Indéks resep

turmeric

Kunyit, versi murah tina safron

Kuring henteu terang naha anjeun terang éta, tapi kecap kunyit asalna tina kecap Arab "kourkoum", sareng éta ogé dikenal ku nami anu sanésna: "Saffron ti ...
Sawangan standar

Dapur ngaladénan langkung seueur

Nalika ngeunaan pembuatan resep, dapur mangrupikeun tempat anu saé pikeun éta, langkung ti naon waé sabab dimana urang ngagaduhan sagala anu anjeun peryogikeun ...

Jajanan nini-nini

Naha teu pernah kajadian ka anjeun yén anjeun muka lomari "hal-hal anu beunghar sareng amis"? Nya, anjeun teu ngagaduhan nanaon sabab éta parantos réngsé ...
Sawangan standar

Samangka di dapur

Samangka asli ti Afrika, éta nyayogikeun sajumlah ageung vitamin A, C sareng E, B, B6, B3, anu ngabantosan ngirangan kolesterol, ...

Turki Galicia

Dinten ieu kami badé nyiapkeun ham turki Galicia. Hidangan tradisional asakan Galicia. Kami mendakan taktak babi Galicia ...

Bawang bodas dipanggang udang

Bahan-bahan: 1 Kg udang 1 gelas minyak zaitun 1 gelas kocak 4 cengkéh bawang bodas 1/2 cabe 1 jeruk nipis Uyah sareng peterseli ...

Asak udang seger

Naha anjeun kantos kajantenan yén anjeun hoyong ngadamel resep anu peryogi udang asak sareng di pasar anjeun ngan ukur mendakan udang seger? ...

Lasagna

Dinten ieu kuring hoyong ngantepkeun resep anu kuring nyiapkeun lasagna panggunaan. Sababaraha kali urang tinggaleun tina rebus, daging sareng éra pikeun miceun éta. Sok…

Lasagna sayuran sareng saos krim

Lasagna sayuran sareng saos krim, piring anu lezat anu terkenal pisan. Éta saderhana sanaos rada sesah, éta sababna kuring usul ka anjeun ...

Terong, ham sareng kéju lasagna

Térong ham sareng kéju lasagna, kuéh sareng sayuran sareng ham sareng keusikan anu beunghar. Piring lengkep pisan pikeun sadayana ...

Térong Lasagna

Kali ieu kuring masihan resep pikeun lasagna aubergine atanapi Mousaka, kumargi éta mirip pisan sareng cara nyiapkeunana di Yunani, tapi kuring ...
Daging lasagna Bolognese

Daging lasagna Bolognese

Halo! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu raoseun, rada tradisional. Éta téh daging lasagna Bolognese. Resep ieu pisan ...

Lasagna kangkung lasagna

Dinten ieu kuring nyandak anjeun lasagna kangkung Catalan. Lasagna tiasa disiapkeun dina rupa-rupa cara, bahkan tiasa disiapkeun kanggo dianggo. Nyaeta…
Bayam sareng tuna lasagna

Bayam sareng tuna lasagna

Kangkung sareng tuna lasagna mangrupikeun Palasik di bumi kolot kuring, iraha waé kuring sababaraha dinten sareng aranjeunna ragrag. Sareng éta anu ...
Bayam sareng ricotta lasagna

Bayam sareng ricotta lasagna

Nalika anjeun ngagaduhan seueur tamu, lasagna sok janten alternatif anu saé. Pagaweanna sami kanggo font sedeng kanggo ...
Sawangan standar

Seafood lasagna

Bahan-bahan: 300g tina cuttlefish Lasagna lambar 150g supa 1 zucchini 80g Parmesan 1 bawang bombay 1 cengkéh bawang bodas 1dl minyak zaitun ...
Bayam ravioli lasagna

Bayam ravioli lasagna

Upami anjeun milari cara anu sanés pikeun nampilkeun pasta boneka karesep anjeun, ravioli, ieu pastina mangrupikeun alternatif anu saé. The lasagna sareng ravioli ti ...

