadang-kadang urang hoyong pizza sareng kusabab urang henteu ngagaduhan adonan atanapi nyiapkeun di bumi, urang henteu ...
Sawangan standar

Mackerel sareng Bawang Pizza

Kami bakal nyiapkeun resep anu saderhana sareng gancang pikeun mackerel sareng bawang bawang, kanggo dinikmati salaku makanan cepat saji dina sabtu minggu, janten ...
bérés resep pizza sareng daging cincang

Pizza Daging Minced Lada

Ayeuna upami urang hoyong nyéépkeun pizza urang ngagaduhan seueur pilihan, mésér éta didamel sareng dipanggang, nelepon sareng didamelna atanapi nyiapkeun nyalira ku cara ...
Suung sareng lada piza pizza dina roti pita

Suung sareng lada piza pizza dina roti pita

Abdi resep pizza pikeun pizza dina dinten Jumaah. Kuring biasana ngagaleuh pangkalan sareng ngalebetkeun bahan-bahan anu kuring mendakan duanana di pantry kuring sareng dina kulkas kuring. Aya waktos,…
Kangkung sareng Terong Pizza

Kangkung sareng Terong Pizza

Pizza vegetarian pisan séhat pikeun awak sareng ogé ngajaga garis dina waktos taun ieu. Dina usum panas éta ilahar ...

Puff pastry pizza sareng sayuran

Aya seueur cara pikeun nyiapkeun pizza, tapi anu gampang nyaéta dinten ayeuna kuring ngajukeun pizza pastry puff sareng sayuran. Éta saé pisan, ...

Krim sareng daging babi

Krim sareng daging babi, pizza anu ngeunah pisan, di bumi urang resep pisan, éta mirip pisan sareng carbonara, tapi henteu ieu ...
Salmon asep sareng pizza arugula

Salmon asep sareng pizza arugula

Pizza mangrupikeun sumber anu saé dina sabtu minggu. Nalika urang henteu resep resep masak teuing atanapi urang ngatur tuangeun anu teu leres di bumi, ...

Pizza Maroko

  Resep anu urang nampilkeun dinten ayeuna ngagaduhan sentuhan aheng tinangtu dina rasa na. Éta pizza Maroko atanapi disebut ogé kebab pizza ...

pizza vegetarian

Dinten ieu kami nyayogikeun anjeun tuangeun anu lezat sareng sampurna pikeun anjeun anu langkung seueur vegetarian tibatan karnaval. Éta mangrupikeun pizza vegetarian, atanapi langkung saé ...

Pizza homemade

Upami aya anu resep boh déwasa sareng murangkalih sareng anu tiasa dianggo duanana pikeun tuang siang sareng tuangeun, éta henteu diragukeun ...
Sosis pizza individu

Piza sosis masing-masing

Pikeun kuring, pizza mangrupikeun barang tuang pangsaéna pikeun dibalanjakeun sareng rerencangan. Salaku tuang, pizza ieu dibarengan ku sababaraha bir anu saé ...
Pizza pan

Panci pizza, resep sanés anu sanésna

Pikeun dinten ayeuna kuring parantos masihan anjeun resep anu lezat pikeun ngamangpaatkeun roti bulukan sareng sababaraha tuangeun anu urang gaduh di bumi sareng siap ...
bérés-resep-kanggo-digoréng-cau-kalayan-karamel

Goreng cau sareng caramel

Kusabab urang yakin yén penting pisan pikeun nawiskeun katuangan asin sareng amis, dinten ieu urang bakal muka dinten ku ngeunah anu saé, didamel ku buah pikeun ...

Plum-cake sareng krim koko

Plum-cake sareng krim koko, kuéh anu enak anu anjeun pasti resep. Saha anu henteu resep coklat? Émutan abdi…

Plun cake ku apel sareng coklat

Plun cake ku apel sareng coklat. Kue apel anu juicy, éta saé pisan, kuring resep kuéh ieu sakumaha lembut sareng lemesna, enya ...

