Indéks resep

Rebus kacang bodas

Hidangan anu henteu tiasa leungit dina tabel unggal bumi dina usum gugur-usum salju nyaéta fabada kacang bodas anu saé. Wétan…

Fabada pikeun pemula

Dinten ieu kuring ngingetan ngeunaan jaman paguron luhur kuring: kadatangan di kota anyar, kamerdekaan, batur sakamar sareng ... ...
Lawon kalayan Clams

Kacang sareng kerang, resep Asturian

Sigana luar biasa yén ku dua bahan piring sakumaha spektakuler sabab ieu tiasa dihontal. Lawon kalayan kerang mangrupakeun klasik asakan Asturian ...

Pea Faina

Faina ieu sanés umum anu urang terang. Éta ngan ukur masak dina 25 menit sareng anjeun bakal ngagaduhan faina buatan sendiri anu indah. Bahan 1 1/2 cangkir ...
Serrano ham sareng kéju fajitas

Serrano ham sareng kéju fajitas

Pancake gandum seueur gunana pikeun tuangeun anu gancang sareng leueur. Ieu mangpaat pisan sareng gampang disiapkeun nganggo kombinasi ...

Turki sareng Fajitas Sayuran

Dinten ayeuna kuring nampilkeun anjeun sababaraha fajitas kalkun sareng sayuran, resep saderhana anu urang tiasa nyiapkeun tuang. Resep sareng sakedik gajih, sayuran sareng ...

Fajitas hayam

Fajitas hayam, populér di asakan Méksiko. Kali ieu kuring parantos nyiapkeun aranjeunna sareng gelas hayam sareng sayuran, dibumbuan ku rempah. Anu…
Tortilla Fajitas

Faélitas omelet Perancis

Omelet Perancis mangrupikeun tuangeun anu sering dianggo kanggo barudak, tapi kadang aranjeunna hambar sareng pikaboseneun kanggo aranjeunna.…
Fajitas

Lampu fajitas, ngamimitian taun séhat

Halo! Dinten ieu kuring parantos masihan anjeun resep anu entep sahingga urang tiasa ngamimitian taun séhat. Kaseueuran jalma, nalika liburan lumangsung ...
Falafel kunyit

Falafel kunyit

Kira-kira sataun katukang urang ngadamel wortel falafel dina halaman ieu pisan. Dinten ieu kami nuju nyiapkeun jenis ieu croquette chickpea khas Wétan ...
Falafel sareng bit

Falafel sareng bit

Sanés mangrupikeun falafel anu munggaran anu urang siapkeun dina halaman ieu. Kami parantos ngalaksanakeunana ku ngalebetkeun bahan-bahan sapertos wortel atanapi kunyit kana dasar anak ayam tradisional na ...
Falafel wortel

Falafel wortel

Falafel mangrupikeun croquette anak ayam. Persiapan khas di Wétan Tengah dimana urang tiasa ngalebetkeun seueur bahan pikeun ...
Daging sapi dipanggang ku kentang

Daging sapi dipanggang ku kentang

Veal brisket mangrupikeun snack anu ngeunah sareng murah. Éta tiasa diasakan ku sababaraha cara, dibakar, diawur, dipanggang ... Kali ieu urang bakal masak dina oven ...
Mi wok sareng zucchini

Mi wok sareng zucchini

Asakan Asia langkung sering dipendakan dina ménu kami, sanaos sakapeung seueur bahan anu biasana ngagaduhan ieu ...

Mi Cina sareng sapi

Mi Cina sareng sapi, resep anu saderhana sareng seueur pisan, dibarengan ku sayuran mangrupikeun piring anu lengkep sareng séhat. piring anu raos ...
Mi sareng udang

Mi sareng udang sareng cuttlefish

Kami khusus anu resep mie kandel, pasta ipis sareng pondok anu tiasa dianggo dina paellas, mi, kaldu, jst. Biasana kuring ngalakukeun éta pikeun ...
Sawangan standar

Brussel sprouts mie

Bahan-bahan: 100 g daging asap 1 bawang potong kana bulu 2 gelas cucuk Brussel pindang Uyah sareng cabé 300 g ...
Mi sareng sayuran

Mi sareng sayuran

Halo sadayana! Kumaha damang?. Resep anu kuring bawa ka anjeun ayeuna saderhana, saderhana pisan sareng kanggo sadayana kulawarga, tapi anu utami: ekonomis, sareng ...

