Indéks resep

Sawangan standar

Tuna Sosis

Tuna penting pisan pikeun diét sadidinten kusabab éta ngandung protéin sareng rendah gajih sareng kalori. Ogé, saé ...
Tuna sareng pai cabé

Tuna sareng pai cabé

Kalayan suhu di luar, tempat anu pangsaéna pikeun nyaéta di dapur kalayan oven hurung. Tiis parantos janten alesan anu sampurna ...

Bacon, tanggal sareng pie kéju

Empanadas tiasa janten pilihan anu sampurna ayeuna dina usum panas pikeun dibawa ka pantai atanapi kolam renang upami urang badé tuang di luar, tapi ...

Daging sareng pai cabé

Naha anjeun resep empanada? Anu kuring bawa téh 100% buatan imah sareng saderhana pisan didamel ... Éta cekap kanggo gaduh daging cincang sakedik (anu ...

Pie pastry puff sareng tuna

Patina tuna anu gampang pisan, tanpa ngahesekeun diri pikeun nyiapkeun adonan. Di dieu anjeun ngagaduhan resep ieu pikeun puff pastry empanada sareng tuna. Gampang pisan…
Patty hayam sareng kéju anu diubaran

Patty hayam sareng kéju anu diubaran

Empanadas mangrupikeun salah sahiji piring anu kuring pikaresep, kuring resep pisan ngadamelna sareng seueur pisan ngeusianana. Éta adonan anu saderhana pisan sareng gancang ...
Pai Galisie sareng kerang

Pai Galisie sareng kerang

Empanadas mangrupikeun piring anu kuring pikaresep. Ieu serbaguna pisan sabab éta tiasa dieusian ku tuangeun anu urang pikahoyong. Salaku tambahan, aranjeunna tiasa ...
Tuna pie

Cepot tuna patty

Empanada mangrupikeun salah sahiji resep anu tiasa dilakukeun kalayan bahan naon waé, bahkan ku sésa-sésa anu anjeun mendakan dina kulkas sareng ...

Tuna bébas gluten sareng empanada sayuran

Ayeuna, parantos aya cukup pilihan kulinér pikeun jalma-jalma anu alérgi atanapi teu sabar kana sababaraha jinis tuangeun. Dinten, salaku conto, kami nampilkeun anjeun ...
Sawangan standar

Kentang sareng Bawang Empanadas

Resep ieu idéal pikeun disiapkeun nalika anjeun ngagaduhan sésa puree, sareng upami anjeun masih hoyong mempermudah anjeun tiasa nyiapkeunana nganggo puri instan. Bahan 2 gelas ...
Pangsit buatan sendiri

Pangsit buatan sendiri

Pikeun urang anu resep masak, urang ngamangpaatkeun akhir minggu atanapi liburan pikeun lebet ka dapur sareng ngabaru piring anyar. Nya…
Tuna ketak

Tuna ketak

Nalika anjeun mendakan adonan anu saé, gampang dikokolakeun, éta sok saé sareng anjeun bahkan tiasa beku atanapi cair tanpa masalah, éta nalika éta saé ...
Pangsit daging

Pangsit daging

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu saderhana tapi lezat ieu kanggo pangsit daging. Pangsit sapertos sadayana, tapi ogé, éta ngagaduhan kaunggulan ...
Pangsit daging minced

Pangsit daging panggang (dina oven)

Anjeun anu parantos terang kuring sakedik bakal terang sabaraha biaya kuring pikeun nyandak leungeun kana adonan, tapi sanaos kitu kuring henteu kantos lirén ...

Pangsit ham sareng kéju

Pangsit ham sareng kéju, resep anu gampang pisan kanggo disiapkeun. Éta mangrupikeun camilan anu saé pikeun nyiapkeun dina tuangeun anu teu resmi, salaku aperitif atanapi camilan ... ...

Pangsit Apple sareng kayu manis

Dinten ieu kuring bagikeun sareng anjeun sababaraha pangsit anu saé anu dieusi ku apel sareng kayu manis. Dessert anu beunghar pisan sareng saderhana anu tiasa nganggo sababaraha bahan ...

Pangsit leek sareng kéju

Pangsit leek sareng kéju, asli sareng saé pisan pikeun ngareuwaskeun sémah urang. Upami anjeun resep leek ieu pikaresepeun. Kadang-kadang…

Pangsit Sobrasada

Hei, #zampabloggers! Dinten ieu kuring masihan anjeun sababaraha tamu anu saé pikeun piknik di pantai atanapi di nagara: dumplings sobraasada. Ulah…

Pangsit sayur kari

Pangsit sayur kari, enak sareng gampang disiapkeun. Upami anjeun gaduh sababaraha sayuran dina kulkas ngarah teu ngarusak urang ngan ukur ...

Pangsit tuna digoréng

Pangsit tuna digoréng. Dinten ieu kuring nyungkeun tuna klasik sareng pangsit goreng tomat anu teu tiasa leungit tina buku resep kami. Abdi…

Tuna boneka pangsit

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun sababaraha pangsit dieusian ku tuna, kami badé nyiapkeun éta dina oven, éta langkung énggal sareng saé pisan sabab dipanggang ...

Pangsit boneka daging

Pangsit boneka daging anu saé pisan di bumi kuring, éta ngeunah pisan sareng ku ngeusian ieu aranjeunna raoseun sareng kumaha kuring nyiapkeunana dina oven ...

Coklat diisi pangsit

Pangsit dieusi coklat, tuangeun idéal pikeun ngarengsekeun tuangeun anu saé. Dinten ieu kami bakal nyiapkeun tuangeun anu gampang pisan, gancang sareng lezat, sababaraha ...

Pangsit dieusi coklat sareng buah

Urang badé nyiapkeun pangsit anu diisi ku coklat sareng buah-buahan, tuangeun dessert saderhana kanggo tuang buah. Éta ogé snack anu sampurna pikeun barudak ...

Pangsit dieusian ku flan

Pangsit diisi ku flan, saderhana anu saderhana sareng gampang pikeun nyiapkeun. Flan nyaéta tuangeun idéal. Saréréa biasana resep pisan. Janten…

Pangsit dieusian ku jeruk

Kami dina usum jeruk, aranjeunna paling saé sareng aranjeunna tiasa nyiapkeun cuci mulut anu saé. Di dieu anjeun gaduh resep pikeun pangsit boneka ...

