Indéks resep

Macaroni Bolognese

Resep pikeun makaroni Bolognese, klasik tina dapur urang sareng asakan idéal pikeun kulawarga, barudak resep aranjeunna ...
Sawangan standar

Neapolitan macaroni

Di dieu kuring nunjukkeun resep pasta, gampang disiapkeun sareng lezat. Coba cobian: Bahan-bahan: 400 g. tina makaroni 100 g. tina mantega 200g. tina…

Dipanggang Macaroni

Dinten sapiring pasta, dipanggang makaroni. Palasik di dapur urang sareng anu dipikacinta ku anu leutik, urang tiasa ngiringan aranjeunna sareng seueur ...
Makaroni sareng bakso dina saos almond

Makaroni sareng bakso dina saos almond

Makaroni sareng bakso dina saos almond; sora na tumpul, leres? Kaleresan éta tiasa disajikeun salaku hiji piring, dibarengan ku tuangeun lampu: salad ...

Macaroni dipanggang sareng béchamel

Macaroni dipanggang sareng bechamel, piring pasta anu lezat anu dipikahoyong ku sadayana, gampang disiapkeun. Panggang dipanggang kalayan béchamel mangrupikeun…
Macaroni sareng zucchini sareng tomat

Macaroni sareng zucchini sareng tomat

Urang ngamimitian sabtu minggu sareng resep anu saderhana pisan pikeun ngamangpaatkeun usum zucchini: macaroni sareng zucchini sareng tomat. Usul anu saé pikeun ...
Makaroni kalayan daging cincang sareng terong

Makaroni kalayan daging cincang sareng terong

Kumaha mangpaat pasta. Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun bungbuahan sareng sayuran musiman anu urang kumpulkeun di kebon, salaku bahan sampingan. Dinten ieu kami nyiapkeun 'Resep ...

Makaroni sareng daging sareng sayuran

Makaroni sareng daging sareng sayuran, piring anu saé sareng lengkep pisan. Piring anu ngagaduhan sadayana, pasta, daging sareng sayuran. Aya piring pasta anu ...
Makaroni sareng suung sareng cabé

Makaroni sareng suung sareng cabé

Ieu mangrupikeun salah sahiji resep anu bakal ngaluarkeun anjeun tina langkung ti hiji gangguan. Resep gancang didamel nganggo bahan seger anu resep ku jalma ...

Macaroni sareng hayam sareng kangkung

Macaroni sareng hayam sareng kangkung, piring anu upami anjeun nyobian anjeun bakal resep. Kami teras nyiapkeun pasta sareng tomat, daging sareng sakedik deui. Dinten ayeuna anjeun ...

Makaroni sareng sosis sareng tomat

Makaroni sareng sosis sareng tomat mangrupikeun asakan anu dipikaresep ku barudak leutik. Macaroni kasohor pisan, kalayan bahan naon waé urang tiasa nyiapkeun ...

Macaroni kalayan saos nagara

Resep masak pasta nalika urang pondok waktos nyaéta anu paling gampang nalika ngadahar anu ngeunah, saderhana sareng gancang. Nanging,…

Macaroni kalayan kéju sareng saos bawang

Dinten ieu kami nyiapkeun sababaraha makaroni sareng kéju sareng saos bawang, saos saderhana sareng beunghar kanggo nyiapkeun piring anu saé. Sapiring makaroni sareng ...

Macaroni kalayan saos panas

Macaroni kalayan saos lada, piring pasta anu gampang sareng saé pisan. Sentuhan lada masihan rasa anu saé pikeun saos tomat, anu ...

Macaroni ku tahu

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun macaroni sareng tahu, piring idéal pikeun tuang siang anu séhat sareng séhat. Tahu Sumanget mangrupikeun tuangeun anu handap gajih, nyaéta ...
Macaroni kalayan wortel sareng batu ham

Macaroni nganggo wortel sareng dadu

Naha anjeun émut wortel alami dina gelombang mikro anu kuring ajar anjeun nyiapkeun sababaraha minggu ka pengker? Upami anjeun teu acan kagungan waktos kanggo nyobaan ...

Macaroni gratin

Dinten ieu kami nganggo sababaraha gratin macaroni, piring pasta anu henteu pernah gagal. Pasta masihan kami seueur pilihan pikeun masak masakan anu rupa-rupa sareng ...

Makaroni gratin sareng sayuran

Makaroni gratin sareng sayuran, piring béda tina pasta, piring lengkep sareng juicy, éta saé pisan. Pasta khususna macaroni sareng ...
Sawangan standar

Salad buah entéh

Kami bakal nyiapkeun tuangeun séhat salad buah seger entéh pikeun anjeun raos dina akhir tuang siang atanapi tuang, janten persiapan anu anjeun tiasa ...
Lemon Madeleines

Lemon Madeleines

Madeleine nyaéta kuéh bolu bentuk cangkang leutik anu asalna sigana di daérah Lorraine, belah wétan-kalér ...
Madeleines madu sareng jeruk

Madeleines madu sareng jeruk

Ngémutan dinten Salasa payun, kuring parantos nyiapkeun madu sareng jeruk madelein ieu. Kuring ngira yén aranjeunna tiasa janten amis anu hébat anu matak kaget ...

Cupcakes buatan imah sareng kacang pinus

Muffin buatan imah sareng kacang pinus, idéal pikeun sarapan atanapi camilan. Teu aya anu langkung saé tibatan ninggang muffin anu lezat, beunghar sareng juicy, seger tina ...