Fideua kalayan kerang sareng udang

Ningali piring ieu sareng parantos nyobian sareng ngicapna sateuacanna, naha aya jalma di dunya anu henteu resep fideua anu saé sareng kerang sareng ...
Hake mi

Hake mi

Mi mangrupikeun piring anu dipikaresep kuring sareng sanés ngan ukur kusabab mie kandel, tapi kumargi peryogi waktos sakedik kanggo ngadamel. Ka…

Fideua laut

Di imah kuring, piring anu khusus sareng lezat biasana didamel anu kuring resep sacara pribadi. Éta fideua laut, atanapi naon ...
Fideua sayuran saderhana

Fideua sayuran saderhana

Kadang aya waktos nalika rurusuhan henteu ngantep urang masak lami, kumargi urang ngagaduhan kawajiban pikeun ngalakukeun hal-hal sanés sareng ...

Fideua

Dinten ieu kami nyiapkeun fideuá, piring khas ti daérah Levante. Hidangan anu ngaku seueur variasi sapertos paella, urang tiasa nyiapkeun ...

Butifarra fideuá kalayan suung

Butifarra fideuá kalayan suung, mangrupikeun jinis fideuá tradisional Valencian. Kombinasi suung sareng sosis ieu saé pisan sareng dibarengan ku ...

Fawnuá udang

Prawn fideuá, piring tradisional ngaapresiasi masakan Spanyol urang. Éta parantos sumebar ka sadayana Spanyol sanaos asal na di ...

Fideuá Seafood

Seafood fideuá mangrupakeun piring anu lengkep, beunghar sareng saderhana pikeun nyiapkeun piring anu mirip pisan sareng nasi tapi anu dimasak nganggo mie ...

Fideuá hideung kalayan cuttlefish

Fideuá hideung ku cuttlefish, piring anu lezat sareng saderhana kanggo disiapkeun. Ayeuna urang tiasa mendakan mi hideung, aranjeunna ngicalna di toko dimana aranjeunna gaduh kacang polong ...

Eusian albacore fillet

Coba steak steamed khusus dinten ieu: Bahan-bahan: Albacota (tuna bodas) 800g Baby zuchini 100 g Baby aubergines 100 g baby carrot 100 g Shiitake ...
bérés resep hayam isi ku saos stroberi

Piis hayam sareng saos Stroberi

Anjeun anu nuturkeun kuring parantos terang yén kuring resep masak sareng ogé ngadaur mulangkeunana supados henteu miceun sésa-sésa tuangeun. Dinten ieu mangrupikeun salah sahiji dinten anu parantos ...
resep parantos steak turki Rusia

Rusia Turki Fillet

Nalika hiji teras diet, éta milari aranjeunna dina sagala warna pikeun tiasa ngaraosan rasa anu sanés sareng ngeunah sanés anu henteu teras-sami sami ...
Steak dihias ku sayuran

Steak dihias ku sayuran

Kentang goreng mangrupikeun sisi anu sababaraha urang tiasa nolak; sadayana daya tarik khususna kanggo anu alit. Tapi aya deui lauk anu langkung séhat ...

Tuna steak dina saos tomat

Akhir-akhir ieu di imah kuring kami parantos ékspérimén sareng steak tuna. Aranjeunna sanés steak anu khas anu dipésér kaléng tapi éta ...

Lémon hayam jago

BAHAN: 16 eusian hayam jago. 2 gelas susu Uyah, tipung sareng minyak. Pikeun saos: - 1 gelas jus daging. - Jus ...