Pangsit boneka kéju

Dinten ieu kuring nyandak anjeun sababaraha pangsit boneka kéju, beunghar tur saderhana kanggo disiapkeun. Pikaresepeun empanadilla, aranjeunna nikmat !!! Pasti anjeun resep kéju, ...

Pangsit dieusian sayuran

Pangsit sayuran, permulaan anu ngeunah sareng saderhana atanapi napsu. Resep anu ogé tiasa aya gunana, sareng jantenkeun sareng sayuran anu urang ...

Pangsit dieusian sayuran

Pangsit dieusian sayuran. Abdi resep nyiapkeun pangsit ieu, éta saé pisan sareng raos. Aranjeunna idéal salaku aperitif, salaku starter atanapi aperitif atanapi kanggo ...
Pangsit panggang

Pangsit rasa pizza

Ampir sadayana resep pizza sareng ampir sadayana resep pangsit, janten nempatkeun dua ngeunah ieu…

Bawang kentang sareng paprika ti la vera

Dinten ieu kami nampilkeun piring anu cukup saderhana tapi dina waktos anu sami cukup aneh, sareng ieu sadayana kusabab sababaraha alesan: Saeutik pisan bahan anu diperyogikeun: ...
Sapi sareng enchiladas guacamole

Sapi sareng enchiladas guacamole

Asakan internasional nawiskeun kami seueur jinis masakan asli sareng khusus. Sanaos enak, sababaraha masakan ieu tiasa dikontépikasi pikeun palate anu lemes, ...
Boneka endites gratin

Endah gratin

Endives mangrupikeun salah sahiji katuangan anu paling ngabantosan urang pikeun nyerna berkat rasa pait tina daun na. Sanaos kitu,…

Salad Atlantik

Upami anjeun hoyong salad anu sanés, cobian ngeunah ieu sareng kangkung, bawang daun, lobak sareng tomat. Bahan: Bayam daun 1 bawang bombay 4 lobak 1 tomat buleud ...
Salad wortel Maroko

Salad wortel Arab

Nalika urang mikirkeun salad, saladah sok émut, tapi dina kanyataanna urang ngagaduhan rupa-rupa anu hébat. ...
Salad dasar

Salad dasar

Kuring terang kami masih kedah usum panas sareng mimitian nganggo salad, tapi ku kumaha gancangna waktos ...

Salad Calabrian

Kuring nampilkeun anjeun resep anu sanés, pikeun ningali naha anjeun tiasa nyobian: Bahan-bahan: 1/2 kg Sosis daging tiis, 4 Timun, 3 Apel 1 kaléng Peppers Alam, 12 ...

Salad nagara

Sareng urang teraskeun sareng resep salad! Upami dinten Rebo kamari urang masihan anjeun resep pikeun salad campuran, dimana bahan utama na ...
Salad nagara

Salad nagara

Kalayan datangna cuaca anu saé kami hoyong tuang barang anu langkung énggal sareng seger, sapertos salad. Tapi kade ulah dugi ka ...

Salad nagara

Mangrupikeun usum salad sareng sabab aranjeunna ngeunah pisan, kuring nyandak anjeun salad nagara sareng kentang, rupa-rupa sareng lengkep, cocog pikeun tuang atanapi ...

Salad Salad

Naon salad salad anu anjeun resep pisan? Salad anu seueur dikonsumsi di Amérika sareng sakumna dunya, di bumi éta populér pisan. Salami…
Salad Salad

Salad Salad

Dina usum panas salad nyaéta piring anu sampurna, éta pikaresepeun sabab seger, beunghar ku vitamin, enteng sareng gampang disiapkeun, ieu resep ...

Salad lengkep tanpa masak

Kalayan sababaraha bahan sareng tanpa masak anjeun tiasa pamer dina piring ieu, nyaéta: Bahan 400 gram kéju dina batang 400 gram ham dina ...

Salad sareng artichoke sareng kéju

Salad nyaéta piring anu sok gampang disiapkeun. Masalah urang timbul nalika mikirkeun bahan-bahanna, sakapeung urang henteu kréatip pisan ...

Salad ku rumput laut wakame

Salad sareng rumput laut wakame, salad anu séhat pisan anu tiasa urang ngagabungkeun sareng seueur bahan. Rumpai laut ngagaduhan vitamin sareng mineral anu séhat sareng handap dina ...

Salad nganggo melon sareng ham

Starter anu cocog pikeun usum panas nyaéta salad ieu kalayan melon sareng ham. Kombinasi anu raos tina melon sareng ham mangrupikeun ...
Sawangan standar

Hayam sareng salad nanas

Usum panas datang sareng waktosna nyéépkeun waktos sakedik di dapur, panginten ngeunaan dinten ayeuna urang bakal nyiapkeun salad sareng hayam sareng nanas. ...
Salad sareng kéju seger sareng alpukat

Salad sareng kéju seger sareng alpukat

Abdi resep alpuket, panginten sabab nawiskeun kuring alternatif pikeun buah tradisional. Kuring biasana kalebet kana salad sapertos ieu sareng tomat céri, kéju seger sareng vinaigrette ...
Salad sareng kéju sareng kenari

Salad sareng kéju sareng kenari

Salad anu anjeun resepkeun ayeuna! Nalika éta panas éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna sareng éta ogé cara anu séhat pikeun meakeun sayuran, kusabab ...
Salad sareng sardin

Salad sareng sardin

Salad ngadukung seueur kombinasi bahan. Kalayan buah sareng sayuran salaku dasarna, urang ogé tiasa nambihan kacang-kacangan, séréal, daging atanapi lauk. Ieu…
Sawangan standar

Salat opat musim

Bahan-bahan: 100 gr. tina kéju roquefort 50 gr. tina kacang pinus Minyak sareng uyah 50 gr. tina kenari 100 gr. tina kéju seger 1/2 kantong tina ...
Chicory beureum sareng salad mandarin

Chicory beureum sareng salad mandarin

Kami bérés sabtu minggu nyiapkeun resep anu énggal, seger sareng séhat. Salad anu bakal nyandak urang langkung ti 15 menit kanggo nyiapkeun sareng éta ...
Alpuket sareng salad mackerel

Alpuket sareng salad mackerel

Sayuran sareng salad kedah ngeusian tempat anu istimewa dina unggal tuang. Grup pangan ieu nyayogikeun kami seueur vitamin sareng mineral penting pikeun ...
Alpuket sareng salad mandarin

Alpuket sareng salad mandarin

Kalayan cuaca anu saé di bumi urang terasrasakeun salad usum panas sapertos kieu kalayan alpuket sareng mandarin. Éta salat saderhana anu ...

