Indéks resep

Tiwu coklat

Tiwu coklat

Kaseueuran barudak biasa pikeun sasarap sareng tuang camilan tina produk bakery industri. Manisan ieu didamel tina seueur ...

Tiwu pastry puff sareng Nutella

Dinten ayeuna kuring nyandak sababaraha tiwu pastry boneka sareng Nutella, resep saderhana anu urang tiasa nyiapkeun dina waktos anu singget. Éta ogé katelah Neapolitan, pastry puff ...
resep lauk euyeub, acar, sareng bawang bodas, daun salam sareng paprika

Diasinkeun Mackerel

Resep buatan saratus persén, kalayan raos khusus. Lauk pisan serbaguna, éta tiasa dipanggang, dibedur, dipanggang atanapi ...
Sawangan standar

Kopi Skotlandia

Bahan-bahan: 4 sdm. séndok kopi taneuh 8 séndok. tina gula 3/4 liter cai 200g. tina krim susu 4 gelas wiski ...
Kopi Jamaika

Kopi Jamaika

Jamaican Coffee, resep saderhana pinuh ku rasa. Kopi Jamaika mangrupikeun gabungan kopi sareng rum sareng krim dikocok, anu raoseun pisan.…
Kopi mocha Irlandia

Kopi mocha Irlandia

  Aya seueur pisan jinis kopi anu sigana teu tiasa dikawasa sadayana. Saolah-olah ieu henteu cekap, di unggal nagara komo dina anu sami ...
Pops jajan

Pops jajan

Dinten cupcakes, atanapi muffins sareng frosting, sareng cake pops, atanapi lollipops cake bolu, gaduh seueur tempat dina perayaan sareng ...

Jajan Pops

Hayu urang ngadamel Kue Pops anu pikaresepeun. Cocog pikeun ngalakukeun sareng barudak alit urang. Pikeun barudak éta pikaresepeun sareng upami aranjeunna langkung ilubiung. Naon…

Kue-pops ku coklat

Kue-pop sareng coklat sababaraha manisan anu pikaresepeun idéal pikeun pésta ulang taun, barudak janten gélo. Éta resep anu saderhana pisan, eusianana ...

Zucchini Parmesan

Dinten ieu kuring masihan anjeun alternatif anu lezat sareng séhat pikeun pasta anu pastina moal ngantepkeun anjeun teu paduli. Naha anjeun badé ngurus garis éta tapi anjeun matak pikareueuseun ...

Zucchini kalayan udang

Urang teraskeun sareng tujuan resep anu séhat sareng enteng, idéal pikeun henteu tuangeun anu seueur. Dina hal ieu éta piring anu ngeunah pisan, kanggo ...
Zucchini Goreng

Zucchini Goreng

Sadayana terang yén sayuran mangrupikeun jalma anu paling henteu resep, sareng zucchini mangrupikeun anu paling mahal ...

Courgettes boneka

Bahan: 3 zucchini. 150 gr. tina kéju lemes. 1 bawang dicincang. Uyah sareng cabé, Minyak. 2 irisan ham. PROSEDUR: - Masak zucchini ...
Zucchini dieusian ku saos Aurora

Zucchini dieusian ku saos Aurora

Zucchini mangrupikeun sayuran anu urang sering pakean, duanana pikeun nyiapkeun krim, sareng ngiringan piring pasta atanapi salad. Abdi ogé biasa ...
Zucchinis dieusi lauk tuna

Zucchinis dieusi lauk tuna

Dinten ieu resep sayuran, waktos ieu dibarengan ku tuna. Tuna relenos zucchini mangrupikeun tuangeun anu matak narik ati pikeun sakumna kulawarga, ...
Zucchini dieusian ku supa

Zucchini dieusian ku supa

Dina saminggu urang bakal ngamimitian ngaraosan tuangeun Natal anu munggaran sareng tuangeun. Dina sababaraha minggu ka pengker kami ngusulkeun resep anu sanés sareng urang teraskeun! ...

Udang boneka zucchini

Dinten ieu kami badé ngadamel resep anu gampang sareng séhat anu dipikahoyong ku sakulawargi. Zucchini anu dieusian ku udang mangrupikeun piring anu ngeunah pisan ...

Cumi a la romana

Kami badé nyiapkeun cumi-cumi lezat a la romana, salaku piring, starter atanapi salaku tapas atanapi aperitif, éta mangrupikeun lauk anu lezat. Pikeun resep ieu urang ngagaduhan ...

Cumi sareng kagorengan

Hidangan dinten ayeuna idéal pikeun anu resep kana rasa maritim. Éta ngeunaan cumi sareng kentang goreng, idéal pikeun dahar beurang ...

Seafood dina salsa

Cumi dina saos, resep saderhana anu urang tiasa ngadamel salaku tapa atanapi nyiapkeun salaku piring anu dibarengan ku nasi asak. Éta pisan ...

Cumi dina saos almond

Cumi dina saos almond, piring sederhana sareng saos anu raoseun. Mangrupikeun piring anu tiasa urang siapkeun ti hiji dinten dugi ka payun, ...

Cumi dina saos bawang

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun cumi-cumi saos bawang, beunghar sareng saderhana kanggo disiapkeun. Cumi mangrupikeun kadaharan ti laut anu urang resep pisan, urang gaduh kabiasaan ...

Cumi dina saos na

Cumi dina saos na tiasa janten resep anu saé pisan pikeun ngiringan tuangeun anu sanés atanapi salaku kursus anu sanés saatos anu sanés ...
Cumi sareng bawang

Cumi sareng bawang

Bawang cumi mangrupikeun klasik tina gastronomi urang. Hidangan saderhana pikeun anu dipikaresep ku sadayana sareng anu henteu ngalibetkeun ...

Cumi-cumi dieusian

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep pikeun asakan anu ngajantenkeun cai sungut anjeun ngan ukur ku ningali éta, khususna pikeun urang anu resep ...

Cumi dieusian daging

Dinten ayeuna urang nyiapkeun cumi-cumi enak anu dieusian ku daging. Hidangan anu sampurna pikeun tuang pésta sareng katingali saé sareng tamu kami. Éta piring…

Murcian cauldron pikeun pemula

Dinten ieu kuring nempatkeun rasa tina Mar Menor dina méja kalayan kuali Murcian anu saé ieu pikeun anu ngamimitian. Sanaos urang meryogikeunana, henteu perlu ...
Sawangan standar

Kaldu Laban

Bahan (5 jalma): 6 cengkéh bawang bodas anu dicincang halus 1 paprika 1 kilo domba atanapi daging babi 1 séndok téh kari Kari ...

Sup lauk

Sakumaha urang terang, lauk ngagaduhan kaunggulan anu teu kaétung pikeun awak. Dinten ieu kuring badé nampilkeun anjeun resep anu diajarkeun ku nini kuring: anu beunghar ...

Sup hayam

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun piring anu teu tiasa leungit di bumi mana waé, kaldu hayam anu saé. Resep saderhana anu ku sababaraha anu saé ...

Duduh kaldu

Kalayan pawai Natal urang sadayana parantos pendak sareng "Dr. Báscula" sareng anjeunna parantos nyarios ka kami yén urang kedah ngaraosan ...
Pidato

Calzones, resep khas Itali

Halo! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep khas Itali, sababaraha calzones enak sareng ham, kéju sareng tomat. Calzones henteu sanés ngan ukur pizza ...
Sawangan standar

Udang acapulco

Bahanna: 1 kilo hurang bersih. 50 gram tina mantega. 1 cengkéh bawang bodas anu sateuacanna dicincang. 1 gelas brendi. 4 sendok minyak. dua…

Hurang sareng rum

Naha anjeun hoyong ngareuwaskeun pasangan anjeun? Nya, nyiapkeun hurang rum anu lezat ieu: Bahan-bahan: 20 hurang 1 cangkir rum hideung hideung 1 cengkéh ti ...

Suung Canape

Naha anjeun ngagaduhan lalangit anu nuntut? Nya, kuring ngarepkeun kaget anjeun ayeuna resep ieu: Bahan 300 gram supa seger 70 gram mantega 1 séndok téh peterseli ...
Sawangan standar

Canapes Panas

Kuring nampilkeun ka anjeun resep pikeun starter panas anu saderhana sareng saderhana. Nyiapkeunna pikeun kasempetan naon waé: Bahan-bahan: 1 mayonis roti terakhir 2 diiris endog pindang keras ...
Sawangan standar

Canapes sareng Iblis urang Ham

Kanape ieu beunghar pisan sareng saderhana pisan. Resep ieu tiasa didamel kalayan dibantosan ku anggota bungsu kulawarga: Bahan Hiji ...
Terong Terong

Terong Terong

Akhir-akhir ieu urang terang seueur piring di bumi anu ngagaduhan terong diantara bahanna. Kebon parantos loma taun ayeuna sareng urang kedah ngamangpaatkeun éta.…

Panon alpuket

Resep anu saderhana sareng langsung ieu henteu tiasa diloloskeun nalika datang ka entree full, pésta atanapi acara khusus: Bahan Pulp puree ...
Canapés tina minced ham sareng udang

Canapés tina minced ham sareng udang

Ideu dinten ayeuna nyaéta ngadamel canapés saderhana sareng seger pikeun dijalankeun salaku aperitif atanapi starter dina tuangeun usum panas salajengna. Dua canapés khususna: ...
Kéju krim sareng kanopi udang

Kéju krim sareng kanopi udang

Ieu mangrupikeun salah sahiji kanapé anu henteu maok waktos anjeun; anjeun tiasa nyiapkeun aranjeunna dina lima menit. Idéal lamun seueur jalma ngariung di ...
Supa sareng roti bakar bawang bodas

Supa sareng bawang bodas kanapés

Canapes supa sareng bawang bodas saderhana pisan, sampurna pikeun dijalankeun salaku pamula Natal ieu. Upami anjeun henteu hoyong ngahesekeun hirup anjeun, ieu salah sahiji ...
York ham sareng endog cannelloni

York ham sareng endog cannelloni

Cannelloni biasana mangrupikeun kadaharan dumasar kana pasta pasagi anu dibungkus ku ngeusian naon waé. Nanging, pikeun nurunkeun sababaraha ...

