Indéks resep

kacang lega anu beunghar ku iga babi, chorizo ​​sareng sosis hideung

Kacang lega Catalonian

Kacang fava mangrupikeun salah sahiji sayuran anu kadang urang nganggap hina kusabab urang yakin yén éta bakal salawasna atanapi ampir sok ngajadikeun urang ngaraos parah, ayeuna ...

Kacang lega kalayan cuttlefish

Dinten ieu kuring resep pisan tungtungna nyandak anjeun salah sahiji resep khas bumi abdi, Huelva. Piring na didamel tina kacang sareng cuttlefish, ...
Kacang raksasa ninggang sayuran

Kacang raksasa ninggang sayuran

Resep ieu kacang raksasa sareng sayuran parantos aya dina laci resep nalika waktos publikasi. Resep saderhana anu dinikmati ...
Sawangan standar

Kacang stewed

BAHAN: - 1 kg kacang lembut. - Minyak. - Serrano ham. - 1 tomat. - 1 daun bawang. - 1 bawang bodas bawang bodas. - 1 kentang.…
Hachis Parmentier

Hachis Parmentier, gastronomi Perancis

Kaahlian gastronomis Perancis ieu, Hachis Parmentier, ngagaduhan nami "rumit" tapi persiapan anu luar biasa saderhana. Didesain ku Antoine-Augustin Parmentier anu nganggap kentang salaku ...
Brokoli sareng burger kéju

Brokoli sareng burger kéju

Brokoli sareng burger kéju ieu sampurna pikeun barudak boh déwasa anu henteu sabar teuing rasa brokoli na. Tuang sayuran ...
Burger Kangkung Waluh

Burger Kangkung Waluh

Upami anjeun masih mikirkeun tuang wengi ayeuna, tong sono resep labu sareng kangkung enak ieu. Éta piring…
Burger kangkung sareng bawang

Burger kangkung sareng bawang

Dupi anjeun parantos nyobian burger kangkung? Aya seueur tukang daging anu nawiskeun aranjeunna tapi nyiapkeun diri nyalira, tanpa ragu, pilihan anu pangsaéna. Éta mangrupikeun alternatip ...
Hake burger

Burger hake buatan bumi

Burger mangrupikeun jinis katuangan anu sadayana resep, langkung nonoman sareng murangkalih tibatan déwasa.…

Burger sandwich

  Sababaraha hal anu raoseun sapertos sandwich hamburger anu dipersonalisasi total. Di dieu peran inventif anu masing-masing sering dilakukeun ...
Hamburger dieusian

Ham sareng kéju boneka burger

Dinten ieu kuring nyandak hamburger boneka anu lezat ieu, pinuh ku rasa sareng kejutan anu anjeun bakal mendakan dina unggal ngegel. Dina perjuangan kuring ngalawan limbah ...
Burger buatan imah saos panas

Burger sapi buatan bumi dina saos lada

Halo budak awéwé! Dinten ieu kuring nyandak burger homemade anu juicy ieu anu kuring parantos bikeun sorangan. Ngamangpaatkeun sésa daging, urang tiasa ngadamel resep anu sanés. Resep ieu ...

Daging Sapi sareng Burger Kari Babi

Burger sapi sareng babi buatan imah sareng kari. Burger henteu ngagaduhan reputasi anu saé tapi saleresna mah aranjeunna henteu goréng sareng langkung upami ...
Burger béas

Burger béas

Burger mangrupikeun tuangeun anu dipikacinta ku barudak leutik di bumi. Éta pisan umum pikeun aranjeunna tuang hamburger khas ...
Sawangan standar

Burger lentil dipanggang

Burger lentil anu asak dina oven mangrupikeun tuangeun anu saé kusabab sipat zat besi sareng ngagabungkeun sareng nasi coklat urang bakal kéngingkeun langkung seueur protéin ...
Burger Hayam Jajanan

Burger hayam homemade

Burger mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu dipikaresep pikeun anu leutik, salian ti éta, éta mangrupikeun tuangeun anu sakedik-sakedik kedah diwanohkeun kana ...

Burger hayam homemade

Burger hayam homemade, piring idéal pikeun akhir minggu. Nyiapkeun aranjeunna di bumi saderhana pisan sareng langkung séhat. Urang tiasa ...
réngsé resep pikeun burger daging sapi sareng sayuran

Burger Veal sareng Sayuran

Dina resep kami kami parantos nyiapkeun seueur bahan sareng sababaraha format, salah sahijina nyaéta hamburger, anu kami parantos nyiapkeun sareng udang atanapi nyalira, tapi teras ...
Burger kéju boneka

Burger kéju ngeunah juicy

Burger mangrupikeun tuangeun anu paling dipikaresep di antara anu bungsu sareng henteu ngora teuing. Ayeuna sampah atanapi fast food ...