Muffin kalayan minyak zaitun

Dinten ieu kami badé nyiapkeun muffin anu lezat sareng minyak zaitun. Muffin buatan tradisional tradisional anu saderhana kalayan rasa minyak anu euyeub. ...

Muffin coklat

Kiwari sababaraha muffin sareng coklat. Kami ngamimitian Séptémber sareng ku éta mulang ka sakola, urang mimitian nganggo sarapan sareng cemilan, janten muffin ieu ...
Muffins sareng macét plum

Muffins sareng macét plum

Abdi resep masak cupcakes sareng muffins. Meureun éta kusabab kesederhanaanna atanapi kusabab kuring teras-terasan pikaresepeun pikeun ningali aranjeunna tumuh dina oven. ...

Muffins sareng kenari

Dinten ieu kuring masihan anjeun sababaraha muffin anu lezat sareng kenari. Resep anu saé pikeun sasarap atanapi cemilan. Ieu ogé diamiskeun ku sirop maple, anu ...
Muffin badami

Muffin badami

Henteu aya anu langkung saé tibatan pastry buatan pikeun camilan méwah. Biasana urang nganggo muih tapi dinten ieu kuring ngajukeun anjeun muffin almond lezat, ...
Waluh sareng muffin koko

Waluh sareng muffin koko

Naha urang badé ngamimitian akhir minggu ku ngabakar muffin waluh? Di bumi kami hoyong ngahurungkeun oven pikeun masak anu tiasa ngamungkinkeun urang masihan diri ...

Muffin coklat

Muffin coklat. Muffin saderhana pisan kanggo didamel, gancang sareng ngan ukur 3 bahan. Éta parantos lami ti saprak kuring ngadamel muffin sareng kuring parantos lami hoyong ...
Muffin jeruk coklat

Muffin jeruk coklat

Aya sababaraha kombinasi anu kuring resep langkung ti coklat sareng jeruk nalika ngeunaan resep amis. Éta sababna kuring teu bisa nolak ...
Yogurt Yunani sareng muffin coklat

Yogurt Yunani sareng muffin coklat

Coklat sareng muffin yoghurt Yunani anu kuring ngajukeun ayeuna mangrupikeun bom! Dosa anu amis anu kedahna raoseun dina dosis alit sareng ...
Gandum lengkep dieja muffin tipung

Gandum lengkep dieja muffin tipung

Dinten ayeuna, Minggu, urang ngubaran resep anu amis dina Resep Masak kalayan muffin tipung anu dieja ieu. Sababaraha muffin saderhana tapi sampurna pikeun ...
Muffin susu ngejat

Muffin susu ngejat

Sakali-sakali di Bezzia kami resep ngubaran diri pikeun ngubaran anu amis. Utamana dina sarapan atanapi salaku camilan ngiringan kopi anu saé. Kalayan…
Muffin jeruk nipis

Muffin jeruk nipis

Kami badé nyiapkeun resep saderhana pikeun muffin lemon kanggo waktos camilan. Éta gampang pisan ngadamel manisan dimana waé ...
Muffin jeruk nipis

Muffin jeruk nipis, rasa jeruk

Akhir minggu henteu sapertos upami urang henteu nganggé jajan atanapi muffin kanggo sarapan di bumi. Ieu saderhana sareng didamel ...

Muffin yoghurt sareng wortel

Muffin yoghurt sareng wortel, beunghar, juicy sareng gampang disiapkeun. Cocog pikeun snack atanapi sarapan. Resep saderhana anu disiapkeun sareng ...

Cupcakes lengkep

Pikeun sarapan sababaraha muffin gandum tanpa gula. Pikeun sarapan atanapi snack aranjeunna pisan euyeub tur homemade muffin. Aranjeunna langkung séhat, ti saprak ...

Susu mayonnaise tanpa endog

Mayonnaise ieu cocog pikeun usum panas sabab éta langkung lami sareng urang teu ngagaduhan masalah salmonellosis. Bahan-bahan: 1 gelas minyak bunga matahari ...
Sawangan standar

Quonna mayonnaise

Mayonnaise Ieu idéal pikeun dipanggang, areng, kai-dipecat atanapi babi bakar. Butuh 20 menit sareng ...
Sawangan standar

CARA NGÉRÉS KACAM RIO

Bahan: Crayfish PERSIAPAN: Dina waktos bade masak aranjeunna, henteu sateuacanna sabab bakal dikosongkeun, aranjeunna dikumbah dina seueur cai tiis. Hiji waktos…
resep trotters babi kalayan scampi

Trigger Babi sareng Scampi

Aranjeunna nyarios yén gelatin tina suku babi diperyogikeun pikeun awak manusa, sabab éta nawiskeun kaunggulan pikeun awak. Dinten ieu kuring bagikeun sareng ...
Mantecados

Mantecados artisan, tuangeun Natal 3

Halo budak awéwé! Natal ampir ka urang! Nya, sakumaha anu kuring jangji, kuring parantos masihan anjeun dessert khas kanggo kaping khusus ieu. Sababaraha…

Manchego mantecados

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep mantecados ti La Mancha, anu khas Natal amis. Mangrupikeun nikmat anu nyata, adonan ipis sareng serpihan, nyaéta ...