Usum panas cannelloni

Musim panas cannelloni, resep anu sampurna pikeun nyéépkeun sababaraha panas usum panas tina usum panas. Sababaraha gulung ham amis dieusian ku salad anu has ...

Jumlah pasta per jalma

Sababaraha kali kuring heran sabaraha ngitung ieu atanapi tuangeun tuangeun tuangeun anu ageung kumargi seueur waktos atanapi kuring cicing ...
Puff pastry sareng krim belut

Puff pastry sareng krim belut

Puff pastry mangrupikeun bahan anu kapaké pisan di sadaya bumi kumargi ngan ukur nyéép satengah jam urang tiasa ngadamel tuangeun anu nikmat ...

Cangkang dieusian cikopi

Cangkang dieusian ku coklat, tuangeun anu saderhana sareng euyeub kanggo ngiringan kopi. Kalayan 2 bahan urang nyiapkeun tuangeun anu lezat. Abdi parantos ngawartosan anjeun ...
Keong ku saos

Keong dina kaldu, resep khas Cádiz

Dinten ieu kuring badé nyiapkeun resep usum panas anu tradisional dilakukeun di propinsi Cádiz. Mangrupikeun resep anu dianggo salaku aperitif ...

Chorizo ​​carbonara

Upami anjeun resep kana pasta sareng tuang anu tetep, panginten ayeuna anjeun salah sahiji mahluk anu bagja dina nyanghareupan ...

Daging Strogonoff

Pikeun jalma anu nungtut, kuring nampilkeun piring anu gampang sareng lezat pikeun anu resep tuangeun bahan. Bahan 450gr loin atanapi krim 250cc krim 300gr suung 300cc ...
Daging asak sareng saos tomat

Daging asak sareng saos tomat

Upami anjeun parantos ngadamel kaldu daging, cara anu paling saderhana sareng umum pikeun ngamangpaatkeun masak daging nyaéta resep anu saderhana ieu: Daging anu diasakan sareng ...
Daging sareng tomat

Daging sareng tomat

  Upami aya resep anu urang resep pisan, éta Daging ieu sareng tomat. Leres, éta mangrupikeun piring anu saderhana, tapi éta saderhana ...

Babi sareng tomat

Daging babi sareng tomat, piring anu sederhana sareng murah anu saé pisan. Barudak resep pisan saos tomat, janten piring ieu ...
Veal sareng sayuran sareng apu domba

Veal sareng sayuran sareng apu domba

Dinten ieu kami nyiapkeun piring saderhana sapi sareng sayuran. Hidangan anu cocog pikeun sakumna kulawarga anu moal nyéépkeun waktos sareng ...
Daging dina saos sareng kentang

Daging dina saos sareng kentang

Daging babi mangrupikeun salah sahiji daging anu ngahasilkeun paling seueur, gumantung kana potonganana, sarébu hiji resép tiasa didamel. Dinten ayeuna ...
Daging dina saos sayuran

Daging dina saos sayuran

Halo sadayana! Sigana mah ieu pertama kalina kuring masihan resep daging di dieu, éta ngeunaan waktos ... kanggo debut dina anu ieu ...

Daging kanggo ngeusian

Daging ieu kanggo keusikan bakal nyingkirkeun anjeun langkung ti hiji rurusuhan nalika ngadamel, contona, aubergines dieusian ku daging, artichoke, ...

Daging cincang kanggo pasta

Dinten ieu kami masihan anjeun resep saderhana anu bakal nyandak anjeun sakedik waktos sareng anu bakal ngabantosan anjeun masihan rasa anu langkung euyeub pikeun makaroni anjeun, spaghetti ...
Carpaccio nanas sareng madu sareng kismis

Carpaccio nanas sareng madu sareng kismis

Carpaccio nanas sareng madu sareng kismis nyaéta tuangeun usum panas anu saé. Cahaya sareng nyegerkeun, éta cara anu gancang sareng gampang pikeun ngabéréskeun ...
bérés resep pipi daging babi sareng udang sareng scampi

Babi Pipi sareng Udang sareng Scampi

Dinten ieu kami badé nyiapkeun resep anu saé anu khusus sareng anu pasti aya diantara anjeun anu resep. Daging babi atanapi pipi sapi bagian ...
Pipi daging babi dikemas sareng kentang

Pipi daging babi dikemas sareng kentang

Dinten ieu kuring nyungkeun piring masakan Spanyol anu lezat sareng tradisional ieu, pipi daging babi anu dikulub sareng kentang. Piring tradisional dilayanan di ...

Pipi daging babi dipanggang

Pipi mangrupikeun daging anu lembut sareng juicy tina nyanghareupan babi, éta ogé mangrupikeun daging anu murah anu tiasa urang nyiapkeun anu bénten ...
Halis pipi dina saos

Pipi Veal dina saos Porto

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep kanggo acara-acara khusus. Ieu mangrupakeun pipi daging sapi dina saos Porto. Éta resep anu séhat pisan anu ngiringan ...

Puff pastry pipi

Pipi ieu resep anu gampang pisan, gampang ... anu urang bakal hébat, sanaos urang peryogi soré anu sepi kusabab éta lambat didamel. Anu…
Kasserole sangu udang

Kasserole sangu udang

Sangu sareng udang mangrupikeun resep anu khas di Spanyol, kumargi nasi mangrupikeun tuangeun anu seueur anu dikonsumsi seueur, utamina ...
Cod sareng apel

Cod casserole sareng apel

Kalayan pandangan urang dina perayaan Natal anu bakal datang, urang teraskeun ngusulkeun resep anyar. Resep sapertos kieu kanggo cod ku apel, saderhana tapi sanggup ngareuwaskeun ...
Sawangan standar

Tenderloin casserole sareng nasi supa

Kombinasi anu saé, ringan sareng idéal pikeun dinten anu tiis sareng pikeun palate anu nungtut, resep ieu gancang dina 45 menit anjeun bakal ngagaduhan na ...
Kentang sareng liwét kasérol

Kentang sareng liwét kasérol

Kentang sareng casserole leek anu urang siapkeun ayeuna mangrupikeun resep saderhana dina damel anjeun damel dina oven. Urang kedah nyiapkeun ...

Lauk sareng udang casserole

Dinten ieu kuring nyandak anjeun casserole lauk sareng udang. Hidangan lezat anu tiasa anjeun nyiapkeun liburan ieu. Piring lauk saderhana. Kasserole ieu ...
Sawangan standar

Kasserole hayam héjo

Panas, tapi aya peuting anu urang tiasa nyenangkeun diri. Upami anjeun jaga diri, ulah teras-terasan dina salad anu tiis, naha henteu tuang alami anu séhat ...
Sawangan standar

Hayam casserole kalayan nasi héjo

Resep ieu beunghar pisan sareng pikabitaeun, éta dilakukeun ngan ukur 45 menit sareng anjeun bakal ngagaduhan kasérol anu ideal pikeun anjeun pikeun masak paling pikasieuneun.…
Kentang panggang sareng kalér endog

Kentang panggang sareng kalér endog

Upami, sapertos kuring, anjeun resep hal-hal saderhana, anjeun bakal resep proposal ieu. Resep ieu pikeun endog sareng kentang dipanggang mangrupikeun cara séjén pikeun ...
Aubergine casseroles sareng parmesan

Térong casseroles kalayan parmesan

Abdi resep terong; Mangrupikeun bahan anu kuring lebetkeun kana piring anu bénten pisan. Salah sahiji cara gancang nyiapkeun éta nyaéta parmesan, dina ...
Sawangan standar

Koktail Ferrari

Bahan: 1 jet sirop grenadine 4 cl. tina jus jeruk 1,5 cl. tina Amaretto 1,5 cl. kocak Persiapan: Pasang sadayana ...
Tulang kalkun, kalkun tanpa awak

Kumaha balung kalkun

http://www.youtube.com/watch?v=hDegKJlWZag Hoy vamos a abrir una nueva sección en la web, las vídeo-recetas. Van a consistir en pequeños vídeos sobre recetas, consejos, técnicas de cocina…

Kumaha nyiapkeun chanquettes goreng

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun aperitif anu gancang sareng épéktip. Mimiti, jas hujan henteu dikumbah, anjeun langsung nempatkeun seueur tipung dina piring sareng anjeun angkat ...
Sawangan standar

Bawang karamel

Bawang caramelised mangrupikeun resep penting dina sadaya buku masak. Resep ieu bakalan dijantenkeun dadasar pikeun sagala rupa piring: pamula, selera, salad, ...

Bawang beureum

Henteu yakin kana naon anu kedah ditunda pikeun ngiringan piring daging? Ieu resep kami pikeun bawang candied, resep anu serbaguna pisan sareng populér pikeun ngiringan ...