Alpuket, kéju sareng salad salmon

Alpuket, kéju sareng salmon salad salad seger sareng enteng pikeun ngamimitian tuang. Salad mangrupakeun piring anu saé utamina nalika urang angkat ...
Salad asep sareng tomat céri

Salad asep sareng tomat céri

Salad mangrupikeun piring anu teras-terasan dina méja kuring; aranjeunna ngamungkinkeun urang pikeun ngagabungkeun seueur rasa sareng warna. Ledakan warna dina salad ieu ngajantenkeun urang mikir ...
resep salad artichoke

Salad Artichoke

Kadang-kadang urang isin tina pelestarian, sabab kami yakin yén éta moal aya deui anu pantes dina tuangeun. Tapi urang moal hilap yén aya bahan anu ...
Salad kacang

Salad kacang

Kalayan datangna panas, éta ogé waktuna pikeun ngarobih cara tuangeun asak. Ku cara kieu, urang tiasa teras-terasan tuang tuangeun anu séhat ...

Salad kacang sareng vinaigrette

Salad kacang bodas sareng vinaigrette, salad anu saderhana pisan. Kekacangan diperyogikeun dina diet urang, tapi nalika usum panas sumping hargana langkung ...

Kacang sareng cod cod

buncis sareng cod salad, disebat ogé Empedrat sabab disebat dina Catalonia. Salad anu dikonsumsi seueur dina usum panas, salad seger sareng ...

Salad nasi

Abdi resep salad béas! Éta mangrupikeun salah sahiji asakan anu paling pikaresepeun kuring nalika ngeunaan sayuran. Kuring biasana nyiapkeun aranjeunna dina wengi, sareng ...

Salad nasi campuran

Resep ieu anu kami bawa ka anjeun ayeuna gampang pisan dilakukeun, butuh saeutik pisan waktos pikeun nyiapkeunana sareng pikeun tuangeun éta éndah sareng séhat ...

Sangu sareng salad tuna

Sangu sareng salad tuna, ayeuna nalika salad langkung dipikahoyong salaku kursus munggaran atanapi bahkan salaku piring tunggal, kumargi urang tiasa ngadamel ...

Sangu sareng salad jantung korma

Salad idéal pikeun nalika anjeun kéngingkeun béas sareng anjeun dina masalah kumargi kulawarga anjeun ngagaduhan napsu anu leueur: Bahan-2 cangkir ...

Sangu sareng salad kéju

Ku datangna cuaca anu saé, beuki seueur urang hoyong tuang hal-hal anu énggal sareng seger. Piring anu kami bawa ka anjeun ayeuna matuh ...
Salad nasi kalayan ham serrano sareng apel

Salad nasi, ham serrano sareng apel

Panas minggu kamari ieu ngajak urang nyiapkeun tuang anu langkung seger sareng langkung enteng. Kieu carana salad béas ieu kalayan bahan-bahan improvisasi sumping sareng ...
Kacang salad sareng tomat sareng wortel

Tomat sareng salad wortel

Kacang sareng tomat sareng wortel, mangrupikeun pamula anu énténg sareng gampang pikeun disiapkeun. Piring anu tiasa urang siapkeun salaku starter atanapi iringan. Piring ieu tiasa ...
Sawangan standar

Salad tuna kalayan mustari

Salad ieu mangrupikeun usul anu beunghar sareng modéren pisan, khusus pikeun anjeun anu hoyong ngabarukeun piring tapi henteu kedah waktos, jaga ...

Tuna sareng salad yuyu

Upami anjeun hoyong nyobian anu elit tanpa nganggap rasa, tong ragu nyiapkeun resep ieu pikeun salad tuna sareng ...
Sawangan standar

Tuna sareng salad jagong

Bahan-bahan: 2 endog 4 atanapi 5 jantung lontar 1 kaléng tuna dina minyak Mayonnaise Corn kernels Persiapan: Potong haté korma kana irisan, solokan ...
Tuna, bonténg sareng salad bawang

Tuna, bonténg sareng salad bawang

Deukeutna usum panas ngajantenkeun salad seger sapertos anu urang nyiapkeun dinten ayeuna langkung ngeunah unggal dinten. Salad tuna sareng bonténg mangrupikeun ...

Cod salad sareng jeruk

Minggu ayeuna kuring ngajukeun salad cod sareng jeruk, piring seger anu nyayogikeun aroma, rasa sareng warna, mangrupikeun starter anu lengkep anu tiasa urang ...
Sawangan standar

Watercress sareng salad tomat

Bahan 100 gram watercress 2 tomat 2 bawang bodas 2 sendok minyak zaitun 3 lemon Uyah anu anjeun resep Prosedur Pica ...
Brokoli sareng salad salmon

Brokoli sareng salad salmon

Dahar sayuran unggal dinten penting pikeun kaséhatan urang. Urang tiasa tuangeun éta atah, dina sup, krim, ninggang atanapi dina bentuk salad, diantara seueur pilihan anu sanés. ...
Sawangan standar

Babi sareng salad sayur

Usul dinten ieu nyaéta ngadamel salad sederhana sareng sababaraha sayuran sareng nganggo sababaraha daging babi tina ...
Bud jeung salad tomat

Bud jeung salad tomat

Salila usum salju kuring tuang kirang salad tibatan nalika usum panas, tapi kuring henteu ngaleungitkeun saleresna tina diét. Anu nganggo kuncup sareng tomat mangrupikeun ...

Salad kol

Coleslaw, ogé katelah salad Amérika. Salad ieu diwangun ku engkol bodas atah wortel anu dicincang halus. Salad anu saé ...

Coleslaw kalori handap

Désémber anu dipihormat, éta mangrupikeun kasenangan anu nyata pikeun ngaraosan anjeun pisan sareng sacara caloris. Kalayan aftertaste tina nougat sareng marzipan masih dina lalangit ...