Huelva katrol

Upami sababaraha minggu ka pengker kuring masihan resep pikeun bubur Cordovan anu lezat, dinten ayeuna kuring nyandak anjeun anu kanggo sababaraha katrol ti Huelva henteu kirang nikmat ti ...
Polenta krem ​​sareng suung tumis

Polenta krem ​​sareng suung tumis

Upami anjeun milari piring anu gancang, nyugemakeun sareng ngahibur, anjeun parantos mendakan! Polenta krim ieu sareng suung mangrupikeun asupan idéal nalika urang henteu gaduh waktos ...
Polos kembang engkol sareng supa

Polos kembang engkol sareng supa

Polenta énggal pikeun kuring; Dugi ka taun ieu kuring henteu ngenalkeun éta kana diet kuring. Saatos resep anu munggaran nganggo polenta komérsial, abdi…

Hayam Jérman

Kumaha upami kuring masihan anjeun trik sakedik pikeun ngarobih rasa hayam dipanggang anjeun, sareng pamér di dapur. Nengetan: Bahan 1…

Hayam kana bir

Hidangan dinten ayeuna mangrupikeun asupan idéal pikeun unggal dinten dina sataun, sabab bahan inti na nyaéta hayam, daging paling henteu lemak ...

Hayam mustard

Di dapur sesah ngadamel resep aslina, hiji-hijina hal anu urang tiasa lakukeun nyaéta masihan sentuhan pribadi urang. Dinten ieu kami badé nyiapkeun payudara ...
Hayam bakar dina salad kacang héjo

Hayam bakar dina salad kacang héjo

Kami réngsé saminggu nyiapkeun piring anu lengkep pisan anu ngahijikeun buah, sayuran sareng hayam salaku bahan utama. Resep saderhana, idéal pikeun dilebetkeun kana ...
Hayam asin

Hayam asin

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun hayam dina ranjang uyah, atanapi hayam sareng uyah. Kalayan persiapan ieu urang ngahontal hayam emas sareng asak, ...

Hayam anu diasinkeun

Pribados, kuring cape pisan akhir-akhir ieu tuang daging hayam. Éta parantos janten sakedik insipid ka kuring sareng kuring sabar rasa na kirang sareng kirang. Nyaéta…

Hayam bawang bodas

Hayam bawang bodas, resep anu saderhana pisan sareng tradisional anu tiasa urang siapkeun sateuacana. Hayam mangrupikeun anu paling seueur didamel di bumi, parantos ...
bérés resep hayam kari sareng sayuran

Kari hayam sareng Sayuran

Hidangan kalayan rempah-rempah selalu masihan langkung raoseun tuang langkung lengkep, kusabab raos langkung gampang diperhatoskeun yén beuteung langkung ...

Hayam dipanggang sareng kari

Hayam panggang sareng kari mangrupikeun cara sanés pikeun tuang hayam kalayan masihan rasa anu bénten sareng séhat. Masak dina hawu pisan ...

Hayam dipanggang sareng sayuran

Hayam panggang sareng sayuran, piring lengkep pisan anu saderhana sareng gampang didamel. Hayam tiasa didamel ku sababaraha cara sareng teras resep.…

Hayam jeruk nipis

Resep dinten ieu dirancang khusus pikeun anu resep kabugaran sareng binaraga anu kedah tuang seueur daging sareng sakedik ...

Hayam dina anggur bodas

Saran dinten ayeuna, hayam nganggo anggur bodas, resep anu saderhana, gancang sareng ngeunah pisan. Kami tiasa ngiringan nganggo salat anu rupa-rupa atanapi ku anu garing ...

Anggang Hayam Oranyeu

  Bahan-bahan: 1 hayam ageung 4 jeruk 2 séndok dicampur bumbu seger Pepper Uyah sareng minyak Persiapan: Panaskeun oven dugi ka 180 ° ...
Hayam bakar dina cider kalayan anggur

Hayam bakar dina cider kalayan anggur

Hayam bakar mangrupikeun sumber anu saé pisan nalika urang kedah tuang seueur jalmi. Urang tiasa nyiapkeun sadayana atanapi dicincang, sapertos dina kasus ieu, ...
Hayam bakar sareng plum sareng kentang

Hayam bakar sareng plum sareng kentang

Hayam bakar mangrupikeun salah sahiji katuangan anu dipikaresep ku kuring. Abdi resep kontras tekstur antara kulitna anu garing sareng interior na anu lembut. Di bumi…
Hayam bakar sareng sprouts brussel