Bawang, seledri sareng wortel vinaigrette

Vinaigrettes anu saé ngiringan rupa-rupa piring saé sareng roti lapis anu ngiringan piring daging beureum sareng bodas sayuran anu ningkatkeun rasa anjeun tuang. Sadayana…
Sawangan standar

Celiacs: gnocchi waluh bébas gluten

Kami bakal nyiapkeun resep anu séhat sareng saderhana pikeun sadaya jalma anu kaserang panyakit celiac nganggo waluh salaku bahan idéal, mangrupikeun tuangeun anu bergizi sareng ...
Sawangan standar

Celiacs: gnocchi bit bébas gluten

Kami bakal nyiapkeun resep bébas gluten saderhana pikeun sadayana anu kaserang panyakit celiac pikeun ngaraosan éta salaku piring utama sareng ngiringan nganggo saos anu bénten atanapi ...
Sawangan standar

Celiacs: bar séréal bébas gluten

Resep ieu diciptakeun pikeun sadayana anu kakurangan tina Intoleransi gluten, mangrupikeun saréat anu gizi anu ngandung nutrisi anu diidinan sahingga tiasa ...
Sawangan standar

Celiacs: kuéh bolu bébas lem

Urang bakal ngadamel resep saderhana pikeun kuéh bolu gajih sahingga sadayana celiacs tiasa ngaraosan tanpa sesah ku sarapan atanapi camilan diwangun ku ...
Sawangan standar

Celiacs: biskuit gurih bébas gluten

Kanggo sadayana celiacs dinten ayeuna urang bakal nyiapkeun resep anu saderhana sareng lezat pikeun jajan asin sacukupna iraha waé sadidinten, utamina dina waktos éta ...
Sawangan standar

Celiacs: bonbon coklat bébas gluten

Bonbon coklat anu bakal urang siapkeun ayeuna mangrupikeun resep anu saderhana kanggo dijantenkeun, janten tuangeun raoseun tuangeun kanggo sadayana anu sangsara ...
Sawangan standar

Celiacs: puding wortel bébas gluten

Kalayan pangan anu diidinkeun sareng saderhana di dapur urang, kami bakal nyiapkeun puding wortel anu indah pikeun sadaya celiacs, ngalebetkeun ku cara kieu sadayana ...
Sawangan standar

Celiacs: chip bébas gluten

Chip mangrupikeun gulungan alit anu raoseun pisan kanggo dilayanan kalayan tambalan anu béda nalika nyiapkeun starter anu teu resmi sareng ku alesan ieu anjeun bakal ...
Sawangan standar

Celiacs: kurupuk jagong bébas gluten

Pikeun dinikmati iraha waé dina sapoe, urang bakal nyiapkeun biskuit jagong bébas gluten pikeun sadaya celiacs, didamel sadayana kalayan makanan anu diidinan sareng ...
Sawangan standar

Celiacs: és krim pisang bebas gluten

Pikeun ngajantenkeun és krim bébas gluten anu lezat ieu, kami bakal nganggo cau atanapi pisang salaku kadaharan anu bergizi, mangrupikeun tuangeun anu amis anu séhat sareng nyegerkeun. Bahan-bahanna: 3…
Sawangan standar

Celiacs: adonan bom bébas gluten

Kuring bakal ngajarkeun kumaha nyiapkeun adonan bom bébas gluten tradisional pikeun sadaya celiacs, supados aranjeunna tiasa ngaraosan roti lapis amis lezat ieu ku saderhana ...
Sawangan standar

Celiacs: adonan kanéloni bébas gluten

Dinten ieu kuring ngajukeun ngadamel resep anu saderhana sareng séhat kanggo adonan cannelloni homemade bébas gluten diwangun ku tuangeun anu cocog pisan pikeun coeliacs sahingga anjeun tiasa ...
Sawangan standar

Celiacs: adonan ravioli bébas gluten

Kalayan resep bébas gluten ieu kanggo sadaya celiacs anjeun tiasa ngadamel adonan pikeun ravioli anu lezat sareng tambalan anu béda sapertos daging, hayam atanapi ...

Celiacs: iteuk camilan asin bébas-gluten

Ngagunakeun tipung sareng pati bébas gluten dinten ieu urang bakal nyiapkeun iteuk asin anu lezat pikeun sadayana celiacs kanggo resep sareng starter atanapi pembuka ...
Sawangan standar

Celiacs: roti chapatí bébas gluten

Kami bakal nyiapkeun resep saderhana pikeun breadsticks anu dikonsumsi khususna di India leres-leres bébas gluten, raoseun raos ku dressing, krim kéju, ...
Sawangan standar

Celiacs: Kueh pir bébas Gluten

Upami anjeun kaserang panyakit celiac anjeun pasti peryogi rupa-rupa resép. Dinten ieu kuring ngajukeun nyiapkeun resep anu saderhana sareng khusus pikeun sadaya celiacs kalayan kadaharan anu gratis ...
bébas kentang pizza

Celiacs: pizza kentang bébas gluten

Kami bakal nyiapkeun sadaya jalma anu kasabaran ti gluten Intoleransi resep anu saé pikeun pizza kentang, janten pilihan anu béda pikeun ngaraosan ieu ...
Sawangan standar

Celiacs: bubuk bakar bébas gluten

Sakumaha urang terang rupa-rupa tipung atanapi pati anu tiasa dihakan celiacs henteu ngandung gluten, urang bakal nyiapkeun resep saderhana anu bakal kapaké pisan pikeun ...

CELIACOS: Resep pikeun cookies cai

Dinten ayeuna kuring nampilkeun resep khusus kanggo celiacs sabab didamel tanpa gluten. Cobian teras dicarioskeun. Bahan-bahan: 1 cangkir pati singkong ...

Pelem boneka daging babi

Ieu mangrupikeun tuangeun pikeun ngan ukur nungtut palate, sareng pikeun anjeun janten sapertos ratu. Bahan 2 gagang 8 daging babi medallions Uyah, ...

Hayam sareng karanjang leek

Hello geulis! Deui, naha sémah tamu mutus kluster sakuriling taplak meja anjeun pikeun anjeun tuang? Ayeuna di ... pamer (jadi ...
Irisan roti sareng baskét endog

Roti roti, ham sareng baskét endog

Resep ieu ngagaduhan dua hal anu positip, saderhana sareng pikaresepeun hasilna tina muka karinjang sareng meupeuskeun endog. Urang sadayana resep ...
Sawangan standar

Supa Provençal

Bahan Suung, 400 g (112 Kcal) minyak semprot, diperyogikeun jumlah (10 Kcal) Bawang bodas, 4 (10 Kcal) Peterseli dicincang, 4 séndok Uyah, kanggo ...

Suung bawang bodas sareng ham

Suung bawang bodas sareng ham, piring sederhana sareng enteng. Resep anu gunana salaku starter, salaku aperitif atanapi salaku iringan anu sanés ...
Suung dieusi ham

Suung dieusi ham

Suung mangrupikeun tuangeun anu beunghar pisan dina Usum Panas, sabab ku aranjeunna urang tiasa nyiptakeun sababaraha resep, janten krim, salaku keusikan, sakumaha tumis, ...
Jam ngeusi supa

Suung dieusian ku ham Serrano

Supa nyaéta jamur anu ngandung sajumlah ageung sipat gizi anu seueur nguntungkeun pikeun kaséhatan urang. Éta ngandung perséntase ageung mineral penting pikeun ...
Charlota tina aubergines sareng daging

Charlota tina aubergines sareng daging

Térong tiasa didahar ku sababaraha cara, digoréng, dipanggang, digoréng, dimasak, diisi, jst. Anu paling sering dianggo nyaéta anu diisi, tapi dinten ieu kami nunjukkeun ...

Kacang sareng endog sareng ham

Upami kuring nyaritakeun yén piring dinten ieu nyaéta kacang polong sareng endog sareng ham (tanpa ningali poto na), panginten anjeun henteu terang naon anu kuring lakukeun ...
Cumi di saos

Cumi di saos

Dinten ieu kuring nyungkeun resep séhat anu lezat ieu, cumi-cumi saos. Enak sareng gampang pikeun nyiapkeun piring, anu anjeun bakal kéngingkeun dasar pikeun anu sanés ...

Cumi dina saos bawang

Cumi dina saos bawang, piring sederhana anu tiasa urang siapkeun sateuacana. Éta gancang sareng aranjeunna saé pisan. Cumi-cumi ti kulawarga ...

Cumi dina saos bir

Cumi dina saos bir, piring anu urang tiasa ngadamel dina waktos anu singget sareng ngantepkeun aranjeunna disiapkeun sateuacanna. Bir masihan rasa anu sanés ...
Cumi-cumi dieusian

Cumi dieusian saos

Pikeun urang Kristen salami Paskah disarankeun henteu tuang daging dina dinten Jumaah, kusabab jaga-jaga, janten ...

Kiripik waluh

Kuring nampilkeun anjeun resep pikeun nyiapkeun kiripik waluh, idéal pikeun ditepikeun salaku pamula: Bahan-bahan: 800 g waluh dikupas sareng tanpa siki 2 ...
resep kiripik wortel

Chip Wortel

Kadang-kadang pembuka barang hartosna nyeri sirah nalika nyiapkeun ménu urang, sabab urang sering murag kana beuli, zaitun, ...

Jagung bakar

Kuring nampilkeun anjeun pilihan anu saé upami ngeunaan barbecue pikeun ngiringan sagala jinis daging: Bahan-bahan: 6 Jagong ngora sareng Kulit husk na ...

Coklat susu

Dinten ieu kuring ngimpikeun nini kuring ngajelaskeun resep ieu anu anjeunna nyiapkeun pikeun kuring nalika kuring alit, janten kuring naros ka diri kuring: Naha henteu ...

Coklat sareng buah garing

Coklat sareng buah garing, tuangeun buatan bumi saderhana sareng euyeub pisan, resep dianggo. Upami anjeun ngagaduhan sésa buah garing tina liburan ...

Chorizos dina anggur bodas

Chorizos dina anggur bodas. Dinten ayeuna kuring nyangking resep anu saderhana sareng lezat, tusuk sate atanapi tapa, éta mangrupikeun klasik pikeun usum panas ayeuna. ...
Pistachio Crust Daging Chops

Pistachio Crust Daging Chops

Anu anjeun anu mikiran ngagungkeun sareng kulawarga sareng / atanapi rerencangan pésta di teras anjeun atanapi kebon ngamangpaatkeun cuaca anu saé, perhatoskeun resep ieu! ...

Churrasco kalayan saos cabé

Nalika hiji dinten urang ngadamel sajumlah ageung daging sareng urang ngagaduhan sésa-sésa, éta saé-saéna dijaga, kusabab énjingna éta tiasa dilakukeun…

Churrasco diubaran ku rempah-rempah

Resep ieu mangrupikeun conto anu jelas yén ku 4 atanapi 5 bahan urang tiasa ngadamel piring anu lezat sareng gampang. Éta tiasa dicandak salaku piring ...
Sawangan standar

TAPI BEER LOIN

BAHAN: Pita pigeulang, sakilo, kirang langkung, sapotong. 2 bawang ageung, 2-3 wortel, 2-3 tomat asak, dua cengkéh ...
Sawangan standar

PINTU PINJAMAN DENGAN KOMPLE APPLE

BAHAN: - Pita babi loin dina hiji lembar (beuratna diitung ku anjeun gumantung kana jumlah anu anjeun tuang masing-masing sareng nomerna ...
Sawangan standar

Plum gelombang mikro dina sirop

Kami bakal nganggo gelombang mikro, pikeun sababaraha menit, resep saderhana ieu pikeun plum dina sirop sareng dianggo dina tuang, ngeusian kuéh atanapi nganggo éta ...