Salad engkol bodas

Anu paling anyar di dapur kuring nyaéta kol bodas. Kuring parantos nganggona pisan dina resep tradisional, khususna dina stews, tapi henteu pernah ...
Kol ungu sareng salad apel

Kol ungu sareng salad apel

Upami anjeun resep kana hal anu seger salaku pamula atanapi iringan daging atanapi piring lauk anjeun, cobian kol ieu ungu sareng salad apel ieu. A…
Kol sareng salad wortel

Kol sareng salad wortel

Usum panas laun ngaleungit babarengan sareng resep seger, tapi teu aya anu ngahalangan urang tina ngamangpaatkeun usum panas anu…

Salad kembang engkol

Kembang engkol, tuangeun éta, sapertos anu dipiceun sapertos anu dipikacinta, dina bagian anu sami ... Nya enya! Kuring yakin yén salad kembang engkol ieu bakal dilakukeun ku saeutik jalma, ...
Salad couscous sareng hayam sareng kismis

Salad couscous sareng hayam sareng kismis

Couscous tradisional dilakukeun ku taneuh semolina gandum sareng biasana dianggo kanggo ngiringan piring domba, hayam atanapi sayuran. Mangrupikeun bahan tradisional budaya Berber, anu ayeuna ...
Couscous, kol sareng wortel salad

Couscous, kol sareng wortel salad

Waktos henteu kedah janten alesan pikeun tuang séhat. Salad mangrupikeun sekutu hébat nalika waktos urang pondok; ngan ukur ngagabungkeun bénten ...

SALIR ESCAROLA DENG GULAS

Bahan: - 1 escarole - 150 g belut orok - bawang bodas - minyak, cuka sareng uyah PERSIAPAN: Ngumbah endif sareng solokan ka ...
Salad buah endive sareng garing

Salad buah endive sareng garing

Naha sok ngulang salad anu sami? Urang tiasa milih tina sababaraha daun héjo, sayuran sareng buah-buahan pikeun ngarengsekeun salad. Salami waktos taun ieu ...
Salad kangkung

Salad kangkung

Abdi resep piring ieu, salad kangkung mangrupikeun tuangeun anu kuring pikaresep, butuh sakedik padamelan kanggo nyincang kangkung kanggo sakedik ...

Bayam sareng Stroberi Salad

Bayam sareng salad stroberi, kalayan sumpingna cuaca anu saé salad anu raoseun pisan. Éta tiasa disiapkeun dina sababaraha cara ku ngarobah bahan sareng rasa. ...
Bayam, alpuket sareng salad buah garing

Bayam, alpuket sareng salad buah garing

Aya seueur sprout lembut anu urang tiasa maénkeun nalika ngadamel salad urang: batavia, arugula, apu domba, kangkung ... Duanana, kanonis sareng kangkung ...
Bayam, alpuket sareng salad apel

Bayam, alpuket sareng salad apel

Di bumi kami nganikmati bulan ieu kangkung pisan, sapertos unggal taun sakitar waktos ieu. Kami resep ngaraosan seger, dina salad, sanaos kami ogé biasana ...
Bayam, kiwi sareng salad blueberry

Bayam, kiwi sareng salad blueberry

Cuaca anu saé ngajantenkeun kabiasaan tuang urang robih. Kami ngonsumsi langkung seueur sayuran sareng buah seger, bahan anu salad masihan kami kasempetan pikeun dinikmati ...
Bayam, apel sareng salad jeruk keprok

Bayam, apel sareng salad jeruk keprok

Kami teraskeun nyiapkeun salad di bumi. Éta sanés hal anu urang henteu kantos lirén dilakukeun, sanaos bahan-bahanna pasti moal robih sareng, numutkeun raos, ogé suharna. Di…
Bayam, salmon sareng salad pistachio

Bayam, salmon sareng salad pistachio

Kangkung sareng salad salmon asep mangrupikeun salad hampang, sampurna pikeun anu nuju diét. Bayam mangrupikeun sumber daya alam anu saé pikeun ...
Sawangan standar

Salad Mie Tuh

Pasta gandum lengkep idéal pikeun diet rendah kalori. Kusabab éta dileungitkeun langkung gancang sareng upami anjeun tuang nganggo sayuran, diskon kalori langkung ...

Salad alpukat Strawberry

Naha anjeun kantos nguping / maca ngeunaan tuangeun anu bagja? Dicarioskeun ngeunaan kombinasi sampurna tuangeun anu ngatur pikeun nyugemakeun napsu primitip sareng spiritual anjeun ... piring éta ...
Salad buah tropis

Salad buah

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu saé pisan pikeun nalika urang gaduh tamu sareng urang moal sering aub. Éta salad buah sareng sababaraha ...
Salad buah sareng jus apel

Salad buah sareng jus apel

Kumaha barudak leutik akur sareng buahna? Henteu saé pisan, leres? Naha éta apel sapertos kitu, sapertos kitu, tiasa ngababakan saha waé, perkawis ...
Sawangan standar

Salad buah entéh

Ieu salad buah kalori rendah. Bahan: 5 jeruk 1 apel 1 jeruk bali 2 kiwi 1 buah persik 3 strawberry Pangamis C / N Persiapan:…

Salad Chickpea

Naha henteu kajantenan anjeun nalika usum panas anjeun ngan ukur hoyong tuang hal-hal anu tiis sareng gancang pikeun ngalakukeun éta henteu nyandak urang lami teuing ...

Chickpea sareng salad waluh

Salad tanpa tomat sareng tanpa apu? Nya, sigana ieu mangrupikeun resep anu nyegerkeun sareng lengkep pisan anu kuring bawa ka anjeun ayeuna, salad anak ayam ...
Salad Kiwi sareng ham asak

Salad Kiwi sareng ham asak

Kami perdana sabtu minggu di Resep Masak nyiapkeun salad seger, pas pisan pikeun waktos taun ieu. Salad kiwi sareng ...

Salad udang bakar

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun starter sareng udang anu tiasa janten piring unik dina dinten usum panas. Salad udang bakar ieu nyaéta ...

Salad tina opat kaléng

Kuring nampilkeun anjeun salad anu idéal pikeun didamel ku barudak pangleutikna di bumi sabab henteu kedah masak, éta saderhana pisan sareng ...
Salad laut

Salad laut

Kuring henteu terang pisan kumaha namina salad ieu janten kuring parantos mutuskeun nami anu bakal ngartos naon bahanna. ...
Salad kadaharan ti laut

Salad kadaharan ti laut

Cuaca anu saé parantos caket sareng urang beuki panas, beuki dieu, urang hoyong tuang tuangeun seger sareng ...
Persik bakar sareng salad walnut

Persik bakar sareng salad walnut

Datang usum panas kuring resep ékspérimén sareng salad. Éta serbaguna pisan, ngamungkinkeun urang ngahijikeun sajumlah sajajalan bahan: buah, sayuran sareng bahkan kacang-kacangan. Dinten ayeuna ...