Eusian babi liar

Daging buruan janten, di kota-kota ageung sareng dina kahirupan modéren, anu henteu dipikaterang pisan (henteu sapertos di kota-kota ...
Sawangan standar

Sirloin steak dina kuda

Bahan: - 4 eusian loin. - Pate. - 4 keureut sandwich. - Uyah, cabé sareng minyak. - Jus satengah lemon. PROSES: -…
Tenderloin steak dina saos cabé

Tenderloin steak dina saos cabé

Steak sok janten pilihan anu saé upami urang hoyong tuang kalayan saé tapi kami rada rurusuhan sabab gampang pisan didamel. Nanging,…
Piagam tenderloin dibungkus sareng cabé sareng kéju

Eusian loin dibubuy ku cabé sareng kéju

Anu pangleutikna di bumi bakal resep resep ieu; Aranjeunna malah bakal tiasa ilubiung dina persiapan na. Sederhana sareng gancang, resep ieu pikeun tenderloin dibungkus sareng ...
Sawangan standar

Hake ngeusian gaya Neapolitan

Hake fillet mangrupikeun tuangeun anu henteu kedah leungit dina tuangeun mingguan urang, janten dinten ieu urang bakal nyiapkeun aranjeunna cara Neapolitan, parantos ...
Hake fillets jeung lemon mentega

Hake fillets jeung lemon mentega

Teu pernah aya panginten ka kuring ngiringan hake sareng mentega lebur. Kahayang pikeun nyobaan kombinasi anyar ngajantenkeun kuring teu tiasa nolak maén ...
Hake ngeusian ku ratatouille

Hake ngeusian ku ratatouille

Abdi resep péso; Kuring nyiapkeun sapanjang taun. Kuring biasana ngaladénanna salaku piring utami atanapi salaku pangiringan daging sareng lauk, sapertos dina kasus ieu. ...
Sawangan standar

Hake fillets jeung kentang mashed

Lempeng tuangeun anu bakal kami nyiapkeun dinten ayeuna mangrupikeun kadaharan anu saé pikeun sakumna kulawarga pikeun dinikmati sareng mangrupikeun pilihan anu sanés pikeun ngalebetkeun ieu ...
Hake fillets kalayan sayuran asak

Hake fillets kalayan sayuran asak

Usul kami dinten ieu enteng, enteng pisan! Eusian hake ku sayuran asak anu urang siapkeun ayeuna mangrupikeun sumber anu saé pikeun anjeun anu ...
Hake fillet dina papillote

Hake fillet dina papillote

Kadang ngagunakeun oven kanggo masak paling saderhana sareng nyaman. Ieu anu kajadian nalika urang nyiapkeun hake fillet dina papillote anu anjeun ...

Turki eusian ku bumbu anu rupa

Nya, abdi badé maju sareng "operasi bikini" kuring! Sareng entong sumanget anjeun murag ... Upami dinten anu sanés kuring masihan resep pikeun salad ...
réngsé-resep-turki-fillets-kalayan-béchamel-gratin

Turki eusian ku béchamel gratin

Nalika urang boro-boro boga waktu pikeun masak, urang sok nganggo daging bakar atanapi endog, hal-hal saderhana anu henteu meryogikeun ...
Eusian hayam jeruk nipis

Eusian hayam jeruk nipis

Sababaraha pangisi hayam saderhana tiasa masihan urang seueur ulin di dapur ku cara saderhana, gancang sareng séhat. Sareng upami dina presentasi urang tambahkeun ...
Eusian hayam jeruk nipis au gratin

Eusian hayam jeruk nipis au gratin

Eusian hayam mangrupikeun kadaharan anu penting dina diét penurunan berat badan. Nanging, sok tuang ieu anu dimasak dina cara anu sami ...
Steak dina saos supa

Eusian hayam dina sambel supa

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu lezat pikeun hayam saos supa sareng krim. Dina hal ieu kuring parantos nganggo sababaraha supa anu kuring sésa ...