Lasagna cahaya kangkung

Naha anjeun gaduh idam? Nya, naha henteu ngahajakeun diri tina waktos ka waktos: Bahan: 20 piring lasagna 1 Kg. Omat beureum 400 grs ...

Dasi pastry puff sareng susu pekat

 Dasi pastry puff sareng susu kentel, panganan penutup anu saderhana anu gancang sareng aranjeunna raoseun !!! Ieu resep anu bakal ngajauhkeun anjeun tina tempat anu ketat. Ulah…

Domba panggang sareng jeruk nipis

Naha mungkin pikeun kéngingkeun sentuhan luar biasa tina "dapur nini" tanpa ngan ukur gaduh sakedik kanyaho masak? Sakumaha luar biasa sigana ... Leres, KAMI ...

Susu digoréng

Nalika kuring masihan anjeun resep kanggo susu goreng, tuang-tuang anu teu tiasa dilangkungan ayeuna-ayeuna tina Paska. Susu goreng mangrupikeun tuangeun anu ...
Susu digoréng

Susu goreng, resep tradisional

Dinten ieu kuring nampilkeun ka anjeun panganan cuci mulut tradisional ieu khas gastronomi kami, susu goreng. Ieu parantos lami dilakukeun, janten panganan cuci mulut ...
Sawangan standar

Susu Pink

Smoothie ieu idéal pikeun murangkalih dina tahap pamekaran fisik sareng méntal. Bahan 1 1/2 gelas stroberi dikumbah 3 gelas ...
Apu dieusian ku sangu

Apu dieusian ku sangu ku suung

Unggal waktos taun anyar dimimitian, urang sadayana mimiti kaleungitan pon tambahan anu urang candak dina Natal. Kukituna,…

Kekacangan a la Provençal

Dinten ayeuna kuring masihan anjeun resep praktis pikeun ngiringan sayuran, kuéh sareng daging tina sagala rupa. Bahan 1 gelas minyak zaitun 250 gram ...

Lemon Champ

Dinten ieu kuring hoyong anu béda janten hayu urang tingali kumaha nyiapkeun Lemon Champ anu lezat. Hayu urang tingali kumaha hubunganana sareng inuman ieu: Bahan ...

Basa dina panci kalayan saos

Bahan-bahan: 1 basa sapi pindang sareng dikupas 2 sudu bawang bodas dicincang sareng peterseli 2 sdm minyak 20 g mentega 2 bawang ...
Basa létah dina saos

Basa létah dina saos

Bahasana mangrupikeun daging anu konsumsi anu bénten-bénten tina hiji budaya kana budaya anu sanés. Sapertos sareng sadaya bagian anu kalebet dina istilah offal, aya ...
bérés resep létah sapi sareng kentang sareng sosis hideung

Basa Sapi Kentang sareng Hideung Butifarra

Ngamangpaatkeun hujan terakhir ieu, kuring kaluar pikeun supa sareng hasilna henteu goréng pisan. Janten kuring panginten nyiapkeun resep anu lezat sareng sababaraha ...

Sol sareng tomat

Gampang pisan, beunghar sareng séhat. Éta piring anu sampurna pikeun nyayogikeun tuangeun wengi sareng nyandak kami tupperware anu bergizi sareng bénten anu saé tina ...

Basa ucing

  Nami na diturunkeun tina ciri bentukna manjang, sapertos baso. Basa ucing mangrupikeun iringan anu saé pikeun sadaya waktos, kumargi ...
Lentil kalori handap

Lentil kalori handap

Henteu aya anu resep pikeun mikaresep piring panas dina dinten anu tiis tapi, umumna, aranjeunna mangrupikeun asakan anu saé sarat ku kalori. Lentil dina ...

Lénah buatan imah

Kami di Easter, tanggal anu langkung saé pikeun nyebarkeun sababaraha resep tradisional anu urang sadayana damel di bumi tapi anu masing-masing urang pasihkeun ...
Lentil sareng sangu

Lentil sareng sangu

Lentil mangrupikeun rebus tradisional anu beunghar kalayan nilai gizi anu luhur. Produk ieu saé pikeun jalma anu kakurangan anémia kakurangan zat ...