Hayam bakar sareng sprouts brussel

Kami teraskeun nunjukkeun usulan kami pikeun liburan salajengna. Dina hal ieu resep pikeun hayam bakar sareng pucuk Brussel. Meureun anu terakhir henteu ...
Hayam bakar sareng kentang dina saos

Hayam bakar, resep gampang tapi enak

Dinten ieu kuring hoyong masihan anjeun resep anu leueur pikeun hayam bakar sareng kentang, sadayana dibumbui ku saos khusus anu, pas anjeun raos ...
Hayam sareng almond

Hayam gaya wétan kalayan almond

Dinten ieu kuring masihan resep ieu pikeun hayam ala oriental sareng almond, salah sahiji masakan anu paling terkenal dina menu réstoran Cina ...

Hayam sareng Badam, Hidangan 10

Hello sadayana! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu raoseun anu dipasihkeun ku babaturan nalika sababaraha dinten ka pengker. Sareng sapertos biasa, kuring bagikeun ka anjeun ...

Hayam sareng bir sareng supa

Hayam sareng bir sareng suung, piring sederhana sareng saos anu saé sareng bir. Hayam idéal pikeun dimasak, nyaéta ...

Hayam sareng udang

Hayam sareng udang atanapi laut sareng gunung, mangrupikeun gabungan tina daging sareng lauk. Masakan tradisional gastronomi Catalonia, piring ...
bérés resep hayam sareng udang kana bir

Hayam sareng Udang sareng Bir

Dina kasempetan anu sanés kuring parantos nyiapkeun resep sareng hayam sareng udang tapi sok ku cara anu kirang langkung tradisional. Dinten ieu kuring bakal nganggo anu sami ...

Hayam sareng nanas sareng saos madu

Abdi parantos lami mikirkeun kumaha nyiapkeun dada hayam anu kuring mundut dina baki supados aranjeunna tiasa gaduh penampilan anu canggih. Tungtungna éta muncul ...

Hayam ku wortel sareng waluh

Hayam sareng wortel sareng waluh, mangrupikeun sesu musiman anu leueur anu tiasa urang siap-siap tuang. Waluh sapertos wortel masihan rasa anu saé pisan sareng ...
Hayam garing kalayan adonan kentang

Hayam garing kalayan adonan kentang

Kuring ngarep pisan nyobian proposal ieu: hayam garing dina kiripik kentang. Jigana saé kanggo nampilkeun dina tuangeun informal sareng rerencangan di akhir ...

Hayam anu diasinkeun

Acar mangrupikeun metode pelestarian saumur hirup, sareng hayam acar mangrupikeun salah sahiji resep anu paling klasik. Di…

Hayam dina saos carbonara

Hayam dina saos carbonara, piring hayam anu saderhana pisan sareng saos karbonara tanpa endog, cocog pikeun sakulawarga. Sanaos saos carbonara ...

Hayam di saos sareng supa

Hayam di saos sareng suung, piring anu saderhana sareng gancang kanggo nyiapkeun. Idéal pikeun nyiapkeunana sateuacanna. Hayam mangrupikeun daging lemes sareng ...

Hayam dina saos bawang

Hayam dina saos bawang, resep saderhana kalayan seueur rasa. Upami anjeun resep bawang sareng hayam, resep ieu bakal ...
Hayam dina saos cabé héjo bakar

Hayam dina saos cabé héjo bakar

Kalayan bahan saderhana, piring anu saé tiasa didamel. Piring sapertos hayam ieu dina saos cabé héjo bakar, diideuan ku resep Méksiko. Sacara tradisional aranjeunna siap ...
Hayam kana bir

Hayam rebus bir

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep saderhana ieu pikeun hayam rebus, sareng sentuhan khusus anu dibawa ku bir. Éta piring gampang pisan pikeun nyiapkeun tapi ...
Hayam Stewed kalayan artichokes

Hayam Stewed kalayan artichokes

Sakumaha seueur cara nyiapkeun hayam? Hayam kamungkinan salah sahiji bahan anu masihan urang paling seueur ulin di dapur. Terakhir…

Hayam Stewed kalayan suung

Hayam diasakan ku suung, resep kanggo didamel iraha waé, éta sami kanggo liburan sapertos dinten normal. Piring ...
bérés resep hayam diasinkeun nganggo Canobo adobo

Hayam Macerated sareng Canarian Adobo

Dinten anu sanés nalika nuju balanja kuring ningali wadah sareng campuran spésiés anu disebat Canobo adobo sareng kuring nyarios, hayu urang cobian sareng tingali ...