Ati ku bawang sareng cabé beureum

Resep anu beunghar beusi pikeun nyayogikeun kulawarga anjeun: Bahan 2 bawang ageung dina julienne 1 lada bel sedeng dina julienne 4 steak ...
Ati sapi digoréng

Ati sapi goreng anu saderhana

Diekstraksi tina buku masak 1080 ku Simone Ortega, klasik masakan Spanyol, resep dinten ayeuna tiasa dianggap salaku sét ...

Ati digoréng

Sakedik murangkalih tuang ati, janten anjeun kedah nyamar supados didahar. Coba resep ieu sareng bejakeun ka kuring: Bahan-bahan: 120 gr ati ...
béas és krim

És krim puding béas buatan sendiri

Dina waktos taun ieu biasana pikeun nyegerkeun sareng ngah hidrat nganggo és krim sareng kutub salju anu khas. Di pasar sareng di parét és krim ...

Alpuket sareng pelem és krim

Dinten ieu kami masihan anjeun resep anu seger pisan sareng idéal pikeun dinten anu paling panas. Anu panghadéna nyaéta éta ogé séhat, kumargi ...
Hladod ku buah beri biru sareng kéju kéju

És krim kéju Blueberry sareng kambing

Naon anu langkung khas dina usum panas, tibatan és krim? Urang tiasa ngaraosan és krim iraha waé dina sataun, tapi dina usum panas ieu ngagaduhan langkung ...
Sawangan standar

És krim koktail buah

Dessert amis anu lezat nyaéta és krim ieu anu dinten ieu kuring ngajukeun pikeun nyusun sababaraha pangan, janten idéal pikeun raos sareng kulawarga atanapi babaturan ...
Sawangan standar

És krim melon sareng susu pekat

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun tuang sareng rasa anu raos sareng lezat sapertos resep saderhana ieu pikeun melon és krim sareng susu kentel janten kadaharan seger sareng ...
És krim cau sareng coklat

És krim cau sareng coklat

Ngadamel és krim homemade tiasa janten gampang pisan. Di bumi kami nganggo resep ieu pikeun cau sareng coklat és krim seueur nalika anjeun nyobian ...

És krim cau sareng kalapa

Nalika kami usum panas, bakal pantes pikeun nyertakeun és krim anu gampang dilakukeun dina resep urang. Kusabab kitu urang bakal nyiapkeun pisang sareng és krim yoghurt ti ...
Sawangan standar

És krim slush coklat

Pikeun nyiapkeun leueur és krim ieu, anjeun henteu meryogikeun seueur bahan sareng anjeun bakal ngagaduhan pilihan anu béda pikeun nyiapkeun tuang rasa anu seger sareng séhat ...

Lemon sareng benang jeruk

Nalika urang ngadamel jeruk atanapi jajan coklat urang henteu terang kumaha ngahiasna. Dinten ieu didieu kuring ngantepkeun anjeun benang jeruk anu salian ti ngahias tiasa didahar ...
Sawangan standar

Hiperténsi: krim kéju gnocchi

Resep bergizi pikeun krim kéju gnocchi ieu saderhana pisan pikeun disiapkeun sareng anjeun kedah nganggo gajih anu handap gajih atanapi gajih suda
Sawangan standar

Hipertén: Waluh Daun Waluh

Kami bakal nyiapkeun tuangeun anu lezat sareng séhat pikeun sadayana hipertensi sabab éta waluh boneka anu asak dina gelombang mikro, janten ...
Sawangan standar

Hiperténsi: tuna sareng bawang pizza

Kami bakal nyiapkeun resep saderhana pikeun pizza tuna sareng bawang kanggo sadaya jalma hiperténsi, supados aranjeunna tiasa raoseun sapertos makanan cepat saji ...
Sawangan standar

Hiperténsi: sandwich salad hayam

Upami éta patarosan ngeunaan nyiapkeun kadaharan gancang pikeun jalma hiperténsi, henteu langkung saé tibatan ngadamel roti lapis salad hayam séhat dina sababaraha menit sareng ...

Puff pastry sareng Bacon sareng kéju

Puff pastry sareng Bacon sareng kéju. Gulungan pastry puff ieu dieusi Bacon sareng kéju mangrupikeun pikaresepeun sareng gampang pisan disiapkeun. Sapertos dina seueur ...