Apel bakar sareng kek keju

Hayu urang kumpulkeun anu paling beunghar di dunya ieu, apel anu dipanggang sareng cheesecake! Kami parantos sami dina resep ieu, pikeun ngagabungkeun ...
Apel panggang sareng Calvados

Apel panggang sareng Calvados

Sanés sanés mimitina urang nyiapkeun apel bakar, kami resep pisan! Kami parantos ningali kumaha indung sareng nini urang nyiapkeun aranjeunna sareng cara ...
Apel anggang

Apel Anggang, tuangeun anu saderhana saderhana

Apel anu dipanggang mangrupikeun panganan penutup anu saderhana anu kuring pelajari pikeun masak nalika kuring masih leutik. Abdi resep kolaborasi dina nyiapkeunana ku nempatkeun gula ...
Apel dicelup coklat

Apel dicelup coklat

Resep anu kuring bawa ka anjeun ayeuna dikhususkeun pikeun pangleutikna bumi, utamina pikeun anu sesah didahar ...
marmitako

Marmitako Bonito

Marmitako mangrupikeun resep Basque anu saderhana, lengkep sareng lezat. Urang tiasa ngalakukeun éta sareng bonito atanapi nganggo tuna sareng, waktos ieu, urang bakal ...

Marmitako pikeun pemula

Langkung seueur urang nolak murag kana godaan kadaharan gancang sareng gajih unggal-unggal tungtungna ...
Sawangan standar

OREO COOKIE MARQUISE

BAHAN: * 1 bungkus cookies grok coklat oreo mini 220 gr. * 1 kaléng susu pekat 395 gr. * 1 bak ...
Marquesas badami

Marquesas badami

The marmond almond mangrupakeun amis Natal tradisional lezat ti La Mancha. Marsekas Natal anu raoseun pisan sareng muih alit ...

Dasar adonan pizza

Sing saha waé anu resep ka pizza anu pasti, tapi kumaha anjeun ngadamel adonan anu sampurna? Pikeun ngamimitian ngamimitian dina ieu ...
Adonan adonan gampang

Gampang, adonan adonan gratis

Kuring parantos nyobian sababaraha cara pikeun nyieun adonan serbaguna anu tiasa dianggo pikeun ngadamel empanada, pangsit goreng atanapi bahkan pizza, sareng ieu ...
Pizza siki

Adonan pizza siki

Pizza mangrupikeun kaunggulan makan malam di antara babaturan, tapi dinten ieu urang ngantepkeun anjeun vérsi énggal ieu ku adonan siki anu enak, sapertos ...
Sawangan standar

Pangsit sareng serpihan jagong

Dinten ieu kuring ngajukeun ngadamel pangsit amis anu lezat sareng ngandung gisi ku gumpalan jagung anu renyah pisan dina lalangit sahingga murangkalih ti ...
Sawangan standar

Maude (hayam murah)

Bahan-bahan: 1 séndok kayu manis 2kg kentang, dikupas sareng dadu minyak 1 hayam, henteu nganggo tulang sareng potong potongan 1 séndok cabé ...
Sawangan standar

Anchovy sareng caponna mayonnaise

Mayonnaise ieu dipaké pikeun usum na ningkatkeun rasa tina: lauk bakar jeung pindang jeung daging. Dina sababaraha menit, mayonnaise anu bakal masihan ...
Sawangan standar

Tuna Mayonnaise

Pikeun Paskah, atanapi pikeun pésta naon waé, kami nampilkeun resep ieu ku rasa anu sanés. Bahan-bahan: 100g kentang 50g. wortel 50g. kacang polong ...
Sawangan standar

Chickpea sareng wortel mayonnaise

Bahanna: ½ gelas wortel anu diasakan ½ gelas cuppeak anu dimasak 1 séndok. Jus jeruk nipis ¼ séndok uyah oregano Persiapan: Kocok sadayana bahan sareng ...

Lentil Mayonnaise

Teraskeun sareng resep sareng lentil, cobian anu mayonnaise lentil anu endah (sareng ngandung gisi) idéal pikeun barudak alit di bumi anu henteu tuang kami ...

Buton mayonnaise

Coba resep ieu sabab cocog pikeun anu ngamimitian kanapés atanapi roti panggang. Bahan 250 gram kacang buttery 2 cengkéh tina bawang bodas ...
Sawangan standar

Medali hayam

Bahan-bahanna: 1 bawang daun, dicincang 1 bawang bodas, dicincang 1 endog 800 gr. daging hayam Uyah sareng cabé 1 séndok peterseli 2 séndok ...
Medali hayam garing kalayan kikos

Medali hayam garing kalayan kikos

Dina kasempetan-acara tinangtu urang ngadamel dada hayam anu diisi atanapi isi kalayan ngan ukur endog sareng roti. Nanging, dinten ieu kami masihan anjeun tip pikeun ...

Kerang sareng kiripik

Kiwari, kupang nganggo chip, kombinasi anu saé khusus pikeun anu alit. Kerang mangrupikeun sumber protéin anu gampang dicerna, seueur ...

Kerang Dina Saos

Resep anu kuring usulkeun dinten ieu saderhana pisan sareng salah sahiji anu anjeun resep pisan, sababaraha kerang saos, bahan pembuka atanapi starter anu saé pisan. ...
Kerang dina sambel tomat lada

Kerang dina sambel tomat lada

Kerang dina saos tomat lada nempatan tempat anu istimewa dina méja kuring. Nalika meresihan kerang seger damelna, abdi henteu badé ...