Salad jeruk sareng kéju

Dinten ieu kami badé nyiapkeun salad jeruk sareng kéju. Salad seger kalayan seueur rasa. Ayeuna dina usum salju Stews alus, sup sareng ...

Alpuket sareng bawang salad

Urang badé dinten ayeuna nganggo salad khusus pikeun ideu usum semi ieu: Bahan-bahan: 6 alpukat ageung 1 séndok téh jeruk nipis 1 bawang 3 ...

Alpuket sareng salad kéju

Bahan-bahan: 3 alpukat potong irisan ipis 150 gr. tina port salut kéju potong batu 1 séndok jeruk nipis 100 gr. tina…

Salad pasta

Upami dinten anu ka pengker kami masihan anjeun resep pikeun salad tina ngeunah laut, dinten ieu kami mutuskeun pikeun neraskeun piring tiis pikeun usum panas ...

Salad pasta tiis

Urang mimitian saminggu ku salad pasta tiis, resep anu gampang pisan sareng saderhana dilakukeun. Éta piring sampurna pikeun nyiapkeun dina usum panas, ...
Rupa-rupa salad kentang

Rupa-rupa salad kentang

Salad ngeunah pisan sareng séhat dina waktos taun ieu kusabab aranjeunna ngabantosan tuang penurunan berat badan pikeun leungit pon ...
Salad kentang séhat

Salad kentang séhat

Sadaya salad nyayogikeun nutrisi sareng énergi anu diperyogikeun pikeun nyanghareupan dinten ka dinten. Ieu séhat pisan dina diet, kumargi ...

Kentang Anggang sareng Salad Lada

Salad kentang sareng cabé bakar, piring anu saé pisan, sampurna pikeun ngamimitian tuang usum panas. Salad dina usum panas teu tiasa bolos, ...

Salad stalk Chard

Kami teraskeun sareng salad anu sanés tradisional, pikeun ningali naha anjeun nyobaan batang chard ieu: Bahan-bahan: Batang tina 2 bungkus chard 2 endog pindang keras ...
Bonténg sareng salad feta

Bonténg sareng salad feta

Resep salad bonténg sareng feta ieu parantos disimpen ti saprak usum panas. Éta bakal langkung logis pikeun nyebarkeun éta teras henteu pernah ...
Sawangan standar

Bonténg sareng salad kol

Bahan 1 bonténg ageung 5 daun engkol bodas 2 séndok minyak 1 séndok téh mustard Jus tina hiji jeruk nipis Persiapan Ngumbah kol, ...
Sawangan standar

Bonténg, Omat sareng Salad Terong

Bahan-bahan 2 bonténg ageung 3 tomat ageung 3 aubergine Uyah Olive minyak Persiapan Ngumbah tomat saé pisan, bonténg sareng aubergin, kanggo ...
Nanas sareng pelem salad

Nanas sareng pelem salad nyegerkeun!

Kami parantos ngaluncurkeun usum panas sareng térmométer nyirian suhu luhur di panjuru Spanyol. Pikeun meranganana dina méja, salad sok ditepikeun salaku ...
Anggang sareng Bonito Lada Salad

Anggang sareng Bonito Lada Salad

Di bumi urang sok ngagaduhan kantong cabé panggang dina beku, janten nyiapkeun resep sapertos kieu merenah pisan. Urang tiasa nyiapkeun ...

Salad cabé Piquillo

Salad cabé Piquillo, salad anu saderhana sareng gampang pikeun disiapkeun, salad anu sanés, kanggo ninggali salad apu anu has. Salad ...

Salad cabé Piquillo sareng tuna

Salad cabé Piquillo sareng tuna mangrupikeun starter atanapi piring pikeun tuang, atanapi ngiringan piring, éta saderhana sareng enteng. ...

Cabé Piquillo sareng salad tuna

Cabé Piquillo sareng salad tuna, salad anu beunghar sareng saderhana kanggo didamel, kalayan seueur rasa. Peppers Anggang masihan seueur rasa, aranjeunna ...
Salad hayam garing

Salad hayam garing

Salad mangrupikeun tuangeun anu beunghar pisan anu séhat. Tapi kadang, urang kedah ngabaru sareng masihan deui rasa sareng tékstur anu sanés, sapertos ...
Salad hayam cinyusu

Salad hayam cinyusu

Dinten ieu kuring hoyong ngajukeun anjeun salad sampurna pikeun waktos taun ieu. Gampang pisan nyiapkeun salad hayam anu anjeun tiasa gaduh salaku ngamimitian ...
Apel kéju embe sareng salad walnut

Kéju kéju, apel sareng salad walnut

Bahan apu kanun kéju kéju kéju apel héjo walnuts minyak zaitun parawan cuka balsamic sareng uyah ketchup Persiapan Sakali apu parantos dikumbah ...
Salad Quinoa

Salad Quinoa

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep salad anu saderhana, sampurna pikeun suhu luhur anu urang parantos mimiti tahan kalayan datangna usum panas. Dina ieu ...
Quinoa sareng salad dalima

Quinoa sareng salad dalima

Aya dinten nalika urang ngan ukur resep sapertos anu saderhana, gancang sareng seger. Dina kasempetan-acara éta, salad quinoa sareng dalima anu dinten ayeuna ...
Quinoa, zucchini sareng salad tomat

Quinoa, zucchini sareng salad tomat

Suhu anu luhur nyababkeun kahoyong urang resep resep anu ringan, sapertos anu urang usulkeun ayeuna, janten ningkat. Salad janten sekutu hébat dina ieu ...
Quinoa, bonténg sareng salad peach

Quinoa, bonténg sareng salad peach

Panas minggu kamari ieu parantos ngajantenkeun urang resep kana resep seger di bumi sapertos quinoa, zucchini sareng salad peach ieu. Resep ...
Quinoa, samangka sareng salad zucchini

Quinoa, samangka sareng salad zucchini

Aya dinten nalika anjeun sumping ka bumi sareng henteu aya rencana sareng anjeun kedah berimprovisasi. Anjeun mimitian ku ningali kana kulkas teras anjeun muka pantry ...