Lentil sareng kentang

Urang badé nyiapkeun sababaraha lentil sareng kentang, rebus anu beunghar, saderhana sareng gampang disiapkeun. Piring lengkep anu pastina bakal nyugemakeun sadayana. A…

Lentil sareng gurita

Lentil kalayan gurita piring séndok anu béda. Kami teras tuang lentil sareng chorizo, sabab éta kekacangan anu tiasa disiapkeun ku bahan-bahan anu sanés.
Lentil sareng kol

Lentil sareng kol

Rebana kacang polong sok mendakan tempat dina ménu mingguan kuring. Lentil sareng engkol ieu gampang disiapkeun sareng ditingali ku jauh, anjeun tiasa ...

Lentil Kalayan Sayuran

Sanaos usum panas di Spanyol sareng usum panas, piring lentil anu saé henteu kedah leungit sahenteuna sababaraha kali dina ...
Lentil sareng sayuran paprika

Lentil sareng sayuran paprika

Kamari urang nyiapkeun tuang lentil lezat sareng sayuran. Resep anu séhat, tanpa lemak sato sareng tanpa ketan. Salah sahiji resep anu sakuduna anjeun ngagaduhan ...

Lentil sareng sayuran sareng kentang

Urang badé nyiapkeun lentil sareng sayuran sareng paratas, piring anu séhat, gajih rendah sareng saé anu saé. Piring lentil anu saderhana pisan ti ...
Lentil sareng wortel sareng chard

Lentil sareng wortel sareng chard

Kuring henteu terang ngeunaan anjeun tapi sanajan dina poé anu panas ieu kuring resep dahar tuang kacang-kacangan sapertos lentil ieu sareng wortel sareng ...
Lentil Stewed kalayan chistorra

Lentil Stewed kalayan chistorra

Dinten ayeuna urang badé masak piring anu sampurna pikeun usum tiis ieu anu nembé dimimitian. Lentil rebus anu diasakan kalayan chistorra ieu, aya anu keuna ...

Lentil Stewed kalayan chorizo

Lentil Stewed kalayan chorizo, sumber énergi teu diragukeun anu bakal nyugemakeun anjeun. Kentang, wortel, bawang bodas, chorizo, cabé, bawang, nasi sareng lentil mangrupikeun bahan dasar ...
Sawangan standar

Léstél acar

Upami anjeun kedah ngalebetkeun vitamin B1, B3 sareng B6, aranjeunna pasti nyarankeun anjeun tuang lentil. Dinten ieu, ku resep ieu, anjeun tiasa ngempelkeun séng, selenium sareng waja, ...
Buklet hayam sareng ham

Buklet hayam sareng ham

Eusian hayam mangrupikeun produk anu serbaguna kumargi éta tiasa dipanggang, dipanggang atanapi digulung sareng dipanggang. Nanging,…
Sawangan standar

Mnt sareng coklat liqueur

Pikeun haneutkeun ku liqueur anu beunghar sareng pikaresepeun digabungkeun sareng bahan mint sareng coklat Bahan-bahan 2 batang coklat tua parut 3 séndok ...

Anana lemes

Dinten ieu kuring hoyong gaduh anu nyegerkeun, kuring nyarankeun smoothie nanas anu lezat ieu: Bahan-bahan 1 sareng satengah gelas nanas 1 liter cai ...
Sawangan standar

Smois sareng coklat lemes

Smoothie ieu séhat pisan, idéal pikeun barudak ngora anu gerak sareng nyéépkeun Bahan-bahan Energi 6 pisang anu asak dipotong-potong janten 2 séndok ...
Sawangan standar

Lemes plum

Usul dinten ieu nyaéta ngadamel smoothie plum anu nyegerkeun sahingga anjeun tiasa ngaraoskeun iraha waé dina sadidinten atanapi nginumna salaku tuangeun dina ...
Sawangan standar