Kerang Dina Saos Panas

Kerang dina sambel lada, piring pinuh ku rasa. Kadaharan ti laut anu nikmat anu urang tiasa nyiapkeun dina sababaraha cara, dikukus, saos tomat, sareng ...

Mussels au gratin

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu lezat dina 3 léngkah anu gampang. Ngumbah, ngagolak sareng grill. Sareng kaajaiban! Sababaraha kerang enak au gratin. Tong kantun lengkah ...

Kerang macan atanapi boneka

Kerang macan atanapi boneka, idéal pikeun bahan pembuka atanapi starter, éta raoseun. Aranjeunna disiapkeun sareng saos béchamel anu hébat sareng kerang, anjeun ngalangkungan ...
Melon panggang sareng kenari

Melon panggang sareng kenari

Kuring henteu kantos nganggap manggang mélon, dugi ka mendakanana dina menu réstoran anu raoseun sababaraha ramuan. Upami anjeun resep melon ...
Persik bakar sareng és krim

Persik bakar sareng és krim

Manisan buah pisan nyegerkeun nalika usum panas. Dina 'resep masak' kami parantos ngadamel persép sareng anjeun, naha anjeun émut? Cangkir yogurt nganggo persik, ...
Sawangan standar

MELON DINA SIRUP

Bahan: - 1 melon ageung - 1 sprig mint seger - 4 séndok madu - 1 jeruk nipis PERSIAPAN: - Ngumbah ogé melon ...

Kuis buatan sendiri

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep quince homemade anu saé. Upami anjeun resep quince, langkung saé didamel di bumi, éta saé pisan sareng kanggo ...
Sawangan standar

Dipanggang quinces

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun dessert anu saé tina quinces dipanggang, janten resep saderhana pikeun nyiapkeun sareng alus teuing raos dina akhir tuang siang atanapi ...
Menu natal pipi Veal

Ménu Natal

Ayeuna saatos tanggal-tanggal khusus ieu sumping, urang sadayana mimiti mikirkeun resep naon anu bakal urang ngadamel taun ayeuna sareng naon menu Natal urang ...
Ménu Natal

Ménu Natal

Minggu hareup seueur urang bakal ngagungkeun Hawa Natal. Wengi dimana seueur perayaan bakal lumangsung sareng kulawarga sareng réréncangan urang. Upami anjeun badé olahraga ...
Méja Natal

Menu Natal 2019

Salami minggu-minggu terakhir kami ngusulkeun anjeun resep anu sanés pikeun ngalengkepan menu Natal anjeun. Kaseueuran urang yakin yén anjeun bakal ngagaduhan ...
Menu Natal ngalawan krisis

Menu Natal ngalawan krisis

Dina dinten Natal ieu nalika sakabeh kulawarga biasana ngariung, anjeun kedah nyaluyukeun ménu kana anggaran urang. Éta sababna ti Las Recetas Cocina anjeun…
Manu pikeun Poé Valentine

Menu Valentine

Aya sakedik deui kanggo Poé Valentine, ku alatan éta, ti lasrecetascocina kami parantos nyiapkeun ménu anu saé pikeun dinten khusus pikeun pameget. Di…

Menu pikeun Natal ieu

Ngan aya sababaraha dinten deui dugi ka salah sahiji tanggal anu paling diantisipasi kanggo seueur sumping: Natal. Sareng dina Resep Masak kami parantos mikirkeun ...
Meringues hantu

Meringues hantu pikeun Lebaran

Lebaran badé sumping sareng sakumaha urang terang yén beuki seueur anu ngagungkeun pésta ieu, kami henteu hoyong sono kasempetan pikeun nunjukkeun sababaraha ...

Jajanan buah

Resep dinten ayeuna dirancang khusus pikeun tilu jinis jalma: Anu pangleutikna, anu biasana jalma anu paling naros ka urang pikeun jajanan sareng ...

Jajanan séhat sareng strawberry

Akhir-akhir ieu, ku datangna usum panas sareng cuaca anu saé, pembuka sareng cemilan langkung séhat sareng langkung seger tibatan usum salju. ...
Hake sareng seafood

Hake sareng seafood

Upami Natal ieu anjeun badé nampi kulawarga sareng rerencangan di bumi anjeun, hake a la marinera mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngahibur aranjeunna. A…

Dipanggang hake

Sababaraha taun ka pengker kuring nyanghareupan hake sakabeh di tukang lauk, kuring henteu kantos nyangka katingali pikasieuneun éta. Goréngna kénéh, éta nalika kuring ...

Dipanggang hake

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun hake dipanggang, dibarengan ku sababaraha kentang, bawang sareng sababaraha udang dikupas, piring lengkep sareng saé pisan. Anjeun tiasa…
Sawangan standar

Panggang hake kalayan hiasan chard

Piring lengkep anu beunghar, supados henteu ngotorkeun dapur seueur kumargi anjeun ngan ukur najiskeun piring oven sareng oven hungkul. Ngeunah kieu ...

Hake sareng paprika

Hake kalayan paprika, piring saderhana saderhana sareng lauk anu saé pisan. Hake kalayan paprika mangrupikeun klasik di dapur urang. A pisan ...
Hake kalayan udang dina saos tomat

Hake kalayan udang dina saos tomat

Resep anu kuring usulkeun ayeuna mangrupikeun cara anu saé pikeun nampilkeun pangisi hake beku ku cara anu langkung pikaresepeun sareng ngeunah. Sareng tong mikir yén ...