Dikocok bodas endog

Anjeun terang, anu jelas keuna dugi ka salju sok ngajantenkeun aranjeunna ku panon sareng aranjeunna henteu pernah sesah anu dipikahoyong, tapi ... Kumaha kuring terang ...
Peach cobbler sareng és krim

Peach cobbler sareng és krim

Kuring ngadorong anjeun pikeun ngamimitian sabtu minggu ku nyiapkeun kadaharan kadieu katin anu hadé. Meureun istilah tukang cocooan teu wawuh ka anjeun, tapi henteu kedah ...

Almond Coca

Dinten ieu kuring nyandak anjeun koka almond. Kalayan sababaraha bahan kami ngagaduhan coca ieu pikeun ngiringan kopi, camilan atanapi salaku panganan cuci mulut. Henteu aya nanaon…

Koka bawang caramel

Tungtung bulan sareng sakedik atanapi henteu dina kulkas? Naha anjeun peryogi solusi anu gancang sareng gampang pikeun tuang sababaraha réréncangan anu parantos muncul ...

Koka bawang caramel

Tungtung bulan sareng sakedik atanapi henteu dina kulkas? Naha anjeun peryogi solusi anu gancang sareng gampang pikeun tuang sababaraha réréncangan anu parantos muncul ...

Coca tina chicharrones

San Juan caket, festival anu dirayakeun di sababaraha kota di Spanyol. Di Catalonia pésta ieu dibarengan ku sababaraha koko anu saé pisan, ...

Krim coca

Kue krim, jajan bolu lemes sareng raos pisan. Adonan ngeunah pisan sareng lembut. Coklat ieu nuju nyiapkeun perayaan ...

Coca de frankfurt sareng céri

Hello geulis! Dinten ieu kuring bagikeun sareng anjeun resep anu gampang pisan, beunghar sampurna pikeun snack sareng rerencangan atanapi pikeun tuangeun pikeun dua urang. Kalayan…

Kue kue kuéh sareng rambut malaikat

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun kueh kue puff dieusi ku bulu malaikat, saderhana pisan, murah sareng gancang nyiapkeun. Puff pastry serbaguna pisan upami ...

Puff cake kueh sareng sayuran bakar

Kami badé nyiapkeun coca pastry puff sareng escalivada, koka garing, buatan sendiri sareng escalivada aubergines sareng cabé bakar. Piring anu séhat pisan ...

Puff cake kueh sareng apel

 Puff pastry sareng apel, tuangeun anu saderhana pisan sareng hasilna alus pisan. Dina waktos anu singget sareng sababaraha bahan urang tiasa nyiapkeun jajan ieu ...

Puff pastry sareng tomat

Urang badé nyiapkeun coca pastry puff sareng tomat, coca anu lezat sareng renyah. Nalika Hari Valentine caket, pastry puff bakalan ...

Puff cake kueh sareng sayuran anu dipanggang

Puff pastry sareng sayuran anu dipanggang, resep saderhana, idéal pikeun nyayogikeun tuangeun gancang sareng rerencangan. Pikeun nyiapkeun coca ieu sareng sayuran anu urang butuh ...

Puff pastry sareng coklat cake

Koka anu saé pikeun San Juan, roti puff sareng coklat. Peuting San Juan caket, di seueur tempat dirayakeun ku petasan ...

Puff pastry sareng krim jajan

Puff pastry sareng krim, coca anu lezat sareng krim pastry. Ayeuna sumping festival sareng coca ieu cocog pikeun didamel, éta ogé saé pikeun ...

Coca De llanda

Coca de llanda mangrupikeun coca khas Valencian, saé pisan kanggo sarapan atanapi camilan. Resep anu sami ieu tiasa didamel nganggo yogurt, ...

Coca sayuran

Dinten ieu kami nyiapkeun coca sayuran, resep saderhana anu saé pisan sareng mirip pisan sareng pizza. Idéal pikeun dibagi ...

Wortel sareng coca walnut

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun wortel sareng koka walnut, koka bolu, jus kusabab wortel nambihan kalembaban kana jajan sareng anu ngajantenkeun ...

Engkol asak

Sanaos urang nuju usum salju anu teu ati pisan di Spanyol (sakedik tiis, hujan alit, sareng sajabana) dina waktos taun ieu urang sok asa gaduh piring haneut tina sendok.…

Kacang bodas asak

Dina dinten anu tiis teu aya anu langkung pikaresepeun tibatan piring panas anu saé. Naha anjeun resep kacang bodas? Sanes abdi…

Rebus kentang sareng daging

Resep dinten ieu mangrupikeun salah sahiji anu khas pikeun unggal bumi. Upami anjeun ngagaduhan daging, hayam atanapi sapi, sareng anjeun ...

Rebus sayuran sareng kacang

Kunaon sadayana ibu-ibu ngajarkeun ka urang pikeun masak sayur anu saé sareng kacang ciki heula? Nya, aranjeunna ngajar urang ...

Lobster koktail

Bahan-bahan: 200 g daging hurang 2 séndok saos tomat 100g tina kacang polong kalengan 1/2 gelas mayonis 1 ...

Alpukah sareng koktail iteuk iteuk

Alpukah sareng kokét iteuk koktail, pamula anu seger sareng enteng, idéal pikeun ngamimitian tuang pésta. Nyiapkeun koktail salaku starter biasana resep, ...

Ros-rosan babi bakar

Bahan (2 jalma): - vakum ros-rosan dikemas atanapi mésér seger. Sadaya bahan ieu upami anjeun mésér seger, kumargi vakum parantos sumping ...
Kuncup sareng alpuket sareng teri

Kuncup sareng alpuket sareng teri

Kami réngsé saminggu nyiapkeun starter tiis anu saderhana pisan: kuncup sareng alpukat sareng teri. Meureun ayeuna urang hoyong langkung ngegel kana sungut urang ...

Kuncup sareng teri sareng kéju

Kiwari mimiti seger sareng enteng, kuncup sareng teri sareng kéju. Piring ieu disiapkeun dina waktu anu singget, éta hébat salaku starter, nyiapkeun ...
Kuncup wortel gelombang mikro

Kuncup wortel gelombang mikro

Naha anjeun émut wortel gelombang mikro anu kami ngajar anjeun pikeun nyiapkeun nembé? Dinten ieu kami bakal nganggo deui pikeun nyiapkeun starter anu ringan sareng nyegerkeun: ...

Kembang apu kalayan belut

Sanaos cuaca anu saé pas, anjeun tetep hoyong tuang anu seger sareng séhat, khususna dina wengi, nalika henteu ...
Pucuk apu

Pucuk apu

Kadang-kadang hésé pisan pikeun urang ngadamel resep gancang anu, dina waktos anu sasarengan, séhat, sabab lumrah nganggo saladah ...

Kol sareng kentang paprika

Kubis sareng kentang paprika, resep saderhana anu disiapkeun ku sakedik bahan. Sapiring sayuran anu hargana kanggo anu munggaran ...
Kembang engkol al ajoarriero

Kembang engkol al ajoarriero

Di dapur sok teu aya komplikasi. Aya resep sareng daptar bahan saderhana sareng saderhana anu nyayogikeun kami pikeun kombinasi rasa anu raos.…
Dipanggang kembang engkol sareng cabé

Dipanggang kembang engkol sareng cabé

Aya hiji mangsa nalika kuring resep ngadamel piring anu rumit. Dina taun-taun ayeuna, kumaha oge, kuring nyayogikeun aranjeunna pikeun kasempetan-acara khusus sareng kuring bet unggal dinten ...
bérés resep kembang engkol sareng hayam sareng supa

Kembang engkol sareng Kari Hayam sareng Suung

Sakumaha anu parantos urang sebatkeun dina kasempetan anu sanés, nalika anjeun nuju diét anjeun kedah ngasah imajinasi anjeun pikeun tiasa resep resep anu rada béda sareng sajabina ...

Kembang engkol sareng sambel bechamel

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun piring kembang engkol sareng kentang. Kembang engkol mangrupikeun sayuran anu urang konsumsi sakedik sanaos éta mangrupikeun tuangeun anu beunghar pisan ...

Kembang engkol sareng sambel bechamel

Resep anu kami nampilkeun ka anjeun dinten Salasa ieu saderhana pisan didamel sareng dina waktos anu sami éta lumayan saé. Upami anjeun henteu resep ...

Kembang engkol lada tumis sareng almond

Akhir minggu dimimitian sareng éta sababna dinten ayeuna kuring mutuskeun masihan anjeun resep pinuh énergi, kontras sareng rasa. Dinten ayeuna mangrupikeun ...

Kembang engkol roti

Kembang engkol anu dipotong sayuran anu anjeun resep atanapi benci. Sabalikna, kembang engkol henteu pati dipikaresep, bau na henteu pikaresepeun pisan. Sigana mah seueur ...
Sawangan standar

Buntut bakar sareng saos krim

Usul dinten ieu nyaéta nyiapkeun piring katuangan anu éndah nganggo potongan daging sapi sapertos buntut rump sareng ...
Buntut bikang sareng kadaharan ti laut

Buntut bikang sareng kadaharan ti laut

Dinten ieu kami masihan anjeun piring anu kadua sareng bau laut ... Lauk sareng kadaharan ti laut, kombinasi anu euyeub, idéal pikeun anu resep kana rasa anu raos anu ...

Kumaha nyiapkeun sirop ku kognak

Sirop tiasa dianggo kanggo puding, wadah, kuéh, puding, kuéh bolu, gada ipis sareng kompot: Bahan 1/2 cangkir gula 1/2 gelas ...
Sawangan standar

Kumaha nyiapkeun hayam enak dina leutak

Upami anjeun ngagaduhan aksés kanggo tiasa ngagaleuh atanapi ngagedékeun hayam bikang tanpa seueur hormon anu kami lebet di supermarket, anjeun tiasa nyiapkeun piring anu khas ...
Sawangan standar

Plum compote dina gelombang mikro

Pikeun nyiapkeun dessert anu séhat dina sababaraha menit, kuring nyarankeun anjeun ngadamel komput plum anu lezat ieu dina gelombang mikro, kanggo ngaraosan dina akhir tuang ...