Hayam dieusian saos

Hayam boneka saos, klasik. Urang tiasa nyiapkeun hayam ku sababaraha cara. Éta mangrupikeun daging bodas sareng lemes idéal pikeun dimasak ...

Hayam dipanggang sareng sayuran

Resep ieu pikeun hayam sareng sayuran anu dipanggang henteu ngan ukur enak tapi éta ogé nyugemakeun tanpa nempatkeun kaleuwihan kalori kanggo awak. Ayeuna…
Almond sareng kayu manis polvorones

Almond sareng kayu manis polvorones

Tanggal Natal caket sareng polvorones henteu tiasa leungit dina méja. Kumaha upami taun ayeuna urang wani ngadamel aranjeunna di bumi? Abdi…

Homemade coklat polvorones

Éta parantos bau, éta parantos karaos, parantos aya lampu dina jandéla kota-kota anu khusus ... Bauan sapertos Natal! Sareng naon anu langkung tradisional dina Natal tibatan ...

Kacang acar

Resep ieu pikeun kacang acar nyayogikeun anjeun vitamin A, C sareng beusi, kekacangan mangrupikeun sumber serat, kacang acar tiasa ...
porrusalda

porrusalda

Resép anu saé pisan pikeun murangkalih sareng déwasa, kami resep sareng aranjeunna kaluar dua piring dina hiji, hiji dinten sakumaha anjeun tiasa tingali sareng sapoé ...

Mint Liqueur Dessert

Dessert ieu ngeunah sareng gampang pisan nyiapkeun dina sababaraha menit anjeun bakal siap-siap sareng tanpa ngotorkeun ampir sadayana ...
Sawangan standar

Dessert apel sareng yoghurt

Kami bakal ngadamel resep anu saderhana pikeun tuang tuangeun anu raoseun ku apel sareng yogurt supados raos tiis dina akhir tuang siang atanapi tuangeun diwangun ...
Rebus kacang bodas sareng kol

Kacang bodas sareng rebus kol

Kalayan dinten-dinten anu anjeun laksanakeun, saha anu henteu hoyong asem anu saé atanapi tuang anu saé? Éta piring anu kuat anu ngabantosan urang ...
Kacang bodas sareng rebus sayuran

Kacang bodas sareng rebus sayuran

Akhir minggu ieu urang ngalawan tiis sareng kacang bodas sareng sayuran ieu. Hidangan anu kawéntar pisan di nagara-nagara Mediterania anu tétéla ...

Cod rebus

  Pikeun aranjeunna anu leres-leres resep kana séndok, kami bawa ka anjeun Cod Punch ieu. Tanpa ragu éta gampang dilakukeun, urang ngan ukur ...

Cod Stew, Paskah istiméwa

Disebutkeun, dikoméntaran ... yén tunduh kana jimat daging salami Minggu Suci ... mangrupikeun dosa. Naha dunya réngsé tanpa anu saé ...
Chickpea, kembang engkol sareng waluh

Chickpea, kembang engkol sareng waluh

Suhu anu handap "maksa" urang pikeun nyalametkeun piring sendok teras mundur ka tukang nalika usum panas. Hidangan sakumaha ngeunah sakumaha rebus ieu ti ...
Rebus Chickpea sareng chorizo

Rebus Chickpea, rebus tradisional

Dinten ieu kuring hoyong ngiringan anjeun rebus tradisional séndok lami. Éta téh rebus kacang cabé anu nikmat sareng chorizo ​​...
Vigil Potaje

Sup waspada, Paska khusus

Dina Paskah atanapi Paskah, tradisi Katolik netepkeun yén dina Jumaah Alus sareng Rebo Abu, anjeun kedah gancang sareng teu pantang ti ...
Chorizo ​​preñaitos

Chorizo ​​preñaitos

Los preñaitos mangrupikeun roti khas Spanyol anu sering dieusian ku chistorra atanapi chorizo, sanaos urang ogé tiasa ngeusianana ...
Profiteroles (pastry choux)

Profiteroles (pastry choux)

Pastry Choux asalna ti Perancis, sareng dianggo salaku dasar seueur tuang, sapertos profiteroles ieu. Adonan ieu enteng pisan, janten ...