Hake ku udang

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun piring lauk anu saderhana sareng gancang kanggo nyiapkeun, hake kalayan udang. Hake nyaéta lauk daging bodas ...
Hake di konéng

Hake di konéng

Hake mangrupikeun lauk anu beunghar pisan sareng praktis pisan pikeun ngenalkeun bumi anu pangleutikna kusabab éta boro ...
Hake dina kasur kacang

Hake dina kasur kacang

Dinten ayeuna kuring masihan anjeun resep lauk anu murah pisan sareng gampang, cocog pikeun sadaya anggota bumi (kalebet anu alit). Éta perkawis…

Hake dina saos

Hake dina saos, piring utama pikeun liburan ieu. Nyiapkeun lauk saderhana, tapi dinten ayeuna nalika asak pisan, langkung saé nyiapkeun ...

Hake dina saos

Kami badé nyiapkeun hake saos, resep anu gampang sareng gampang pikeun disiapkeun. Hake nyaéta lauk bodas lemes, teu aya gajihna, ...
Hake dina saos Amérika

Hake dina saos Amérika

Kumaha mimitina pésta? Di bumi, dina Poé Natal, kami nyiapkeun hake dina saos Amérika, klasik anu urang moal nolak. Kuring bakal bohong upami kuring nyarios éta ...
Hake saos kalayan kacang polong

Hake saos kalayan kacang polong

Hake saos kalayan kacang polong anu urang siapkeun ayeuna mangrupikeun proposal anu saé pikeun Natal salajengna. Éta resep anu saderhana, gancang sareng murah; ...

Hake saos ku belut

Hake saos sareng belut, piring anu saé kanggo nyiapkeun di pésta. Hake nyaéta lauk bodas, sareng daging lemes anu biasana resep ...

Hake dina saos sareng endog puyuh

Hake saos sareng endog puyuh, asakan saderhana saderhana pikeun disiapkeun dina acara-acara khusus, sapertos pesta, sareng rerencangan atanapi kulawarga, piring ...

Hake dina saos kalayan cuttlefish

Hake dina saos kalayan cuttlefish, piring lauk saderhana kalayan saos entéh. A hake saos kalayan cuttlefish, piring anu khas pisan tina ...
Hake dina saos héjo

Hake dina saos héjo

Barudak asa-asa nalika lapar pisan sareng ibu-ibu gugup sareng buru-buru masak anu ngeunah tapi séhat, ...

Hake dipukul ku jagung

Hake adonan ku jagung, juicy sareng saé pisan. Henteu sadaya jelema tiasa ngagaduhan tipung normal, tapi dinten ayeuna urang ngagaduhan seueur pilihan ...
Hake dipapay dina saos leek

Hake dipapay dina saos leek

Natal badé sumping sareng Resep Masak kami hoyong ngabantosan anjeun ngawangun ménu pésta anjeun. Dugi ka perayaan dimimitian urang bakal ngusulkeun ...

Boneka Panggang Hake

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun hake dieusian ku ham panggang, pilihan anu saé pikeun nyiapkeun liburan atanapi aya tamu, dimana urang tiasa pendak ...
Stroberi sareng macét chia

Stroberi sareng macét chia

Dinten ieu kami nyiapkeun resep saderhana anu sakali anjeun nyobian Kuring yakin anjeun bakal ngulang. Éta mangrupikeun stroberi sareng chia jam, ...
Jam strawberry buatan sendiri

Jam strawberry buatan sendiri

Kadang-kadang urang ngan ukur nganggo macét kanggo roti bakar atanapi anu sapertos kitu. Tapi macét seueur pisan pikeun nambihan katuangan sadidinten urang ...
lim

Jam jeruk buatan bumi

Manisan buatan bumi mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun nyayogikeun manisan atanapi, dina hal ieu, jalma-jalma anu resep ngaraosan macét anu nikmat ...

Jam peach

Jam peach, beunghar sareng buatan imah. Abdi resep katumbiri, éta mangrupikeun salah sahiji buah usum panas karesep kuring sareng saprak kuring nyobian ngadamel macét ...
Sawangan standar

Jam nanas pikeun dijaga

Jam nanas anu enak sareng bergizi ieu mangrupikeun resep anu saderhana sareng ogé kusabab sakali éta dilakukeun anjeun tiasa nyimpen rangkepna tanpa nyusahkeun ...
Jelly tomat

Jelly tomat

Kami sering nyertakeun macét, umumna buah, dina diet urang, tapi kumaha saur anjeun upami kami ogé luncat sareng sayuran? Dina ieu ...
Sawangan standar

Jam soya buncis atanapi amis

Dinten ieu kuring ngajukeun nyiapkeun resep pikeun siki enak atanapi amis anu kuring nganggo kacang kécap anu dikenal (asak) salaku kadaharan anu bergizi ...

Kerapu sareng bawang bodas

Bahan-bahan: 4 eusian kerapu 1 sirah bawang bodas Lada Lada Uyah Persiapan: Cokelét eusian bumbu secukupnya pikeun disegel. Susun aranjeunna dina wajan. ...

Nasi bio campuran sareng tahu sareng sayuran

Naha anjeun ngagaduhan rerencangan vegetarian sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dia tuang? Dinten ieu kami masihan anjeun resep anu sampurna anu anjeun sadayana pikahoyong, campuran ...