Buah prambus Compote

Dinten ayeuna kuring nampilkeun salah sahiji resep panggampangna sareng murah anu tiasa didamel sareng anu ngagaduhan sababaraha kagunaan. Idéal pikeun ngiringan tuangeun campuran ...
bérés resep compote apel

Apel

Salah sahiji panganan cuci mulut anu paling beunghar sareng saderhana anu didamel nyaéta kompot apel, dumasar kana buah ieu urang ngahontal hasil anu amis anu ...
Apple compote sareng kayu manis

Apple compote sareng kayu manis

Hal saderhana sering pang beungharna. Sareng teu aya anu saderhana tibatan ngadamel kompot apel sareng ngasakanana ku kayu manis; ...
Sawangan standar

Apel gelombang mikro

Upami urang kedah nyiapkeun dessert anu séhat dina sababaraha menit, kuring nyarankeun anjeun ngadamel apel anu lezat dina gelombang mikro, pikeun raos nyalira atanapi sareng ...

Kelinci kasérol dina saos

Kelinci casserole dina saos, asakan saderhana sareng gancang kanggo didamel, resep tradisional. Kelenci mangrupikeun daging anu séhat pisan, nyaéta ...
bérés resep kelenci sareng bawang bodas

Kelenci sareng Bawang bodas

Sareng sakali deui kuring sumping sareng resep kelenci, pikeun ngaraosan daging anu séhat ieu kalayan sentuhan khusus. Kaleresan anu jelas ...
bérés resep kelenci dipanggang kalayan rempah

Kelinci Panggang sareng Rempah

Salaku anjeun anu maca rohangan anu pikaresepeun ieu terang, salah sahiji daging anu kuring paling resep nyaéta kelinci. Éta pisan handap dina ...

Kelinci dipanggang sareng kentang

Kelenci panggang sareng kentang, piring saderhana pikeun disiapkeun, cara gancang sareng gampang pikeun masak. Daging kelenci saé pisan sareng ...
bérés resep kelenci sareng udang

Kelenci sareng Udang

Sakali deui, didieu anjeun gaduh kuring sareng resep anu didamel tina bahan anu kuring resep, kelenci. Dinten ieu kuring hoyong bagikeun sareng anjeun ...
resep kelenci anu beunghar sareng saderhana kalayan saos romesco

Kelenci sareng saos Romesco

Jigana parantos jelas yén salah sahiji daging karesep kuring nyaéta kelenci. Kusabab kitu, sanaos kuring pastina bakal masihan resep anu sanés sareng ...

Kelenci saos sareng endog goreng

Kuring henteu weruh naha anjeun kantos ningali iklan dina televisi akhir-akhir ieu anu nyarios sapertos ngadahar daging kelenci modis. Abdi…
resi-termi

Kelenci dina saos nanas

Daging, sapertos lauk, mangrupikeun hal anu penting pisan dina tuangeun sadidinten, éta sababna urang yakin yén tuang duanana hiji hal sareng ...
beku kéju seger

Tip pikeun katirisan kéju seger

Dupi anjeun katirisan kéju seger? Leres anjeun tiasa. Upami anjeun parantos ngagaleuh bak tina kéju seger anu anjeun moal tuang, beku éta raoseun ...
Kéju kéju

Tips pikeun pie beku sareng pie

Upami anjeun salah sahiji jalma anu resep baking tapi teu gaduh seueur waktos, ieu bakal narik minat anjeun. Kadang-kadang urang tiasa ...
Sawangan standar

Damel kaleng buatan

Ngadamel supa jamur buatan imah anu lezat ieu mangrupikeun persiapan anu saderhana pikeun dilakukeun, kumargi éta henteu ngandung seueur bahan sareng anjeun kedah diémutan ...
Sawangan standar

Kaléng kembang engkol dina minyak

Kami bakal ngadamel kembang engkol kaléng anu éndah dina minyak sahingga anjeun tiasa ngaraoskeun salaku aperitif sareng ngiringan nganggo piring katuangan anu ngandung ...
Sawangan standar

Ngawétkeun supa atanapi supa

Suung kaleng atanapi supa dina minyak mangrupikeun resep saderhana pikeun dilakukeun sareng éta dicirikeun ku nilai gizi anu hébat dina protéin tina ...
Sawangan standar

Kaléng kiwi dina sirop

Ngawétkeun didamel kalayan buah alami mangrupikeun tuangeun anu hadé pikeun anjeun anggo dina nyiapkeun dessert amis sareng ogé pikeun ngahias tart atanapi kuéh ...
Sawangan standar

Pir kaléng dina sirop

Usul dinten ieu nyaéta nyiapkeun kaléng buah pir anu séhat dina sirop, janten tuangeun idéal pikeun anjeun anggo dina gulung amis, ngahias ...
Sawangan standar

Lada cabe kaléng dina minyak

Ngawétkeun persiapan anu kapaké pisan pikeun disimpen dina kulkas sareng sina ngiringan tuangeun, ku sabab kitu urang bakal nyiapkeun ...
Sawangan standar

LAYAKAN JELEMA HIJI

Bahan: Pikeun ngarobih garnish masakan anjeun sakedik, anjeun tiasa nyiapkeun énsiklopédia pikeun cabé héjo ieu. BAHAN · 14 cabé héjo diteukteuk kana strip ·…
Sawangan standar

Tomat kaléng dina brine

Dina sababaraha kasempetan kuring ngajukeun anjeun pikeun ngalestarikan anu bénten-bénten, nanging dinten ayeuna kuring bakal ngajarkeun kumaha ngawétkeun tomat dina cai asin sahingga anjeun tiasa ngaraosan éta ...
Ngawétkeun kentang dikupas

Ngawétkeun kentang dikupas

Naha anjeun terang kumaha ngalestarikeun kentang anu dikupas? Salah sahiji kadaharan anu paling sering dianggo di dapur nyaéta kentang. Tanpa diragukeun, ku aranjeunna urang tiasa nyiptakeun seueur piring. ...
Panggang kendang hayam anggang

Panggang kendang hayam anggang

Dinten ayeuna urang badé masak piring hayam anu lezat ieu. Éta asak lengkep dina oven sareng henteu ngagaduhan tambih, janten tétéla ...
Cookies sareng kiripik coklat susu

Cookies sareng kiripik coklat susu

Ieu sanés pertama kalina kuring nyebarkeun dina Resep Dapur resep pikeun cookies, cookies bentukna buleud anu sering ngandung potongan ...

Cookies sareng coklat

Cookie sareng coklat, sababaraha cookies anu saé pisan pikeun ngaraosan sarapan atanapi snack kalayan kopi sareng pikeun barudak sababaraha karesepna. Anu…
Nutella ngeusi cookies coklat

Nutella ngeusi cookies coklat

Teu tahan pikeun unggal pencinta coklat. Kitu ogé cookies coklat ieu dieusi ku Nutella. Cookies renyah di luar anu nyumputkeun haté anu raoseun. ...
Cookies Amérika

Cookie, Cookie Chip Coklat Amérika

Renyah sareng ku raos coklat anu sengit, cookies Amérika ieu nyayogikeun snack anu hadé pikeun sarapan atanapi snack. Resepna saderhana pisan pikeun ...

Gelas és krim sareng sirop granat

  Bahan: Sirup Grenadine 400g krim dikocok 300g tina strawberry ice cream 200g Vanilla ice cream Strawberries Persiapan: Bersih sareng potong lambar ...

Piala Melba

Hayu urang cobian sareng cobian panganan cuci mulut anu lezat ieu: Bahan-bahan: 2 porsi es krim vanili 1 persik dina sirop anu dicincang Chantilly cream Rollers ...
Yogurt, buah prambus sareng madu

Yogurt, buah prambus sareng madu

Tilu bahan sareng 10 menit waktos urang sadayana anu urang peryogikeun pikeun nyiapkeun dessert ieu. Sora kan kan? Sareng urang tiasa janji yén éta. Anu…
Sawangan standar

Kopi Haté

Bahan: 6 konéng endog (s) Kayu manis 500 ml atanapi susu cc 8 séndok (s) gula 2 séndok (s) kopi 6 bodas endog Persiapan: Janten ...

Haté artichoke ngagelebug

Haté artichoke anu rusak, resep anu saderhana. Hidangan anu tiasa dijalankeun salaku starter, kanggo aperitif atanapi snack, atanapi salaku iringan pikeun sababaraha ...
Domba madu sareng plum

Domba madu sareng plum

Halo sadayana! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu asli sareng beunghar anu moal nyésa tamu anjeun. Domba dina madu sareng plum ...

Domba sareng cabé sareng kentang

Resep dimana domba mangrupikeun bahan utami nyaéta salaku "dipikacinta" sapertos "ditolak." Naha urang nyarios kieu? Kusabab éta mangrupakeun daging sareng ...

Domba sareng bumbu Provencal

Domba mangrupikeun daging anu khusus pisan. Raosna raoseun pisan, sareng aya anu resep pisan sareng anu henteu resep ...

Domba sareng suung

Bahan-bahan: 300g suung 2 péso domba Marsala anggur 60 g mantega 1 cengkéh bawang bodas 1 gelas anggur bodas Tepung Lada ...
Jeruk nipis atanapi irisan

Irisan atanapi palang

Manisan lemon, sakumaha aturan umum, nyegerkeun pikeun kuring dina waktos taun ieu. Anu ieu anu kuring bawa ka anjeun ayeuna gampang didamel sareng seueur ...
BBQ iga sareng sangu

BBQ iga sareng sangu

Iga tiasa disiapkeun dina sababaraha cara ... Meureun cara anu kuring paling resep dipanggang, dibumbui ku sababaraha ramuan aromatik sareng dibarengan ku saos anu saé ...