Puff pastry sareng apel

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun pastry puff sareng apel atanapi tart apel karamel, anu urang bakal nyobian ngajantenkeun siga tatin tarte anu kawéntar. Kanggo…

Peach na pistachio puff pastry

Dinten ieu kuring nyanggakeun godaan anu amis anu urang tiasa anggap minor upami anjeun ngendalikeun beurat awak dina waktos-waktos bikini sareng awak di ...

Puff pastry boneka daging

Dinten ieu kami badé nyiapkeun pastry puff dieusi daging, kueh gurih anu urang resep pisan anu tiasa urang nyiapkeun dina liburan atanapi rapat ...

Puff pastry ngeusi krim kéju

Boh pikeun camilan atanapi dessert, kuéh puff puff ieu anu dieusi ku krim cream mangrupikeun pikaresepeun. A amis pisan saderhana sareng gancang ti ...

Puff pastry ngeusi sayuran

Puff pastry boneka sayuran, resep anu saé pikeun anu resep sayur, dibarengan ku sababaraha endog, éta mangrupikeun piring anu lengkep. Jeung…
Puff pastry kalayan ham asak sareng kéju

Puff pastry kalayan ham asak sareng kéju

Dinten ieu kami badé ngadamel roti bakar ham sareng kéju puff saderhana ieu, resep saderhana anu bakal méréskeun langkung ti hiji tuang kanggo anjeun. Ka murangkalih ...
Apple kayu manis puff pastry

Apple sareng roti puff kayu manis

Apple sareng pastry puff cinnamon, a dessert lezat anu tiasa disiapkeun dina ngan sababaraha menit. Naon waé anu manis dumasar kana pastry puff ngagaduhan ...

Kueju sareng kéju puff pastry

Dinten ieu kami nyiapkeun sababaraha gulung pastry kéju sareng frankfurters, tuangeun tuangeun di akhir minggu !!!! Mangrupikeun piring anu saderhana pisan pikeun disiapkeun, di ...

Pastry buatan sendiri puff

Pastry puff homemade, anu amis anu teu tiasa diloloskeun dina tanggal ieu sareng anu raoseun. Sanaos aranjeunna rada ngahibur, aranjeunna pantes dilakukeun di ...
Puff pastry

Puff pastry, dessert pikeun amis Natal

Pastry puff sigana janten protagonis akhir minggu ieu. Tangtosna, dinten ayeuna teu sapertos kamari, urang henteu nyandak jalan pintas sareng ngadamel pastry puff di ...

Serpihan sareng Madu

Bahan: A ciwit uyah 2 séndok minyak zaitun 500 gr. tipung 2 endog Persiapan: Pasang tipung dina bentuk ...
Sawangan standar

Muih panas boneka

Bahan-bahan: Jarum suntik anu kandel. 1 gelas susu Mentega, dilebur 1 endog 1 1/2 gelas tipung Jam pilihan anjeun Persiapan: Kocok sadayana ...
Endog disetél dina tomat

Endog disetél dina tomat

Halo sadayana! Dinten ayeuna kuring masihan anjeun resep anu gancang pisan pikeun disiapkeun, gampang pisan sareng éta tiasa ngahémat anjeun langkung ti hiji tuang dina hiji waktos. ...
Endog digoréng

Endog kaserol

Endog kaserol mangrupikeun salah sahiji asakan anu bakal nyandak anjeun buru-buru dina sababaraha menit. Ieu salah sahiji resep ...
Endog Skotlandia

Endog Skotlandia

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu lezat pikeun endog Skotlandia ieu, anu saderhana sareng gampang pisan kanggo nyiapkeun piring, sampurna pikeun disajikeun dina waktosna ...
Endog gaya Flamenco

Endog gaya Flamenco

Asakan tradisional Andalusia ngagaduhan resep anu saé pisan sareng beunghar anu ngajantenkeun tuangeun saluyu pisan sareng nami resepna. Conto ieu ...

Endog dina piring sareng ham

Bahan-bahan: 8 endog 100 gram Serrano ham 25 gram kacang polong beku 1 bawang bawang daun Tomat hancur Salah persiapan Garam Minyak Garam: Pikeun ngamimitian, mesék sareng d ...
Endog Benedictine

Endog Benedictine

Endog Benediktus atanapi Benediktus mangrupikeun asakan tradisional gastronomi Spanyol. Tétéla janten tapa indah atanapi roti bakar dibarengan ku sakedik ...
Endog disetél sareng tomat

Endog disetél sareng tomat

Endog mangrupikeun tuangeun anu serbaguna, sabab éta tiasa dilakukeun ku sababaraha cara, pindang, rebus, digoréng ... sareng naon waé olahanana anu saé. ...