Steak Rusia "atomataos"

Hei #zampabloggers! Ngamangpaatkeun kanyataan yén seueur diantara anjeun nuju liburan, dinten ayeuna kuring masihan anjeun solusi anu hadé pikeun perjalanan anjeun ka pantai, padesaan atanapi gunung. ...
Kari steak Rusia

Kari steak Rusia

Dinten ieu kuring masihan anjeun rupa-rupa steak tradisional Rusia ieu, anu raos kalayan sentuhan aheng anu bakal ngaraos pikaresepeun bahkan palate anu paling dipilih. Nyaéta…

Flamenquins Frankfurt

Kalayan datangna cuaca anu saé, kami hoyong piring anu gampang sareng saderhana nyiapkeun sareng nempatkeun diri sakedik di dapur, janten gulungan ieu ...
Flamenquines sosis

Flamenquines sosis

Sosis sok janten tuangeun anu gampang pisan didamel sareng anu alit di bumi cinta. Kusabab kitu, dinten ayeuna ...

Flan nganggo basa biskuit

Flan nganggo dasar cookies sareng tanpa oven, anjeun tetep henteu hoyong nganggo oven tapi anjeun badé nyiapkeun dessert. Flan nyaéta tuangeun idéal pikeun ...
Flan ku susu pekat

Flan kalayan susu kentel dina oven

Flan sareng susu kentel mangrupikeun pokok tina buku resep kami, tuangeun anu pohara ngabantosan sateuacan kunjungan anu teu disangka-sangka. Simone Ortega ngalangkungan dirina ...

Flan nganggo muffin gelombang mikro

Flan nganggo muffin dina gelombang mikro. A tuangeun homemade saderhana pisan. Naha anjeun ngagaduhan tamu sareng anjeun henteu ngagaduhan tuang tuangeun? Kalayan sababaraha bahan urang tiasa nyiapkeun flan. Flan ...
Flan almond homemade

Flan almond homemade

Pikeun ngamimitian saminggu kalayan kabagjaan sareng énergi, dinten ieu kami parantos nyiapkeun flan badami anu beunghar sareng gancang kalayan sentuhan vanili. A…
Flén almond sareng caramel

Flén almond sareng saos karamel

Kami ngamimitian sabtu minggu nyiapkeun flan, tapi henteu ngan ukur. Flén almond sareng sambel karamel ieu henteu ngandung endog atanapi susu, ...
Gelas kopi

Flan kopi gancang sareng gampang

Pikeun ngamimitian dinten kalayan kabagjaan dina dinten-dinten akhir April ieu, kami ngajarkeun kumaha ngadamel flan kopi gancang, saé sapertos ...

Flan waluh gelombang mikro

Flan waluh gelombang mikro, panganan cuci mulut anu urang tiasa siapkeun dina waktos anu singget, éta saé pisan sareng gampang disiapkeun. Waluh nyaéta ...
Bodas Coklat Flan

Flan coklat bodas, sabtu minggu istiméwa

Leres, leres, leres !!, Ayeuna dinten Jumaah tungtungna! Sareng pikeun ngarayakeunana kuring parantos ngusulkeun flan coklat bodas anu beunghar ieu, janten anjeun tiasa ngaraosan di akhir minggu ...

Flan coklat tanpa oven

Flan  de chocolate sin horno, un postre sencillo y rico sobre todo para los amantes del chocolate, una delicia. Se prepara con pocos ingredientes y…

Coklat sareng biskuit

Flan coklat sareng biskuit, tuangeun anu gancang sareng gampang kanggo disiapkeun. Ogé katelah kuéh nini. Sakumaha anjeun terang kuring resep ...

Flan bayam kéju gelombang mikro

Candak kaluar tina gelombang mikro sareng resep ieu. Bahan: 500g kangkung beku 150ml krim cair 4 endog 100g tina keju enmental parut 60g tina ...

Strawberry Flan

Strawberry Flan. Mangsa strawberry, ayeuna urang kedah ngamangpaatkeun kanyataan yén aranjeunna paling saé. Stroberi idéal pikeun nyiapkeun dessert, nalika ...

Pancaran biskuit gelombang mikro

Kuring gaduh sababaraha alesan pikeun muja jinis pencuci mulut ieu sapertos anu kuring nampilkeun ka anjeun ayeuna: aranjeunna saderhana dilakukeun sareng gaduh sababaraha bahan, éta didamel ...