Panggang iga iga

Tulang iga anu diasinkeun, piring saderhana pinuh ku rasa anu bakal dipikahoyong ku sadayana. Hidangan anu urang tiasa nyiapkeun liburan atanapi ...

Iga anu diasinkeun sareng kentang

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun sababaraha tulang rusuk anu diasinkeun sareng kentang, kalayan rasa anu raoseun, iga anu béda-béda pinuh ku rasa. Resep ieu dipasihkeun ka kuring ...

Iga sareng tomat

Iga sareng tomat resép saderhana sareng homemade, sareng saos tomat kanggo ngador seueur roti. Iga na daging ngeunah pisan, aya ...

Iga cedo dipanggang

Iga babi dipanggang, éta resep anu saderhana pisan anu disiapkeun dina waktu anu singget, éta ngeunah pisan dina oven sareng rempah-rempah ...

Iga babi sareng bir

Daging ku kentang! Kombinasi anu teu éléh sampurna (henteu cocog pikeun vegan). Saha anu tiasa nolak pangalaman syahwat tina lebur daging dina sungut? Sababaraha ...

Spareribs Madu

Iga babi madu, piring anu saé sareng bénten sareng kontras rasa anu seueur anu resep. Piring ieu tulang iga ...
Sawangan standar

Iga babi dikukus

Upami aya anu raoseun dina dunya masak, éta pasti daging iga. Dinten ieu kuring bakal nampilkeun anjeun anu béda, beunghar sareng ...

Iga babi dina saos

Iga babi dina anggur bodas, saos anu beuleum kanggo nyelapkeun roti. Kuring henteu weruh naon anu ngagaduhan tulang rusuk daging babi, anu raoseun, sanaos kuring henteu resep ...
Iga domba iga

Iga domba iga

Halo sadayana! Naha anjeun resep piring daging anu béda? Dinten ieu kuring badé nyarioskeun kumaha anjeun tiasa nyiapkeun iga domba ...

Iga dina saos sareng kentang

Dinten ieu kuring ngajukeun piring tina iga dina saos sareng kentang, piring anu saderhana, beunghar sareng murah anu tiasa urang siapkeun sateuacanna, sanaos ...

Iga dina saos bir

Iga dina saos bir. Saha anu henteu resep sababaraha iga babi? Nya, anjeun sareng saos bir, anjeun bakal resep ...

Jack Daniels Iga

Sanaos panas, napsu anu goréng, sareng kaéndahan tuangeun seger, seger, kuring teu tiasa pasihan kasempetan kanggo ngabagi ...

Coulant coklat

Koulant coklat, tuangeun idéal pikeun pecandu coklat. Coulant coklat mangrupikeun panganan cuci mulut lezat anu asalna ti Perancis, gampang pisan disiapkeun ...
Crêps tanpa endog

Crêps tanpa endog

Kuring jarang masak anu amis sareng kuring ngan henteu terang naon anu kajantenan kuring kalayan jinis resep ieu. Abdi tiasa ngadamel resep asin ku panon ...

Krim Catalan

Krim Catalan atanapi krim Saint Joseph, tuangeun tradisional masakan Catalan anu disiapkeun kanggo dinten Saint Joseph dina tanggal 19 ti…

Waluh sareng krim jahé

Kami badé nyiapkeun waluh sareng krim jahé. Tiis aya di dieu sareng sareng na piring sendok haneut. Krim lemes anu ...
Sawangan standar

Krim Basil pikeun saos pasta

Kami bakal nyiapkeun resep saderhana pikeun krim basil khusus didamel pikeun saos sababaraha jinis pasta seger atanapi garing anu anjeun pikahoyong, janten pilihan ...
Krim seledri

Krim seledri

Hiji poto anu disalahkeun pikeun ngajantenkeun kuring resep kana resep ieu, krim seledri anu kuring anggap sampurna pikeun ditambihkeun kana ménu mingguan kuring.…

Krim Endog

Krim aubergine atanapi hummus aubergine. Sanaos krim ieu paling dikenal didamel ku cépeak, éta ogé disiapkeun nganggo aubergine. Krim ieu has ...

Krim ubi

Krim ubi, krim gugur anu idéal pikeun tuang siang. Krim anu pohara mantuan, éta saderhana sareng gancang. Éta ogé hoyong piring panas, ...
Krim ubi sareng santan

Krim ubi sareng santan

Kumaha mangpaatna krim. Aranjeunna disiapkeun dina waktos anu singget pisan sareng janten pilihan anu sampurna pikeun tuangeun dina waktos ayeuna ...
Brokoli sareng krim kangkung

Brokoli sareng krim kangkung

Sup sareng krim mangrupikeun sekutu anu hébat di dapur pikeun ngamangpaatkeun éta tuangeun anu badé goréng dina kulkas. ...

Brokoli sareng krim kangkung

Brokoli sareng krim kangkung, piring anu raoseun pisan, cocog pikeun usum salju. Duanana krim sareng sup mangrupikeun piring sendok ...

Krim tina zucchini

Krim zucchini, sayuran anu séhat pisan sareng sampurna pikeun jalma anu nuju diét, pikeun murangkalih pikeun raos hampang na ...
krim zucchini lampu

Krim zucchini enteng

Salila sabtu minggu ieu urang parantos ngaraosan Resep Masak pikeun resep entéh. Salat tomat anu urang siapkeun kamari sareng ...
Zucchini sareng krim brokoli

Zucchini sareng krim brokoli

Sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun sabtu minggu ka tukang, kebon anu loma sareng urang parantos tiasa ngumpulkeun seueur zucchini. Éta hartosna yén salami ieu ...

Zucchini sareng krim apel

Zucchini sareng krim apel, cocog pikeun dinten anu tiis ieu, kumargi ayeuna aranjeunna resep pisan. Krim anu pohara mantuan, éta saderhana saderhana ...

Zucchini sareng krim bawang

Zucchini sareng krim bawang. Krim saderhana euyeub, idéal pikeun tuangeun usum salju, haneut, séhat sareng piring ringan. Bédana…
Zucchini sareng krim wortel

Zucchini sareng krim wortel

Di bumi urang ngamangpaatkeun Minggu pikeun masak. Kami resep nyiapkeun piring sayuran sareng krim di énjing janten langkung tenang nalika ...
Zucchini, wortel sareng kembang engkol

Zucchini, wortel sareng kembang engkol

Krim sayuran sapertos kieu mangrupikeun sumber anu saé pikeun ngarengsekeun tuangeun sareng tuangeun kanggo sakumna kulawarga. Gampang pisan sareng gancang pikeun nyiapkeun aranjeunna, salaku tambahan, ...

Krim zucchini sareng kentang

Krim zucchini sareng kentang piring anu lezat anu tiasa urang siapkeun pikeun tuangeun usum salju, salaku pamula atanapi nganggo sayuran anu urang ...

Krim zucchini

Resep anu kami nampilkeun ayeuna cocog pikeun anu hoyong nyucikeun awakna, anu nuju diét sareng pikeun sadayana anu ...
Krim waluh

Krim waluh

Tiis anu raoseun di seueur tempat, naha usum tiris, sareng anu hoyong kami lakukeun nyaéta tuang tina séndok. Kanggo…

Krim waluh sareng udang

Dinten ieu kuring ngajukeun krim waluh sareng udang, krim sayuran anu séhat pisan, tapi dinten ieu urang badé ngiringan éta sareng udang anu dikupas, ...
Krim waluh sareng céah renyah

Krim waluh sareng céah renyah

Minggu ayeuna suhu parantos turun sacara signifikan sareng awak ngahargaan piring panas sapertos krim waluh sareng ceuceu renyah sareng blueberry anu urang siapkeun ...

Krim waluh sareng udang

Krim waluh sareng udang. Krim mangrupikeun usul anu saé salaku pamula pikeun tuangeun pésta, éta lemes, hampang sareng haneut, kumargi ...
Krim waluh enteng

Krim waluh enteng

Upami sapertos kuring salami dinten-dinten akhir anjeun henteu liren ngaraosan manisan tradisional anu béda-béda, anjeun panginten milari anu langkung énggal kanggo dimimiti minggu payun. ...
Krim waluh

Waluh Sareng Krim Wortel

Kami aya di tengah usum waluh, sayuran low-kalori pinuh karbohidrat nyerep laun, serat, mineral, sareng vitamin. Kadaharan anu sampurna ...
Krim bawang daun

Krim bawang daun

Nembe urang ningal wortel sareng krim zucchini, gampang pisan didamelna sareng kirang langkung mangrupikeun hal anu biasana urang sadayana lakukeun ...
Krim coklat buatan imah

Krim coklat buatan imah

Kaseueuran urang resep kana coklat, ngaraosan ons coklat anu beunghar sareng nyatet kumaha éta lebur dina sungut anjeun nyaéta ...
Kembang engkol sareng krim kari

Kembang engkol sareng krim kari

Naha anjeun émut resep anu kami nyiapkeun kamari? Tina kembang engkol sareng wortel sareng apel anu ku kuring diusulkeun salaku keusikan sandwich sareng ...
Kembang engkol sareng sup apel

Kembang engkol sareng sup apel

Urang mimitian akhir minggu ku nyiapkeun resep saderhana, kembang engkol sareng krim apel anu kuring arepkeun anjeun bakal nambihan kana ménu mingguan anjeun minggu ieu. Kusabab…
Kembang engkol sareng krim turnip

Kembang engkol sareng krim turnip

Krim sayuran mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngamimitian dina tuangeun naon waé. Éta ogé tiasa dinikmati saat tuang salaku piring anu ngahijikeun ...
Kembang engkol, kentang sareng sup seledri

Kembang engkol, kentang sareng sup seledri

Urang ngamimitian sabtu minggu ku nyiapkeun resep anu saderhana sareng nutrisi pisan: krim kembang engkol, kentang sareng seledri. Mangrupikeun piring anu bakal nyandak anjeun ...
Kembang engkol, wortel sareng krim kunyit

Kembang engkol, wortel sareng krim kunyit

Purees sareng krim mangrupikeun bagian tina ménu mingguan kuring sapanjang taun. Umumna, kuring nyiapkeun aranjeunna pikeun resep salaku bagian tina tuang, tapi éta ogé ...
Krim asparagus bodas gampang

Krim asparagus bodas gampang

Aya waktos nalika anjeun hoyong anu séhat sareng éta henteu masihan seueur padamelan pikeun kami. Pikeun waktos-waktos éta urang ngagaduhan resep ieu anu bakal nyingkirkeun anjeun ...