Remuk Cordoba

Naha aya piring anu langkung tradisional di dunya tibatan remah-remah? Kami pikir henteu! Dina hal ieu kuring masihan resep pikeun sababaraha remah ...
resep-bérés

Migas ti Almeria

Sakumaha biasana biasana urang unggal dinten, kami siap nunjukkeun resep anu saé upami sanaos anjeun ka kidul Spanyol anjeun bakal parantos nyobian ...

Crumbs jagong

Bahan: - 2 cengkéh bawang bodas - 10 g chorizo ​​cincang atanapi daging babi. - 200 g cai - 200 g tipung jagong ...

Milanese a la Provençal

Dinten ayeuna kuring nampilkeun anjeun resep pikeun Milanese a la Provence sahingga anjeun tiasa janten ratu dapur. Bahan 1 kilo pantun roti, ...
Aubergine Milanesas

Aubergine Milanesas

Milanesas aubergine mangrupikeun salah sahiji masakan idéal pikeun sakumna kulawarga. Pikeun anu resep aubergine, campuran rasa nyaéta ...

Goréng schnitzels sapi

Abdi nampilkeun resep anu gancang, gampang sareng murah: Bahan 1/2 kilo daging kanggo urang Milan tiasa janten imbit, bola pasagi atanapi loin 1/2 ...
Sawangan standar

Dipanggang lentil schnitzels

Milanesas lentil anu dipanggang mangrupikeun tuangeun anu séhat kusabab serat sareng sipat beusi na, tapi ngagabungkeun sareng béas coklat kami bakal kéngingkeun ...

Goréng hake schnitzels

Kuring nampilkeun anjeun dinten anu resep anu beunghar pisan pikeun masihan lauk anu disayogikeun ku cara anu bénten kanggo anu bungsu sareng henteu ngora ti bumi. ...
Sawangan standar

Mortadella Milanese

Gancang lezat gampang dilakukeun upami anjeun hoyong nyiapkeun kacamatan sareng piring ieu, anjeun tiasa motong kana potongan sareng overflow, ngagoreng aranjeunna sareng ngalayanan aranjeunna tiis atanapi haneut.
Sawangan standar

Milanesas kalayan zucchini buleud

Milanesas kalayan zucchini buleud mangrupikeun tuangeun anu séhat sareng bergizi pikeun sadayana anggota kulawarga pikeun tuang nalika tuang siang atanapi tuang.

Milanesas de Zuquinis

Upami anjeun ngagaduhan zucchini dina kulkas anjeun sareng anjeun henteu terang naon anu kedah disiapkeun ku aranjeunna ayeuna, kuring nampilkeun resep anu anjeun tiasa kaluar tina jalan: Bahan-bahan ...

Milcaos

Bahan-bahan: 1/8 Kg. Tina kulit babi Uyah 2 Kg. Kentang parut 2 kg. tina dikupas sareng asak kentang 1/8 kg. lard atanapi gajih dina pelet ...
Millefeuille sareng krim kopi

Millefeuille sareng krim kopi

Milhojas mangrupikeun amis tradisional anu didamel ku sababaraha lapisan puff pastry anu dipanggang sareng diselang krim pastry atanapi krim dikocok, utamina. Dina resep Masak ...
nyiapkeun puff pastry dina oven

Puff pastry sareng krim millefeuille

Pikeun dinten ieu urang ngajukeun dessert anu amis pisan. Gelar kasusah; Waktos Persiapan Gampang: 15 menit + 30m Bahan-bahan masak pikeun 4 jalma: 2…
bérés resep kentang millefeuille sareng daging sapi

Kentang sareng Sapi Millefeuille

Resep saderhana sareng panasaran dina presentasina. Kalayan kentang sareng daging sapi cincang kami bakal nyiapkeun anu hadé anu ...

Mini coklat ngeusi croissant

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu saderhana, sababaraha croissant mini dieusi coklat. Pantes disiapkeun sabab éta manisan anu lezat. Anu ngajantenkeun nyaéta ...

Mini burger sareng bawang karamel

Mini burger sareng bawang karamel, tuangeun idéal pikeun sakumna kulawarga. Aranjeunna gampang disiapkeun sareng ngajantenkeun aranjeunna sehat pisan sareng ngeunah. Urang tiasa nyiapkeun aranjeunna ...
Muffin blueberry mini

Muffin blueberry mini

Sampah naon waé anu aranjeunna pasihkeun ka dapur pikeun kuring bungah. Maka kuring henteu tiasa mendakan dimana ngajaga aranjeunna ... tapi éta masalah sanés. Jenis kapang ieu ...
Napolitans coklat mini

Napolitans coklat mini

Kuring kaleungitan amis; nalika kuring ningali Neapolitans coklat mini ieu kuring henteu tiasa nahan aranjeunna. Abdi ngarep kuring gaduh waktos kanggo nyiapkeun di bumi ...

Napolitans coklat mini

Napolitan coklat mini, tuangeun gancang pikeun ngiringan kopi. Nyiapkeun dessert sareng roti puff saderhana sareng aranjeunna hébat, aranjeunna sering resep pisan aranjeunna, parantos ...
Mini Bacon sareng kéju quiche

Bacon sareng kéju mini quiches

Mini quiches ieu mangrupikeun camilan lezat anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun tiap acara. Aranjeunna lemes sareng juicy janten sadayana bakal bogoh ka aranjeunna, utamina ...
Kangkung sareng kéju mini quiches

Kangkung sareng kéju mini quiches

Kuring henteu terang naon anu disebat bayam ngeunah sareng kéju ieu: mini quiches atanapi muffin gurih? Aranjeunna ngabagi bahan na sareng anu pangheulana sareng ...