Salad Radicheta

Dinten ieu kuring nampilkeun salat gancang sareng gampang pikeun anjeun, idéal pikeun ngiringan sadaya jinis daging: Bahan Radicheta peryogi jumlah minyak zaitun di ...
Arugula, kéju sareng salad kismis

Salat Arugula sareng kéju sareng kismis

Minggu ayeuna urang ngaraosan hawa panas; gencatan senjata anu nyababkeun kuring nyalametkeun sababaraha resep anu kuring henteu tiasa usulkeun ka anjeun salami sasih Juli ...
Arugula, bonténg sareng salad salmon

Arugula, bonténg sareng salad salmon

Salaku counterpoint ka couscous kalayan kacang keping sareng daging domba anu urang usul kamari, dinten ieu urang nyiapkeun resep anu seger sareng enteng pisan. Salad…
Arugula, salad hayam sareng gandum

Arugula, salad hayam sareng gandum

Akhir-akhir ieu kuring parantos ékspérimén sareng produk dugi ka ayeuna teu dipikaterang ku kuring, utamina séréal sareng siki. Abdi nembé ngadamel salad arugula hayam ieu ...
Bit sareng salad jeruk

Bit sareng salad jeruk

Gancang sareng nyegerkeun, ieu salad bit sareng sitrus anu kuring usul ayeuna. Salad anu narik perhatian pikeun warna na tapi ...
Kol ungu, apel sareng wortel salad

Kol ungu, apel sareng wortel salad

Pikeun nyiptakeun starter atanapi sisi anu ngabantosan urang nyanghareupan suhu anu panas dina usum panas ieu urang henteu kedah seueur bahan. Salad ieu ...
Kol, pir sareng salad kemiri

Kol, pir sareng salad kemiri

Kuring miharep anjeun sadayana beristirahat, nyaluyukeun ogé sareng kaayaan anyar. Dina kasus kuring sareng saatos nyéépkeun dua dinten kahiji rada kabebeng, kuring kedah nyarios yén ...
Salmon asep sareng salad kéju

Salmon asep sareng salad kéju

Kalayan datangna cuaca anu saé, piring ringan sareng seger meunang sadayana dina pola makan urang. Dinten ieu kami ngajukeun piring anu pastina anjeun balikeun ...
Salmon sareng salad salad

Salmon sareng salad salad

Nalika anjeun masak salmon sareng anjeun gaduh bagian sésana, salad ieu mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngamangpaatkeun éta. Salmon sareng salmon apel aya ...
Salat tomat

Salat tomat

Naha aya anu langkung gampang tibatan nyiapkeun salad tomat? Sababaraha hal anu saderhana, gancang pisan sareng séhat. Salat tomat nyaéta ...

Omat sareng salad mozarella

Salat tomat sareng mozarella, ogé katelah salad caprese, piring khas Neapolitan. Aya ogé seueur jinis salad ieu, sabab tiasa ditambih ...
Omat, alpuket sareng salad kismis

Omat, alpuket sareng salad kismis

Nalika panas hurung, resep anu nyegerkeun sapertos anu urang siapkeun ayeuna janten sekutu pangalusna urang. Salad saderhana sareng gancang sareng tomat, alpukat ...

Omat, cod, kéju sareng salad teri

Salat tomat sareng cod, teri sareng kéju, piring seger anu idéal salaku starter atanapi ngiringan piring naon waé atanapi salaku hiasan. Waktosna kanggo ...
Salat Tomat anu diasakan

Salat Tomat anu diasakan

Kusabab kamari urang ngahibur diri rada nyieun couscous, kumaha saur anjeun upami dinten ieu urang ngalakukeun anu saderhana pisan? Éta salad tina ...

Salad gandum sareng sayuran

Bahanna: 1 sareng ½ gelas taneuh 1 cabé beureum 4 tomat asak 4 bonténg 1 cabé héjo 1 séndok jinten 2 séndok ...
Sawangan standar

Salad sayuran pindang

Dina awal usum semi sareng mimiti usum panas, salad mimiti janten piring utama atanapi hiasan anu paling warni sareng vitamin di ...

Salad Vinaigrette (henteu cuka)

Kuring nampilkeun anjeun salad khusus anu enak pikeun anu henteu resep cuka tapi hoyong ngaraosan rasa khas tina vinaigrette: Bahan-bahan: ...
Wortel bakar sareng salad alpuket

Wortel bakar sareng salad alpuket

Salad tiasa masihan urang seueur maén nalika usum panas upami urang nampi maén sareng kombinasi bahan anu béda. Salad Wortel Anggang sareng Alpuket Ieu sanés ...
Sawangan standar

Wortel jeung salad apu

Éta gancang, gampang sareng beunghar, éta disiapkeun dina 20 menit sareng ngajantenkeun 6 porsi, éta mangrupikeun hiasan anu saé pikeun ngiringan daging atanapi croquette ...
Tomat tiis sareng salad tuna

Tomat tiis sareng salad tuna

Salad tiis khususna beunghar dina Usum Panas, sabab éta henteu ngan gizi sareng séhat, tapi ogé matak nyegerkeun. Salat tomat ieu sareng ...
Apu seger jeung salad walnut

Salad apu seger sareng kenari

Salad mangrupikeun tuangeun anu nyugemakeun pisan sareng séhat, kumargi urang tiasa tuang sajumlah ageung, bosen sareng terang yén éta henteu ngandung seueur ...
Salat malaga

Salad kentang malaga

Nalika usum panas ngadeukeutan, salad beuki kasohor dina ménu kuring. Ieu salah sahiji kentang, jeruk sareng cod atanapi tuna ...

Campuran salad

Salami kuring henteu ngagaduhan komitmen dinten ieu, kuring nyobian tuang séhat dina siang dina 31 Désémber. Kunaon Kusabab…

Salad campuran

Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi ku datangna usum panas, kuring pribadi ngan ukur hoyong tuang barang anu tiis sareng enteng, henteu aya piring anu beurat ...
Salad campuran sareng hayam

Salad hayam campuran

Salad umum pisan pikeun tuang-tuang kusabab éta gancang didamel, leres ngeusian sareng séhat pisan. Ku alatan éta, dinten ieu urang nyiapkeun ...

