Indéks resep

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Kadang-kadang urang aya sésana sareng urang henteu terang naon anu kedah dilakukeun atanapi urang hoyong masak sareng urang ngan ukur gaduh sababaraha bahan dina kulkas. Dina ieu ...

Saos chimichurri lezat

Hidup Argentina! (sareng anggangna, empanada sareng saos). Dinten ieu kuring bagikeun sareng anjeun, anu henteu diragukeun, nyaéta ganti baju saos favorit kuring di dunya: lezat ...

Sarapan lengkep sareng séhat

Aranjeunna nyarios yén sarapan mangrupikeun tuangeun anu paling penting dina sadidinten, kumargi éta kedah ngandung masing-masing nutrisi anu ...

Sarapan buah séhat

Sugan sabab éta diantara résolusi kuring pikeun taun énggal ieu atanapi panginten sabab éta kedah aya dina kahirupan masing-masing ...
Sawangan standar

Diabetik: salad wortel asak

Upami urang ngadamel salad pikeun penderita diabetik sareng sayuran seger urang sok ngaraosan tiis tapi aya varian sanés anu kadaharanna ngalangkungan sakedik masak sareng urang nyauran ...
Sawangan standar

Diabetik: puree sayur microwave

Dina resep kami pikeun dinten ayeuna, kami bakal nganggo gelombang mikro pikeun ngadamel puree sayuran anu lezat sareng bergizi dina sababaraha menit, janten persiapan anu idéal pikeun ...
Alpuket sareng Chickpea Dip

Alpuket sareng Chickpea Dip

Naon anu dip? Urang tiasa ngahartikeun éta saos anu urang tiasa teuleum / nyebarkeun katuangan anu sanés. Guacamole atanapi hummus mangrupikeun ...
Sawangan standar

Krim kéju dip sareng seledri sareng kenari

Kalayan krim kiju enak, seledri, sababaraha sayuran sareng kacang urang bakal nyiapkeun beuleum anu éndah pikeun nyebarkeun potongan roti gandum, anu bakal ngahasilkeun sababaraha ...
Sawangan standar

Artisan Donat

Bahan: 75gr mantega 3 endog vanili ½ k gula 600gr tipung 30 ragi ragi ½ l minyak Persiapan: Pasang tipung dina ...
Donat coklat

Donat coklat, saha anu nolak?

Upami sanés ruang terbatas di dapur kuring, kuring moal ngagaduhan cukup "cocooan" dapur. Salah sahiji anu terakhir anu kuring nyobian nyaéta ...

Donat coklat tukang

Mangrupikeun pamikiran kecap 'donat' sareng toko roti industri "dreaded" (ku sadayana) janten émutan. Anu hébat dipikaterang ku sadayana ...
Emas dipanggang

Emas dipanggang

Lauk anu dipanggang tiasa méréskeun tuangeun anu gancang sareng lezat. Kuring sok gaduh lauk kanggo dipanggang dina freezer, pang ...

Emas dipanggang

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun pamasangan gilthead bream. Upami anjeun hoyong nyiapkeun piring lauk anu saderhana, anjeun bakal resep kéju laut anu dipanggang. Resep anu saé pisan sareng anu urang tiasa ...

Dipanggang gilthead bream sareng kentang

Dipanggang gilthead bream sareng kentang. Upami anjeun parantos mutuskeun ngadamel lauk dina liburan ieu, pelepah gilthead kalayan kentang mangrupikeun piring tradisional anu gampang ...

Dorada kalayan saos cabé piquillo

Dorada kalayan saos cabé piquillo, piring anu saderhana pisan anu tiasa urang siapkeun dina waktos naon waé. Dorada nyaéta lauk anu dagingna lemes ...

Dipanggang dibungkus gilthead bream

Ayeuna, ku masalah daging (sadayana anu aya hubunganana sareng WHO anu anjeun pasti kantos nguping ngeunaan ayeuna-ayeuna), jalma-jalma langkung milih ...

Homemade Dulce de Leche

Upami anjeun parantos nguping ngeunaan ngeunah buatan Argentina dulce de leche, ieu mangrupikeun resep saderhana pikeun anjeun damel di bumi: Bahan-bahan ...
Quince amis

Homemade témpél quince

Musim gugur bakal sumping sareng, quince. Kuis amis mangrupikeun hal anu seueur dijaga ku urang salaku kabiasaan. Meureun urang bakal ngalakukeun éta pikeun transformasi ...

Amis jeruk

Permen jeruk. Ngamangpaatkeun Poé Valentine kuring parantos nyiapkeun haté jeruk ieu, bahan pencuci mulut anu saé pisan dimuat ku seueur vitamin, disiapkeun ...
Sawangan standar

Permen waluh dicetak

Pikeun nyieun amis anu séhat ieu kami bakal nganggo waluh jenis waluh sabab éta kalayan konsistén anu langkung saé pikeun nyiapkeun ieu sareng ngandung kirang cai tibatan ...

Manisan almond

Manisan anu sanés pikeun nyiapkeun liburan ieu, manisan almond. Éta almond klasik anu saé pisan anu tiasa urang siapkeun dina waktos anu singget. Almond mangrupakeun buah ...

Manisan coklat

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun manisan coklat. Manisan coklat ieu disiapkeun tanpa oven, janten dina waktos ayeuna barudak di ...

Bonbon naros

Resep permén mawar ieu mangrupikeun resep khas pikeun Paskah, khususna di Sierra del Andévalo, di Huelva. Sareng sakumaha urang parantos diajar, ...