Krim Asparagus Héjo

Krim asparagus héjo, krim saderhana kalayan seueur rasa. Krimna tiasa dicandak panas atanapi tiis, éta sababna urang tiasa tuang sadayana ...
Asparagus héjo sareng krim kentang

Asparagus héjo sareng krim kentang

Dinten ieu kuring nyiapkeun sareng anjeun krim idéal pikeun ngalengkepan tuangeun. Krim asparagus héjo sareng kentang saderhana pisan anu tiasa ngabantosan anjeun ...

Krim Stroberi

Bahan 1 gelas stroberi diiris 1 cau diiris garing ku jeruk nipis 1 séndok madu 1 sadayana yogurt tina ...
Krim kacang polong sareng yogurt

Krim kacang polong kalayan yogurt

Krim sareng purees ngamungkinkeun urang maénkeun seueur bahan. Éta mangrupikeun usul anu saé nalika kami hoyong ngamanpaatkeun bahan ieu atanapi anu bade ...
Krim supa

Krim supa

Dinten ieu kami nyiapkeun krim supa saderhana dina Resep Dapur. Pamula anu saé pikeun sakulawarga, anu moal nyandak seueur waktos anjeun. ...
Kacang héjo sareng krim zucchini

Kacang héjo sareng krim zucchini

Krim mangrupikeun usul anu hadé pikeun ngenalkeun sayuran pikeun anu alit. Salah sahiji kacang héjo sareng zucchini ieu gampang didamel sareng ...

Kiwi sareng krim apel

Kiwi sareng krim apel, dinten ayeuna kuring ngusulkeun krim anu saderhana sareng lemes. Ngeunah pisan tuangeun salaku tuang tuangeun atanapi kanggo ngeusian kuéh, cookies atanapi ...
Krim lobster gancang

Krim lobster gancang

Dinten ieu kuring nampilkeun piring anu kuring pikir cocog pikeun ditepikeun salaku starter nalika tuang siang atanapi tuang tuangeun dimana anjeun badé ngumpulkeun réréncangan ...

Krim lentil kari sareng kéju

Hello geulis! Dinten ayeuna kuring masihan anjeun resep anu saderhana, murah sareng lezat. Kalayan ukur 4 bahan urang bakal kéngingkeun kursus anu munggaran anu pantes pikeun hurup ...

Krim jeruk nipis

Krim jeruk nipis, sababaraha gelas sareng krim lemon anu saé idéal pikeun panganan cuci mulut. Krim jeruk nipis saderhana, creamy tur nikmat. A…
Kentang sareng krim bawang

Kentang sareng krim bawang

Saatos tuangeun Natal, kuring biasana ngaraos resep tuang sup sareng krim sayuran langkung ti kantos, éta ogé kajantenan? Sareng krim kentang ieu ...
Sawangan standar

Krim foie paté sumebar

Aya persiapan anu béda pikeun nyebarkeun dina roti, biskuit atanapi roti bakar, sareng dinten ieu usulna nyaéta ngadamel krim lemes tina foie pate supados ...
Sawangan standar

Sumebar Timun

Resep saderhana anu bakal urang siapkeun mangrupikeun pilihan anu sanés, pikeun nampilkeun krim bonténg anu saé ieu, kusabab éta nikmat disebarkeun dina ...

Leek sareng krim apel

Leek sareng krim apel mangrupikeun piring anu séhat sareng lezat. Krim anu lemes sareng haneut, piring sendok pikeun ngamimitian usum gugur. Piring ...

krim sayur

Dinten ieu kami mimitian ku krim sayuran. Krim sayuran atanapi purees saé kanggo ngenalkeun sayuran kanggo anu alit, éta lemes ...
Krim yogurt buatan imah

Krim yogurt buatan imah

Ayeuna ku Usum Panas umum pikeun urang sadayana tetep garis janten langkung langsing sareng langkung fit. Tuangeun anu saé kanggo ieu nyaéta ...
Wortel sareng krim zucchini

Wortel sareng krim zucchini

Moal lami deui tiris sumping sareng sakedik hoyong kaluar tina handapeun simbut, janten kumaha saur anjeun upami urang nyiapkeun resep ...
Wortel sareng krim jahé

Wortel sareng krim jahé

Wortel sareng krim jahé anu urang siapkeun ayeuna raoseun sareng hampang, idéal pikeun ditambihkeun kana menu mingguan urang. Urang tiasa ngadamel jumlah anu seueur sareng beku ...

Wortel sareng krim bawang

Dinten ayeuna kuring nyangking wortel sareng krim bawang, permulaan anu raoseun, gampang disiapkeun kanggo tuang siang atanapi tuang. Nyiapkeun krim saderhana ...
Bayem tiris sareng krim alpukat

Bayem tiris sareng krim alpukat

Ieu sanés pertama kalina urang nyiapkeun krim kangkung dina Resep Masak, tapi upami éta pertama kalina urang ngasupkeun alpukat kana ...

Krim bonténg tiis

Dinten ieu kuring masihan anjeun krim bonténg tiis, krim anu lezat, tiis pisan kanggo disiapkeun salaku anu ngamimitian dina dinten-dinten anu panas ieu. Dina waktos ieu urang gaduh ...
Sawangan standar

Krim jeruk bali

Dinten ieu kuring bakal nunjukkeun pilihan anu béda pikeun ngadamel krim jeruk bali anu pikaresepeun ieu nganggo jeruk anu séhat ieu salaku tuangeun sareng ngaraosan salaku tuangeun anu tiis, ...

Krim pastry gelombang mikro

Krim pastry gancang sareng gampang pikeun disiapkeun, dina gelombang mikro. Sababaraha kali urang ningali resep sareng eusian krim sareng kanggo teu nyiapkeun éta kami henteu nyiapkeun ...

Krim pastry kanggo faktur

Bahanna: 1 liter susu, 200 gram gula, 4 endog, 100 gram tipung, Kulit jeruk nipis, Vanili. Persiapan: Panas susu ...

Krim jeruk nipis gancang

Abdi resep nyiapkeun gelas leutik krim pikeun dessert, éta warni sareng saé pisan kanggo ngadamel dessert masing-masing kanggo unggal tuang. Janten dinten ayeuna kuring nganteurkeun anjeun ...

Krim Vichyssoise

Krim Vichyssoise, ogé katelah krim leek, mangrupikeun krim Perancis tradisional, éta mangrupikeun krim anu didamel ku leek, kentang, bawang, susu ...

Keju sareng kalkun crepe

Dinten ieu kami badé nyiapkeun kéju sareng kalkun. Urang terang langkung seueur ngeunaan crepes amis tibatan anu gurih, kadua versi na saé pisan. Dinten ayeuna anjeun ...

Krépat buatan bumi

Di pasar urang tiasa mendakan seueur resep anu parantos disiapkeun, anu ngan ukur kurang susu atanapi cai pikeun kéngingkeun sababaraha crepes ...

Bayam sareng ricotta crepes

Saatos pésta kami nganggo resep anu langkung séhat, sababaraha crepes dieusian ku kangkung sareng kéju ricotta. Resep hampang sareng saderhana anu urang tiasa ...
crepes tanpa endog

Crepes endog

Urang sadayana resep crepes! Sareng ieu kusabab urang tiasa ngalakukeun éta dina rébuan cara. Nya di bumi urang resep seueur crepes ...
Sawangan standar

Pisang garing

Bahan 100g mentega lebur Crispy banana 100g tina gandum gulung 2 pisang 4 séndok gula coklat 4 séndok dulce de leche ...

Crisps Hazelnut

Ieu mangrupikeun resep anu euyeub pikeun ngarobih cookies sareng roti bakar Palasik sareng masihan sentuhan pribadi pikeun sarapan sareng camilan Bahan 200 gram ...

Coklat dieusian coklat

Croissant ngeusi coklat salaku dessert atanapi snack anu idéal. Sederhana pisan pikeun disiapkeun, urang ngan ukur kedah gaduh puff pastry sareng coklat. Anu croissants ...
réngsé_recipe_of_homemade_Rabbit_croquettes

Krokét kelenci buatan rumah

Kami parantos parantos nyarios sareng anjeun dina kasempetan anu sanés ngeunaan pentingna ngadaur mulangkeunana kadaharan anu urang tinggalkeun ti dinten-dinten sateuacanna, pikeun nyiptakeun resep anu sanés ...

Panén croquettes

Panén croquette saé pisan. Ieu anu kuring usulkeun nyaéta tina daging rebus, kuring resep nambihan seueur hayam nalika kuring nyiapkeun ...

Croquettes béas amis

Bahan 1 gelas nasi dikumbah 1 gelas gula 2 endog 2 gelas susu 1 gelas cai 1 gelas roti rem ...

Tuna croquettes

Tuna croquette, croquettes lezat anu tiasa urang siapkeun salaku bahan pembuka atanapi iringan. Aranjeunna idéal pikeun murangkalih, aranjeunna resep pisan ku aranjeunna maka urang tiasa ngajantenkeun ...
Tuna sareng krokét wortel

Tuna sareng krokét wortel

Croquettes mangrupikeun nikmat déwa pikeun sadaya murangkalih, aranjeunna resep aranjeunna. Salaku tambahan, aranjeunna serbaguna pisan sareng, ku cara ieu, urang tiasa ngenalkeun ...
Zucchini croquettes

Zucchini croquettes

Croquettes, di sagigireun dipikaresep ku ampir sadayana, ngaku seueur kombinasi bahan. Aranjeunna ngamungkinkeun urang ngamangpaatkeun sésa-sésa olahan atanapi katuangan anu sanés ngeunaan ...
Croquettes supa sareng leek

Croquettes supa sareng leek

Croquettes mangrupakeun sumber anu saé salaku pamula nalika anjeun ngagaduhan tamu. Éta tiasa disiapkeun sateuacanna, beku sareng dibawa kaluar sakedap sateuacan ngagoréng ...