Salad Murciana

 Salad Murcian atanapi baseuh. Salad tradisional anu has. Urang tiasa tuang dina usum salju sareng tomat kaléng atanapi dina usum panas nganggo tomat alami. Tapi ku…

Salad Pipirrana

Salad Pipirrana, Salad pipirrana saderhana pisan kanggo disiapkeun, éta saé pisan sareng seger pisan. Bahan utama na nyaéta tomat, cabé sareng bawang, ...

Salad Rusia dina jelly

Naha anjeun resep salad Rusia? Coba waé ku rupa-rupa euyeub ieu: dina jelly. Bahan-bahan: 200 g kacang polong asak 1 kaléng tuna alami 1…
Sawangan standar

Bit Séhat, Apel sareng Salad Wortel

Bit, apel sareng wortel séhat anu séhat ieu mangrupikeun pilihan anu béda pikeun dinikmati pikeun tuang siang atanapi tuang siang ringan salami sabtu minggu ...
Suung haneut sareng salad udang

Suung haneut sareng salad udang

Naha anjeun émut kana endog orak anu leueur sareng supa sareng udang anu urang nyiapkeun minggu kamari? Dinten ieu kami bakal nganggo bahan anu sami pikeun nyiptakeun salad haneut, ...
Kembang engkol Héjo sareng Salad Wortel

Kembang engkol Héjo sareng Salad Wortel

Kumaha perayaan Natal? Sanaos anjeun henteu tiasa ngagungkeun aranjeunna sakumaha anu anjeun pikahoyong, kuring miharep anjeun parantos resep kana éta. Ayeuna waktuna, sakedik-sakedik ...
Hébat escarole sareng salad hayam

Hébat escarole sareng salad hayam

Salad haneut tina escarole sareng hayam anu urang usulkeun ayeuna pikaresepeun pisan kusabab gabungan bahanna: endive, hayam, daging garing, kéju, kismis ...
Buah haneut sareng salad udang

Buah haneut sareng salad udang

Sigana mah nalika usum salju salad kirang suksés di méja kami, éta sababna kuring biasana ngadamel salad haneut dina anu ieu ...

Salad Chickpea haneut

Naha cépa ngabantosan anjeun ngirangan beurat? Leres !. Entong panik di rohangan, tapi upami anjeun mikir ngalakukeun diét kaajaiban sapertos ...
Salad Chickpea haneut

Salad Chickpea haneut

Nyandak kacang-kacangan unggal minggu penting, sabab éta nyayogikeun urang seueur nutrisi penting pikeun awak. Biasana upami usum panas datang, urang biasana ...
Salad Kacang Héjo Héjo sareng Endog

Salad Kacang Héjo Héjo sareng Endog

Dina usum Autumn ieu urang mendakan diri, umum pisan pikeun ngurus diri sareng tuangeun anu séhat pikeun ngajaga garis dugi ka liburan Natal, dimana ...

Salad campuran sareng saos pink

Salad campuran sareng saos pink, piring seger pikeun nyiapkeun salaku starter atanapi salaku piring tunggal. Ayeuna dina usum panas aranjeunna pikaresepeun pisan, éta ogé tiasa dilakukeun pisan ...

Rupa-rupa salad kembang engkol

Dinten ieu kami masihan anjeun resep anu saderhana sareng idéal pikeun waktos éta nalika urang hoyong ngalakukeun diet detox sakedik sareng tuang ngan buah sareng sayuran. Nyaéta…

Salad bervariasi kanggo diét

Kami ampir satengah jalan April sareng saha anu nyarios yén aranjeunna henteu acan ngamimitian, atanapi sahenteuna mikirkeun "operasi bikini" anu pikasieuneun, ngabohong! ...
Salad kentang usum panas

Salad kentang usum panas

Kalayan usum panas datang, urang ngan ukur hoyong tuang barang anu seger sareng enteng. Salad mangrupikeun salah sahiji solusi munggaran anu biasana urang ...

Salad

Saha anu henteu terang salad. Kuring yakin yén unggal jalma mangrupikeun piring usum panas anu pastina bakal ngingetkeun deui nini-nini anjeun ...

Salad homemade

Salad homemade piring usum panas, piring bintang dina usum panas anu ngaku seueur variasi di unggal imah, urang nyiapkeun pikeun resep urang. Éta ogé…
Alpuket sareng salad endog pindang

Alpuket sareng salad endog pindang

Minggu-minggu ieu cuaca anu saé ngajak urang nyiapkeun salad seger pikeun dijalankeun salaku starter atanapi samping. Alpuket sareng salad endog pindang anu dinten ayeuna ...
Sumiri sareng salad endog

Sumiri sareng salad endog

Ayeuna éta pameran di sapanjang Andalusia caket, biasa pisan ningali tortilla tapas sareng salad Rusia. Tapas ieu nyaéta ...

Salad campuran sareng kadaharan ti laut

Dinten ieu kami masihan anjeun resep anu saé, cocog pikeun dinten haneut anu urang alami. Anjeun tiasa tuangeun duanana salaku kursus kahiji, sareng salaku rencana tapas ...
Salad Rusia sareng teri Cantabrian

Salad Rusia sareng teri Cantabrian

Salad Rusia gampang dilakukeun, sapertos tuangeun. Diantara bahan dasar na nyaéta kentang, wortel sareng kacang polong, diasah nganggo mayonis ...
Salad Rusia

Salad Rusia, enak kanggo tapas

Halo pamiarsa anu dipikacinta! Dinten ayeuna kuring nampilkeun salat khas Rusia, anu tiasa janten starter anu tiis atanapi tapa anu lezat, dibarengan ku ...
Nyengir gratin

Nyengir gratin

Halo sadayana! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu gampang pisan sareng beunghar dumasar kana sayuran, éta disiapkeun dina sakedap sareng sésana nyaéta ...
Spaghetti sareng kecap kécap

Spaghetti sareng kecap kécap

Taun kamari ieu kuring ngalebetkeun tuangeun énggal kana diét kuring, anu kuring henteu pernah panasaran dugi ka ayeuna. Sababaraha parantos ngadamel ...
Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Dinten ieu kuring nyungkeun resep pasta anu lezat ieu, sareng saos Bolognani buatan bumi anu bakal dipikacinta ku sakulawarga. Pikeun ngadamel piring anu sanés ...
spaghetti carbonara

Carbon spaghetti gancang tapi ngeunah

Halo!, Ugh! Dinten ayeuna janten dinten anu sibuk pisan pikeun kuring, janten kuring parantos nyiapkeun anu gancang sareng gampang masak kanggo anjeun, anu gancang ...