Mini coklat hideung nougat

Mini coklat hideung nougat. Nyiapkeun nougat di bumi pikaresepeun pisan, khususna sareng anu alit. Urang tiasa ngadamel éta dina bentuk masing-masing sareng ...

Endog koneng mini-nougat

Leres, kami aya dina 29 Désémber sareng kami gering pisan amis, seueur polvorón sareng seueur nougat ... Tapi éta ...

Mojito

Inuman anu beunghar sareng berapi idéal pikeun usum tiis. Gampang pisan didamel sareng sababaraha bahan. Bahan 30 séntiméter kubik ...
Sawangan standar

MANIS GARLIC

INGREDINTES (pikeun 4 jalma :): 750 kg. roti manis domba tambahan minyak zaitun bawang bodas paprika uyah sareng cabé PERSIAPAN: Gizzards diberesihan ...
Easter Monas

Easter Monas

Mona de Pascua mangrupikeun resep khas pikeun Minggu Suci sareng dinten Easter di seueur daérah Spanyol, sapertos Komunitas Valencian, Catalonia, Murcia, Aragon ...
Easter Monas

Easter Monas

Paskah parantos caket sareng resep resep tradisional saumur hirup. Dina waktos ieu kami nyandak anjeun Mona de Pascua, janten khas ...
Sawangan standar

MORCILLA DENG BERZA

BAHAN: • bawang hideung puding hideung, 1/2 kilogram • héjo collard, • minyak zaitun, • daging, 1/2 kilogram • uyah, sacukupna. Persiapan: Urang rendang ...
Rambut coklat

Morenitos, klasik anu ngagoda pisan

Rambut coklat mangrupikeun saréat anu dipikaterang ku sadayana, godaan anu amis anu hésé ditolak. Abdi nembé mendakan resep anu lami; enya, salah sahiji ...

Morro a la gallega

Morro a la gallega mangrupikeun tapas atanapi pincho anu kawéntar pisan dina gastronomi Galicia sareng nyebar di sakumna nagara. Urang tiasa nyiapkeun resep ieu ...
Sawangan standar

Bell peppers al Pengetahuan Alam

Kalayan resep ieu anjeun tiasa ngajaga cabé anjeun langkung lami. Bahan-bahan: minyak cabé lada Prosedur: Ngumbah lada bel; teras lebetkeun aranjeunna dina hawu oven ...

Tebu Madu Mouse

Bahan-bahan: 2 séndok tumpukan gula bubuk 4 Endog 250 cc krim susu 1 gelas madu tiwu Persiapan: Pisahkeun konéng ...

Moussaka pikeun pemula

Sabaraha diantara anjeun anu kantos tuang salah sahiji masakan anu éndah tina gastronomi Yunani anu luar biasa? Sareng sabaraha diantara anjeun anu wani nempatkeun ...

Mousse kopi

 Kopi mousse, tuangeun anu disiapkeun dina waktos anu singkat. Upami, sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun, dina 10 menit kami parantos nyiapkeun tuangeun nikmat ieu sareng ...

Mousse céri

Bahan: 4 lambar gelatin 3dl Anggur Beureum 2 dl céri liqueur 175g yogurt 15dl krim 120g céri 50g gula kawung ...

Mousse coklat

Mousse coklat, klasik. Naon dahar beurang Natal atanapi tuangeun tanpa dessert? Nya, abdi bawa kadaharan kadaharan anu saderhana ieu ...

Persik Mousse

Bahan-bahan: 300 g buah persik dina jus sirop tina 1/2 lemon 210 g gula 250 ml krim 3 bule Persiapan Mimiti, ...

Stroberi Mousse

Mousse Strawberry, tuangeun anu saé pisan, gampang disiapkeun. Mousse stroberi ieu saé pisan, éta ogé tiasa dianggo, pikeun ngamangpaatkeun éta ...

Lemon mousse

Kuring henteu weruh naha anjeun bakal resep mousse jeruk nipis sapertos kuring, tapi pikeun anu ngagorowok "enya" atanapi ngagaduhan ...

Lemon mousse kalayan krim

Lemon mousse kalayan krim, tuangeun anu lezat, beunghar sareng seger, tiasa dinikmati iraha waé nalika usum panas. Mousse gampang ...
Cepot mousse jeruk nipis

Mousse lemon gancang kalayan biskuit

Dina 'Resep masak' kami parantos nunjukkeun kumaha ngadamel kopi mousse, mousse nougat komo mousse lemon. Kami henteu hoyong ngulang deui, tapi kami ...
Lemon mousse

Lemon mousse, seger pisan

Abdi resep mousse, naha éta coklat, kopi atanapi buah. Nyegerkeun sareng henteu beurat pisan, busa ieu asal Perancis mangrupikeun tuangeun idéal dina ...
Sawangan standar

Mangga Mousse

Bahan-bahan: 250 g pulp mangga 50 cc jus jeruk 160 g gula 7 g gelatin anu teu raos 250 cc ...
Melon mousse

Melon mousse

Mousse melon mangrupikeun resep pikeun tuangeun anu nyegerkeun sareng ringan anu dipikahoyong pisan dina cuaca panas. Teras anjeun ...
Nougat mousse