Pancaran biskuit gelombang mikro

Pancaran biskuit gelombang mikro. Resep saderhana sareng gancang, kanggo jaman harita nalika urang teu gaduh waktos. Flan biskuit ieu ngeunah pisan, ...
Maria biskuit flan

Flan biskuit Marie dina gelombang mikro

Dinten ieu kuring masihan resep anu saderhana sareng lezat ieu, maria cookie flan dina gelombang mikro. Dessert ieu tiasa nyalametkeun anjeun dina waktos anu henteu langsung, sabab parantos disiapkeun ...

Endog, vanili sareng biskuit flan

Dinten ieu dina Resep Masak kami sumping amis! Kami nampilkeun ieu anu lezat sareng lezat (sadayana kecap sipat kuliner anu saé anu anjeun tiasa nempatkeun sakedik) ...
susu kentel sareng flan kalapa

Susu pekat sareng flan kalapa

Naha anjeun badé ngubaran diri anjeun pikeun rasa anu amis? Flan susu kalapa sareng kentel ieu gampang pisan disiapkeun sareng tiasa dijantenkeun tuang ...
Susu almond sareng flan madu

Susu almond sareng flan madu

Flan parantos teras-terasan siga tuangeun anu manpaat pisan nalika tamu datang ka imah. Meureun sabab tiasa sareng kedah siap-siap sateuacanna ...
Sawangan standar

Cornstarch Flan

BAHAN - 5 séndok Cornstarch. - ½ liter susu. - ¼ gelas gula. - 2 konéng. - 1 séndok hakekat ...

Flan jagong tanpa oven

Flan jagong tanpa oven, flan saderhana euyeub tanpa oven anu urang tiasa siapkeun dina waktos anu singget sareng éta saé pisan. Jagong dipaké ...

Flan jeruk tanpa oven

Flan jeruk tanpa oven, gampang pisan disiapkeun. Kalayan hasilna anu saé sareng raos jeruk anu beunghar. Resep anu saderhana anu henteu peryogi ...

Oranyeu sareng vanili flan

Jeruk sareng vanili nyéépkeun tuangeun tradisional anu henteu kakurangan di bumi urang. Persiapanana saderhana pisan sareng ku sababaraha bahan urang gaduh. Flan ieu ...

Krim flan tanpa oven

  Kumaha upami flan tanpa oven? Hurung alus, ayeuna anjeun henteu hoyong hurungkeun oven, tapi entong nyerah tuang tuangeun. Flan ieu ...
Flan kéju krim

Flan kéju krim

Urang ngamimitian sabtu minggu ku nyiapkeun anu raos. Flan kéju krim anu saderhana pisan anu bakal janten sekutu hébat nalika urang ...
Sawangan standar

Kéju flan dina kompor tekanan

Bahanna: 1/2 liter cai 1 botol susu susu kentel 1 bak kéju Filadelfia 4 endog Caramel cair Persiapan: Kocok sadayana, lebetkeun ...

Kéju sareng curd flan

Kéju sareng curd flan, kadaharan haneut, homemade saderhana anu henteu kedah oven. Cocog pikeun nyiapkeun dessert tanpa komplikasi, sabab éta henteu ngagaduhan oven ...
Flan kéju sareng susu pekat

Flan kéju sareng susu pekat

Flan mangrupikeun panganan cuci mulut anu populér sacara tradisional didamel nganggo dasar konéng endog, gula sareng susu sareng asak dina alat keur ngagolakkeun dua kali. Dina Resep tina ...

Nougat flan tanpa oven

Nougat flan tanpa oven, dessert lezat anu tiasa urang siapkeun dina waktos anu singget sareng mangpaatkeun éta nougat anu nyésa tina liburan. Upami anjeun ...

No-Panggang vanili flan

Dinten ieu kuring nyandak anjeun flan vanili tanpa oven, tuangeun anu hoyong sadayana. Flan vanili ieu saderhana pisan, sareng sababaraha bahan ...

