Indéks resep

Sawangan standar

Jelly strawberry alami

Resep anu séhat pikeun ngadamel jeli stroberi alami ieu mangrupikeun préparasi saderhana sareng saderhana pikeun sakulawargi kanggo nyéépkeun ...

Roti York Ham

Bahan: - 4 irisan kandel ham. - 1 endog. - Roti roti. - Tepung. - Minyak. - kéju diiris. PROSEDUR: - Urang nempatkeun ...
Turki kalkun ham

Turki kalkun ham

Dinten ieu kuring masihan resep anu saderhana sareng lezat ieu pikeun turki Spanyol. Hidangan anu gampang disiapkeun, sareng sababaraha bahan sareng ...
Sawangan standar

Sirop jeruk

Kami bakal ngadamel resep anu ngeunah pikeun sirop jeruk, sahingga anjeun tiasa nganggo iraha waé iraha hoyong ngahias sareng ngaraoskeun tuangeun anu beku atanapi ngan saukur ...
Cuttlefish sareng bawang paprika

Cuttlefish sareng bawang paprika

Di bumi urang sok ngagaduhan lauk beku sareng kadaharan ti laut. Urang umumna nganggona pikeun nyiapkeun nasi atanapi sampeu kentang; tapi ogé salaku protagonis ...

Kacang héjo sareng bawang bodas arrero

Kacang hejo, disebut ogé kacang héjo, mangrupikeun piring anu séhat anu gampang pisan disiapkeun. Urang tiasa tuang piring ieu pikeun ngajaga pola dahar anu lezat sareng rupa-rupa.…
Kacang hejo ku nasi sareng chorizo

Kacang hejo ku nasi sareng chorizo

Pikeun sabtu minggu ieu kuring parantos nyiapkeun resep anu saderhana pisan dumasar kana kacang héjo. Sayuran ieu serbaguna pisan, éta tiasa didahar ...
Kacang hejo ku bagna cauda

Kacang hejo ku bagna cauda

Aturan kebon, maka kacang héjo janten umum dina seueur tabel. Salah sahiji cara anu paling gampang pikeun masak éta nyaéta ...
Kacang hejo sareng uyah bakar

Kacang hejo sareng uyah bakar

Resep sapertos kieu nempatan tempat anu penting dina méja. Sederhana, séhat ... éta kumaha mangkok kacang héjo ieu sareng ubi bakar. Pilihan anu saé ...

Kacang hejo sareng bawang sareng ham

Kacang hejo sareng bawang sareng ham, piring saderhana, pinuh ku rasa. Piring anu séhat sareng bénten tina piring klasik tina kacang sareng kentang. Piring ieu ...
Kacang hejo ku ham

Kacang hejo ku ham

Dinten ieu kami nyiapkeun klasik dina Resep Masak: kacang héjo sareng ham. Piring anu séhat, hampang sareng raos anu disiapkeun ...

Kacang hejo sareng ham sareng bawang

Kacang héjo kalayan ham sareng bawang anu beunghar sareng piring saderhana kanggo tuangeun anu lengkep. Pikeun parobihan kuring masihan resep ieu kacang sareng bawang ogé ...

Kacang hejo sareng kentang sareng ham

Dinten ieu kuring ngajukeun piring anu saderhana sareng lemes, sababaraha kacang héjo sareng kentang sareng ham, piring lengkep anu urang tiasa nyiapkeun tuang ...
Kacang Héjo Kalayan Omat

Kacang Héjo Kalayan Omat

Aya seueur cara masak kacang sareng ieu nya. mamang salah sahiji nu pang populerna. Kacang héjo sareng tomat mangrupikeun Palasik ...

Kacang Héjo Kalayan Omat

Kacang hejo sareng tomat resep anu séhat sareng saderhana, sareng saos tomat sareng endog pindang, asakan idéal pikeun tuang siang atanapi ...
bérés resep Kacang Héjo sareng Suung Bolognese

Kacang Héjo sareng Suung Bolognese

Urang tiasa nyiapkeun seueur resép, dumasar kana sababaraha bahan, sayuran, daging, lauk, sareng sajabana. Sareng kombinasi antara aranjeunna bakal gumantung kana naon anu urang resep atanapi ...

Jeruk nipis sareng Jahe

Dinten ayeuna kuring nampilkeun anjeun inuman anu nyegerkeun anu beunghar ku vitamin C pikeun ngiringan tuang atanapi nginum iraha waé anu anjeun pikahoyong: Bahan-bahan 10 jeruk nipis A ...
Sawangan standar

Apel, Mangga sareng Jus Jeruk

Inuman anu beunghar, nyegerkeun pinuh ku vitamin sareng antioksidan anu bakal siap dikawula dina sababaraha menit. Bahan 1 pelem 1 jeruk 1 apel ...
Sawangan standar

Nanas sareng jus persik

Resep anu beunghar sareng lezat pikeun dijantenkeun ngan dina 15 menit, éta bakal nyegerkeun sareng ngeusian anjeun bari ngurus siluét anjeun. Kalayan sakedik persiapan sareng ...