Jijona nougat mousse

Upami dina titik Natal ieu anjeun bosen tuang nougat salaku pencuci mulut ku cara tradisional, panginten éta bakal ngadorong anjeun pikeun teraskeun taruhan dina ieu ...
Muffins sareng kayu manis runtuh

Muffins sareng kayu manis runtuh

Kaseueuran urang resep sababaraha dinten liburan; sigana baraya. Sareng kuring henteu tiasa mikir nanaon anu langkung saé pikeun ngamis camilan tibatan nyiapkeun ...
Blueberry Muffins sareng Frosting

Blueberry Muffins sareng Frosting

Muffins mangrupikeun proposal anu saé pikeun ngiringan kopi naha énjing atanapi tengah soré. Abdi resep pisan aranjeunna pikeun soré ...
Blueberry Almond Muffins

Blueberry Almond Muffins

Dinten ieu kami badé ngubaran diri amis anu raoseun ku muffin blueberry sareng almond ieu. Sababaraha muffin saderhana sareng daptar panjang bahan pikeun ...
Waluh Muffins Blueberry

Waluh Muffins Blueberry

Waluh muffin blueberry mangrupikeun alternatif sarapan anu saé. Éta ogé raoseun pisan supados barudak alit tiasa ...
Waluh Coklat Muffins

Waluh Coklat Muffins

Teu aya permén anu ngagaduhan coklat anu kuring teu tiasa nahan nyobian. Kalayan gabungan ieu waluh sareng coklat muffin kuring maénkeun kalayan kauntungan; Abdi parantos nyobian ...
resep

Coklat Raspberry Muffins

Asal muasalna ieu aya di Inggris sareng rujukan dina buku masak ti taun 1703. Nami na asalna tina kecap aslina moofin, anu asalna ...
Coklat, kayu manis sareng muffin kemiri

Coklat, kayu manis sareng muffin kemiri

Coklat, kayu manis, kemiri ... kalayan kombinasi bahan sapertos kitu, saha anu tiasa nahan cobaan? Babaturan masihan resep na saatos ningali bahan na, henteu ...
Muffin kayu manis apel

Muffin kayu manis apel

Resep ieu pikeun Apple sareng Muffins Kayu Manis bakal kaget anjeun! Salaku tambahan pikeun ngagabungkeun dua rasa anu pikabitaeun dina diri, persiapan na nyaéta ...
Muffin kayu manis apel

Muffin kayu manis apel

Salami sabtu minggu, di bumi, kami resep ngubaran diri amis. Kami teras ngagaleuh jajan bolu atanapi muffin kanggo dinikmati kanggo sarapan ...
Muffin cau

Muffin cau

Muffin cau, resep anu sampurna pikeun snack atanapi sasarap. Muffin ieu gampang disiapkeun sareng dilestarikan, kumargi cau nyayogikeun ...
Muffin Chip Coklat Pisang

Muffin Chip Coklat Pisang

Upami anjeun resep cuci mulut cau, anjeun moal kaleungitan muffin cau sareng coklat ieu. Usul anu saé kanggo nyandak ...
Bacon asin sareng muffin kéju

Bacon asin sareng muffin kéju

Nyiapkeun tuangeun biasana mangrupikeun dapur anu paling henteu dipikaresep, umumna, anjeun wengi sumping capé sareng sakedik hoyong masak.…
Kueh mug coklat

Kueh mug coklat

Mug muih mangrupakeun penemuan anu hebat. Kue atanapi cupcakes masing-masing disiapkeun dina lima menit ngamungkinkeun urang nawiskeun dessert individual anu lezat pikeun tamu urang ...
Kue cau sareng nutella

Kue cau sareng nutella

Kumaha kuring resep kombinasi nutella sareng cau. Abdi henteu tiasa nahan nyobaan tuang tuangeun anu kalebet kombinasi ieu diantara bahan-bahan na. Ti dinya ...
Mugcake kayu manis

Mugcake kayu manis

Aya waktos nalika mugcakes angkat panggung. Gagasan nyiapkeun jajan masing-masing dina gelombang mikro dina 4 menit mangrupikeun hal ...

Nougat mugcake (khusus Natal)

Halo #zampabloggers! Dina resep dinten ieu urang badé nyobian ngagabungkeun tradisi avant-garde sareng pastry sareng urang ogé bakal nyobian ngajantenkeun gampang sareng saderhana ...
Aubergine sareng sosis musaka

Musub Aubergine sareng sosis

Dina dinten ieu kami ogé teraskeun sareng cara-cara énggal ngadamel aubergine. Dina hal ieu, kuring parantos ngajadikeun anjeun musaka anu lezat, tapi ku sosis sareng ...

Lemon Spice Hayam Paha

Stik drum hayam ieu sareng jeruk nipis sareng rempah anu kami bawa ka anjeun dina resep dinten ayeuna sampurna pikeun dipanggang sareng henteu diasakan ...

Panggang Hayam Mustard Hayam Paha

Pikeun kami anu ngahargaan gaduh sareng ngaraosan asupan daging anu saé dina méja, anjeun bakal resep resep hayam ieu. Éta raos ...

Paha hayam dina anggur beureum

Resep pingping hayam dina saos anggur beureum, klasik tina asakan Spanyol, mangrupikeun daging anu lembut, juicy sareng murah. Urang tiasa ngalakukeun henteu wates ...

Paha Hayam Diisinan

Paha hayam dieusian ku daging babi sareng kéju, kalayan saos saderhana sareng beunghar pisan. Éta piring anu saé pisan, hayamna raoseun pisan ...