Henteu aya roti bakar vanili karamel

Kumaha saur anjeun ngeunaan flan karamel tanpa oven? Dina resep ieu kuring ngajukeun resep saderhana pikeun nyiapkeun flan vanili kalayan caramel ...
Sawangan standar

Waluh Flan

Di dieu kuring nunjukkeun ka anjeun, hiji dessert inovatif, saderhana pikeun nyiapkeun sareng séhat; idéal pikeun bungsu bumi, dimana badé kamuflase sayuran ...
Almond sareng cookies jeruk

Florentines, almond sareng cookies jeruk

Teu aya alesan pikeun henteu ngadamel cookies ieu. Kami moal tiasa ngungsi teu dina kasusah atanapi dina waktos supados henteu nyobian aranjeunna. The Florentines nyaéta ...
Foie sareng gula sareng serpihan uyah

Foie sareng gula sareng serpihan uyah

Dinten ieu kami nyiapkeun starter saderhana ku foie salaku tokoh utama. Bisa jadi micuit, foie mousse ... kuring henteu terang ngeunaan anjeun tapi kuring ...
Camembert kéju fondue

Camembert kéju fondue

Kéju camembert kéju anu dimasak dina kotak kai nyalira has, tapi dinten ayeuna urang badé nyiapkeunana ku cara anu kirang biasa tapi sapertos ...

Fondue pikeun pemula

Entong ku kéju dina usum liburan ieu! Dinten ieu kuring masihan anjeun rekomendasi supados anjeun nganjang méja anjeun dina Natal ieu tanpa ngantepkeun anjeun satengah gajih dina ...

Stroberi flambé sareng és krim

Bahan-bahan: 500g stroberi 4 séndok anggur beureum 300g és vanili és krim 30g strip tina potongan iris 1 gelas Kirsch 4 séndok ...
Sawangan standar

Digoréng sayur

BAHAN: 1 kebat asparagus seger, cabé héjo, wortel 1 beureum, bawang bombay PERSIAPAN: Sadayana pikeun thermomix sareng pot tina sadayana supa ...

Ikancan goreng goreng

Henteu perlu jauh pisan pikeun sono kana rasa bumi, anu kedah aya dina buku masak urang saolah-olah ti tukang ...
Goreng daging kentang sareng kéju

Kentang Goreng, Bacon sareng kéju

Kami ngamimitian sabtu minggu sareng resep anu saderhana anu cocog pikeun dijantenkeun pamula: kentang goreng, daging babi sareng kéju. Urang sadayana terang kuring henteu terang ...

Fritos de pixin (monkfish)

Mmmmmm kumaha tuangeun di Asturias !!! Anjeun bakal mendakan resep ieu dimana-mana, sareng éta mangrupikeun hal anu pang ngeunah di ditu. Di Asturias, éta ...
Kacang héjo sareng ham frittata

Kacang héjo sareng ham frittata

Frittata mangrupikeun kakhususan kuliner anu asalna ti Itali, mirip pisan sareng omélét. Éta piring anu ngabantosan urang pikeun ngamangpaatkeun bahan-bahan anu ...
Zucchini sareng kéju frittatas

Zucchini sareng kéju frittatas

Gampang, gancang ... zucchini sareng kéju ieu anu urang damel dinten ayeuna tiasa ngadamel sarapan akhir minggu anu saé. Éta ogé tiasa dianggo saé pisan ...
Cod ngagoreng

Cod tumis sareng ganti baju mackerel

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun piring lauk anu tradisional pisan di beulah kidul nagara urang. Di daérah mana waé di Andalusia, anjeun tiasa mendakan lauk ...
Ibun kéju

Frosting kéju pikeun cupcakes

Kami parantos terang pisan yén cupcakes aya dina modeu, sareng aranjeunna éndah, dina acara-acara khusus éta mangrupikeun pilihan anu paling matak sareng anu ...
Sawangan standar

Stroberi dina Alam

Kalayan resep ieu, jaga strawberry anjeun kanggo waktos anu lami; sanaos sabab ngeunah aranjeunna, saur aranjeunna moal lami. Bahan-bahan: 1 kg. Y…
Omat panggang sareng piring kembang kol

Omat panggang sareng piring kembang kol

Di bumi urang henteu kantos males ngahurungkeun oven. Dina usum panas urang teras-terasan nganggo éta kanggo nyiapkeun piring sapertos piring kembang engkol sareng tomat bakar.…