Smoothie buah sareng és krim lemon

Smoothie buah anu lezat sareng jeruk nipis ieu mangrupikeun persiapan anu saé pikeun anjeun pikeun nikmati iraha waé dina sadidinten sareng ogé ...
Sawangan standar

Smoothie buah sareng séréal

Smoothie anu séhat anu séhat sareng séhat mangrupikeun awal dinten anu pinuh tanaga, idéal pikeun murid sareng anu ngalakukeun seueur olahraga.…

Smois Stroberi

Kuring nampilkeun anjeun leueur anu lezat sareng bergizi kalayan seueur vitamin C sareng upami anjeun nuju diet anjeun tiasa milih ngarobih gula pikeun pemanis sareng ...

Gamelan apel

Apel parantos dianggap salah sahiji buah utama tina pola makan urang. Anjeun pastina ngagaduhan alesan anu saé pikeun ieu. Kalayan ngan ukur…
Sawangan standar

Smoothie sareng susu kayu manis

Upami anjeun hoyong nyiapkeun lemes sareng seger, pastikeun ngadamel inuman ieu sareng ogé lebetkeun produk susu anu manpaat ieu kana awak sapertos ...
Sawangan standar

Papaya sareng es krim

Pisan euyeub, nyegerkeun sareng lezat, idéal pikeun dibagi, éta ngajantenkeun 2 gelas panjang atanapi 4 gelas umum, idéal dikonsumsi salaku snack, kanggo sarapan atanapi ...
Sawangan standar

Nanas, strawberry sareng apel

Kuring mawa inuman ieu pikeun nyegerkeun sareng nyayogikeun anjeun kalayan séhat tanpa nambihan kalori kanggo anu ngurus diri. Bahan 1 apel lezat, dikupas sareng diteukteukan ...
Sawangan standar

Smoothie multivitamin

Smoothie ieu bakal masihan anjeun énergi anu anjeun peryogikeun dugi ka akhir dinten santai sareng énergi. Bahan 1/4 gelas cai 2 gelas anggur ...
Sawangan standar

Sederhana sareng vitamin lemes

Smoothie lezat anu bakal urang siapkeun ayeuna mangrupikeun inuman anu ngandung kandungan vitamin anu tinggi, mangrupikeun persiapan saderhana anu tiasa didamel ku anjeun ...
Jeruk nipis buatan bumi

Jeruk nipis buatan bumi

Lemonade mangrupakeun inuman anu nyegerkeun pisan, cocog pikeun waktos taun ieu. Éta tiasa didamel kalayan gampang di bumi sareng disimpen dina kulkas ...

Limun Kiwi (kanggo 12 gelas)

Kiwifruit penting pisan kanggo saha waé anu peryogi vitamin C sareng serat, janten limun ieu mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ingé sareng ...

Lisa boneka

Bahan: 6 Smoothie atanapi Hake Fillets 1 Roti 2 Endog Parsley 2 Séndok bawang Daun Rapi 1 Wortel Grated Raw Raw Cangkir ...
Sawangan standar

Gélo sareng mayonnaise

Bahanna: ½ Puluhan Locos. 1 Cangkir mayonnaise. Uyah sareng minyak secukupnya. Lemon (opsional) Persiapan: Mimiti anjeun nyabut kacang ...

Tenderloins buttered

Biasana urang biasa masak loin babi dina saos kalayan basa anggur atanapi anggang kana hawu sareng éta ... Nya ...

Pinggang hérbal-hérang

Pinggang babi mangrupikeun daging anu saeutik pisan gajih anu seueur dikonsumsi di bumi urang. Anu paling umum nyaéta tuang éta bakar, tapi ...