Spaghetti kalayan tuna

Spaghetti sareng tuna, piring pasta tradisional anu lezat, saderhana kanggo disiapkeun sareng saé pisan. Pasta tiasa disiapkeun ku sababaraha cara, salawasna ...

Spaghetti sareng udang bawang bodas

Spaghetti sareng udang bawang bodas, piring anu beunghar pisan sareng lengkep. Hidangan gancang pikeun nyiapkeun anu anjeun resep pisan, éta saé pikeun sapoé ...
Spaghetti sareng ham sareng supa

Spaghetti sareng ham sareng supa

Pasta mangrupikeun salah sahiji masakan anu tiasa disiapkeun dina sababaraha cara anu béda sareng teras sareng hasilna anu saé. Cara anu megah pikeun ...
Kari ayam spaghetti

Kari ayam spaghetti

Pasta mangrupikeun salah sahiji masakan anu resep ku sadayana, gampang disiapkeun sareng anjeun tiasa nganggo bahan anu henteu kaétang pikeun ngahontal ...
Spaghetti sareng hayam sareng brokoli

Spaghetti sareng hayam sareng brokoli

Naha anjeun milari resep anu saderhana sareng gancang? Spaghetti ieu sareng hayam sareng brokoli idéal pikeun jaman harita nalika urang teu ngagaduhan waktos atanapi kahoyong ...
Spaghetti sareng hayam sareng supa

Spaghetti sareng hayam sareng supa

Dinten ieu kami masak resep pasta anu saderhana, kalayan sakedik bahan anu urang bakal kéngingkeun hasil anu saé. Pasta diperyogikeun pikeun diet anu saé, sanaos ...

Spaghetti kalayan baju lami

Salah sahiji kabiasaan anu dicobian ku unggal indung anu alus ka murangkalihna ti alit pisan nyaéta henteu miceun tuangeun, sareng ku sabab éta ...
Spaghetti kalayan saos cabé piquillo

Spaghetti kalayan saos cabé piquillo

Kuring parantos nganggo saos cabé piquillo pikeun ngiringan daging sareng lauk, tapi kuring henteu kantos ngagabungkeun sareng pasta sateuacanna. Spagétti ieu sareng saos ...
Spaghetti sareng wortel sareng kéju

Spaghetti sareng wortel sareng kéju

Nalika salah sahiji kedah nyiapkeun hal anu gancang didahar, pasta sok diposisikan salaku pilihan anu hadé. Spaghetti sareng wortel sareng kéju anu ayeuna ...

Zucchini spaghetti sareng hayam

Zucchini spaghetti sareng hayam, piring anu hampang sareng benten. Cara anu saé pikeun tuang sayuran. Nyiapkeun spaghetti sareng zucchini saderhana, anjeun tiasa ...
Zucchini spaghetti kalayan suung

Zucchini sareng spaghetti supa

Isukan perayaan anu nempatan kami dina minggu-minggu ayeuna bakal réngsé pikeun seueur urang. Sareng saatos seueur jam di dapur, anjeunna panginten…

Kangkung kangkung

Bahan: 2 bata krim 1kg kangkung 70g mantega 2 séndok tipung 1/2 gelas kaldu pala sareng uyah ...

Kangkung sareng ham

Kami terang Popeye bakal resep resep ieu, tapi kumaha upami anjeun? Naha anjeun resep kangkung sareng ham? Éta téh piring anu kami nawiskeun ayeuna ti ...
bérés resep kangkung sareng endog

Tumis kangkung sareng endog

Boh lauk sareng sayuran, ogé daging sareng buah, mangrupikeun tuangeun penting dina tuangeun sadidinten, janten salian ti ...

Busa Stroberi

Ieu resep Ringan, salah sahiji karesep kuring kalayan rasa anu unik.Bahan: 1 Kotak jelly céri Cahaya 1 Pot yogurt stroberi ...

esqueixada

Dinten ieu kuring ngajukeun esqueixada, salad cod tina masakan Catalan. Ésqueixada mangrupikeun salat anu disiapkeun ku cod sareng sayuran. ...
Rebus domba

Rebus domba

Usum gugur parantos ayun-ayunan sareng hawa anu tiis sareng lemah ngajak urang ngagaduhan piring sendok, anu ngabantosan urang lebet ...
Rebus domba sareng cabé

Rebus domba sareng sambel cabé

Rebus domba ieu sareng cabé mangrupikeun salah sahiji masakan anu ngahibur anu ngabantosan anjeun dina kaayaan hawa anu tiis. Piring anu tiasa urang laksanakeun nyalira ...

Rebus kentang sareng daging

Pelat anu séndokna protagonis! Sanaos ayeuna kuring ngémutan, aya anu nganggo garpu sateuacan kanggo nusuk kentang. Ieu…
Rebus Turki

Turki rebus sareng sayuran

Dina tanggal ieu pastina anjeun hoyong tuang anu séhat pikeun ngimbangan kaleuleuwihan liburan. Janten dinten ieu kuring nyandak anjeun ...

Rebus sotong sareng kentang

A rebus euyeub tina cuttlefish sareng kentang, piring séndok anu saé pisan. Hidangan anu saderhana pisan dimana sababaraha bahan anu dipibanda ...
Sup supa sareng kentang tumbuk

Sup supa sareng kentang tumbuk

Kuring biasana masak supa sareng supa digoréng kanggo dijantenkeun hiasan atanapi diacak-acak nalika nyiptakeun tuang siang. Abdi henteu kantos masak aranjeunna stewed ...

Rebus kécap héjo

Kedele mangrupakeun legum sareng indéks protéin anu luhur, éta mirip pisan sareng lentil, éta ngagaduhan rasa hampang sareng urang tiasa masak ...
Rebus Sephardic

Stew sapi Sephardic

Tanggal Natal caket sareng dina Resep Masak kami turun damel kanggo nunjukkeun anjeun usulan anu sanés pikeun ngalengkepan ...

Puff bintang pastry sareng Nutella

Dinten ieu kuring nyangking anjeun bintang pastry puff sareng Nutella. Éta parantos dipikaterang kusabab diémbarkeun dina tipi, kuring tiasa mastikeun yén éta pisan ...