Croquette asak buatan imah

Croquette asak buatan imah, sababaraha dinten ka pengker éta dinten tina krokét kuring nyandak kasempetan pikeun nunjukkeun kumaha kuring ngadamelna. Kuring yakin yén sadayana ...

Kangkung sareng kéju croquettes

Kangkung sareng kéju croquettes. Beunghar tur gampang disiapkeun. Croquettes populér pisan, anjeun tiasa ngadamel naon anu anjeun pikahoyong, mangpaatkeun sésa-sésa, daging, ...
Croquettes hurang sareng supa

Croquettes hurang sareng supa

Croquettes mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu kuring resep pikeun tuangeun barudak kusabab éta gampang pisan didamel sareng serbaguna. Ieu…
Croquettes hurang sareng katumbiri

Croquettes hurang sareng katumbiri

Naha anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun tuangeun sareng anjeun bosen teras-terasan tuang piring anu sami? Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu saderhana sareng benten, sababaraha ...
Cokétét Chickpea

Croquettes Chickpea, anggo resep

Aya seueur variasi dina ngadamel resep croquettes anu saé, nyatana, kuring parantos nyayogikeunana pikeun anjeun sareng hayam sareng hayam, ham sareng béchamel.…
Endog sareng krokét tuna

Endog sareng krokét tuna

Poe kamari urang ngajarkeun maneh kumaha ngadamel cannelloni anu séhat pisan sareng endog pindang sareng tuna na, kumargi teu aya anu dialungkeun di dapur, ...

Kroket ham buatan sendiri

Kroket ham buatan sendiri, lezat sareng gampang disiapkeun. Croquette mangrupikeun resép anu manpaat anu tiasa didamel tina sagala rupa sareng sok raoseun. Sanaos iraha…

Serrano ham sareng kéju croquettes

Dinten ieu kami badé nyiapkeun serrano ham sareng croquettes kéju. Croquette lezat, juicy pisan sareng raos anu raos. The ham croquettes sareng ...

Ham sareng krokét endog pindang

Ham sareng krokét endog pindang. Aranjeunna aperitif anu saé, éta mangrupikeun tapas anu henteu kakurangan dina bar mana waé, aranjeunna saderhana pisan pikeun disiapkeun. urang ogé…

Croquettes kerang homemade

Croquette kerang homemade, enak didahar iraha waé salaku tapas atanapi salaku starter. Biasana dina seueur batang tapas. Upami anjeun hoyong kaget ...
Croquette kerang asinan

Croquette kerang asinan

Kadang-kadang, urang balanja ageung di bumi sareng nalika bekelna béak, urang ningali kaléng alit tina pelestarian anu siap ...

Kentang sareng croquette parmesan

Kentang sareng croquette Parmesan, éta saderhana disiapkeun, urang tiasa ngajantenkeun aranjeunna salaku piring utami anu dibarengan ku salad, ngiringan daging, lauk atanapi salaku ...
Croquettes Turki

Croquettes Turki

Croquettes mangrupikeun salah sahiji asakan anu paling populér pikeun barudak. Ieu tradisional pisan sareng serbaguna kumargi resep gampang ...
Croquette hayam buatan imah

Croquette hayam buatan imah

Croquettes mangrupikeun hal anu ilaharna pikeun nini-nini, sareng alesan anu saé! Kalayan aranjeunna urang tiasa nyandak kauntungan tina seueur sésa-sésa anu urang gaduh tina katuangan anu sanés sapertos ...
Pringá croquettes

Pringá croquettes, anggo resep

Croquettes mangrupikeun tuangeun anu seueur serbaguna sareng mangpaat, sabab éta tiasa didamel tina supa, hayam, daging sapi, sayuran, sareng sajabana. Nyaéta…
Sawangan standar

Croquette bit

Usul dinten ieu nyaéta nyiapkeun kroket bit bit anu saderhana sareng pikaresepeun pikeun dinikmati salaku starter anu panas atanapi ngiringan piring anu ngandung ...
Macem-macem croquette supa

Macem-macem croquette supa

Croquette hayam, croquette hurang, croquette goo ... kami parantos asak seueur jinis croquette dina Resep Masak. Dinten ieu anjeunna Ujang anjeun nyiapkeun croquettes tina ...
supa sareng kéju croquettes

Suung sareng kéju croquette

Croquettes sok sumberdaya hébat salaku ngamimitian. Urang ogé tiasa nyiapkeun aranjeunna kalayan seueur bahan, ngamanfaatkeun sésa-sésa olahan sanés sapertos sup atanapi stéroid. Dinten ayeuna ...
Croquette sayuran

Croquette sayur dipanggang

Ngatur ménu mingguan pikeun sakulawarga tiasa janten tugas anu pikasieuneun sareng rumit, utamina nalika mikir ngeunaan tuangeun. Anu…

Croquettes ti Stew

Dina sababaraha kasempetan, urang gaduh sésa daging tina pot atanapi asak, anu éra dibuang kusabab tiasa dianggo pikeun ngadamel anu sanés ...

Crostata kalayan macét medlar

Sababaraha dinten ka pengker kuring angkat ka lapangan sareng nyandak saku medlars, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng aranjeunna sareng panginten kuring nyiapkeun macét. ...

Omat, kéju sareng basil crostinis

Sanaos cuaca masih rada tiis, sinar panonpoé parantos ngajantenkeun urang karaos di tengah musim semi sareng urang hoyong tuang nganggo seueur warna. Janten…
Crudités kalayan saos kéju biru

Crudités kalayan saos kéju biru

Crudités tiasa janten sekutu gampang urang di kulawarga atanapi réréncangan siang atanapi tuang. Sareng urang ngan ukur kedah ngagaduhan sayuran ...

Kacang renyah sareng pistachio

Konon, saurna, yén sarapan mangrupikeun tuangeun anu paling penting dina sadidinten. Éta kedah janten salah sahiji kabeneran mutlak anu ...
Rengse Resep Goreng Yogurt

Goreng Yogurt sareng Cau

Saatos ningali sadaya resep anu parantos kami bagikeun, kuring ningali yén kuring parantos nempatkeun sababaraha dessert sareng tuang ...
resep parantos béas garing

Sangu Crispy

Kiwari resep pikeun didaur ulang sakedik. Dinten anu sanés kuring ngadamel nasi pindang kanggo disayogikeun sareng tomat sareng kuring aya sésa sangu, janten ...

Sayuran garing kalayan kéju embe

Resep dinten ayeuna, sayuran garing sareng kéju domba, mangrupikeun bahan panyeder atanapi pembuka anu saderhana pisan sareng gancang. Kami gaduh ideu ...
buah strawberry runtuh

Stroberi rubuh

Asal muih manis anu gancang sareng gampang ieu nyaéta ti Inggris. Kahiji kalina urang nyobian, éta di tangan adi urang Rosa ...
Persik runtuh

Persik runtuh

Sanés sanés mimitina urang nyiapkeun runtuh dina Resep Dapur. Kami parantos nyobian aranjeunna nganggo strawberry, pir sareng coklat ... Kami resep, naha henteu ...
Pir sareng coklat runtuh

Pir sareng coklat runtuh

Abdi resep jinis dessert ieu, didamel nganggo bahan umum sareng saderhana pisan didamel. Pir sareng coklat runtuh mangrupikeun salah sahiji ...

Kotak pastry Puff

Kotak pastry Puff. Upami anjeun resep dessert saderhana ieu idéal, saderhana pisan sareng éta saé pisan. Ieu resep anu kalintang saéna ...
Curd sareng madu

Curd sareng madu, resep tradisional

Abdi sanés arsiték tuangeun ieu, tapi upami kuring nyerat saléngkah-saléngkah anu cocog pikeun nyiapkeun resep ieu sareng anu paling penting, kuring parantos ...

Coklat ditutupan Cubanitos

Kuring nampilkeun anjeun resep praktis pikeun ngadamel cubanitos anu ditutupan coklat, kaluar tina kasulitan nalika bungsu bumi nungtut hiji hal ti anjeun ...
Sayuran bouillon sayuran

Bouillon batu buatan

Pasti dina sababaraha waktos anjeun bakal nganggo tablet kaldu klasik anu, tanpa diragukeun, masihan sentuhan anu béda pikeun piring kami tapi naon anu tiasa kami ...

Chickpea sareng kangkung kari

Hello geulis! Abdi ngaku, kuring parantos kambuh deui kana kecanduan rempah. Janten kumargi kuring pisan ngeunaan 'ngabagi hirup' dinten ayeuna urang lebet ...
Kentang sareng kari kacang héjo

Kentang sareng kari kacang héjo

Upami anjeun resep kari sapertos kuring, anjeun untung! Dinten ieu kami ngadamel kentang sareng kari kacang héjo anu kuring terang bakal janten ...
Kari Turki

Kari Turki

Dinten ieu kami badé masak resep saderhana kalayan fillet kalkun, daging idéal pikeun sakumna kulawarga kusabab kandungan gajihna anu handap. Naon deui,…

Kari lauk héjo

Naha anjeun ngartos kari salaku kaajaiban kadalapan dunya, atanapi upami anjeun kedah nempatkeun sababaraha karep dina piring anjeun pikeun ngahirupkeun hubungan anjeun ...
Couscous sareng cépa sareng daging domba

Couscous sareng cépa sareng daging domba

Upami anjeun milari piring lengkep, anu ieu moal nguciwakeun anjeun. Anu couscous sareng cépa sareng daging domba anu urang siapkeun ayeuna mangrupikeun asakan idéal di ...
Couscous sareng suung sareng waluh

Couscous sareng suung sareng waluh

Couscous serbaguna pisan; Urang tiasa nganggo duanana dina salad sareng dina piring panas. Salaku tambahan, tinangtoskeun kagancangan anu dimasak éta idéal ...
Hayam couscous kalayan sayuran

Hayam couscous kalayan sayuran

Unggal dulur misan Jumaah disiapkeun di Maroko, kulawarga babarengan sareng aranjeunna sadayana tuang sasarengan dina piring anu sami. Sanaos tiasa dibarengan ku ...