Endog Goreng sareng oregano

Endog goreng anu béda kalayan raos anu raos, éta saé pisan salaku hiasan pikeun tuang sareng kentang, tomat, daging atanapi omelet chard. Bahan: 1 endog ...

Endog boneka

Endog setan mangrupikeun resep anu urang tiasa katingali saé dina unggal kasempetan. Urang tiasa nyiapkeun aranjeunna salaku starter atanapi salaku aperitif. Ngeusian ogé ...
Endog dieusian ku tuna kalayan paprika

Endog dieusian ku tuna kalayan paprika

Endog setan mangrupikeun sumber anu saé pisan nalika urang kumpulkeun kulawarga atanapi réréncangan di bumi sareng urang henteu hoyong ngahesekeun bahan bakar. Abdi terang…

Endog dieusian tuna sareng iteuk ganrab

Endog dieusian ku tuna sareng yuyu iteuk, piring tiis idéal pikeun usum panas. Dina usum panas anjeun ngan ukur hoyong piring anu tiis tapi ngeunah sareng ieu ...

Salad endog boneka

Endog dieusian ku salad, cara séjén pikeun ngadahar salad tapi janten piring anu lengkep, beunghar sareng sampurna pikeun disiapkeun salaku starter atanapi kanggo tuang tuang. ...
Endog boneka udang

Endog boneka endog nganggo paprika

Endog setan mangrupikeun piring anu kedah diperhatoskeun salaku anu ngamimitian; saderhana ngajantenkeun condong narik ampir sadayana. Capé ...
Endog dieusian ku iteuk lauk

Endog dieusian ku iteuk keuyeup

Endog setan mangrupikeun asakan anu seger pisan sareng lezat pikeun waktos taun ieu dimana panasna masih mencét. Salaku tambahan, éta pisan ...
Endog dieusian ku tartar salmon

Endog dieusian ku tartare salmon asep

Dina Resep Masak kami parantos ngusulkeun cara anu béda pikeun ngadamel endog boneka. Dinten ieu kami kaget anjeun ku ngeusian tartare salmon anyar; a…
Endog diacak-acak ku kéju embe

Endog diacak-acak ku kéju embe

Dinten ieu kuring ngajukeun sarapan akhir minggu anu hébat: endog orak sareng kéju domba. Sababaraha taun ka pengker kuring moal pernah ngabayangkeun gaduh hal pikeun sarapan ...

Endog diacak ku kentang sareng ham

 Endog anu diacak ku kentang sareng ham, resep anu gampang sareng gancang kanggo disiapkeun. Éta ogé katelah endog goreng. Hidangan anu khas sareng populér pisan di seueur ...

Hummus

Hummus mangrupikeun resep Arab anu dikenal sacara internasional. Éta didamel tina cépi anu asak tapi upami anjeun henteu resep kacang-kacangan ulah hariwang ...
Humm, urang nganggo ubi sareng bawang bodas

Bawang bodas Kentang Hummus

Sanés mangrupikeun waktos sanés mimitina urang nyiapkeun hummus di Las Recetas de Cocina, témpél kacang cabé anu tiasa disebarkeun anu asalna tina asakan Arab. Waktos ayeuna…
Hummus kembang engkol

Hummus kembang engkol

Hummus sababaraha taun ayeuna parantos kéngingkeun tabel urang. Dina halaman ieu aya sababaraha versi anu urang gaduh ...

Hummus chickpea

Homemade chickpea hummus, resep ti asakan Wétan Tengah, anu parantos internasional sareng parantos dikonsumsi di seueur nagara. ...
Hummus lada

Chickpea sareng cabé hummus

Hummus nyaéta némpelkeun krim anu didamel tina cépeak, piring tradisional asakan Wétan Tengah. Sanaos dasar na nyaéta ...
Pepper Hummus Anggang

Pepper Hummus Anggang

Urang ngamimitian sabtu minggu ku nyiapkeun naon anu tiasa janten resep idéal pikeun ngalengkepan tuangeun snack: hummus cabé beureum bakar. Parantos…
Chickpea hummus

Chickpea hummus

Hummus nyaéta témpél anak ayam atanapi puree dihias ku jeruk nipis, saos tahini atanapi krim, sareng minyak zaitun. Piring ieu pisan ...