Loin kalayan bawang karamel

Salah sahiji daging anu raoseun sareng ogé langkung cocog pikeun sagala jinis saos nyaéta daging babi, tanpa diragukeun. Dinten ieu, dina kasempetan ieu, ...
Tenderloin sareng lada beureum candied

Tenderloin sareng lada beureum candied

Sababaraha cabé piquillo tiasa ngarobih piring daging naon waé. Urang tiasa ngabongkar aranjeunna sareng ngalayanan aranjeunna tanpa kontémperasi salajengna, tapi urang bakal ngahontal hasil anu langkung saé upami urang ngurung éta ...

Tenderloin kalayan saos madu

Loin kalayan saos madu, piring saderhana kalayan raos anu béda. Campuran rasa ngajantenkeun piring ieu ngagaduhan sentuhan anu béda. Anu…

Tenderloin kalayan saos kéju biru

Pinggang babi kalayan saos kéju biru, piring sederhana anu tiasa urang siapkeun dina waktos anu singget. Piring anu tiasa urang siapkeun kalayan anu sanés ...
Babi Loin A Bir

Babi Loin A Bir

Dinten ieu kuring masihan resep anu saderhana ieu pikeun loin babi babi, cara anu gampang sareng gancang pikeun masak daging anu leueur sareng handap ieu ...
Lawu babi jeruk

Lawu babi jeruk

Kalayan datangna Natal sareng deukeutna tuangeun sareng tuangeun khusus dina tanggal ieu, host anu lengkep dina ...

Daging babi Daging Panggang

Babi mangrupikeun bahan paling saé anu kami mendakan pikeun anu resep kana daging anu saé, tanpa diragukeun kami moal tiasa hilap ...
Daging babi Daging Panggang

Daging babi Daging Panggang

https://www.youtube.com/watch?v=vqYI-_2uRbs Hoy prepararemos un lomo de cerdo al horno. Su elaboración  te resultará muy fácil,  pero tus invitados, seguramente, te otorgarán le cordón bleu. Como…

Loin dina saos supa

Dinten ieu kami nyayogikeun piring campuran tenderloin ieu dina saos supa sareng endog goreng. Pikeun anjeun anu resep ngaraosan saos enak sareng ...

Pinggang dipanggang dieusian ku kéju

Loin dieusian ku kéju dina oven nganggo kentang, piring anu saé tur saé pisan. Lawu mangrupikeun daging anu kalintang populerna nalika masak, nyaéta ...

Loins kalayan kécap

Dinten ieu kami masihan anjeun cara anu béda pikeun nyiapkeun pita pinggang. Upami biasana, daging ieu dipanggang atanapi dina barbecues, dinten ayeuna ...

Pinggang tuna sareng bawang bodas

Naha anjeun badé masak hileud tuna? Tuna mangrupikeun lauk biru, anu gizi seueur kusabab kandungan protéinna anu luhur, beunghar kalsium, vitamin sareng asam ...
Longaniza dina saos anggur

Longaniza dina saos anggur

Longaniza mangrupikeun tuangeun anu anjeun tiasa kéngingkeun seueur éta, kusabab éta ngamungkinkeun anjeun ngagabungkeun aranjeunna sareng katuangan anu sanés. Nyaéta pisan…
asparagus

Mangpaat asparagus

Sapertos unggal Salasa, kami nuju siapkeun pikeun anjeun terang manpaat sababaraha ngeunah anu urang gaduh di bumi kami, dina hal ieu sipat sareng ...
kauntungan endog

Mangpaat endog

Urang sadayana terang yén tuangeun mangrupikeun titik anu langkung penting pikeun kaséhatan awak urang, janten kami yakin yén penting ogé ...
Lubina dina oven

Lubina dina oven

Hidangan anu sampurna pikeun diét nyaéta lauk laut anu dipanggang. Ieu resep anu gampang pisan sareng séhat janten kanggo ngimbangan kaleuleuwihan ...
Lubina dina oven

Panggang lauk laut kalayan kentang roti

Asalna ti Laut Tengah jeung Samudera Atlantik, dasar laut mangrupakeun lauk anu hargana tinggi. Éta ngagaduhan punggung greyish, beuteung bodas sareng daging bodas sareng ...