Meringue sareng profileroles nocilla

Sabaraha lami ti saprak kuring pribadi henteu masihan anjeun resep pastry? Sababaraha minggu meureun? Nya, kuring parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun antosan éta sareng nganteurkeun anjeun ...
kauntungan radishes

Pasipatan lobak

Iraha waé dina sataun urang kudu waspada ngeunaan diet anu urang ngagaduhan, anu éta salawasna saimbang, pikeun nyumbang kana ...
Frutas

Pasipatan jus alami

Ayeuna dinten haneutna parantos mimiti sumping sareng anjeun hoyong kaluar langkung sering nginum di teras, ...
lauk salmon

Pasipatan salmon

Sakumaha anjeun terang, kami resep pikeun ngurus anjeun kalayan kadaharan anu pangsaéna sareng kalayan réalisasi resep anu rupa-rupa, ogé sareng inpormasi anu diperyogikeun ngeunaan produk ieu ...
Provolone grilled

Provoleta, kanggo anu resep kéju

Sababaraha resep anu saderhana sapertos provoleta. Tapi, hayu urang mimitian ti mimiti, sateuacan urang ngamimitian bisnis. "Provoleta" mangrupikeun mérek dagang tina "Provolone Cheese ...
Stew kalayan croutons

Rebana Eyang ku croutons

Hello sadayana! Mimiti, kéngingkeun kuring salam ti taun énggal. Kuring miharep yén 2013 ieu pinuh ku kabagjaan, kaséhatan sareng padamelan pikeun ...

Puding jeruk

Bahan-bahan: 2 dl jus jeruk 5 konéng endog 100 gram gula 1 dl susu 80 gram almond garing 30 ...

Panén puding homemade

Pakét buatan sanésna, tuangeun anu mirip pisan sareng flan tapi diperkaya ku pastry anu parantos garing sakedik, sapertos muffin, ...
Puding cau

Puding cau krim

Puding cau krim nyaéta salah sahiji cuci mulut gancang kanggo disiapkeun, saderhana sareng ogé raoseun. Anjeun tiasa nyiapkeunana kalayan buah sanés anu anjeun ngagaduhan ...
Chia sareng puding koko kanggo sarapan

Chia sareng puding koko kanggo sarapan

Upami aya anu kuring resep ngeunaan akhir minggu, éta kuring tiasa ngaraosan sarapan tanpa buru-buru. Upami kuring bangun rada awal kuring resep nyiapkeun ...
Panggang roti gelombang mikro

Panggang roti gelombang mikro

Pikeun ngarayakeun yén éta dinten Jumaah sareng kadang anjeun kedah masihan awak anjeun, dinten ayeuna urang badé nyiapkeun puding roti saderhana ieu. Wétan…
Puding Medlar

Puding medlar, buah musiman

Pikeun ngamimitian sabtu minggu ku kabagjaan, janten liburan pikeun sababaraha, kuring kalebet diri, kuring parantos nyiapkeun puding loquat anu lezat ieu. Desserts…

Gurita galicia sareng kentang

Gurita Galicia atanapi pulpo a feira, piring khas Galicia anu terkenal di panjuru Spanyol. Resep na saderhana pisan, pang ...
Gurita Galicia

Gurita Galician, kuliner 10

Dinten ayeuna kuring hoyong ngiringan piring anu megah ieu, gurita Galicia, piring anu khas pisan ti propinsi Galicia. Dina pulpeiras tina ...

Gurita kalayan cachelos

Sadaya piring di dapur ngagaduhan cara nyiapkeun gumantung ka jalma atanapi daérah dimana anjeun cicing, tapi kumargi ...

Puree amis tur haseum

Dinten ayeuna kuring nampilkeun anjeun puri anu saderhana sareng beunghar idéal pikeun ngiringan sagala jinis daging: Bahan 2 kentang amis ageung 1 Apé héjo ageung 50 ...

Zucchini sareng puree kentang

Dinten ieu kuring nyandak anjeun salaku resep naon tuangeun kuring tadi wengi. Upami anjeun henteu resep sayuran sareng krim sacara umum, resep ieu ...
Zucchini sareng wortel puree

Zucchini sareng wortel puree

Di bumi urang meakeun purees sareng krim sapanjang taun. Salila usum panas, urang utamina bet dina proposal anu tiis sapertos sup tomat, tapi henteu ...

Kacang murni

Kuring nampilkeun anjeun resep anu gancang, gampang sareng idéal pikeun ngasupkeun kacang kana diet barudak leutik. Bahan: 3 cangkir kacang parantos ...
Lentil sareng puree kangkung

Lentil sareng puree kangkung

Dinten ieu kami nyiapkeun resep saderhana sakumaha éta ngandung gisi, a puree lentil kalayan kangkung. Usul anu sampurna pikeun dijalankeun salaku kursus munggaran nalika tuang siang ...
Rébu sayur puri

Rébu sayur puri

Sayuran mangrupikeun bahan anu dasar pisan dina nutrisi pikeun sadaya anggota kulawarga. Nanging, pikeun barudak tétéla ...
Sawangan standar

Kentang mashed kentang

Sederhana canggih enak raoseun pikeun palate anjeun Bahan ½ kilo kentang pindang Jus jeruk nipis Parut kulit tina 1 jeruk nipis Garam ka ...

Kentang ditumbuk creamy

Dinten ieu kuring bakal ngajarkeun anjeun kumaha nyiapkeun puree anu sanés kumargi éta bakal kaluar anu raoseun. Idéal pikeun ngiringan daging: Bahan-bahan 3 kentang ageung dikupas ...

Kentang mashed, leek sareng bawang

Ieu resep anu beunghar sareng saderhana anu tiasa didahar dina usum panas sareng usum salju kusabab tiasa dikonsumsi panas atanapi tiis.…

Kentang mashed kalayan tuna

Kentang mashed sareng tuna, piring anu lengkep sareng gampang disiapkeun. Urang tiasa nyiapkeunana kalayan ngeusian anu béda sareng nyiapkeun piring anu panas atanapi tiis, ...

Kentang mashed gratin

Kentang gratin kentang mashed, piring tradisional buatan sendiri, piring anu lezat anu biasana diaku sadayana. Hidangan saderhana anu di unggal imah ngagaduhan ...
Kentang mashed sareng kéju

Kentang mashed sareng kéju ngiringan

Kentang mashed mangrupikeun iringan anu saé. Di bumi kami nganggo gentos-gentos kanggo ngalengkepan tuangeun daging, lauk atanapi sayuran sanaos abdi kedah ngatur éta ...
Puri hayam sareng sayuran

Puri hayam sareng sayuran

Krim sareng purees mangrupikeun bahan penting dina sadaya musim, khususna dina usum salju dimana suhu anu rendah ngajak anjeun ngagaduhan piring panas sareng ...

Kubis sareng puree kentang

Kubis puree sareng kentang, piring panas pikeun dinten-dinten tiis ieu. A puri lemes pisan sareng enteng, puri idéal pikeun sadayana ...
Kémpél puri

Puree kol murni tur séhat

Kumaha beungharna purees sareng kumaha mangpaatna. Éta mangrupikeun alat anu saé pikeun tuang sésa-sésa ti dinten-dinten sateuacanna ku cara anu béda-béda atanapi ngamangpaatkeun tuangeun anu ...
Kubus hayam dibubuy

Sayuran mashed

Purees mangrupikeun bahan penting pikeun nyoco orok, tapi déwasa ogé butuh resep ieu ambéh nyiapkeun ...

Sayuran mashed

Puree sayur, piring séhat saderhana pikeun nyiapkeun. Puree mangrupikeun cara anu saé pikeun tuang sayuran, idéal pikeun anu henteu tuang sayuran. ...

Panggang seledri

Bahan-bahan: 1 kg. seledri, dikupas sareng dadu 8 gelas cai 2 sendok uyah 3 séndok mantega 1/8 séndok téh ...